Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» The Walking Dead (sorozat)

3262 levél
Válasz 17.03.23. 09:21 #532
Sucee
Pont ezt mondom, anno egy egész extended részt szenteltek annak, hogy Morgan hogyan találta meg a lelki békéjét, most meg megint összetörték, ha megint visszahozzák, elég unalmas lesz már. És pont erre értettem, hogy az ő történetében még van annyi, hogy ezzel foglalkozzanak kicsit.
'If this goes badly, if I get eaten alive - even if it's hilarious -, please destroy the vids.'
19422 levél
Válasz 17.03.23. 08:23 #531
Peace
Morgan azért kezdi kicsit elveszíteni.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
3262 levél
Válasz 17.03.23. 07:26 #530
Sucee
Igazából a fő karakterek jelentős hányada menthetetlen mentális állapotban kéne legyen. Ha csak Carolt és Morgant vesszük (vagy akár Darlyt), lassan túl sokszor hozzák vissza őket. Én elkezdeném most már tényleg kiírogatni őket, de Daryl esetében ezt már korábban is említettem, akkor szimplán azért, mert szerintem kihozták a történetéből, amit kellett, de ez igaz a másik kettőre is, Morganre talán kevésbé.
'If this goes badly, if I get eaten alive - even if it's hilarious -, please destroy the vids.'
52076 levél
Válasz 17.03.22. 22:20 #529
Barthezz
SPOILER
Persze, értettem, hogy mire célzol. De ez számomra simán hihető így is, ebbe én nem kötnék bele. Ezerféle lelkiállapotban lehet egy ilyen esemény után az ember. Maggie ezt úgy dolgozza fel, hogy minden dühét Neganre irányítja.
3262 levél
Válasz 17.03.22. 10:30 #528
Sucee
SPOILER
As I said, nem azzal van bajom, hogy nem haragszik, hanem hogy úgy beszél, mintha nem lenne miért. A sorozatban kizárólag Daryl hülyesége volt Glenn halálának okozója.
'If this goes badly, if I get eaten alive - even if it's hilarious -, please destroy the vids.'
52076 levél
Válasz 17.03.22. 10:28 #527
Barthezz
SPOILER
Maggie itt elsősorban sztem önmagát okolja, hiszen erősen forszírozta a Hilltoppal való egyezséget, aminek a végén mondta is, hogy ennek ára lesz. Ez erősebb annál, hogy Darylre haragudjon.
3262 levél
Válasz 17.03.22. 10:26 #526
Sucee
Ja igen, Daryl jelenetéről akartam írni, csak kimaradt...

SPOILER
Oké, hogy Maggie nem haragszik rá, na de konkrétan azt mondani, hogy nem az ő hibája volt? Baromság, 100%-ban az ő hibája volt a hülye pofánvágós kitörése miatt. Más dolog megbocsátani, és más hülyeséget beszélni.
'If this goes badly, if I get eaten alive - even if it's hilarious -, please destroy the vids.'
52076 levél
Válasz 17.03.22. 10:24 #525
Barthezz
Az évad első feléhez mérten határozottan jobb a második etap, de még ez is harmat kevés a TWD első évadainak színvonalához képest. Egyedül a Kingdomos részek nyújtanak újdonságot és érdekes konfliktusokat (elnézném önmagában a Kingdomot egész évadon át, Carol és Morgan a legerősebb karakterek, Carol pedig eddig is a kedvencem volt és a többi új szereplő is érdekes), a többi szál viszont elég gyenge. Eddig két rész volt kiemelkedő az évadból: a félévadzáró és az előző Kingdomos.

