Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age: Origins - Awakening

Bejelentették a Dragon Age kiegészítőjét.

2010.01.05. 17:36 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Dragon Age: Origins hatalmas sikere után nem meglepő, hogy a BioWare úgy gondolta, akad még elég kihívás és rejtély a DA világában ahhoz, hogy a játékosok tovább haladhassanak karaktereikkel. Így ma a csapat bejelentette a Dragon Age: Origins - Awakening című kiegészítőt, mely várhatóan már idén márciusban a boltok polcaira kerül. Az Awakening sztorijában egy új területre, Amaranthine földjére kapunk bebocsájtást, ahol az alapjátéknál jóval sötétebb kreatúrák és titkok várnak ránk: többek között a darkspawn horda titkos motivációit is kifürkészhetjük, akik amúgy központi szerepet kapnak a kiegészítőben. Az akadályok leküzdéshez viszont friss és tápos csapattagok járnak (a régiek mellé), és emellett persze új fegyvereket, felszerelést és varázslatokat is elérhetővé tesznek a fejlesztők.
A kiegészítőben pedig a BioWare bevallottan hallgatott az első rész kedvelőinek véleményére, s az sztori mellé megújult képesség-rendszert csomagolnak, mely segítségével sokkal jobban testre szabhatjuk karakterünket, mint az alapjátékban, és ezzel szinkronban akár egyes képességeknél specializálódhatunk is.
És mindezt akár a már bejáratott hőseinkkel is megejthetjük, akik a Grey Wardens rendet akarják újjáépíteni - persze ha valaki akar, teljesen új karaktert is alkothat a nagyjából tizenöt órás elfoglaltságra. ■

előző
következő
Dragon Age: Origins - Awakening
Dragon Age: Origins - AwakeningDragon Age: Origins - AwakeningDragon Age: Origins - AwakeningDragon Age: Origins - AwakeningDragon Age: Origins - Awakening
Dragon Age: Origins - Awakening
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Age: Origins - Awakening

hozzászólások (15)

Artemius '89
Artemius '89 2010.01.06. 23:59
Engem csak annyi érdekelne, hogy ez hogy is fog működni. Én sajna toltam egy uninstall-t a játékra, miután kipörgettem. Akkor most újra le fel kell majd tennem, végigvinnem és utánna folytathatom, vagy hogy fog működni? Egyáltalán kell majd az alap game ehhez? Élveztem a játékot, de azért teljesen elölről az egészet... az fájna. :D Tud valaki valami pontosabbat?
gothmog
gothmog 2010.01.07. 09:34
Szerintem kelleni fog az alapjáték, ellenben nem feltétlenül szükséges, hogy meglegyen egy a játékot "letudott" karaktered, ugyanis kreálhatsz teljesen újat is a kieghez, sőt, lehetőséged lesz egy vadonatúj eredettörténet végigjátszására is a kiegen belül (amennyiben új karaktert indítasz)
Shadowguard
Shadowguard 2010.01.07. 09:59
Engem inkább az érdekel, hogy ha az alapjáték karakterét viszem át oda, akkor vajon kapok-e visszautalásokat az ott történtekre:-D Például:
SPOILER
Emlegetik-e a törpéknél elvileg kitört polgárháborút
És most nem a játékra gondolom, hanem a vége főcím előtt végigfutó összegzéseket a különböző cselekedetek függvényében.
A fix történeti szálhoz: ami fix belőle az annyi, hogy milyen helyeket is kell meglátogatni, ott sokszor szabad a döntés joga. Aláírom az első faluig az előtörténetet leszámítva sok a hasonló rész, de utána igenis lehet a főszál helyeit is módosítani, ami a végső csatában kapott segítőkre is kihatással van. Pár példa:
SPOILER
Az elfek helyett kaphatsz vérfarkasokat is, a törpéknél gólemet lehet ilyen formán szerezni, de ott pluszban, a mágusok helyett templáriusokat.

A végén pedig minden cselekedeted következményét elmondja a program. Így derülhet ki az is, hogy nem mindig az elsőre jónak tűnő cselekedet a legjobb megoldás, mert háborúba is torkollhat.
gabor1
gabor1 2010.03.20. 13:26
Tudja valaki a Dragon Age Origins Awakening telepítő kódját? Nagyon kéne.
sysnrt
sysnrt 2010.03.20. 13:47
Nem, ezt itt nagyon nem kéne. A PCDome-on nincs warez.
ajánlott olvasnivaló