Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» The Walking Dead (sorozat)

3675 levél
Válasz 18.02.27. 11:43 #597
Sucee
A kommented utolsó részéhez még annyit, hogy Carl jelenetei már olyan érzést keltettek, mintha hatféleképp felvették volna őket, hogy "na majd eldöntjük melyik legyen", de végül egyiket se vágták ki, túl sok volt ez már így.
52321 levél
Válasz 18.02.27. 09:41 #596
Barthezz
8x09

Egész jó rész volt ez, komolyan mondom, hogy tetszett. (Csak aztán nehogy megint leüljön az évadzáróig.)

SPOILER
Szép búcsú volt ez Carltól, az eddig kiírt szereplők közül a legszebb búcsúztatást kapta a karaktere. Külön piros pont, hogy a börtönnél általa agyonlőtt fiúra is kitértek, illetve Lori halálára is, mert ez a 2 pont elég meghatározó volt a történetében. Az is jó döntés volt, hogy adtak értelmet a halálának, hiszen mint kiderült, egy orvost hozott a csapatba, valamint ugye megmentett mindenkit a csatornába menekítéssel, amit Daryl is mondott neki búcsúzóul, kivívva ezzel a legnagyobb elismerését. És végül az is nagyon méltó volt, hogy saját maga oldotta meg a lövést és sem Ricket, sem Michonne-t nem kényszerítette bele ebbe. A húgával a búcsúzó jelenet pedig tényleg könnyfakasztó lett és nagyon hiányzott már ehhez hasonló érzelmesebb montázs a sorozatból.

A másik szál is jó volt, Morgan és Carol nagyon jól működnek együtt terminator üzemmódban. (És az a belezés... nah ilyet is akkor láttunk utoljára, mikor Rick kiharapta a claimed-vezér torkát, végre mertek megint tökösebbek lenni.) A történet vége mondjuk kiszámítható volt, már vártam, mikor kerül elő a kissrác és öli meg Gavint. Akit amúgy sajnáltam is, mert az egyik legemberségesebb arc volt a savior vezetők között, vele pl. a Negan-éra után simán együtt tudtak volna élni és az alá tartozó embereket is jól kordában tartotta volna.

Amit viszont elcsesztek, az az, hogy Carl haláltusáját összevágták ezekkel a jelentekkel, így folyamatosan kizökkentünk. Dramaturgiailag értem persze, hogy miért, hiszen Henryvel most ugyanaz játszódott le, mint Carllal a börtönnél és ez kell ahhoz, hogy Morgan is visszavegyen, átértékelje a dolgokat és ne akarjon minden saviorrel végezni.
52321 levél
Válasz 17.12.14. 11:28 #595
Barthezz
Az valóban elhangzott, de azt én úgy értelmeztem, hogy a csatornában ő vitte oda a többiekhez.

SPOILER
Ha az erdőben történt a harapás, akkor arról ez a Siddiq vagy mi a neve sem tudhatott és onnan még a saját lábán jött be Carl Alexandriába, nem is látszott rajta akkor még, hogy bármi baja van és titkolta is mindenki előtt. Az első rosszulléte a savior attack után történt, amikor ráesett az oldalára, mint utólag kiderült, pont a harapás helyét ütötte be. Szóval én úgy értelmeztem, hogy arra gondolt Siddiq, hogy amikor már rosszul volt, megtalálta és behozta a többiekhez.
3675 levél
Válasz 17.12.14. 09:48 #594
Sucee
Én valami olyasmire emlékeztem, hogy I brought him here, that's how/when it happened. Nem néztem újra, meg akkor úgy látszik, elsőre is totál félreértettem valamit, de nekem ez tök egyértelmű volt akkor egyből.
52321 levél
Válasz 17.12.14. 09:12 #593
Barthezz
Annyit mond, hogy "That's how it happened." Azóta már tele van a net teóriákkal, kikockázva, és sajnos erre a korábbi értelmetlen jelenetre vezethető vissza...