Az időhúzás pedig tényleg nagyon gáz, az 5. évad óta ez megy. Jól láthatóan vannak fix fordulópontok, amiket majdnem egy az egyben lemásolnak a képregényből: Alexandria elárasztása zombikkal / Anderson család / Carl szeme, Negan megjelenése és a baseballütős kivégzés, a biliárdozás és Spencer kinyírása, a következő pedig a háború kirobbanása. Ezeket a fordulópontokat mindenképp félévad-évadzáró/-nyitó részekre időzítik, a köztes részeket pedig szinte egy az egyben időhúzásnak szentelik és kétségbeesetten, erőltetetten próbálják megtölteni valamivel, aminek az abszolút mélypontja Tara kirándulása volt. A mostani évadban eddig történteket 4-5 részben el lehetett volna mesélni és egy sokkal feszesebb sorozatot kapnánk. A képregény utolérésétől sem kell tartani, mert elképesztő módon messze vagyunk még annak jelenétől. Szóval nem értem, miért toporgunk ennyire egy helyben.
19422 levél
Válasz 17.03.22. 09:47 #524
Peace
Valami egészen kis apró cliffdhangerre számítok én is, semmi komolyra. Limonádé rész volt ez is, egyedül Daryl volt jó, de az is kb. 1 perc.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
3262 levél
Válasz 17.03.22. 09:31 #523
Sucee
Nem volt rossz rész amúgy az évadhoz mérten.

SPOILER
Sasha húzása viszont tényleg baromság volt. Eleve zavaros a karakter motivációja. Kezdődik úgy, hogy segíteni akar megölni Negant, és tudja, hogy ez az életükbe is kerülhet, aztán rájön, hogy amúgy milyen jó lenne életben maradni azért, aztán meg teljesen feleslegesen feláldozza magát. Semmi értelme nem volt bemenni, miután kiderült, hogy Eugene marad, walkerekhez kihúzták volna a hullát és kész, várnak Negan következő levegőzésére.

Amúgy nevetséges, hogy megint mertek ekkora időhúzást csinálni az egész évadból, gondolom következő részben elmennek még a leszbikolóniába fegyverekért, szóval abban se fog semmi érdekes történni. De ha az utolsó részben se történik SEMMI, csak konfliktus előtti cliffhanger, akkor I'm out, nem szenvedek végig még egy évad híg fost egy-két értékelhető részért.
'If this goes badly, if I get eaten alive - even if it's hilarious -, please destroy the vids.'
52076 levél
Válasz 17.03.22. 09:18 #522
Barthezz
Az új részről még nem írt senki. Sajnos megint elhúzták és amiket vártunk történéseket, azok nem történtek meg. Ebből így már szinte biztosan kijelenthető, hogy nem lesz ebben az évadban háború...

Voltak azért jó pillanatok is benne az időhúzáson kívül, ami azért megmentette számomra a részt:

SPOILER
Daryl és Maggie beszélgetése nagyon kellett már, végre tudjuk, ki mit gondol a történtekről és Maggie szerencsére nem Daryl-t okolja. Az érzékeny Daryl-t pedig jó volt látni újra.

Kiderült az orvos kérdés is, kit értett tartalék alatt Negan. Erre így nem gondoltam, szóval ez egy ügyes történeti húzás volt, különösen, hogy testvérek. Simont nagyon bírom, az őt alakító színész nagyon jól hozza a gonosz figuráját. Ahogy csak úgy mellékesen közölte a bátyja halálhírét, az elég jó jelenet volt. (Sajnos viszont a Gregoryval közös jelenetében nem jutottunk előrébb, csak a már eddig is ismert dolgokat hangsúlyozták. Amúgy a Gregoryt alakító színész is nagyon jó.)

Eugen átállása meglepett, de amúgy remekül illik a karakteréhez. Gyáva, nincs töke és oda húzódik mindig, ahonnan a szél fúj. Itt hatalmat kapott és nem kell rettegnie, mint Alexandriában. Persze ennek nyilván csúnya vége lesz, hiszen elég csak egyszer kihúznia a gyufát Negannél. Ha tippelhetnék és van tökük az íróknak, az elfogott Sashat Eugennak kellene majd megölnie, hogy bizonyítson Negannél. Ha nagyon van tökük, akkor meg is teszi (Sasha kiírásának ebben a részben megalapoztak), ha kevésbé van tökük, akkor nem teszi meg és Eugent fogják emiatt kiírni.

