Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nadirim - elstartol a béta

Ma végre elindult a zárt bétája a Digital Reality ingyenes MMO-jának.

2010.12.08. 16:23 | szerző: Retee | kategória: Játék

Hosszú tervezgetés után ma kora délután végre elindult a Digital Reality ingyenes, böngészőben játszható MMO-jának a zártkörű bétája, mely a tervek szerint három hónapon át fog tartani. A Nadirim tesztelése természetesen a hibák kiszűrésére és a karakterek erejének kiegyensúlyozására irányul, igaz egyelőre csak három osztályból választhatnak a játékosok, s néhány egyéb funkció csak később kerül be a zárt bétába.
Akit pedig érdekel, hogy mit és hogyan hozott össze a magyar csapat, az gyorsan nézzen bele az éppen most felkerült előzetesünkbe is! ■

Nadirim
A legutóbbi Nadirim cikkek, hírek

hozzászólások (14)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.12.08. 21:28
valószínűleg a megrendelő nem kérte, ennyi. plusz munkára meg nem volt idejük egyéb elfoglaltságok és projectek mellett.
Dino
Dino 2010.12.08. 22:08
Ha elolvastátok volna az előzetest is, kiderült volna, hogy a béta alatt a játékosok igényeit/számát figyelembe véve várható majd a későbbi bővítés a nyelvek tekintetében. A fejlesztők elmondása szerint az elsők között várható majd a magyar nyelv megjelenése is, mivel arra számítanak, hogy hazai fejlesztőcsapat lévén az itthoni játékosok figyelmét sikerül elnyerniük. Ha nem, akkor várhatóan inkább más fordításokra koncentrálnak majd.
Amúgy meg gondolom első sorban azért fejleszt böngészős játékot (is) a DR, mert abban látnak olyan lehetőségeket, hogy nyereséges legyen a munkájuk. De nézzétek meg például az Invictust: a Computer Art Forumon beszélt Kozák Tamás arról, hogy mostanában sok iPhone játékot fejlesztenek, ahelyett, hogy egyetlen autós játék készülne csak náluk. És ha jól emlékszem, elhangzott ennek kapcsán tőle, hogy sokkal jobb anyagi helyzetben van így most a cég, mint bármikor korábban. Úgy vélem, kellenek ilyen és ehhez hasonló projektek is egy cégnél (tehát böngészős játék, mobiljáték stb.), hogy közben más, nagyobb szabású játékok is tudjanak készülni, úgy, hogy közben stabilan működhessen a cég.
Zomil
Zomil 2010.12.08. 23:11
Iphone-ban van pénz böven, nem is csoda, ha olyan programokkal gazdagonak meg embereket ahol van egy baszott nagy gomb, ha megnyomod hallasz egy fingás hangot...
Amugy valóban az appstore-ban sok pénz van, megéri foglalkozni vele.

A böngészös játékkal nemtudom mennyire éri meg, mert sztem abbol teli a padlás, de ök jobban tudják, ha ilyenbe belekezdenek :D
haenilion
haenilion 2010.12.09. 10:24
Hindi nyelv, érdekes... Indiában, mint volt brit gyarmaton a nagyvárosi népesség túlnyomó többsége kifogástalanul beszélni az angolt (szebben, mint az angolok). Az angol nyelv meghatározó a modern világban, ha csak nem jön valami nagy világégés közbe (amit ugyebár senki sem kíván). Az egyik legegyszerűbben megtanulható nyelv (középfok felett viszont már elég bonyolult. Azt szokták mondani, hogy beszélni angolul egyszerű, ehlyesen beszélni angolul művészet.)

Emellett ha tetszik, ha nem, az internet nyelve angol, a számítástechnikáé angol, így a játékoké is angol. Ennyi.
rootshaper
rootshaper 2010.12.15. 11:08
tudom, rég volt már ez a háessz, de arról nem is beszélve, hogy magának a programozásnak a nyelve is az angol. akkor meg miről beszélünk? hindiül kell tanulni, de angolul kel programozni? ebben is marhanagy logika van... :)
további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.