Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Transformers: Revenge of the Fallen (Ismertető)

Transformers: Revenge of the Fallen

Transformers: Revenge of the Fallen
A legutóbbi Transformers: Revenge of the Fallen cikkek, hírek
134 levél
Válasz 09.07.30. 13:17 #8
kviCtoR
Elég gyengusz érv, hogy nagy mentális képességekkel bíró ember koncentrációja szükséges úgy ps-t csinálni, hogy ne halj meg játék közben... xP ezen jót mosolygok most... mióta felkeltem csak jókat nevetek különböző fórumokon xd
5497 levél
Válasz 09.07.25. 09:26 #7
Dino
McCl@ne: A Transformers képekre vonatkozóan Moken megírta a választ, a "szinte soha"-val kapcsolatosan viszont nem értelek. Nézzük a főoldalon a legfrissebb játékismertetők listáját:
HAWX, Transformers, Zeno Clash, Godfather 2, Sims 3, Gobliins - Transformersen kívül mindegyik mellett saját képeket látsz.
Menjünk tovább a listán:
GH Greatest Hits - PS3-on nem tudunk screenshotolni, sorry
Grand Ages Rome - Gerry valóban nem csinált képet
ArmA2 - saját képek
Prototype - ide azt hiszem, kiadói képek kerültek, de akció közbeniek
Plants vs Zombies - saját képek
Swords of the Stars - azt hiszem, ennél igazából nem sokat különbözik
inFamous - konzol
X-Men - konzol verziót kaptunk
Dark Athena - saját képek
CMSF: British Forces - saját képek

A fentiek alapján a "szinte soha" megállapításodat tényleg nem értem.
Amúgy egy "kulisszatitok": marha nehéz úgy játszani, hogy közben folyamatosan koncentrálsz, hogy megfelelő pillanatban nyomj printscreent, és eközben meg se haljál... Persze, részmegoldás, hogy pl. Phoenix úgy csinálja a shotokat, hogy 2 másodpercenként készülnek képek automatikusan, aztán utólag szelektál, de ez se mindig tökéletes. Ha meg a cikkíró elfelejt képeket készíteni (vagy bármi más okból nem kapok a cikk mellé), akkor megpróbálok azért vegyesen válogatni a hivatalos képekből - a Transformershez első körben sajnos csak ilyenek jöttek össze.
1819 levél
Válasz 09.07.24. 21:09 #6
Moken
Ez azért nem igaz, sok cikknél tényleges screenshotok vannak. Jelen esetben viszont tényleg nem csináltam menet közben screeneket (egyszerűen elfelejtettem), és sajnos egy rövidebb kiruccanás miatt már nem volt időm újratelepíteni és fényképezgetni ;\ Bocs mindenkitől (főleg Dino-tól, akit otthagytam a pácban ;-( ).
Inkább vagyok őrült optimista, mint egy pesszimista akinek igaza van !
574 levél
Válasz 09.07.24. 17:36 #5
munszu
Elöszőr szbszig-nek szeretnék válaszolni...
Hülye emberek mindig is voltak,és lesznek,nem a film tehet arról hogy a kis srác nem volt normális.Épp eszü embernek nem jutna ilyen az eszébe.

A másik dolog, én tegnap néztem meg a filmet,és szerintem nem lett annyira rossz film,mint amennyire egyes emberek lehúzzák.Pedig kiskorom óta szeretem a Transformerst,képregényeket is olvasgattam hébe-hóba,és az anime-t is néztem,mivel az volt!(film megnézése után kellemeset csalódtam,azok után amiket hallotam )
A film szerintem,ismét pazar látványvilágot,tárt elénk.,és ha angolul nézzük, akkor a hangok megint nagyon állatok.Szerintem megállja a helyét az első rész mellet,van olyan jó.
És azért hogy eddig hányan nézték,meg az többet jelent,mint holmi kritikusok véleménye,tudtommal 1 vagy 2 hét alatt,nagyon sok pénzt bekaszáltak,idén azt hiszem ez a legeredményesebb film(nézettség szempontjából).
A sztori tényleg nem volt eget rengető,de őszintén sokkal többet kihozni se lehetne belőle , de azért nem is volt rossz,sőt nagyon kellemes kikapcsolódást nyújthat,egy-egy éjszaka,vagy délután,ha filmet akar nézni az ember.
Ez az én véleményem volt,az egész Transformers2 lehúzásról..., de mindenkinek szíve joga eldönteni,mi tetszik neki,vagy mi nem.
12177 levél
Válasz 09.07.24. 14:45 #4
Gobiakos
Én láttam már a játékot menet közben, és azt kell mondjam, hogy ezek a képek abszolút a játék in-game részét képviselik, csak annyi, hogy a képernyőn lévő többi motyó (térkép, életerő-kijelző, stb) itt nem látszik...
9563 levél
Válasz 09.07.24. 14:35 #3
kEnAcE
Pontosan ez a lényeg. Viszonylag jó képeket kapsz, és azt hiszed igényes lesz a cucc. Elindítod és szembesülsz a ténnyel, hogy 3 évvel ezelőtti grafikai színvonallal, és a sztori/koncepció teljes hiányával basztak át. Egy újabb, összebaszott, a film sikerét meglovagolni hivatott szakupac ez is, mint az összes ilyen fos...
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
32233 levél
Válasz 09.07.24. 10:47 #2
szbszig
Szerintem tiltsák be a Transzformerszt!...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
12946 levél
Válasz 09.07.24. 10:03 #1
McCl@ne
Semmiképpen sem kritikaként, csupán érdeklődésszinten szeretném megkérdezni: az miért van, hogy a cikkek mellé pakolt képek szinte soha nem tényleges screenshotok, hanem ilyen semmitmondó beállított képek? Gondolom van ennek valami oka, hiszen csak néha látok itt-ott egy ténylegesen játékból lőtt képet, ami alapján fel lehet(ne) mérni, hogy milyen a kameranézet, milyen a grafika, stb.
Respect is not given. It's taken.
766 levél
Válasz 09.07.24. 10:03
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Transformers: Revenge of the Fallen (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.