A Sasha - Rosita száltól nem vártam sokat, de jó lett végül a beszélgetésük és ahogy rendezték a konfliktust. Persze az akció kivitelezése béna lett, komolytalan így, hogy nem tudták a következő alkalmat kivárni és inkább bemegy Sasha rambozni, totálisan elcseszve ezzel mindent... Pontosan tudnia kellene azon kívül, hogy Negant így esélytelen megölnie, hogy milyen megtorlás fog várni ezután Alexandriára... Tippre egyébként ez lesz az évadzáró fordulata, a háború így messzire került még...

52076 levél
Válasz 17.03.14. 13:51 #521
Barthezz
SPOILER
Erre írtam, hogy számítani lehetett rá, gyakorlatilag már az első Kingdomos rész és átadás után egyértelmű volt, hogy Benjamin halála fogja kiváltani, hogy Ezekiel harcolni akarjon a saviorok ellen. Ami viszont tetszett, ahogy ezt megcsavarták és nem úgy következett be, ahogy számítottuk. Az persze stimmelt, hogy Jared öli meg, de az nem, hogy Benjamin önfejűsége miatt, mert valaki védelmére kel. Aztán amire végképp nem számítottam, az Morgan lépése volt, amikor megfojtotta Richardot. Ezt zseniálisan megcsinálták, egyszerre volt benne Morgan haragja, valamint Richard kitervelt taktikájának továbbgondolása és tökéletessé csiszolása. Richard pedig úgyis meg akart halni a Kingdomért.

Az utolsó jelenet, mikor Morgan a botjából lándzsát faragott, zseniális volt és minden benne volt ebben. Nagyon megkedveltem most Morgan karakterét, Lennie James elképesztő jól játszik.

Másrészt nem húzták tovább azt sem, hogy Carol megtudja, mi történt Alexandriában, ezáltal végre visszakaptuk a régi Carolt. Ennek is nagyon ideje volt már.

Ami pedig nagyon tetszett szintén, az Gavin karakterének árnyalása. Lám, nem minden savior egy beteg szadista állat, nagyon szimpatikus volt, ahogy kiosztotta Jaredet. Mondjuk még jobban tetszett volna, ha ki is nyírja. Azt az egyet mondjuk nem értem, hogy a múltkori incidens után miért hozta Jaredet magával. Egyértelmű volt, hogy egy időzített bomba.
3262 levél
Válasz 17.03.14. 11:09 #520
Sucee
Szerintem is messze a legjobb rész volt eddig az évadban, egy gondom volt viszont vele:
SPOILER
Mindannyian tudtuk már az első szereplésénél, meg a Morgan-bondingnál, hogy a srác halála lesz majd a trigger a Kingdomnál, még talán ebben a topikban is leírta valaki.
'If this goes badly, if I get eaten alive - even if it's hilarious -, please destroy the vids.'
52076 levél
Válasz 17.03.14. 00:56 #519
Barthezz
7x13 - Bury Me Here (spoiler-mentes értékelés)

VÉGRE! Nemcsak az évad legjobb része volt, de nagyon rég láttam már ilyen TWD részt, ami ennyire megérintett. Az első néhány évad színvonalát tökéletesen hozta, maximumra futtatták benne a drámát és a történetet is úgy csavarták, hogy végig lélegzetvisszafojtva néztem. Volt egy bizonyos dolog, amire számítani lehetett, hogy be fog következni, de ezt is ügyesen megcsavarták. A karaktereket is tökéletesen árnyalták mindkét oldalon, láthattunk végre újra karakterfejlődéseket, a 46 percet pedig bármi üresjárat nélkül kihasználták, végre indokolt volt a megnövelt játékidő. Ezúttal a fényképezést is ki kell emelnem, ilyet megint nem tudom, mikor lehetett utoljára pozitívumként kiemelni a TWD-ben. Az utolsó 5 perces montázs egyszerűen tökéletes lett!

