Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» BioShock 2 - Launch Trailer (Hírek)

BioShock 2

BioShock 2
A legutóbbi BioShock 2 cikkek, hírek
11699 levél
Válasz 10.02.03. 19:47 #4
.:[Kain]:.
lol a második videóban az über edition jó volt

a collectors meg valami fantasztikus, valahogy be kell szereznem egyet, minden benne van, ami csak szem/szájnak ingere!

észrevétel az első videóból: nagyon elkapták megint a hangulatot, egy kivetnivalót találtam csak: az újabban sokkal erősebb, általunk alakított főhős ellen csak azért találtak ki egy addig, az első részben sehol nem létező átlag szörnyet, hogy nagyobb kihívás elé tudják állítani a playert. nem szeretem az ilyet, amikor csak így hopp előjön egy ilyen sokkal erősebb átlag monszta, ami addig sehol nem volt. gondolok itt arra a nagydarab hústoronyra, akivel a big sister előtt harcolunk a videóban. az előző részben sehol nem volt ilyen, de nem baj, most ne hogy már csak kis splicerek ellen harcoljunk, legyen jó nagy is, ami még egy big daddy-nek is kihívás.
node oda se neki. már csak arra leszek kíváncsi, hogy ennek is több befejezése lesz-e. amúgy jöhet, nemrég toltak végig az elsőt megint, hogy mindkét befejezést megkaphassam (előtte is láttam youtubeon, de az mégsem az igazi, nem? )
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
1560 levél
Válasz 10.02.03. 16:30 #3
Retee
Hopsz, a második videót elfelejtettem embdelni, de már ott figyel.
5033 levél
Válasz 10.02.03. 16:13 #2
Gump
Szerintem ezzel (első részre gondolok) is úgy leszek, mint ahogy a GoW esetében voltam. Kb. harmadik nekifutásra játszottam végig, mert az első két nekifutásra negyedéig eljutottam és nem kötött le, jött jobb. Itt is nekimentem már kétszer, harmadjára hátha végigjátszom. Az biztos, hogy bár tetszenek, nálam egyik sem lett klasszikus.
14264 levél
Válasz 10.02.03. 15:41 #1
balays82
A trailer alapján a jellegzetes BioShock hangulat nem fog hiányozni a folytatásból sem. Röviddel a Mass Effect 2 után máris itt egy újabb kihagyhatatlan játék (számomra biztosan), ráadásul megint egy baromi igényes gyűjtői kiadásban. Az erről szóló promóciós videó említve van a hírben, de itt meg is lehet nézni. Hatalmas az a doboz, mostanában ritkán látni ilyet.
766 levél
Válasz 10.02.03. 15:41
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
BioShock 2 - Launch Trailer (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.