Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Új Call of Duty érkezik - de nem FPS (Hírek)

11699 levél
Válasz 10.03.05. 17:27 #20
.:[Kain]:.
mondjuk a san andreasban tovább lehetett látni szerintem, de ne ebben a topicban beszéljük ezt meg.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
8933 levél
Válasz 10.03.05. 12:01 #19
goodboy007
Hagyjuk már ezt a "GTAIV gecire optimalizálatlan" dolgot. Minden második ember ezt hozza fel válaszkéne a "Miért is szar a GTAIV" kérdésre. 2008 decemberében jelent meg és februárra már két patch is kijött hozzá, amik után bőven játszható volt már.
Aláírom, hogy max látótávolsággal megfingatja a gyengébb gépeket, de egyrészt maxra tenni felesleges, mikor 30-on is ellátsz többkilóméternyire, másrészt melyik játékban lehetett/lehet olyan messzire ellátni? Hát egyben se, pár ház után jön a Fog of War. Veszel egy 40k-s GTX260-at és maxon játszhatod, HD-felbontásban, szerintem ez minden, csak nem optimalizálatlanság.
Tény, hogy megjelenésekor az volt, de ha a fejlesztők kijavítják a hibákat és mindenki számára elérhetővé teszik a javítást, akkor miért kell még egy évvel ezután is ezen rágódni?
In god we trust, all others we track!
224 levél
Válasz 10.03.05. 11:01 #18
Lacee86
Hát jah, egy GTA szerű játékkal nagyon sokat kell dolgozni, h jó legyen. Ott a GTA IV: lehet fikázni, h mennyire optimalizálatlan, talán grafikailag sem a legszebb, talán a küldetések sem túl változatosak, de ahogyan él a város, ahogyan figyeltek sok apró részletre, az nagyon üt.
11699 levél
Válasz 10.03.05. 08:30 #17
.:[Kain]:.
egyetértek! jó lenne...ha lenne

azzal viszont nem értek egyet, hogy "vmi újdonságot ki kéne találni, h ne csupán egy GTA klón legyen"
nem, csak annyit kéne csinálni, hogy ugyanazt a szintet kéne hozni, amit egy jobb GTA tud, azt a részletességet, mélységet, amiben el lehet merülni. csak pont az IW nem fog nekiállni soha ilyennek, mert GTA két év alatt nem készül el. sőt! ha már csak egy IGAZI GTA klón lenne, akkor jó lehetne, de ez az, amit a mai napig senki nem tudott prezentálni, ha megfigyeled az egyetlen konkurense, a Mafia is most rekord ideig készül, mert tudják, hogy csak úgy van esélyük, ha épp egy GTA sincs a közelben és ami még fontosabb, ha elég részletgazdagon dolgozzák ki mind a storyt, mind a várost, amiben garázdálkodhatunk.

annak viszont nem örülök, hogy már megint egy valamilyen csapat kap egy nagyobb nevet, ennyi erővel az ID is csinálhatna egy cod-ot, ők legalább tuti jót raknának össze, csak mondjuk 4-5 év alatt.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
27963 levél
Válasz 10.03.03. 15:52 #16
LordMatteo
"és az meg más tészta hogy a BF előjött a II világháborus modern és jövőbéli csatákkal mégse tudott akkorát robbantani vele mivel csak összecsapások voltak meg területfoglalás."

Történet: Az USA-t megtámadta az újonnan alakult Közel-Keleti Koalíció (MEC), majd később szövetségese, a PLA (Kína) is, aztán nem sokkal később a MEC és PLA erők már saját földjén támadták az USA-t, erre a - szintén újonnan alakított - Egyesült Európai Hadsereg megtámadta a Közel-Keleten a MEC-et, békét kötött az oroszokkal, és a Nagy Fal irányából behatoltak Kínába. Még az EU támadása előtt a háborúban elkezdődött a "spec forces" háború, ahol nagyrészt szabotázsakciókat hajtottak végre egymás ellen a különleges erők. Oroszországban felkelés tört ki, ahogy a Közel-Keleten is, de ezek elenyészően kis részei a háborúnak.

Tessék. Ez igazából senkit nem érdekel, de hogy elégedett légy leírtam dióhéjban az egészet.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
9368 levél
Válasz 10.03.03. 15:02 #15
Kanduhrka
Nem tudott akkorát robbantani? Nem véletlenül lett a konkurense a CoD-nak. A történetet meg szerintem inkább hagyjuk, mert a 2007-es CoD 4-ig nem volt egyiknek sem.
Nem beszélve a grafikáról. Az WaW még tudott látványban újat mutatni, de a mostani résszel mindent alulmúltak. És az sem véletlenül, hogy a komolyabb játékosok nem tolják multiban, így én sem.
horrorgeeks.blogspot.com
330 levél
Válasz 10.03.03. 14:50 #14
RUSSIANBOY
Kandurhka:Igen ez lehet hogy igy van de mi most FPS játékrol beszélünk nem multi féle Battlefield-ről.Tudom hogy az is FPS nézetes de az inkább multis összecsapásokra van kihegyezve jol tudom?Mig mi általában beszéltünk az FPS-ről......és az meg más tészta hogy a BF előjött a II világháborus modern és jövőbéli csatákkal mégse tudott akkorát robbantani vele mivel csak összecsapások voltak meg területfoglalás.Nem volt történet.Tévedés ne essék szeretem én is a BF-et a 2vel sokat játszottam de kizárolag gépi ellenfelekkel és néha jo hogy nincs történet de a BF ezesetben most más tészta....
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
330 levél
Válasz 10.03.03. 14:47 #13
RUSSIANBOY
Zomil:


Ha már itt tartunk.Az én nézetem szerint a MW sokkal jobb volt mint az első mert az elsőben - nálam legalábbis - a Csernobilos mesterlövészes pálya volt az ász mig itt mondhatni az egész a repteres jelenet a brazil gettonegyedben játszodo jelenet a motoros szán valamint az "otthoni" amerikai megszállás....és a sok kis játékidőt kitolo kis külön pályák is nagyon tetszettek.Persze a multit most is hanyagoltam ahogy eddig de a kis külön pályákkal nagyon jol elvoltam.Sokszor a mesterlövészes pályát kellett ujrakezdenemEz a rész is azt bizonyitja hogy nem kell mindig felülmulni a grafikát ha a történetet kiszélesitik vagy a játékidőt ilyen kis játékokkal megtoldják akkor már jobban élvezhető egy game

Tulajdonképpen ha olyan szemmel nézzük hogy az FPS mindegyik ugyanarrol szol akkor nem kivétel az autoverseny meg a stratégiai játékok se mert mindegyikben ugyanaz a cél.Kivételként talán az autos játéknál a FlatOut-ot tudnám felhozni ahol nem csak az a cél hogy köröket menjünk és leelőzzünk másokat hanem ott kiélhetjük aressziv hajlamainkat is és más külön kis feladatok vannak benne pl milyen messzire tudjuk elrepiteni a sofőrünket de nem ecsetelem biztos sokan ismerik a játékotÉs az emberek mégis megveszik.Hogy miért?Azt már kérdezzük tőlük.Inditsunk szavazást hogy Kedves XYZ miért vetted meg ezt az ujabb játékot mikor ugyanaz a cél benne mint az eddigiekben csak szebb....

A válasz ha nem is feltétlenül a grafika az hogy jo a történet a helyszin.Nekem pl a Stalker ezért vált kedvencemmé mert mondhatni ugyanolyan mint a többi FPS de mégis egyedi maga a helyszin miatt ugyanis melyik játékrol lehet még elmondani hogy egy valoságadta emberi civilizáciotol mentes helyen játszodik?Semelyikről.A MW az már más máert az már a Stalker után lett berakva egy olyan pálya és annál csak egy pályaszakasz a csernobilos rész mig a Stalkernél az egész helyszin maga az alap.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
9368 levél
Válasz 10.03.03. 14:46 #12
Kanduhrka
Nem ők voltak az elsők, akik szakítottak a 2.vh-val. A Battlefield 2 illetve a Pacific Assault előbb jelent meg, és ezek csak a nagyobb nevek.
horrorgeeks.blogspot.com
605 levél
Válasz 10.03.03. 14:30 #11
Zomil
Azért valljuk be szvsz már nem lehetett volna sokáig csinálni azt, h évente kidobnak egy 2.vh/modern fps-t. Most csinálnak 1-2 más stilusu játékot. Aztán vagy siker lesz vagy nem, de mindkét esetben, utána ismét bedobják a szokásos fps-t és ismét tarolnak vele, csupán pihentetik a dolgot...

Én örülök is, h picit talán eltérnek az fps-töl, mert az mw2 is botrányos volt. Hülye fejemmel beugrottam a csapdájukban és megvettem, de míg a sima MW-vel 1évig játszottam, ezt kb. 2hónap után ott hagytam a francban, mert nem kötött le, még csak a társaság se visszahuzo erö, mert ugye szerverek azok nincsenek.
\,,,/O.O\,,,/
63 levél
Válasz 10.03.03. 14:02 #10
salvadorlynx
Szerintem azért dolgozatják váltva a készítőket, hogy időt adjanak nekik. Nyilván a profit miatt sűrűbben akarják kiadni az új részeket és ehhez a tampóhoz úgy tűnik egy csapat kevés.
A kiadó nyilván minél többet próbál kisajtolni egy márkanévből. Mivel a cod nem egy folytatásos történet azt nem lehet nyújtani mint a rétestésztát. Ezekszerint megpróbálnak hozzányúlni vmi újhoz, lehet úgy látják, hogy a közeljövőben a hardverek nem fognak olyan ütemben fejődni - az árak és nem a technológia hibája miatt - hogy egy új grafikus motort fizikát AI-t elbírjanak. Az MW és MW2 között sem nagy a különbség, épphogycsak észrevehető, de így legalább mindenkinek jól fut.
De mindenesetre kiváncsi leszek.
28 levél
Válasz 10.03.03. 12:59 #9
breki95
Talán azért rúgták ki őket mert nem akarták elrontani a cod szériát stílusváltással!
224 levél
Válasz 10.03.03. 12:46 #8
Lacee86
Én örülnék egy háborús környezetben játszódó GTA szerű TPS játéknak. Nagy bejárható terület, szabad játékmenet, stb. Persze vmi újdonságot ki kéne találni, h ne csupán egy GTA klón legyen. Sztem sima FPS-ek már kissé unalmasak, és mind egy kaptafára mennek. Egyedül a grafikával akarnak bizonyítani. Igaz a multi része jó a Cod-oknak, de egy idő után meg lehet unni azt is (már aki nem überfanatikus persze...).
330 levél
Válasz 10.03.03. 12:33 #7
RUSSIANBOY
Hát akkor ugy látszik szép volt jo volt itt a vége.....