Nem gondoltam volna az utóbbi időben, hogy valaha is meg tud még lepni a TWD. Ezzel a résszel sikerült!
52076 levél
Válasz 17.03.07. 13:06 #518
Barthezz
Azt ismételtem meg a válaszban, amit már amúgyis elolvastál az előző hsz-ben, szóval nem mindegy most már, hogy még egyszer leírtam? Mellesleg ezúttal nem írtam, hogy kire vonatkozik, így nem spoiler. De amúgysem, mert egyértelmű, hogy mi történt, ha odáig jutsz az adott részben.

De még egyszer leírom ezt is: Nem történik ebben a részben SEMMI, 2 mondatban összefoglalható a tartalma. Mindig kiteszem a spoiler tag-et, ha indokoltnak tartom, de itt a semmiből nem lehet lelőni semmit. Maximum azt, hogy egy unalmas, semmitmondó, időhúzó, óriási BIG FILLER rész volt, a szokásos TWD betegségekkel, de ha ez spoilernek számít, akkor nem is lehetne beszélni egyik aktuális részről sem.
27838 levél
Válasz 17.03.07. 11:44 #517
LordMatteo
Azért ezen beszarok, még a válaszban is spoilerezel b+. Most kb ugyanazt csinálod mint Peace, amikor kb. helyettünk dönti el, hogy mi számít spoilernek és mi nem.

Kurvára mindegy, hogy mi mennyire reális vagy hihető, a cselekményt nem illik lelőni más számára, és pont, ennél egyszerűbben nem tudom már átadni.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
52076 levél
Válasz 17.03.07. 10:23 #516
Barthezz
Azért nem tettem, ki, mert SEMMI nem történt a részben, egy helyben toporog a sztori, ahogy ezt írtam is. A kamu-halált meg mint írtam, nincs ember, aki beszopná... A rész legutolsó jelenete nagyon enyhén spoileres, azt pedig nem írtam le.

Sucee: Neki szólt, ez tény, de akkor is nagyon nevetséges húzás volt így, hogy szándékosan a nézőknek sem mutatták, kit zabálnak (persze előtte 3-szor megmutatták az őzikét). Kuka helyett most valami szekrényszerűség volt, ennyi az eltérés. Még egy Tarával megjátszva sem hitte volna el senki, Rickkel meg tényleg a nevetséges kategória ezt megjátszani...

Amúgy a tető-leszakadás is volt már, 3. évad elején...
27838 levél
Válasz 17.03.07. 10:13 #515
LordMatteo
Spoilertag egy nappal a friss rész után az úgy fasság, nem?
A kibaszás társas játék, sose feledd.
3262 levél
Válasz 17.03.07. 10:07 #514
Sucee
Nagyrészt egyetértek, de Rick kamuhalála nem a nézőnek szólt, hanem Michonne-nak volt wake-up call. De attól a rész szar volt tényleg, Rick és Michonne kapcsolata meg továbbra is baromság.
'If this goes badly, if I get eaten alive - even if it's hilarious -, please destroy the vids.'
52076 levél
Válasz 17.03.07. 10:04 #513
Barthezz
7x12

Totális mélypont. Annyira untam, hogy alig bírtam megállni, hogy ne pörgessek bele. Tara vívódására ki kíváncsi? Rositát miért erőltetik ennyire minden részben? Eközben Daryl, Carol, Maggie stb. részek óta nincs képernyőn, miért az érdektelen szereplőket nyomatják?

