Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Star Trek Online

922 levél
Válasz 15.04.13. 09:28 #7
ivanova36
Ha valaki most kezdené vagy térne vissza az STO-hoz, ennél jobb időpont aligha akad. A Delta Recruitment Event során azok az új kapitányok melyek most "születnek meg" és végig is csinálják az oktatórészt, számos olyan bónuszt kapnak melyekkel könnyen utolérik a majd fél éve kint lévő Delta Rising kiegészítőt idáig játszó társaikat.
Gyorsítottak a szintezésen, FED oldalon a Delta újoncoknak összeállított feladatsor végigjátszása kb 24 óra, ez az oktatórész első feladatától a Breenek utolsó feladatáig tart, és kb 53-54-es szintig jut el. A hátralévő 6-7 szintet a lvl60-ig pedig a fennmaradó Delta Rising feladataival lehet elérni.
A szintezés során az eventnek köszönhetően rengeteg plusz cucc jár. XP, dilithium majd minden cselekedetünk után, 10 szintenként választható, szintnek megfelelő űrhajó vagy felszíni felszerelés, kulcsfeladatok teljesítése után 10-50 mark a választott frakciónak, vagy akár flottának, r&d vagyis a gyártási rendszer is be lett vonva, lvl 1 elérése esetén spéci doff, lvl5 esetén boost, mellyel tetszőleges gyártási ágat lehet lvl 10-re feltolni.
Plusz spéci trait a kapitányodnak amit lvl 50-től használhat. Ugye ekkor már bejönnek a T6 vagy T5U hajókon a Mastery, így akár szintezés közben is elkezdhető a Mastery fejlesztése.
Jó időzítés vagy sem, Az event indulása előtt kiadták a Command Battlecruisereket (T6), így a Delta Rising indulásakor kiadott Intel hajók mellé most bejöttek a Command hajók is. Tehát van bőven választási lehetőség a T6-os hajók között.
Más kérdés hogy hamarosan érkeznek a Fleet T6-os hajók így aki a maximumra törekedik annak nem biztos hogy megéri most belevágnia a T6-os hajókba. De aki szórakozni vágyik annak feltétlenül megéri.
265 levél
Válasz 14.01.22. 09:19 #6
capraz
Játszik még valaki ezzel a játékkal? Nekikezdtem de még a játék legelején elvette kicsit a kedvem, ugyanis olyan egyszerű, hogy akár a lábujjaimmal is játszhattam volna. A pajzsok nem sebződtek, csak menj aztán lőj. Star Trek játéktól azért több kihívást várnék. Vagy ez változik később? Remélem.. Mert a Star Trek-et szeretem, és ha lehet hinni az interneten olvasottaknak (forumok,commentek) akkor a Cryptic-nek hála ennek a játéknak van az egyik legjobb Free2Play modellje.
I see no God up here / Yuri Gagarin /
192 levél
Válasz 13.03.21. 08:33 #5
attilusz
Sziasztok! Regisztráltam a Star-trek online honlapján aktiváltam az accountomat és még mindig nem tudok bejelentkezni? Miért lehet? 3 napja regisztráltam be de még mindig nem tudok belépni. Regisztráltam utána még tesóm emailcímével is, de azzal se enged be. nem tudjátok miért van ez, és még a holnapon se tudok bejelentkezni, azt írja nem létező felhasználó. Ha pedig jelszót akarok módosítani gond nélkül elküldi a jelszó módosító email-t.
Ha valaki tudja a probléma okét, legyen szíves segítsen, köszönöm.
1624 levél
Válasz 13.01.07. 09:18 #4
-T0ng-
Még én A fórumról legalábbis viszont magyarok közül rengetegen. Bármilyen játékhoz is kapok kedvet éppen nekem a STO mindig fent van.
314 levél
Válasz 13.01.05. 21:18 #3
szabolint
Ezzel a játékkal játszik még valaki itt a fórumon?
1262 levél
Válasz 10.02.21. 14:56 #2
PrOHax
Nem vagyok Trek Fan, de mivel MMORPG, ezért kipróbáltam ( Beta test). Nekem tetszett, főleg az űrcsaták vannak frankón megoldva, de a földi csaták sem rosszak. Elég sok lehetőség van a játékban, és elég könnyű csapatokat is szerezni.

Pl: Elmész egy rendszerbe ahol az adott quest van, és ha esetleg más is van ott akkor automatikusan csatlakozik hozzád, így együtt tudjátok tolni.

A fejlődés is sok rétegű, csomó skill-t lehet tanulni ( dps, heal, tank, fegyverre fókuszáló, pajzsokra fókuszáló, űrcsatákra vonatkozó, földi csatákra vonatkozó etc... ) ami azt eredményezi, hogy szinte teljesen mind1 , hogy engi / tactical / scientist kezdesz ( na jó 1-2 dolog van ami kötött ezeken belül ). Ahogy fejlődsz tudsz szerezni xp-t ( külön amit a karakterekre és külön amit a hajóra tudsz elkölteni ). Rangokat is tudsz szerezni a játék során amiből az adódik, hogy erősebb hajótípust tudsz venni. Mindegyik ranghoz tartozik 10 szint szóval sztem olyan 50-60 lehet a lvl cap. Én személy szerint olyan 5-6 lvl-ig mentem szal nem sokáig.

Én is gondolkodtam, hogy előfizetek rá, de most spórolni kell új masinára. Bővebb információt találsz a startrekonline.scifi.hu


You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
9368 levél
Válasz 10.02.21. 14:10 #1
Kanduhrka
Elvileg már kinnt van a játék, szóval aki már próbálta az leírhatná milyen. Ha lesz megint munkám biztos befizetek 1 hónapra.

Itt egy gameplay video:

STO
horrorgeeks.blogspot.com

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.