Nemtudom miért jo ez bárkinek is.A COD valoban az FPS műfajjal lett hires szerintem utána kár váltani másra mert korántsem lesz olyan sikeres és köztudott hogy a játékkészitőket nem az érdekli hogy a játékosnak jo legyen vagyis az csak másodlagos első a sok sok pénz........ugyhogy szerintem most a COD társadalom minden országban ezáltal összeomlóban van......Olyan nagyot villantottak az utobbi két résszel (legalábbis szerintem) hogy már azt hittem tényleg hogy nem is játékot tolok hanem egy tök jo akciofilmet.Ők voltak az elsők akik végre szakitottak a II világháborus feelingel és belevágtak hogy lesz ami lesz majd meglátják hogy fogadja a társadalom.És jol fogadta.Erre most valami hülyeségen összekapnak?Ugy látszik ha tul sikeres valami az se jo mert meghülyiti az embereket.Vagy csak fél hogy az uj MOH mélto ellenfele lesz?

Én nem rajongok az olyan játékokért mint ezesetben GustyX irta mivel szerintem ami elsőre kijön és ha abban nagyon sikeres utána nehéz felülmulni az addigi sikert és általában egy ilyen váltás vagy valami hasonlo szerintem kevesebbet nyujt min töbet ezáltal csalodás a játékosnak.Tévedés ne essék most nem a Mass Effectre gondolok mivel nem ismerem hanem az olyan játékokra gondoltam általában amik egy műfajt képviseltek majd pedig váltás volt másik műfajba.Én se örülnék hogyha nem FPS lenne a következő CoD.Az már tészta hogyha beleraknak olyan opcios megoldást hogy pl külső nézetben is tolhatod.Az jo mert akkor te döntheted el hogy FPS vagy külső nézetben tolod a játékot.De most ha ugy vesszük megint más valaki fogja fejleszteni az uj részt szerintem ez nem is lesz olyan jo.Azokat se értettem korábban hogy miért kell minden harmadik epizodot a Treyarch (lehet rosszul irtam?)-ra bizni mivel korántsem voltak olyan jok mint az Infinity Ward-os részek.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
63 levél
Válasz 10.03.03. 12:16 #6
salvadorlynx
Szerintem egy mass effecthez hasnonló cuccra gondolnak. Űr helyett mondjuk földi terror elhárítás. Végülis ha azt vesszük a mass effectnek nincs igazán ellenfele sajátos hibrid mivoltából fakadóan.
1340 levél
Válasz 10.03.03. 11:43 #5
hahakocka
Hmm Középkori COD? Nekem tetszene a Dark Messiah s tetszett igaz az fps nézetű volt.
1223 levél
Válasz 10.03.03. 11:32 #4
Baracklekvár
Egy amolyan Port Royale-szerű kereskedős kalandjáték sem lenne semmi... Vagy egy tetris!
pogessor.pcdome.hu
6665 levél
Válasz 10.03.03. 09:42 #3
GustyX
Végülis Halo-ból is lett stratégia, amit PC-n szívesen kipróbálnék, tetszett.
Viszont CoD-ból akció-kaland? Ez inkább vicc.
Egy CoH vagy JTF szerű stratégia inkább, de akció kaland??? Tényleg csak a nevével akarják majd eladni.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
4211 levél
Válasz 10.03.03. 00:51 #2
Madrac
Miert 1 CoD Puzzle se lenne rossz. Rakd ki a fejloves kepet a kis darabokbol. Vagy esetleg epp a fejloves utan rakd ossze ki is volt az.
Quoth the raven, `Nevermore.'
957 levél
Válasz 10.03.03. 00:48 #1
Snake0014
Akció-kaland?? Hát kiváncsi leszek mi lesz ebből. A CoD FPS-ként lett híres nem másképp. Nem tudom mennyire fog ez tetszeni az embereknek.

Remélem stratégia nem fog eszükbe jutni.. "Gyárts egy Sgt.Soap-ot!"- lol lenne..
Everyting is connected.
766 levél
Válasz 10.03.03. 00:48
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Új Call of Duty érkezik - de nem FPS (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.