A Sactuary-s részhez kapcsolódóan amúgy én várok egy Negan eredettörténetet is, amilyet egyszer a Kormányzóval is csináltak. Komolyan mondom, a végén még megkedveltetik a karakterét olyan szempontból, hogy érteni fogjuk a motivációit, ő is voltaképpen az emberei túléléséért tesz mindent és így már kezd érthetővé válni, miért álltak be ennyien mögé.

SPOILER
Az pedig óriási volt, amikor mondta, hogy valami gyerekcsapat edzője volt a korábbi életében. Eddig autószerelőnek tudtam, de ez a foglalkozás sokkal inkább illik hozzá. Megnézném egy csapat gyerek társaságában a zombiapokalipszis előtti Negan-t.
3675 levél
Válasz 17.12.14. 06:32 #592
Sucee
Azt mindenféle korábbi iróniám meg viccből nézésem ellenére én is megerősítem, a Sanctuary rész valóban jó volt.


Utolsó rész: Carl konkrétan megemlíti, hogy akkor történt, nem?
52321 levél
Válasz 17.12.14. 01:09 #591
Barthezz
Nekem bejött ez az epizód, voltak hibái persze és felesleges volt 1 órásra nyújtani, de az évad eddigi részeihez képest azért volt benne bőven feszültség. Egyébként ha valaki skippeli az előző 7 részt és megnézi ezt, semmiről nem marad le, kb. ezt a részt építették fel a teljes félévadon át... (Azért volt 2 rész, ami tetszett, egyik a Megmentők bázisán játszódó volt , ahol összegyűlt Negan összes alvezére, ez egy teljesen más perspektívából mutatta meg a történetet és Negant is végre karakterizálták; a másik jobbnak mondható rész pedig az volt, amelyikben Carol és Ezékiel volt a középpontban.)

SPOILER
Én viszont nem örülök annak, hogy Carl-t írták ki, az utóbbi 1-2 évadban az egyik legnormálisabb karaktert csinálták belőle, akiben bőven lett volna potenciál, hogy később Rick helyét átvegye. Az évadban ráadásul alig szerepelt, így váratlan volt a kiírása - bár ebben a részben már az első percekben egyértelművé vált, hogy ő lesz az a főszereplő, akit kiírnak, nagyon őrá építették fel ezt a részt. (Szerencsére nem futottam bele a spoilerbe, volt mindenhol mindenki annyira értelmes, hogy csak annyit írtak le, hogy az egyik alap-főszereplő fog távozni.) Arra azért kíváncsi vagyok, hol kapta a harapást, mert nem mutatták, ennek tényében viszont érthető, miért akarta magát feláldozni és írt levelet Enid-nek. Remélem nem az arab sráccal való zombiölésen kapta be, mert az elég méltatlan lenne.

A Maggie-s szál vége tetszett még eléggé, meglepett, hogy ennyire kemény csajt csináltak Maggie-ből és ezt pozitívumként mondom. Ezekiel is megmutatta, hogy van töke, de tippre őt Morgan majd ki fogja szabadítani.

Még amivel adósok, az a saviors kijutása, remélhetőleg lesz majd vmi flashback és nem az van, hogy elintézték annyival, hogy Eugene okos volt...

Amúgy a saviors hányan vannak? Kb. 100 saviort öltek meg ebben a félévadban az összes előőrssel együtt, de még mindig annyian vannak, hogy párhuzamosan 3 települést is be tudtak venni... Ez kissé már kezd így hiteltelen lenni, hogy sosem fogynak el.

Ami csalódás: Végre összejött a Rick vs. Negan harc, erre elintézték ennyivel...

Zárszóként, írtam nem is olyan rég, hogy kezd unalmassá válni ALexandria. Hát most felégették az egészet, szóval a helyszínváltás meglehet. Bár tippre most fog majd jönni a már sokak által sejtetett több éves időugrás, hiszen kb. minden romokban van most, így elképzelhető, hogy marad mégis Alexandria, másrészt Rick mellé kell tenni egy gyereket Carl helyett, szóval Judith-nak nőnie kell jópár évet, hogy valamit tudjanak vele kezdeni.