A Rick - Michonne szél lehetett volna egyedül értelmes, de semmi izgalom nem volt benne és semmit nem is értek el vele. Az egész rész összefoglalható lett volna 2 percben, megint csak egy helyben toporog a sztori, hogy kényszeredetten kitöltsék valamivel az időt az évadzáró utolsó 5 percében kirobbanó háborúig. Röhej, hogy Tara vívódására sem tettek pontot még most sem, komolyan ezt nyújtják 2 rész óta, hogy elmondja-e a női kolóniát és a fegyvereket a többieknek, vagy sem?

Azt pedig egyszerűen nem hiszem el, hogy képesek voltak eljátszani Rick kamu-halálát. Most komolyan, volt olyan néző, akinek nem volt azonnal egyértelmű, hogy a direkt többször is megmutatott őzet csócsálják a zombik? És pont Rickkel játsszák ezt el, akinél egyértelmű, hogy a legvédettebb szereplő? Nem tanultak semmit sem a Glennel eljátszott hasonló jelenetből? Komolyan gondolta, hogy bárki is felszisszen itt és izgulni fog?

Az meg már tényleg nonszensz, hogy képesek megint ennyire ledegradálni a szereplők racionális gondolkdását, hogy Michonne nekiáll poénból a céllövöldére lőni, miközben híján vannak fegyvernek és lőszernek, nem mellesleg 80 zombit kellene eltenniük láb alól...

Mi a fészkes fenét csinálnak az írók? Hogy dolgozhatnak ezek ennyire nulla kreativitással még mindig a sorozaton?

Ébresztő amc, mert nagyon durva kasza lesz itt a 8. évad végén! Tömegesen hagyták ott a nézők a sorozatot, az ilyen részekkel pedig csak újabb lökést adnak ennek a tendenciának.
52076 levél
Válasz 17.02.28. 09:37 #512
Barthezz
341 levél
Válasz 17.02.28. 01:36 #511
Berci1
Mert valakivel meg kellett beszélnie, érdekes módon az epizód végén már Eugenehoz közelített. Amire Rickék összeszedik a csapatot és odaérnek Neagenékhez addigra már belülről felrobbantották az egész kócerájt.

Amúgy, hogy lehet ilyen spoileres szövegablakot használni kommentben?
52076 levél
Válasz 17.02.28. 00:44 #510
Barthezz
Mondjuk ő tényleg rászolgált, itt

SPOILER
nem volt rá semmi oka Dwight-nak, hacsak nem az, hogy tudta a titkát. De akkor miért árulta el neki?
341 levél
Válasz 17.02.28. 00:40 #509
Berci1
Igen, ez olyan volt mint mikor Rick megölte anno az alexandriai orvost. Még akkor is ha egy alkoholista, agresszív gyökér, akkor is egy orvos.
52076 levél
Válasz 17.02.28. 00:37 #508
Barthezz
Hú, az eleje úgy indult és kb. a feléig azt hittem, hogy egy újabb felesleges filler időhúzás lesz az egész, aztán mindkét szál nem várt fordulatot vett. Azt továbbra is tartom, hogy Negan-falvában játszódó részek az életkedvemet is elveszik és nem szívesen nézem ezt az állandó lelki és fizikai terrort, de itt most tényleg érdekeset húztak a készítők, amiről végre lehet beszélni és agyalni rajta a következő részekig.

SPOILER
Konkrétan tehát, hogy Eugene szerepet játszik-e, vagy valóban ennyire gyenge jellem? Az előbbire szavazok persze, de akkor miért nem hagyta a lányoknak, hogy megmérgezzék Negant?

Dwight esetén pedig az érthető, hogy rákente másra, hogy mentse a feleségét ezzel, de hogy miért szerencsétlen dokit mártotta be, azt egyszerűen nem értem. Egyrészt ő jó ember volt és Dwight-tal is normálisan viselkedett, másrészt komolyan megölnek egy orvost? Persze elhangzott, hogy van kivel pótolniuk, de az apokalipszis kellős közepén feláldozni egy orvost óriási felelőtlenség.


