Yoshi's Crafted World
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Call of Duty: World at War (Ismertető)

Call of Duty: World at War

Call of Duty: World at War
A legutóbbi Call of Duty: World at War cikkek, hírek
9 levél
Válasz 10.11.06. 00:27 #26
maxcavalera
A kanyarban a Black Ops!
De én örülnék egy World at War 2.esnek,a jövőben.
FUCK YOU !!!!!!
9 levél
Válasz 09.08.15. 04:30 #25
JohnyErvin
Egyetertek balinttal, szerintem is a CoD 4 a legjobb.
Just BE a GAMER!
20 levél
Válasz 09.05.09. 21:14 #24
caret
Én azt hallottam hogy a cod 7 Vietnámban fog jáccodni
20 levél
Válasz 09.05.09. 21:14 #23
caret
NAZI ZOMBIK!!! XD

Nekem konkrétan ez jött be csak

Am szerintem az 1 és a United offensive volt a legjobb
649 levél
Válasz 09.04.17. 08:42 #22
4rc28
tényleg nem rossz a 4., de nekem a II.világháború jobban bejön, ennél fogva nekem az 1, 2 a favorit.
Hate Is Not Enough To Turn This All To Ashes
22 levél
Válasz 09.04.16. 19:35 #21
balint1097
szerintem a call of duty sorozatból a call of duty 4 a legjobb
13203 levél
Válasz 09.01.30. 13:32 #20
McCl@ne
"Kezdem azt gondolni, h a cod átmegy offline játékról online játékba."
Nem semmi... Egy egész team lehet mögötted egy-egy ilyen gondolat megszületésekor.
Respect is not given. It's taken.
1032 levél
Válasz 09.01.30. 12:23 #19
Chavez
Gratulálok a cikkhez. Minden mondat lényegretörő, nincs rizsázás.
Am a zombi moddal lényegesen több időt el lehet tölteni. Kezdem azt gondolni, h a cod átmegy offline játékról online játékba. Erős multija van.
44 levél
Válasz 09.01.14. 09:40 #18
fubenalvo
A single fele olyan hangulatos sincs mint a régi részek... nem rossz nem rossz... de azért a D-Dayt az első részben vagy a COD4 sniper pályáit meg se közelíti. szerintem...
multiban meg a kibővített rangrendszer háát... jobb lett volna ha maradnak a 4 rész változatánál. Ez már kicsit túlzásba vitt... Hmm a fegyverek szó-szó... a dobtár tompshonra meg ppsh-ra kicsit túlzottan erős. Kicsit P90 feeling... igaz modos szervereken nem nagyon játszok, gondolom ott nincs ilyen probléma.
Mapok... Dome annak ellenére hogy kicsi egész jó, viszont a nagy mapok kicsit fantáziátlanok lettek. Tankok meg egyáltalán nem kellenek... ez nem battlefield banyek ><
Egyébként Makin illetve Cliffside mapok kimondottan tetszenek. Bár kicsit hiányoznak a sima utcai mapok. Roundhouse nem az igazi és az Assylumtól egyenesen feláll a hátamon a szőr. Jó... jó... de 1 hónap után visszatértem a COD4hez multizni.
http://gw2.variance.hu - Variance Guild Wars 2 magyar hírblog
18 levél
Válasz 09.01.11. 20:00 #17
compy910
igazad van én még a megjelenés hetében végig toltam, és egy kicsit ojan érzésem voltmintha a 4. résszel játszottam volna :S, de ettöl függetlenül a második világháborus helyszinek egy kicsit feldobták a hangulatot, meg az tetszik benne h van az a zombigyilkolos pálya alapvetöen nem rossz, csak ujithattak volna vmit
Kreiter Csaba http://s8.bitefight.hu/c.php?uid=72963
559 levél
Válasz 09.01.03. 15:27 #16
Tötyi
Akkor ebből legyen TPS?
