Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Nadirim - elstartol a béta (Hírek)

Nadirim

Nadirim
A legutóbbi Nadirim cikkek, hírek
1614 levél
Válasz 10.12.15. 11:08 #14
rootshaper
tudom, rég volt már ez a háessz, de arról nem is beszélve, hogy magának a programozásnak a nyelve is az angol. akkor meg miről beszélünk? hindiül kell tanulni, de angolul kel programozni? ebben is marhanagy logika van...
15 levél
Válasz 10.12.09. 10:24 #13
haenilion
Hindi nyelv, érdekes... Indiában, mint volt brit gyarmaton a nagyvárosi népesség túlnyomó többsége kifogástalanul beszélni az angolt (szebben, mint az angolok). Az angol nyelv meghatározó a modern világban, ha csak nem jön valami nagy világégés közbe (amit ugyebár senki sem kíván). Az egyik legegyszerűbben megtanulható nyelv (középfok felett viszont már elég bonyolult. Azt szokták mondani, hogy beszélni angolul egyszerű, ehlyesen beszélni angolul művészet.)

Emellett ha tetszik, ha nem, az internet nyelve angol, a számítástechnikáé angol, így a játékoké is angol. Ennyi.
605 levél
Válasz 10.12.08. 23:11 #12
Zomil
Iphone-ban van pénz böven, nem is csoda, ha olyan programokkal gazdagonak meg embereket ahol van egy baszott nagy gomb, ha megnyomod hallasz egy fingás hangot...
Amugy valóban az appstore-ban sok pénz van, megéri foglalkozni vele.

A böngészös játékkal nemtudom mennyire éri meg, mert sztem abbol teli a padlás, de ök jobban tudják, ha ilyenbe belekezdenek
\,,,/O.O\,,,/
5502 levél
Válasz 10.12.08. 22:08 #11
Dino
Ha elolvastátok volna az előzetest is, kiderült volna, hogy a béta alatt a játékosok igényeit/számát figyelembe véve várható majd a későbbi bővítés a nyelvek tekintetében. A fejlesztők elmondása szerint az elsők között várható majd a magyar nyelv megjelenése is, mivel arra számítanak, hogy hazai fejlesztőcsapat lévén az itthoni játékosok figyelmét sikerül elnyerniük. Ha nem, akkor várhatóan inkább más fordításokra koncentrálnak majd.
Amúgy meg gondolom első sorban azért fejleszt böngészős játékot (is) a DR, mert abban látnak olyan lehetőségeket, hogy nyereséges legyen a munkájuk. De nézzétek meg például az Invictust: a Computer Art Forumon beszélt Kozák Tamás arról, hogy mostanában sok iPhone játékot fejlesztenek, ahelyett, hogy egyetlen autós játék készülne csak náluk. És ha jól emlékszem, elhangzott ennek kapcsán tőle, hogy sokkal jobb anyagi helyzetben van így most a cég, mint bármikor korábban. Úgy vélem, kellenek ilyen és ehhez hasonló projektek is egy cégnél (tehát böngészős játék, mobiljáték stb.), hogy közben más, nagyobb szabású játékok is tudjanak készülni, úgy, hogy közben stabilan működhessen a cég.
11699 levél
Válasz 10.12.08. 21:28 #10
.:[Kain]:.
valószínűleg a megrendelő nem kérte, ennyi. plusz munkára meg nem volt idejük egyéb elfoglaltságok és projectek mellett.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
11699 levél
Válasz 10.12.08. 21:26 #9
.:[Kain]:.
istenem, megint kezded a hülyeségeidet?
gondolom sokat beszélsz hindi nyelven, és sokan játszanának azokkal a játékokkal, amiket azzal adnának ki...

a többieknek meg: He's insane, so just humor him or let him talk what ever he wants...
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
6388 levél
Válasz 10.12.08. 20:27 #8
Beny12
Nyilván, de ettől függetlenül zavar, hogy egy magyar fejlesztőcsapat játékát nem adják ki magyar nyelven a megjelenéskor. Az Armies of Exigonál ment, itt miért nem?
4370 levél
Válasz 10.12.08. 20:24 #7
Kalwa
Miért gondolod ezt? Az angol nyelv már nem sokáig - néhány évtized - élvezheti privilégiumát, mint legelterjedtebb és legelfogadottabb nyelv a világon. Az USA déli államaiban már így is vannak olyan területek, ahol a lakosság színtiszta spanyol anyanyelvű, és angolul szinte egy szót sem ért. Egy mai fiatalnak, ha a jövőre gondol, az én meglátásom szerint inkább az orosz, kínai, hindi, spanyol, portugál, tehát az ázsiai és dél-amerikai feltörekvő államok nyelveit kellene, hogy elsajátítsa, mivel hozzáértők szerint is a jövő ott van, nem pedig a morálisan és erkölcsileg haldokló nyugaton. Ergo az angol nyelv ráerőltetése az emberekre szerintem teljességgel felesleges és hasztalan, ha komolyan előre szeretnénk tervezni.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
29281 levél
Válasz 10.12.08. 20:12 #6
Germinator
Nekem az az elvem, hogy ideje lenne minél több magyarnak megtanulni angolul, és ezt most tök komolyan mondom.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
4370 levél
Válasz 10.12.08. 20:10 #5
Kalwa
Pontosan! Mivel egy angol forgalmazó megbízásából készült a játék, ezért megértem, hogy angol nyelven kell, hogy megjelenjen. A problémám ott van, hogy magyar fejlesztő csapatról révén szó könnyedén belerakhatták volna a választható magyar nyelvet is. Itt elvekről van szó, és ebben a DR most leszerepelt.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
605 levél
Válasz 10.12.08. 20:03 #4
Zomil
Én azt nem értem, h egy komoly csapat, mint ök miért ilyen gagyi böngészös játékkal égetik magukat?
Pedig nagyon szerettem a DR-t, de most nagyot csalodtam bennük...
\,,,/O.O\,,,/
12970 levél
Válasz 10.12.08. 19:43 #3
McCl@ne
Tehát ha jól beszélek angolul és kifogástalanul megértem ennek az amúgy nagyon jó(nak tűnő) játéknak a szövegezését, akkor se játsszak vele, mert van, akit zavar, hogy nem tud magyarul Zseniális.
Respect is not given. It's taken.
2067 levél
Válasz 10.12.08. 18:53 #2
PanzerWolf
Igen igazad van.Nem tartott volna sokból belerakni egy magyar nyelvet.
Fenyeskardu Sturm 20W/Mo Feketebotos Necron 20N/Mo Ayzaz A Yazin 20Mo/Me Havas Jon 20R/Ri Vak Aemon 20Ri/Mo M A L B O R D U S 20E/Me D A R D A L I O N 20P/W Geor Dar Khordak 20A/E
4370 levél
Válasz 10.12.08. 18:34 #1
Kalwa
Viccesnek tartom, hogy pont egy magyar fejlesztésű játékot nem adnak ki a megjelenéskor magyar nyelven. Ennek mi lehet az oka? Manapság már a nagyobb kiadók is magyar felirattal jelentetik meg itthon a játékaikat, ezért ezt a hozzáállást a DR-től nem igazán értem. Abban pedig biztos vagyok, hogy rengeteg magyar játszana a Nadirimmel, ha lehetne már a kezdetektől a magyar nyelvet is választani. Én ezért mindenkit arra kérek, hogy amíg ez a lehetőség nem lesz meg, addig ne játsszon ezzel a játékkal.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
766 levél
Válasz 10.12.08. 18:34
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Nadirim - elstartol a béta (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.