Mindenesetre kíváncsi vagyok, mi fog kisülni ebből és mi jár valójában Eugene és Dwight fejében.Amúgy meg végre egy igazán jót nevettem :

- Éhes vagy? Hozok neked valamit. Mit kérsz? Igen, enni. Mit kérsz?
- Bármit lehet?
- Persze, mondd.
- Komolyan, bármit?
- Igen, haver. Bármit kérhetsz. Mit akarsz?
- Homárt is?
- Nem, azt nem. Mit képzelsz, mi ez?

341 levél
Válasz 17.02.27. 22:02 #507
Berci1
Eugene amire leér az ubis üveg aljára, uralni fogja a galaxist.
3262 levél
Válasz 17.02.27. 20:27 #506
Sucee
Hát nem gondoltam volna, hogy a Eugene rész lesz az, ami a legjobban tetszik az évadban. De így lett, hiába volt lassú rész, ezt simán elnéztem.
'If this goes badly, if I get eaten alive - even if it's hilarious -, please destroy the vids.'
52076 levél
Válasz 17.02.25. 11:46 #505
Barthezz
Eljutnak, de jelenleginél is jobban elszaródnak majd a dolgok.
19422 levél
Válasz 17.02.24. 11:01 #504
Peace
Dehogy jutnak el!!! Még alsó hangon 2 évadon át fogják szövögetni a terveiket.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
3262 levél
Válasz 17.02.24. 10:42 #503
Sucee
Szerintem megint lejtmenet volt a "továbbra sem túl jó, de jobb az eddiginél" előző részhez képest is.
Ez a trash community nagyon béna, Rick meg súlyos main character plot armor túladagolásban szenved.
Meg látszik eleve, hogy csak cannon foddernek tettek be egy csapat vadembert, hogy majd legyen ki elessen a tényleges összecsapásoknál, ha egyáltalán eljutnak odáig még ebben az évadban.
'If this goes badly, if I get eaten alive - even if it's hilarious -, please destroy the vids.'
52076 levél
Válasz 17.02.22. 12:06 #502
Barthezz
7x10

Korrekt rész volt ez is, nagyon jót tesz a sorozatnak, hogy végre újra váltogatják egy részen belül a szereplőket és a helyszíneket. Nah és Daryl és Carol voltak a középpontban. ^^

SPOILER
Carolért viszont őszintén aggódom, hogy ki fogják írni a sorozatból, megint nagyon afelé tendál a szála. Egyértelmű, hogy lesz az évad végén egy újabb nagy rambozása, de ahogy ő maga mondta, ezután már semmi nem maradna belőle. Nagyon attól tartok, hogy fel fogja áldozni magát a csapatért és övé lesz az évadzáró nagy alapszereplő-halála.

Persze így, hogy Daryl elment, Richard is meg fog próbálkozni a tervével, de egyértelmű, hogy ilyen módon nem írnák ki Carol-t és ennek a szálnak a végén Richard fogja otthagyni a fogát.

Pozitívumok még, ami tetszett: Daryl végre újra számszeríjjal + a kissé Resident Evil-ösre vett zombi és a fightja Rick-kel, bár ezutóbbit meg lehetett volna valósítani technikailag és rendezés-ügyileg jobban is.
52076 levél
Válasz 17.02.15. 11:01 #501
Barthezz
Nah, meg is van a nap kommentje sorozatjunkie-n ehhez a jelenethez:

"Egy diszkóban nem lehet ilyen könnyen átjutni a tömegen!"
52076 levél
Válasz 17.02.15. 10:47 #500
Barthezz
Az nekem sem tetszett, hogy ennyi zombi között is vígan elfutkároztak, de szerencsére az előtte lévő jelenet annyira menő volt, hogy nem foglalkoztam ezzel. De persze ettől még simán használhatta volna Michonne a katanáját, úgy sokkal hihetőbb lett volna a megmenekülés. Én sem értem, miért ilyen faék-egyszerűen oldotta meg a rendező a megvalósítást.

