Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Blacklight Tango Down (Ismertető)

Blacklight Tango Down

Blacklight Tango Down
A legutóbbi Blacklight Tango Down cikkek, hírek
15 levél
Válasz 10.09.13. 12:44 #4
BarnabY
Nem védeni akarom a játékot, de a single rész eleve nem single, hanem coop, és 3 haverral el lehet vele szórakozni. Másrészt ha úgy veszed, hogy az csak egy bónusz, akkor ez miatt pontot levonni nem túl igazságos.
A multi rész valóban nem tökéletes, sosem lesz az egy játékban sem, eddig a bad company 2 ált hozzá a legközelebb, de most azt is elrontják a lámák a sok c4el...
93 levél
Válasz 10.09.09. 08:49 #3
Phoenix
Matteo, teljesen igazad van. A CS-nél sem hiányolta senki a single-t, na meg ott van a TF2, amit a mai napig a legzseniálisabb multi fps-nek tartok, abban sincs single. Ezek is jobban tették volna, ha egészen egyszerűen kihagyják. Akkor nem húzta volna le az amúgy sem túl szép pontszámot. De ha már benne van, csak meg kell nézni, és véleményt alkotni róla, nem igaz? Fel kell még hozzam ide példának a MW2-t, aminek van single része, ráadásul nagyon jó, de már arra sem emlékszem, hogy konkrétan milyen is volt, mert azzal 3 órát játszottam, a multijával meg 350-et. Szóval akár abból is kihagyhatták volna, az értékelésén nem sokat változtatna
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
27974 levél
Válasz 10.09.07. 17:13 #2
LordMatteo
Érdekes, CS-nél sohasem hozzák fel ezt hibaként, vagy Quake újabb részeinél.

Egy olyan játékban, ami egyértelműen ki van kiáltva multifpsnek, a single-re pontot adni felesleges, mert ez olyan, mintha valaki az ArmAból hiányolná a pörgős játékmenetet (mert ugye nem is törekednek rá), vagy teszem azt a CoDból a nyílt játékmenetet (bár ez lehet rossz példa, mert mindig elnyilatkozzák hogy most aztán mekkora királyságosság lesz a nyílt játék téren).
A kibaszás társas játék, sose feledd.
914 levél
Válasz 10.09.07. 17:06 #1
EnforcerHUN
Gondolom annyira hajszolták a multit, hogy elfeledkeztek a single részről.
Ugyanaz BF2-nél.
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
766 levél
Válasz 10.09.07. 17:06
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Blacklight Tango Down (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.