Komolyra fordítva, nem lehet mindenkinek nem lehet a kedvére tenni. Ha az új rész kapcsán különösen sokat kritizált "csőjáték" helyett előjönnének egy Fallout 3 szintű szabadsággal, az teljesen megváltoztatná a játék hangulatát, mivel odalenne a (különösen az MW-ben nagyon jól eltalált) pörgős, filmszerű játékmenet. Sokaknak meg ez nem tetszene. A CoD nem volt, és valószínűleg nem is lesz Battlefield vagy ArmA jellegű realizmussal és szabadsággal felruházott game. Addig jó, amíg tud válogatni az ember, hiszen egyszer ilyenhez, egyszer olyanhoz van kedv.
"But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
13848 levél
Válasz 09.01.03. 14:34 #15
powerhouse
Na ja, mindig ilyen volt a CoD, de tudod váltani kell. A GTA se maradhatott örökre felülnézetes 2 dimenziós játék...
If I look back I am lost
559 levél
Válasz 09.01.03. 03:50 #14
Tötyi
Kövezzetek meg érte, de azok után, amennyi negatív kritikát olvastam a játékról, nekem kellemes csalódás volt. Bár voltak benne tényleg "fura" megoldások (arcade lángszóró...), de személy szerint túl tudtam tenni magam rajtuk. A grafikával kapcsolatban nekem nincs kivetnivalóm, bár nem is tartozom a maximalisták közé ezen a téren. A játékmenetet illetően a csőszerűség és a rengeteg script mindig is a CoD jellemzője volt (a MW-ben a mai napig a fejemet verem a falba, hogy csak akkor hajlandóak berobbantani a társak az ajtókat, ha előtte nekimegyek, mert addig csak állnak és nem csinálnak semmit...). Bár az tény, hogy akkor legalább ne hagyják nyitva az ajtót, ha egyszer nem lehet bemenni rajta.
Engem mindezek ellenére lekötött a játék, a Cod hangulat ezúttal is megfogott, és elszórakoztatott, még akkor is, ha a modern környezet nekem jobban bejön.
"But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
2131 levél
Válasz 09.01.03. 01:58 #13
Balanses
engem nem zavar hogy nem változott a grafika
legalébb ha a CoD4 elfog indulni a gépemen akkor a CoD5-is. Vagy ha nem legfeljebb jövőre majd kiprobálom őkezt az uj géppel
33164 levél
Válasz 08.12.31. 22:25 #12
Creativ3Form
Ok, ezt elhiszem és irigyellek is érte, nekem valahogy sosem ment a multi része a gamenak. Ami viszont az indoklást illeti, akár egész este vitázhatnánk és anyázhatnánk, de mivel úgy sem érnénk el a közös nevezőt, így bele se kezdek. Tudom, ez majd most a "gyávaság" jele lesz nálad, de szíved joga azt gondolni, amit akarsz. Maradjunk annyiban, hogy nekem az új CoD egy kaki, neked meg nem. Pont. Részemről téma lezárva. Megyek vissza pókerezni, B.U.É.K.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
54 levél
Válasz 08.12.31. 22:20 #11
faturSky
Versenyszerűen játszottam vele másfél-két évig kb (kupák, lanok, stb.), és aki számított, az mind ismerte a nevemet (nem faturSky). Nem azért mondom, hogy lásd, mennyire kemény gyerek vagyok, csak hogy tudd, nem beszélek a levegőbe mikor CoD-ról van szó. DE azért írhatnál a kedvemért egy rövid fogalmazást, "A hentelésen kívül mit jelent még számomra a CoD" címmel. Örömmel olvasnám.
33164 levél
Válasz 08.12.31. 22:09 #10
Creativ3Form
"Szerintem kicsit többet játszottam CoD-dal, mint te akármivel eddig életedben, így talán tudom miről beszélek."