Viszont ami nagy pozitívum, hogy nem volt egyetlen idiótán cselekvő szereplő sem végre. Oké, Morgannél picit kilógott a lóláb, miután elmondta, hogy embert ölt, majd elkezdte újra a pacifikus szöveget mondani ezzel a "ha csak Negant ölnénk meg, vagy fognánk el" dumával... Mondjuk ő még nem ismeri annyira a saviors csapatot, hogy tudja, Negan nélkül sem változna a többségük jó emberré, Simon pedig azonnal venné is át a helyét és menne minden tovább változatlanul.

Még amit nem értek, hogy Gregoryt miért nem váltják le a hilltopiak a p*csába? Nulla a támogatottsága, hogy lehet még mindig ő a vezető?
19422 levél
Válasz 17.02.15. 09:15 #499
Peace
Jah, kicsit skizó szegény.

Mi is azon röhögtünk, hogy eddig karmoltak, téptek meg haraptak, amint elérhető közelségbe került a préda, most meg végigsimogatták Rick-éket páran azt csókolom.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
3262 levél
Válasz 17.02.15. 07:07 #498
Sucee
Én a dinamitos jelenetet sajnáltam kicsit, arról is levették a feszültséget azzal, hogy minden fontos szereplő (és Tara ) ott volt, így tudtuk, hogy úgyis sikerül. Plusz amikor már azt hittem, hogy végre látunk egy kis walkerek által generált fenyegetést, kiszálltak és félrelökték a hordát...

Abban viszont egyetértek, hogy sokkal jobb volt az eddigi részeknél. Viszont nektek nem volt furcsa, hogy Rick milyen hirtelen változott meg? Lényegében lenézi azokat, akik úgy viselkednek, mint ő két epizóddal ezelőtt.
'If this goes badly, if I get eaten alive - even if it's hilarious -, please destroy the vids.'
19422 levél
Válasz 17.02.15. 06:11 #497
Peace
Valóban jó volt! Meglepően! A szezon első feléhez mérten pedig kimondottan üdítő epizód volt.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
52076 levél
Válasz 17.02.14. 20:29 #496
Barthezz
Jogos. A koalícióba viszont jól fognak jönni, elég népesnek tűnnek.
3262 levél
Válasz 17.02.14. 20:11 #495
Sucee
Nem kinézetre értettem, hanem arra, hogy van egy antagonistánk egy ellenséges csoporttal, egyértelmű volt, hogy nem fognak behozni még egyet.
'If this goes badly, if I get eaten alive - even if it's hilarious -, please destroy the vids.'
52076 levél
Válasz 17.02.14. 20:02 #494
Barthezz
Tény, hogy úgy néztek ki, mint akik most jöttek meg a szántóföldi kapálásból, de azért sokan voltak.

Amúgy ezeknek a cipőjét mutatták a korábbi részekben? Totál el is felejtettem már, a sorozatjunkie fórumán olvastam. Plusz a nyitójelenetben érdemes megnézni az anyósülést, amikor Gabriel elhajt. (Ezt sem én szúrtam ki, de valóban ügyes megoldás volt...)
3262 levél
Válasz 17.02.14. 15:04 #493
Sucee
Kétlem, hogy létezik olyan ember, aki azt a csapatot a végén valódi fenyegetésnek hitte.
'If this goes badly, if I get eaten alive - even if it's hilarious -, please destroy the vids.'
52076 levél
Válasz 17.02.14. 00:40 #492
Barthezz
7x09

Valamiért abban a tudatban voltam, hogy jövő héten folytatódik a TWD, de egy kollégám rákérdezett, úgyhogy utánanéztem és kiderült, hogy tegnap volt a 2. félévad premierje.

