Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dragon Age: Origins - Awakening (Hírek)

Dragon Age: Origins - Awakening

Dragon Age: Origins - Awakening
A legutóbbi Dragon Age: Origins - Awakening cikkek, hírek
1146 levél
Válasz 10.03.20. 13:47 #15
sysnrt
Nem, ezt itt nagyon nem kéne. A PCDome-on nincs warez.
5 levél
Válasz 10.03.20. 13:26 #14
gabor1
Tudja valaki a Dragon Age Origins Awakening telepítő kódját? Nagyon kéne.
2181 levél
Válasz 10.01.07. 09:59 #13
Shadowguard
Engem inkább az érdekel, hogy ha az alapjáték karakterét viszem át oda, akkor vajon kapok-e visszautalásokat az ott történtekre Például:
SPOILER
Emlegetik-e a törpéknél elvileg kitört polgárháborút
És most nem a játékra gondolom, hanem a vége főcím előtt végigfutó összegzéseket a különböző cselekedetek függvényében.
A fix történeti szálhoz: ami fix belőle az annyi, hogy milyen helyeket is kell meglátogatni, ott sokszor szabad a döntés joga. Aláírom az első faluig az előtörténetet leszámítva sok a hasonló rész, de utána igenis lehet a főszál helyeit is módosítani, ami a végső csatában kapott segítőkre is kihatással van. Pár példa:
SPOILER
Az elfek helyett kaphatsz vérfarkasokat is, a törpéknél gólemet lehet ilyen formán szerezni, de ott pluszban, a mágusok helyett templáriusokat.

A végén pedig minden cselekedeted következményét elmondja a program. Így derülhet ki az is, hogy nem mindig az elsőre jónak tűnő cselekedet a legjobb megoldás, mert háborúba is torkollhat.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
4176 levél
Válasz 10.01.07. 09:34 #12
gothmog
Szerintem kelleni fog az alapjáték, ellenben nem feltétlenül szükséges, hogy meglegyen egy a játékot "letudott" karaktered, ugyanis kreálhatsz teljesen újat is a kieghez, sőt, lehetőséged lesz egy vadonatúj eredettörténet végigjátszására is a kiegen belül (amennyiben új karaktert indítasz)
Endure. In enduring, grow strong.
405 levél
Válasz 10.01.06. 23:59 #11
Artemius '89
Engem csak annyi érdekelne, hogy ez hogy is fog működni. Én sajna toltam egy uninstall-t a játékra, miután kipörgettem. Akkor most újra le fel kell majd tennem, végigvinnem és utánna folytathatom, vagy hogy fog működni? Egyáltalán kell majd az alap game ehhez? Élveztem a játékot, de azért teljesen elölről az egészet... az fájna. Tud valaki valami pontosabbat?
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.
4211 levél
Válasz 10.01.06. 16:02 #10
Madrac
Kapcsoltam a hirhez az egyszeruseg kedveert.
Quoth the raven, `Nevermore.'
32671 levél
Válasz 10.01.06. 15:51 #9
Creativ3Form
Trailer
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
4176 levél
Válasz 10.01.06. 15:34 #8
gothmog
Ebben nincs igazad... A teljesen adott főtörténetszálról csak annyit, hogy mindegyik része többféle kimenetellel teljesíthető (bár tény, közel ugyanazokon az utakon mész végig, míg döntési kényszerbe nem jutsz, de ez kb. minden játékra igaz), némelyiknél belejátszik, hogy teljesítettél-e már egy másikat,és milyen módon teljesítetted azt, sőt a játék végét is komolyan meghatározza némelyik... nem véletlen talán, hogy elég sokféle befejezése van a játéknak. (Az meg remélem nem gáz, hogy a főellenfelet mindenképpen le kell gyűrni valahogy? Mert nagyjából ez az egyetlen konstans tényező a játékban) Emellett, saját csapattagjaid közül is neked ugorhat egyik-másik, ha bizonyos pontokon a jellemével súlyosan ellenkező döntést hozol. És még sorolhatnám. Szóval, a főtörténeti szál egyáltalán nem rögzített szigorúan.

FPS műfajon belül nagyon ott van a half-life széria az tény, de én kerülném az összehasonlítást. Nem ugyanaz a a műfaj.
Bár, ha ennyi személyeskedést megengedhetek magamnak, hát számomra az a monoton. Képtelen vagyok egy óránál többet ülni fps előtt, mert a "megyek-lövök, hopp itt egy primitív logikai feladvány - megoldom, megyek tovább, lövök" ennyi idő alatt monotonná válik nálam (addig szórakoztató, de ennyi idő alatt unalomba fullad). De tudom, ez egyéntől függő. Szóval, maradjunk annyiban, kinek a pap, kinek a papné! Oké
Endure. In enduring, grow strong.
368 levél
Válasz 10.01.06. 15:16 #7
Hype
Az volt fura, hogy hiába a sok lehetőség általában csak a másodlagos küldetéseket lehetett nagyobb mértékben befolyásolni a döntésekkel, hogy most mit választasz egy párbeszédben pl, a fő történetszál pedig teljesen adott. Melyik játék nem monoton, hát sztem mondjuk a half-life széria
War, war never changes...
4176 levél
Válasz 10.01.06. 12:45 #6
gothmog
Hát, ez a játék minden volt csak nem monoton... Feltéve, hogy odafigyeltél a történetre, a kódexbejegyzésekre stb...
Persze ha csak a szörnyaprítással és a küldetéseknek megfelelő célirányos A pontból B pontba mozgással voltál elfoglalva, akkor valóban előjöhet a monotonitás érzése... csak akkor kérdés, hogy melyik játéknál nem...
Endure. In enduring, grow strong.
14264 levél
Válasz 10.01.06. 09:53 #5
balays82
Úgy tűnik, a BioWare most tényleg beváltja az ígéretét, vagyis, hogy évekig folyamatosan készítik az új tartalmakat. Ez a Mass Effect esetében még nem jött össze (a második rész állítólag ezen a téren is fejlődni fog), de most jó úton járnak. A DLC-k mellett tényleg szükség van ilyen valódi kiegészítő lemezekre is, mert az előbbiek önmagukban talán nem alkalmasak hosszú távon fenntartani az érdeklődést, főleg a rövidségük miatt. Dragon Age mércével az Awakening sem nevezhető éppen hosszúnak (igaz, sok teljes áron árult játék a 15 óra játékidő közelébe sem ér), de a 4-5 havonta kiadott újabb kiegészítők elég jól hangzanak, feltéve, ha a magas színvonalat végig fenn tudják tartani.
368 levél
Válasz 10.01.06. 00:46 #4
Hype
Szerintem az alapjátékkal se volt gond, csak kicsit monoton lett egy idő után, a dlc-kről meg annyit hogy kb jó ha 30 perc volt egy-egy...
War, war never changes...
12973 levél
Válasz 10.01.06. 00:02 #3
McCl@ne
Miért is?
Respect is not given. It's taken.
347 levél
Válasz 10.01.06. 00:02 #2
Berci1
Lehet, ha meglesz a kártya már nem fog annyira tetszeni.
12973 levél
Válasz 10.01.05. 18:43 #1
McCl@ne
Szépek a képek, tetszik az egész, mint ugyebár minden, amit a BioWare csinál. Nagy kár, hogy az alapjátékot még mindig nem tudtam végigvinni videókártya hiányában...
Respect is not given. It's taken.
766 levél
Válasz 10.01.05. 18:43
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Dragon Age: Origins - Awakening (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.