20902 levél
Válasz 17.12.13. 17:58 #590
Peace
SPOILER
Most lekaptuk ezt a részt, mert barátnőm hallotta, hogy kinyírtak egy főkaraktert. A végére tekertem gyorsan. Komolyan Carl??!!! Vicc! Érte aztán rohadtul nem kár, ki siratja meg? Már évadokkal ezelőtt elpatkolhatott volna. Na mind1, még ezt a 2 percet sem éri meg a sorozat, amit most rászántunk.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
937 levél
Válasz 17.11.22. 20:24 #589
Feir
SPOILER
Oké, szóval mi a francot keresett ott egy helikopter?!?
52321 levél
Válasz 17.11.14. 12:48 #588
Barthezz
Nem mondod, hogy még mindig nem került sor Negan és a pap szálára... Ez az, ami a legszánalmasabb a sorozatban és szintén az utóbbi évadok óta jó szokásuk. Megkezdenek egy történetszálat egy cliffhangerrel, aztán beteszik a szekrénybe és úgy kb. 5-6 rész múlva szedik újra elő... Addig pedig kapunk felesleges töltelékrészeket, 5 percben összefoglalható cselekménnyel.
3675 levél
Válasz 17.11.14. 11:52 #587
Sucee
Hát talán lesz nemsokára egy aftermath epizód, mert sok lövöldözős szál végére értek, de Negan pl. azóta nem volt színen egyáltalán, ott nem tudom, mire játszanak.
52321 levél
Válasz 17.11.13. 22:53 #586
Barthezz
Nem néztem még a mostani részt, de ez tényleg epic.

Amúgy még mindig lövik egymást, vagy volt már vmi történés is?
3675 levél
Válasz 17.11.13. 18:14 #585
Sucee
Én printscreeneltem, ez így volt benne.
9314 levél
Válasz 17.11.13. 18:04 #584
davkar9
V-várj, ez komoly? Nem csak photoshop?
Simple. Eternal. Beige.
3675 levél
Válasz 17.11.13. 17:36 #583
Sucee
Jaj gyerekek, nézzétek. Egyik ismerősömmel elkezdtük poénból nézni, így, hogy már direkt azért nézi az ember, merthogy egy nagy szar, lehet egy jót röhögni hétfőnként. Ez az Ace Ventura cosplayer ripacs hülyegyerek a 4. részben valami priceless.
52321 levél
Válasz 17.11.09. 20:12 #582
Barthezz
Egyelőre én sem vettem még rá magam, hogy megnézzem, jobban leköt a Konyhafőnök VIP, de komolyan. Másrészt itt a Stranger Things új évada, aminek a felénél tartok, elképesztő így egymás mellé téve a minőségbeli különbség. WD-ben már nem is tudom, mióta láttam utoljára cliffhangert, olyan igazi cliffet, amire azt mondod, hogy baaaazdmeeeeeg. ST-nél úgy minden rész végén ilyen van...

Szóval fontolgatom az abbahagyását én is, ilyen kevés szabadidő mellett millió értelmesebb tv-s vagy filmes tartalmat lehet nézni a WD-s időpocsékolás helyett. De amilyen hülye vagyok, úgyis kitartok legalább a Negan-éra végéig...
8941 levél
Válasz 17.11.09. 09:42 #581
goodboy007
Ahogy olvasom nCore-on a kommenteket, megint egy "remek" rész lett a mostani. Asszem eljött a pont, hogy inkább le sem töltöm, majd egyszerre 4-5 részt, reménykedvén abban, hogy ekkora halomból talán lesznek élvezhető jelenetek.
In god we trust, all others we track!
8077 levél
Válasz 17.11.04. 02:14 #580
Gerry
Bar sorozatot hagytam mar abba de max 1-2 evad utan - az nem remlik hogy barmikor is ennyi ido utan mondtam volna szegeny torrentnek/netflixnek hogy pa, de valahol ezt is el kellett kezdeni.

