Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megvan az új R.E.M. album címe (Hírek)

5502 levél
Válasz 10.10.20. 17:33 #3
Dino
A tartalom színesítéséül kerül fel időről időre más téma is a hírek közé. Látva, hogy a fórumon megvan az érdeklődés sorozatok, zenei témák és egyebek iránt is, úgy gondoltam, bőven elfér a megszokott gamer tartalom mellett minden más is. Tény, hogy most eléggé egybefolynak a játékhírekkel, de gondolkodunk azon, hogy hogyan lehetne okosan elkülöníteni ezeket az anyagokat. Nem szeretnénk "szakérteni" más témában, csak minél több érdekes tartalmat kínálni olvasóinknak. Az pedig, hogy néha jóval több hasznos hozzászólás érkezik egy-egy nem játék témájú hozzászóláshoz, mint játékról szólóhoz, bennem csak erősítette azt, hogy jó az, ha színesebbé tesszük a híreket.
2794 levél
Válasz 10.10.20. 17:18 #2
Aryx
Jó pár évvel ezelőtt 100%-ban csak hardware, software és játékok voltak hírtémák, de ahogy az olvasótábor kiszélesedett ill. öregedett, semmi baj nincs azzal, ha olyanoknak is a kedvében akarnak járni Dino-ék, akiket a PC és a PC már nem mozgat meg annyira. Szerintem bőven van helyük itt, a Dome amolyan kultúr-magazinná nőtte ki magát, és még így is messze több hírt lehet ezeknél olvasni Blizzard-ról, Microsoft-ról, Logitech-ről, Need for Speed Akárhányról és perekről. Arról nem is szólva, hogy nem kell Tűzrókában 5 új lapot nyitnom, ha néha-néha informálódni szeretnék. Jól van ez így. Emellett nem rémlik, hogy az elmúlt pár évben bárki is nemtetszését fejezte volna ki ezügyben, tudomásom szerint Dino 1 db. bulvárhírt rakott ki poénból, a visszajelzések után pedig egyértelművé vált, hogy ilyet soha többé.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
47 levél
Válasz 10.10.20. 16:37 #1
rtp
srácok, nem kötekedésből, de sztm maradjatok csak a játékoknál, ezeket a híreket, vagy filmajánlókat teljesen felesleges egy ilyen magazinba kitenni, erre ott vannak a zenei, ill egyéb lapok. csodálkoznék is, ha teszem azt a quarton vagy a sorozatjunkien a lost planet 2-ről szakértenének.
766 levél
Válasz 10.10.20. 16:37
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Megvan az új R.E.M. album címe (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.