Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Megvan az új R.E.M. album címe

Jövőre érkezik Michael Stipe-ék 15. stúdióalbuma.

2010.10.19. 17:32 | szerző: Dino | kategória: Zene

Ahogy korábban írtuk, 2011 tavaszán jelenik meg az R.E.M. új, 15. stúdióalbuma. Az együttes most bejelentette a lemez címét is: Collapse Into Now néven fog a boltokba kerülni a Michael Stipe vezette trió legújabb műve. Kíváncsian várjuk, hogy a gyors ritmusú Accelerate után most mivel állnak elő a georgiabeli Athensből származó zenészek. ■

hozzászólások (3)

rtp
rtp 2010.10.20. 16:37
srácok, nem kötekedésből, de sztm maradjatok csak a játékoknál, ezeket a híreket, vagy filmajánlókat teljesen felesleges egy ilyen magazinba kitenni, erre ott vannak a zenei, ill egyéb lapok. csodálkoznék is, ha teszem azt a quarton vagy a sorozatjunkien a lost planet 2-ről szakértenének.
Aryx
Aryx 2010.10.20. 17:18
Jó pár évvel ezelőtt 100%-ban csak hardware, software és játékok voltak hírtémák, de ahogy az olvasótábor kiszélesedett ill. öregedett, semmi baj nincs azzal, ha olyanoknak is a kedvében akarnak járni Dino-ék, akiket a PC és a PC már nem mozgat meg annyira. Szerintem bőven van helyük itt, a Dome amolyan kultúr-magazinná nőtte ki magát, és még így is messze több hírt lehet ezeknél olvasni Blizzard-ról, Microsoft-ról, Logitech-ről, Need for Speed Akárhányról és perekről. Arról nem is szólva, hogy nem kell Tűzrókában 5 új lapot nyitnom, ha néha-néha informálódni szeretnék. Jól van ez így. :) Emellett nem rémlik, hogy az elmúlt pár évben bárki is nemtetszését fejezte volna ki ezügyben, tudomásom szerint Dino 1 db. bulvárhírt rakott ki poénból, a visszajelzések után pedig egyértelművé vált, hogy ilyet soha többé. :)
Dino
Dino 2010.10.20. 17:33
A tartalom színesítéséül kerül fel időről időre más téma is a hírek közé. Látva, hogy a fórumon megvan az érdeklődés sorozatok, zenei témák és egyebek iránt is, úgy gondoltam, bőven elfér a megszokott gamer tartalom mellett minden más is. Tény, hogy most eléggé egybefolynak a játékhírekkel, de gondolkodunk azon, hogy hogyan lehetne okosan elkülöníteni ezeket az anyagokat. Nem szeretnénk "szakérteni" más témában, csak minél több érdekes tartalmat kínálni olvasóinknak. Az pedig, hogy néha jóval több hasznos hozzászólás érkezik egy-egy nem játék témájú hozzászóláshoz, mint játékról szólóhoz, bennem csak erősítette azt, hogy jó az, ha színesebbé tesszük a híreket.
további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.