Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» NBA Live 2001 (Ismertető)

1222 levél
Válasz 04.12.03. 00:45 #13
Peac
Már nem emlékszem pontosan, de vagy a dobozon volt a kód, vagy a kézikönyvben. Ott kell lennie, keresd csak meg!
Örültem. :)
2 levél
Válasz 04.11.06. 13:29 #12
g214
most komcsira megmondhatná valaki a serial számot
rispekt
2 levél
Válasz 04.11.06. 13:27 #11
g214
valaki nem tudja az nba 2001 live serial számát?légyszi
rispekt
1222 levél
Válasz 02.12.05. 06:39 #10
Peac
De vajon most mi jön? Sajnos ebben a kategóriában nagyon össze kell szednie magát a fejlesztő-csapatnak, hogy újítsanak még valamit, ezért nehéz és ritka, hogy lényeges újítást vezessenek be. Szerintem, amit grafikában el lehet érni az élvezhetőség javára, azt már az NBA Live 2000-ben elérték. A 2001-es epizód már egy picit túl volt csicsázva.
Habár igen nagy élmény a monitorunkon NBA-t látni, és mindig nagyon kíváncsi vagyok, amikor egy új NBA-játék jön ki, hiszen ezt a orozatot '95 óta kísérem figyelemmel. Most elsősorban arra vagyok kíváncsi, mi szépet láthatunk a 2003-as kiadásban. (És csak halkan, magunk között jegyzem meg, hogy ezt Ti is hamarosan meg fogjátok tudni - 1-2 héten belül)
Örültem. :)
3 levél
Válasz 02.11.08. 15:03 #9
leking
Akkor mondja valaki hogy tud játszani ha már engem megvert.A többiek ne pattogjanak.
Majd ha megvertek akkor elismerem hogy tudtok játszani.
1 levél
Válasz 02.01.01. 22:15 #8
conan
HELLO.ELŐSZÖR ÍROK IDE.SZERINTEM A JÁTÉK JÓ DE LEHETNE ÉLETHŰBB IS.AZ INSTALL KÓD AZ AZ AMI RAJTA VAN A DOBOZON AMIKOR MEGVESZED (PEHH HA MÁSOLT).HA VALAKI KI AKAR KAPNI AKOR JÁTSZON VELEM NAGYON JÓL MEGY. CSÁ.
3857 levél
Válasz 01.12.30. 19:11 #7
norfeus
Huha,boccs Dino,hogy leírtam ezt a kodot,ígérem ez volt az elso és az utolso ilyen hozzászolásom.
Mégegyszer bocs
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
5738 levél
Válasz 01.12.30. 17:27 #6
Dino
Elek: Vedd meg a játékot, és akkor lesz kódod hozzá.

Nyomatékosan megkérnék mindenkit, hogy a fórumon továbbra se közöljenek játékokhoz kódokat!
1 levél
Válasz 01.12.30. 13:02 #5
Elek
Hello.
Már régóta megvan a játék de senki sem tud-
ja az install code-ot.
Kérlek segítsetek !
Addig is köszi.
Elek
6 levél
Válasz 01.10.11. 10:52 #4
A_dam
Szeretem a kosárlabdát, így évről évre igyekszem megszerezni ezt a játékot. Szerintem folyamatosan pozitív irányban fejlődött eddig, idén sajnos van egy pár lemaradás a 2000-eshez képest:
- Az intro tavaly fantasztikus hangulatú volt, a mostanit össz. egyszer tudtam megnézni.
- franchise-mód már 2000-ben is volt, bár ha már egy csapattal végigvittem egy bajnokságot, következő idényben szívesebben választok másikat (az egész mód felejthető).
- ehelyett végre betehetnének egy-egy elleni bajnokságot, mint amilyen a 3pontos dobó verseny volt (nem lenne nagy ügy megcsinálni, minden adott hozzá).
- az idei menürendszer kifejezetten csúnya, a tavalyi sokkal szebb volt.

Végre lehet barátságos meccsként is kelet-nyugat gálát játszani, ezt hiányoltam tavaly.
Ha viszont ennyi adatbázist betettek a programba, nem lenne igazán nagy plusz betenni válogatott és európai klubcsapatokat talán. Mekkora élmény lenne egy olimpiát játszani, benne Dream Team - Horvátország összecsapás, vagy egy klubcsapatok európa-bajnoksága...
Tudom, hogy ez az NBA-ről szól, de az NHL-ben is csináltak hasonlót, és sokkal színesebbé tennék ezt az amúgy sem unalmas játékot.
Mindezek ellenére nagyon tetszik az idei termés, csak így tovább!
459 levél
Válasz 01.10.02. 19:06 #3
Lacesz
installing code???
csak nem másolt játékod van és ahozz kénne kód?
Mert, ha igen akkor szerintem máshol keress
1 levél
Válasz 01.10.01. 20:28 #2
tam-tam
mi az installing code? elore koszonom a segitseget
5738 levél
Válasz 01.05.23. 20:51 #1
Dino
Egy olvasónk cikke a játékról, szerkesztetlen és vágatlan formában.
Lacesz: még egyszer bocs

------------------------------
NBA Live 2001

Nagy késéssel bár, de megjelent az EA Sports egyik sztárjátéka, az NBA Live 2001!!!