A FTWD, ami szinten nem tulzottan muzsikalt az elso ket evadban a harmadikra zsenialisan felallt, es szignifikansan jobb lett mint a WD - tortenetvezetesen es karaktereken kivul olyan egeszen fenomenalis dolgokat tud (egyelore) miszerint a karaktereket nem utalom (okosan alig van 5 fokarakter) es kornyezetet tekintve meg valtozatosabb is tud lenni mint a WD:a sportcsarnok peldaul valahol a mexikoi hatar mellett zsenialisan hozta a Mad Max fele posztapokaliptikus feelinget, aminek soha nyomat sem veltem felfedezni a WD Georgiajaban....
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
335 levél
Válasz 17.11.03. 08:01 #579
Trufa
Ez még mindig megy? Én a 7x1 után hagytam abba. Már a sokadik jajdedurvánrohadék vezető egyrészt unalmas, másrészt SPOILER
Glenn kiírásával engem ott elvesztettek
, javarészt meg semmi nem történt a részekben.

Nincs már ebben több. Suttogók... minimális utánajárással ki lehet deríteni, hogy amiben bízol, az nem fog bekövetkezni. Legalábbis a képregényben.
52321 levél
Válasz 17.11.02. 12:39 #578
Barthezz
Írtam én is, hogy az a jelenet a sorozat mélypontja volt, nemcsak én gondolom ezek szerint így...

davkar: Az FTWD-vel két problémám van. Egyrészt az előzetesek alapján egyetlen szimpatikus, szerethető karaktert nem láttam benne, alapból ellenszenves, hogy egy drogos gyerek a főszereplő, így ez távol tartott a sorozattól. A másik problémám, hogy mivel nem terveztem, hogy nézem és az első évadot is lehúzták, így elspoilereztem magamnak a főbb dolgokat, mert nagyvonalakban azért kíváncsi voltam a történetre. (Egy ideig olvastam a hogyvoltot is pl.) Így pedig már tudom, mik a helyszínek és hogy mikor, kik halnak meg.

SPOILER
És igen, valóban elég merész dolog kinyírni a főszereplőt, csak nekem ez így már nem lenne meglepetés. Másrészt az alapcsapatból így pont a drogos gyerek van már csak meg és talán az egyik lánytestvére.


Amúgy pedig már unom a ezt a világvége zombi-témát is, a TWD első 4-5 évadja kimaxolta, amit ebből lehetett, így ha otthagyom az anyasorozatot, akkor valószínű másba kezdek majd bele a sorozat univerzumán kívül. De még kitartok, mert az első évadokban megszerettem a főbb karaktereket és kíváncsi vagyok a sorsukra. És tényleg bizakodom, hogy Negan legyőzése után esetleg jobb irányt vesz a történet. Bár a jelenlegi író-rendezőgárdát ettől függetlenül ki kellene rúgni a francba, az Asylumnál lenne a helyük ilyeneknek...
20902 levél
Válasz 17.11.02. 12:07 #577
Peace
Mi megnéztük az első részt premierkor, de AKKORA ÓTVAR NAGY HULLADÉK FOSTENGER volt, hogy végleg abbahagytam. Mondtam is páromnak, hogy ebből soha többet egy percet sem. Már meg kellett volna tenni évekkel ezelőtt, de ez volt az utolsó csepp a pohárban. Amit ott leműveltek az épület előtt, az arcomat kapargattam!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9314 levél
Válasz 17.11.02. 11:56 #576
davkar9
+2 FWD-vel jobban járnátok, ezt kapja csak a kaszát! Tényleg elég csak egyszer felállni és otthagyni, utána abszolút nem fog hiányozni!
Simple. Eternal. Beige.
3019 levél
Válasz 17.10.31. 17:43 #575
Dilizs
+1 Már csak megszokásból nézem... FTWD ennél ezerszer jobb!
GigaByte GA-H77M-D3H ¤ Intel Core i5-3340 LGA1155 BOX ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ 2*8GB 1600Mhz CORSAIR Vengeance DDRIII
52321 levél
Válasz 17.10.31. 17:06 #574
Barthezz
Az első 3-4 évadhoz képest természetesen ez is hangyafasz, sajnos a mérce most már a 7. évad és a 8. évad első részének színvonala, ezekhez képest írtam, hogy egész nézhető rész volt. Az akció terén is volt minimális fejlődés, most már 5 méterről azért csak sikerült eltalálni egymást a harcoló feleknek.