Kaptunk megint egy 50 perces részt. Sokan időhúzásnak fogják vélni, nekem viszont tetszett. Egész korrekt epizód volt (különösen az előző félévad jópár részéhez képest), és őszintén szólva, elég egyértelmű volt, hogy nem egyből háborúzni fognak, hanem az előkészületek következnek, így végre megtörténtek az első lépések a Negan elleni koalíció létrehozására. Úgy néz ki, szakítottak az 1 rész, egy közösség koncepcióval, így mindenki szerepelt ezúttal is. Remélem, eme jó szokásukat megtartják az írók a továbbiakban is.

Volt egy menő zombigyilok rész is benne, a legvégén pedig végre kaptunk egy epizód végi cliffhangert.

SPOILER
Bár azzal, hogy Rick elmosolyodott, gyakorlatilag lelőtték a csattanót, szóval nem ellenségek, hanem vélhetően Gabriel toborozta őket és nekik vitte az élelmet a segítségükért cserébe.
18560 levél
Válasz 16.12.18. 23:58 #491
LiT
Én is utánaolvastam. Lehetnek itt még páli fordulatok Negannel.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
3262 levél
Válasz 16.12.18. 21:59 #490
Sucee
Ezek után most már én is rákerestem, és nem ezt az infót találtam... De gyerekek, tudom, legutóbb is én sírtam emiatt, de továbbra is sorozat topik. Ha az évad minősége nem vette volna ennyire el a kedvem, most tényleg zavarna, hogy előre tudok dolgokat.
'If this goes badly, if I get eaten alive - even if it's hilarious -, please destroy the vids.'
52076 levél
Válasz 16.12.18. 15:28 #489
Barthezz
A képregényben már nincs benne, ebből gondoltam, de való igaz, hogy azt sehol nem láttam leírva, hogy meghal, ezt már automatikusan hozzátársítottam a szálának a lezárásához.
4257 levél
Válasz 16.12.18. 15:18 #488
csuroach
Én úgy tudom, (lehet rosszul) hogy a képregényben még mindig él.
"A fiataloknak azt üzenem, élvezzék ki a játék minden pillanatát, mert nagyon hamar vége lesz." - Mario Lemieux
8851 levél
Válasz 16.12.18. 14:05 #487
davkar9
És miből gondolod, hogy Negan meghal?
Simple. Eternal. Beige.
52076 levél
Válasz 16.12.18. 13:37 #486
Barthezz
Mármint a szál alakulására és elhúzására értettem, milyen módon oldják meg az életben maradását a 7. évad zárása után. A végső halála sztem is azonos lesz a képregénnyel, amit szerencsére nem tudok, ott hogyan történt.
907 levél
Válasz 16.12.18. 13:31 #485
quervo
Szerintem ez nem az írókon fog múlni, hanem a képregényeseken, nem hinném, hogy be mernek vállalni más sorsot Negannek, mint amit ők kitaláltak.
52076 levél
Válasz 16.12.18. 12:32 #484
Barthezz
Aláírt a következő évadra JDM, szóval felesleges aggódnod.

Én arra tippelek, hogy a kormányzós szálhoz hasonlóan a csata a status quo-t észben vagy egészében megváltoztatja, de Negan megmarad és a következő évadban újra összeszedi a megmaradt savior-okat, félévadnál, vagy évad végén pedig végleg elintézik őket egy újabb csatában. Jó, ez elég durván önismétlés lenne, szal ennél azért remélhetőleg kreatívabbak lesznek az írók. De valami ilyesmire számítok. (Vagy lehet, ekkor érkezik meg a Whisperers csapat és ők végeznek Negan-nel, így fellélegzés helyett azonnal bejön a képbe egy új ellenség.)
18560 levél
Válasz 16.12.18. 12:08 #483
LiT
Csak Negant ne öljék meg.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.