A telepítésnél a már megszokott EA Sports programoknak a reklámjaik (ennyi azért kell ). Egyébként a telepítéshez szükéges a 21 karakterű regisztrációs kód, de ez már szerintem túlzás. Ha fel akarod telepíteni szűkséges hozzá a kódon kivül kb 340 Mb, de a helyigényért kárpotól, maga a játék.

Az intronak nincs túl sok köze a kosárlabdához, csak annyi, hogy bemutatják azt , hogyan rögzitették a motion capture technikával Kevin Garnet mozdulatait. Miközben látunk, hallunk is. Ha jól tudom Montel Jordan nyivákol, de ez nem biztos ( a vélemény nyilvánitással nem akartam senkit megbántani).

A játék ismertetőjét, nem kivánom hasonlítani a korábbi részekhez, mert akik nem ismerik, azok nem értenék meg. A menü követi a fejlesztők 2001-es design-ját. A menüpontok mindig is sarkalatosak, voltak a sok változtatás miatt. Jelenleg közük van : a "barátságos" mérközés, a teljes szezon, csak a rájátszás, az egy az egy ellen (streetball), "franchise", ami abban különbőzik a szezontól, hogy ha végeztünk az első évvel, akkor kezdhetünkegy új évet és ezen kivül természetesen van multiplayer. Miközben ezt tallozgajuk, a kosárlabdához illő hip-hop és rap zenék szólnak a háttérben.

A "hagyományos csapatokon" túl játszhatunk All Star rangadót is. Külön érdekesség a klasszikusok. Ez az ötvenes évektől terjed napjainkig. Ez még jobban színesíti a játékot, például itt szerepel Michael Jordan is.

Most következzen a legbővebb témakör, a grafika. Amit a készítők már olyan szintre emeltek, mintha tévét néznék, persze ehhez kell egy "atom erőmű".Ha megvan a kivánt gépezet, akkor csupán egy-két negatív oldala van. Most egy kicsit azért vissza-vissza nézek a régi epizódokra. A korábbi részekhez hasonlóan az "elvileg bírói feldobás", még midig láthatatlan kézből száll. Ami, nem annyira nagy hiba az a nézőtéren található, az átlagostól nagyobb arányú egypetéjű iker. De ezeket a hibákat, orvosolják a nagyszerű megoldásokal és az egyéb mosolyra fakasztó apróságokkal. Ilyen, a már a tavalyi részben is megjelent a meccs kezdete előtti hazai csapat játékosainak a bemutatása. A pálya körül a FIFA-hoz hasonlóan váltakozó reklámtáblák találhatók. Visszatérve az All Star találkozóra, a régebbi játékosoknak a meze is régebbi szabású. Erősre állitott grafikánnál, megjelenik az animált kispad. Sokakban felmerül a kérdés FIFA vagy NBA grafika a szebb? Számomra már egyértelmű, NBA.

Hanghatás ügyileg nem hiszem, hogy panaszkodnunk kellene. A menüben lévő zenéről már beszéltem, úgyhogy, ha érdekkel menj a cikk elejére. Ez és ilyesféle rövid zenék megjelenek játék közben is. A hazai csapat és az idegen kőzti szurkolói viszony közt oriási különbség van. Ha a hazaiak dobnak pontot, örömujjongás, ha az idegen, akkor néma csönd.

Amiről még nem szóltam (írtam) az a játékmenet. Ide tartozik az az iszonyatós menyiségű statisztika amit a program felhalmoz. Egyaránt meccs közben és utána is. Az azonos poszton lévők teljesítményét. Ha lejátszottunk egy teljes szezont vagy rájátszást, különböző díjak kiosztássát nézhetjük meg. Ha az összes funkció billenytyűt ki akarjuk használni jól jön kb. 30 ujj.

Összegezve a fejlesztők megint a kosárlabda világának a legjobb játékát készítették. Akik űzik vagy csak szereik ezt a sportot, azoknak kötelező darab. Százalékban: 93%

Lacesz

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.