Az a bizonyos általad is említett jelenet és a befejezés számomra megmentette a kaszától a sorozatot, ilyeneket kellene írni. Monoton lövöldözés és egy helyben topogás helyett történetet, fordulatokat, érzelmeket kiváltó jeleneteket. A sokadik jellegtelen mellékszereplők behozatala helyett pedig a már meglévőkre koncentrálni. Elszomorító pl., hogy Michonne-t teljesen a háttérbe szorították és otthonülő háziasszonyt csináltak belőle. A kedvenc karakterem volt a 3. évadban.

Abban bízom, hogy a 8. évad végére, de talán a felére sikerül kinyírni Negant és csapatát és ez a sokat emlegetett Suttogók behozatala is új színt visz majd a történetbe. Alexandriát és ezt a sok mellékszereplőt is hátrahagyhatnák már, egy új helyszín és lényegesen kevesebb szereplő sokat dobna az egészen.

Úgyhogy a Negan-éra végéig még kitartok, aztán ha a következő nagy fejezet is ilyen gyatra lesz, akkor felhagyok a sorozat követésével. De bízom benne, hogy ez most csak egy a szokásosnál hosszabb ideig kitartó hullámvölgy.
3675 levél
Válasz 17.10.31. 16:37 #573
Sucee
Volt ma időm, rávettél, hogy megnézzem őket, ha már senki más nem teszi.
De nem tudom, mit láttál ebben a másodikban, nevetséges ótvar szar, szégyellje magát most már az összes színész is, hogy a nevüket adják ehhez. Maradok inkább távol továbbra is ettől.
Amúgy mi a fasznak volt ott egy tükör Rick jeleneténél? Mármint kellett a jelenethez, de úgy alapban minek volt ott?
52321 levél
Válasz 17.10.31. 14:29 #572
Barthezz
8x02

Nah ez már sokkal jobban nézhető volt, mint az évadnyitó, vagy a 7. évad nagyrésze. A múltkori rész után majdnem kaszáltam, de most ez a több szálon futó akciózás aránylag működött és végre behoztak egy érdekes fordulatot a végén, ami miatt kíváncsi vagyok a következő részre.

SPOILER
Pedig tényleg szóba is került, hogy visszatér egy első évados szereplő és ki is sakkozták, hogy Morales, de aztán szépen el is feledkeztem róla, így most meglepetésként ért. Kíváncsi vagyok, vajon Glenn halálát végignézte-e, vagy tudja-e, hogy Negan őt verte agyon.
2821 levél
Válasz 17.10.26. 22:16 #571
Aryx
Azóta sikerült, de akkor már gondoltam megvárom ezt a választ. Bevallom nem reménykedtem a yt-ba, minek után múltkor pont szerzői jogok miatt nem sikerült megtalálnom, amit kerestem. :/ Mindegy láma vagyok.
nemírtamsemmit
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
52321 levél
Válasz 17.10.26. 21:16 #570
Barthezz
Google / Youtube --> walking dead season X death scenes

x helyére tetszőleges számot írva már hozza is a videot.


Az új évad nyitórészét az ünnepnapnak hála már hétfőn napközben meg tudtam nézni, de egyszerűen nem volt mit írnom róla. Egyáltalán nem tud már lekötni és elképesztő buta az egész. Alig bírtam végignézni a részt, folyamatosan lestem, még mennyi van hátra belőle. Comment.blog-on sixx kritikája tökéletesen elmondja a lényeget... Szomorú, hogy az első néhány évad után hova süllyedt ez a sorozat, az meg pláne szomorú, hogy a 100. részre ezt bírták összehozni...