Azért kiváncsi lennék, hogy mennyi az annyi...
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
33164 levél
Válasz 08.12.31. 22:06 #9
Creativ3Form
"Szerintem kicsit többet játszottam CoD-dal, mint te akármivel eddig életedben"

Erre azért nem innék mérget a helyedben. Amúgy meg jól kezdted a grafikus motorok jellemzését a Call of Duty történetét véve alapul, csak az a gáz, hogy EZ a rész SEMMIT nem fejlődött grafikailag. Egy szóval nem mondtam, hogy új motort kellett volna írni hozzá, de pár apróságot lehetett volna tunningólni...nem történt meg de sebaj, úgy is te vagy szakértő, majd erre is kontrázol valamit. Az meg, hogy nekem a CoD több, mint agyatlan hent, megint csak az bizonyítja, hogy kicsit igényesebben állok a dolgokhoz. Viszont az NFS hasonlatom teljesen megállja a helyét, csak ezek szerint nem fogtad fel...ez akkor kit is minősít? Nem baj srác, lehet próbálkozni csak sajna nem fog összejönni.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
54 levél
Válasz 08.12.31. 21:57 #8
faturSky
Az NFS hasonlatodnak pedig semmi értelme, de gondolom ezt te is tudod, csak azt hitted okosabbnak fog látszani a kommented, ha hosszabb.
54 levél
Válasz 08.12.31. 21:56 #7
faturSky
Szerintem kicsit többet játszottam CoD-dal, mint te akármivel eddig életedben, így talán tudom miről beszélek. Örülnék, hogy ha kifejtenéd, hogy a hangok miért tűnnek szarnak a te igényes füleidnek, mert az, hogy SZAR, nem egy velős érv. A grafika szinte semmit nem változott, pedig eltelt egy év? Látszik hogy nagyon értesz hozzá. De igazad van, végül is amellett, hogy megcsináltak egy új játékot, a srácoknak még egy vadonatúj grafikus motort is kellett volna írni a játék alá, hogy sokat változzon a grafikája, ne csak kicsit. Egy év alatt lófaszt nem lehet csinálni, megsúgom neked halkan, mint értelmes vásárló a vásárlónak. Különben nem tudom feltűnt-e, hogy a CoD1 a Quake3 motor átalakított változata volt, amit az UO-hoz kicsit továbbfejlesztettek, plusz a CoD2 is ezen a motoron futott, csak felújították, hogy aztán felturbózzák és megírják rá a CoD4-et, és egy évre rá, kis fejlesztés után a CoD5-öt is. És valószínűleg a CoD6 is ezen a motoron fog futni. Úgyhogy a CoD szériára sosem volt jellemző, hogy teljesen új megjelenést kapjon a játék, mindegyik rész csak egy kicsit volt más, mint az előző. És ez most is így van. Az értelmes vásárlók tudják ezt is. Te nem. És igen, a CoD single player része mindig is arról szólt, hogy mész előre és lősz, akármilyen hangulatos köntösben is volt tálalva az egész. És ez nem baj. De az hogy te mást is felfedezni véltél benne (logikai fejtörőket? csavaros történetvezetést? összetett játékmenetet? vagy mit?), az a te korlátoltságodat bizonyítja, igényes barátom.
33164 levél
Válasz 08.12.31. 21:11 #6
Creativ3Form
Ha pedig neked egy CoD csak arról szól, hogy mész előre és lősz, akkor gratulálok...még egy bizonyíték, hogy te és az igényesség, nem fér meg egy helyen.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
33164 levél
Válasz 08.12.31. 21:09 #5
Creativ3Form
A korábbi részekhez viszonyítottam, úgyhogy ez az „oltás” nem jött be. Amúgy meg nem vártam forradalmi újítást, de azért valami pluszt mindig elvár az ember a következő résztől. Ez viszont harmatgyenge az előzőhöz képest. A grafika szinte semmit nem változott, pedig eltelt egy év, a hangok félelmetesen szarok, (megismétlem, a korábbi részekhez viszonyítok) és nincs egy olyan küldetés, ami igényesen ki lenne dolgozva, plusz mindegyik rövid és még sorolhatnám. De hé, az új NFS is eladási rekordokat döntöget, mert be lehet venni a kanyart 250-nel, fékezés nélkül, és ne feledkezzünk meg a frontális ütközésekről, amik után a kocsink jobb, mint újkorában. De ha neked ez kell, akkor egészségedre, viszont nem kéne hülyeségeket beszélni. Ami pedig az értelmes vásárló dumát illet, mellőznöd kéne, mert TE nem vagy az. BUÉK
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
54 levél
Válasz 08.12.31. 20:51 #4
faturSky
Igazad van a powerhouse. én is hiányoltam a játékból a logikai feladványokat, az összetett karakterfejlődést, az izgalmas párbeszédeket, a hihetetlenül realisztikus, már már szimulátorszerű járművezérlést, és mindent, ami az eddigi CoD részeket olyan felejthetetlenné tette. Creativ3 meg gondolom borzasztóan sok fegyver valamint robbanás hangot hallott életében, így van összehasonlítási alapja. Mert hiszen a fejlesztők lábasokat és serpenyőket vertek egymáshoz, így próbálták előidézni a játékban hallott hangokat, nem pedig a valóságban vették fel őket.

Kicsit érdekesnek tartom azt a felfogást is, miszerint minden játéknak olyan világmegrengető újításokat kell alkalmaznia, amelyek azelőtt még soha, sehol, gondolat szintjén sem léteztek, és amelyek hatására a föld forgása is megáll, sőt, az egész naprendszer kimozdul a tengelyéből és vissza.

Ez CoD, arról szól, hogy háborús izé van, és az a játék lényege, hogy a fegyvereddel lelődd az ellenséget. Több pályán át. Ha ez sikerül egészen a végéig, akkor nyertél. ENNYI. Az egyes, egymás után következő részek eltérhetnek egymástól néhány dologban, de (és most elárulok egy titkot), azért teszik bele az összesnek a nevébe a "Call of Duty" szókapcsolatot, mert ebben a fő dologban megegyezik az összes. Az értelmes vásárló így tudja mire számíthat, és nem érzi becsapva magát. Persze nem mindenki értelmes vásárló.

Ha nem tetszik, akkor ne játssz CoD-al, játsz Sims-el, az rengeteg újdonságot tartalmaz a CoD-hoz képest. Nem csak hent megy benne.
(Ez a hozzászólás nem csak neked szólt, általános jelenségként tapasztalom ezt a "hát, szar, nincsen benne semmi világmegrengető újdonság" picsogást)
13848 levél
Válasz 08.12.31. 16:46 #3
powerhouse
Hát igen, a multit én bírtam nagyon, de a single rész legkiemelkedőbb fejezete a zombis pálya volt, a többin igazából csak a hent megy.
If I look back I am lost
33164 levél
Válasz 08.12.31. 13:29 #2
Creativ3Form
Ahogy mondod...volt pár pálya, amit ha jobban kidolgoznak, akkor jó is lehetett volna, de nem lett az. Plusz a fegyver valamint a robbanás hangok borzalmasan szarok lettek, sokallom rá a 9 pontot. Meg úgy összességében, ez a game max 5 pontot érdemel, és akkor még nagyon udvarias voltam.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
16989 levél
Válasz 08.12.31. 13:15 #1
KisCsirkee
Még mindig egy rakás szar, a WWII meggyalázása, és nem több mint egy CoD4 mod 12k-ért szvsz...
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
766 levél
Válasz 08.12.31. 13:15
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Call of Duty: World at War (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.