Pedig nyilván olvasnak kommenteket, véleményeket, ehhez képest semmit nem változtattak és folytatták a 7. évad borzalmas receptjét. Amikor ott állt Negan a teljes vezérkarával 5 percig előttük és bárki csukott szemmel lelőhette volna őket, aztán mikor végre tüzeltek és hiába a gépfegyver, egy golyó sem talált el senkit, majd ezután elkezdték szétlőni az épületet, ez a jelenet a sorozat eddigi mélypontja volt. Ennél egy óvodás értelmesebb és jobb akciójelenetet rendez.
2821 levél
Válasz 17.10.26. 17:57 #569
Aryx
Láma kérdés, de van valahol valami összefoglaló video vagy valami, ami összeállítja az elmúlt évadok elhalálozásait? Már az 5, 6. évad környékén kiszálltam, de egy-két karakter utolsó pillanata még érdekelne, főleg hogy azért kíváncsiságból rendre elspoilereztem ezeket magamnak. De annyit nem ér meg, hogy ezért 3 évadot végigszenvedjek. Tipp?
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
8941 levél
Válasz 17.10.24. 20:56 #568
goodboy007
A vége nem rossz (az évad-beharangozó trailerből nem ilyen szituációra gondol az ember)SPOILER
hanem arra, hogy a Savior-ök elkapták Gabrielt és vallatják/kedvtelésből kínozzák és nem arra, hogy Negan-nel összezárva várják a sorsukat 1000 zombi között.
, de ettől függetlenül szokásos faszságokkal van tele néhol, például
SPOILER
2km-ről fejbelőnek akármilyen zombit, de Rick egy félautomata fegyverrel nem képes 6 egymás mellett álló célpontból egyet sem eltalálni. Már eleve a szituáció is esélyes, hogy miután az előző részben is jól szarrálőtték egymás körül a falat, szemtől szemben kiáll Negan az "alhadnagyaival", mindenféle támogatás (és mivel ezúttal Rick-ék maguk voltak és nem volt köztük áruló, bármiféle garancia) nélkül.

Ráadásul Rick és Ezekiel beszédét leszámítva "durr bele" módon már szinte egyből ott vagyunk Negan-ék bázisa mellett, a köztes események szinte elenyészőek és kimerülnek abban, ahogy odacsalják a zombihordát. A végén már Gabrielt is le se sz@rták a zombik...


Nyilván végignézem a 8. évadot és ha lesz folytatás, akkor azokat is, de egy szó, mint száz, ideje lenne megölni Negan-t és lezárni az egészet, mert ez már csak árnyéka egykori önmagának.

SPOILER
Az nem világos, hogy Rick arcára hogy került sebhely az egyik jelenetnél és mikor azután mutatják ugyanazt a helyszínt, miután becsalták a zombikat és visszavonultak, már nincs ott az arcán. Ennyire nem lehettek amatőrök a forgatáskor!
In god we trust, all others we track!
3019 levél
Válasz 17.04.24. 22:29 #567
Dilizs
Austin Amelio (Dwight) - The Devils Toy Kemény a csóka! Nem is tudtam, hogy deszkázott/ik/
GigaByte GA-H77M-D3H ¤ Intel Core i5-3340 LGA1155 BOX ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ 2*8GB 1600Mhz CORSAIR Vengeance DDRIII
28046 levél
Válasz 17.04.04. 12:31 #566
LordMatteo
SPOILER
Asszem' miután elverik a Savioröket - Kingdom, Hilltop, kivált Saviorök - életben hagyják, mondván pont ezzel bizonyítják hogy másfajta rendszer következik Negan után. Sőt, el is engedik. Továbbiakat nem tudom
A kibaszás társas játék, sose feledd.
19171 levél
Válasz 17.04.04. 11:23 #565
LiT
Negan a legjobb dolog, ami a TWD-el történhetett. Az ő karaktere egyedül jobb, mint az előző 3-4 évad összes karaktere együttvéve.

Szóval sajnos minden más rosszul van megírva, de számomra Negan megmentette ezt az évadot és jobban élveztem, mint az előzőeket.

Remélem sokáig tartani fogják, nem ölik meg. Hajrá Negan! Képregényt valamennyire megnéztem, mi a sorsa, de nem végig. Tudja esetleg valaki, hogy mi történik vele? Akár spoileresen leírva?
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
20902 levél
Válasz 17.04.04. 08:43 #564
Peace
Én is egyébként próbálom majd meggyőzni asszonyt, hogy sokkal jobb lenne nekünk nélküle. És nézhetnénk inkább a Homeland-et, ami Őt nem érdekli, én meg mindig csak kedden délután tudom megnézni WD miatt.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
3675 levél
Válasz 17.04.04. 08:20 #563
Sucee
Nem nevezném hatewatchnak, legalábbis a saját esetemben. Valahol fájt, hogy a kedvenc sorozatom (jelenleg futók közül) egyre rosszabb lett, és minden héten akartam egy újabb esélyt adni, és minden héten sikerült csalódást okozni. Megszokássá vált, hogy megvitatjuk a részeket kicsit, arról már nem tehettünk, hogy bénák voltak. Megjegyzem, annak se lenne a világon semmi értelme, ha minden héten idejönnék, hogy dekurvajóvolt! De mint említettem, ennyi volt részemről, "becsületből" kitartottam mellette évad végéig, de nem tudtak meggyőzni, hogy nekem ehhez vissza kellene térnem.
20902 levél
Válasz 17.04.04. 08:16 #562
Peace
Akkor is vicc volt az egész, szinte mindent tudni lehetett előre, már tényleg fogtam a fejemet, hogy mennyire kínosan szörnyű jelenetek követik egymást. Tényleg én is már Negan-nak drukkolok jó ideje, hogy irtsa ki az egész bandát. Amennyire utáltam, most már totálisan az ő pártjára álltam. Nevetséges, hogy minden alkalommal 99%-ban megmentik Rick-ék seggét, pedig már rég életképtelenek és igazából elképzelésük sincs a jövőről. Midnen egyes alkalommal felégetnek maguk körül mindent és nem veszik észre, hogy bármi baj lenne a módszereikkel. Volt két kimondottan jó rész az évadban, észreveszem és értékelem, ha elvétve még előfordul ilyen. De már az ez előző részből is látszott, hogy itt bizony semmi értékelhető nem fog történni. SPOILER
Sasha "váratlan" húzását is annyira lehetett érezni már előre. A visszaemlékezések, a beszélgetés Negan-nel, minden erre utalt, hogy beveszi majd a koporsóban. Remélem Eugene ezért kap majd még!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
20902 levél
Válasz 17.04.04. 08:09 #561
Peace
Megvan az ideje a játéknak és meg a kínzásnak.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
28046 levél
Válasz 17.04.04. 07:55 #560
LordMatteo
SPOILER
Nem igazán értem, minek spoilerezek, hiszen NEM TÖRTÉNT SEMMI, ugye...

A legjobb az volt, ahogy Carl lő, a vak szemével. Jól megtanulta a Kormányzótól... : D


A hatewatchot sosem fogom megérteni. Magasabbról indult ez a sorozat, most egy limonádé, kb Flash - szuperhősök + zombik, ez van. Ne nézzétek. Aki csak azért kommentel hogy elmondja hogy nem nézi, vagy szar, az azért átgondolja, hogy mi a faszt csinál amúgy? Ez olyan, mintha bemennétek egy könyvesboltba, üvöltenétek egyet a melleteket verve, hogy belekezdtetek egy könyvbe, de igazából nem szerettek olvasni, majd négykézláb kirohannátok artikulátlan üvöltést hallatva az utcára.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
52321 levél
Válasz 17.04.04. 07:37 #559
Barthezz
Azert ekkora tulzasokba mar ne essunk. Lehet nem szeretni az evadzarot, de ahogy leirod es kb egy asylum filmnek fested le, nagyon tavol all a valosagtol. En a vegen meg libaboroztem is es bar valoban vtak hibai es valoban vtak ritka szar reszek az evadban, ez azert egy viszonylag korrekt evadzaro volt. Nem, nem erjuk el az elso evadok evadzaroinak szintjet, attol messze vagyunk, szoval alacsonyabb mar az a bizonyos lec, de azert ez meg mindig a nezheto kategoria szvsz.

Sztem mar elkonyvelted magadban h csak szar lehet es igy is allsz hozza. Ha veletlenul a legjobb twd reszt tennek le az asztalra, neked sztem mar akkor sem tetszene.
3675 levél
Válasz 17.04.04. 06:58 #558
Sucee
Andromeda topikban meg panaszkodsz, hogy nincs elég időd rá, aztán mellette kínozod magad ilyennel...
20902 levél
Válasz 17.04.04. 06:00 #557
Peace
Én is feltettem sokadszorra ezt a kérdést barátnőmnek, de kitart mellette. Én meg ilyenkor fekszem mellette edzés után hétfőnként és végigsírom az epizódot. Vagyis vannak röhögősök is, mint ez az évadzáró. Nagyon fo* volt, te jó ég!!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
52321 levél
Válasz 17.04.04. 04:24 #556
Barthezz
Elsore en sem tudtam, de sorozatjunkie-n vki leirta h SPOILER
arra celzott vele Dwight h nem tudta a kukasok atallasat
.

Amugy nem tudom mi ez a fanyalgas, azon kivul h az valoban bena volt h par meterrol fedezek nelkul lottek egymast es termeszetesen fontosabb szereplo nem kapott lovest, sztem teljesen rendben volt a resz. Megkaptuk a varva vart haborut is es vegre Negan-t is lathattuk osszezavarodva. Ez a pont az utolso pillanatban jona felmento sereg kliset pedig minden film ellovi, wd-ben is volt mar mikor Terminusba megerkezett Carol, kb pont ugyanebben a pillanatban.
937 levél
Válasz 17.04.04. 01:46 #555
Feir
SPOILER
Nekem az nem teljesen tiszta, hogy mi volt az az üzenet a fabábún, amit a vége fele Daryl a kezében tart, hogy "nem tudtam"? Az Dwight-tól volt? Sasha-ra gondolt? Nem egészen esett le.
8077 levél
Válasz 17.04.03. 23:47 #554
Gerry
Hat, semmi sem tart orokke...
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
19171 levél
Válasz 17.04.03. 23:22 #553
LiT
Negan miatt nem hagytam abba. Ha nem lenne Negan ezt az évadot már nem nézem.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
3675 levél
Válasz 17.04.03. 23:03 #552
Sucee
Valahol lejjebb szóbajött már, én évad közepén nem akartam abbahagyni, minden más sorozatot is abbahagytam év közben, ez volt az utolsó, ami mellett kitartottam. Úgy voltam vele, hogy hogyha az évadzáró is szar, akkor a 8. évadot feldughatják, hát így történt.
9314 levél
Válasz 17.04.03. 22:57 #551
davkar9
Akkor most én kérdezem: miért nem hagyjátok már a francba?

3. részbe még beletekertem, 4.-nél random belekattintottam kétszer, 5. epizódot pedig még lekaptam, de szinte egyből töröltem is. Azóta semmi. Néha benézek ide és ha nagybetűs címmel ellátott epizód összefoglalót látok arra esetleg rákattintok, de ennyi. Abszolút nem hiányzik. Egész könnyű leszokni róla, tudom ajánlani.
Simple. Eternal. Beige.
3675 levél
Válasz 17.04.03. 22:26 #550
Sucee
Amúgy a zene még baromi jó volt a végefele, igazi pazarlás ilyen szar jelenetek alá.
19171 levél
Válasz 17.04.03. 22:23 #549
LiT
Egyedül Negan értékelhető már csak. Sajnos a környezete nincs jól megírva.

És szurkolok is neki.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
1132 levél
Válasz 17.04.03. 21:50 #548
quervo
Én Barthezz mellett vagyok az évadzárót illetően.

SPOILER
Azt mondta Eugene, hogy valszeg túl erősre húzták a ponyvát, és elfogyott a levegő odabent.A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.