Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Rage- a multiplayer, trailer (Hírek)

Rage

Rage
A legutóbbi Rage cikkek, hírek
8 levél
Válasz 11.04.19. 18:24 #8
lemon1975
Itt egy elég hosszú videó a 2010 -es E3 -ról ahol folyamatos kommentár mellett lehet tisztán gameplay részleteket megnézni a játékból.

Ami azt illeti nagyon úgy néz ki most, hogy jobban utánanéztem lesz benne alapvető RPG elem és a fegyverek is fejleszthetőek lesznek illetve mindegyik fegyverhez különböző lőszerfajták állnak majd rendelkezésre.

http://www.youtube.com/watch?v=qd0RtabEah4
1614 levél
Válasz 11.04.19. 16:00 #7
rootshaper
nem vagyok benne 100%-ig biztos, de bejelentették a Rage-t, kijött hozzá pár kép, majd hirtelen úgy döntöttek a Gearboxnál, hogy most akkor ők valami képregényes látványvilágot alkotnak meg hozzá. az a legfurább az egészben, hogy ilyenre egyáltalán nem sok példa volt eddig a játékvilágban, hogy egy kiforrott, kész dizájnt (aminek a megtervezése a fejlesztést is megelőzi) a kukába dobnak és egy tökmás világot terveznek hozzá. a Borderlands eredetileg sokkal inkább horrorisztikus FPS-nek indult, mint ilyen mókás, poénokkal is teletűzdelt lövöldének.
8 levél
Válasz 11.04.19. 14:51 #6
lemon1975
Azért az nem csoda, hogy a 99' -es Redline -ra már nem nagyon emlékszik senki... Egyébként sem számít a dolog túl sokat persze, hogy nincs új a nap alatt. Az pedig tuti, hogy a Borderlands -nál a Rage miatt váltottak grafikai stílust?! Érdekes ha így van.
A videót elnézve elég sok olyan elem látható amit eddig nem gondoltam volna egy ID játékról úgyhogy néhány alap RPG elemen sem lepődnék már meg.
Azonban az tuti, hogy "gyanúsan" sok fegyvert mutattak már ebben a rövid videóban is. Ott a pisztoly, a géppisztoly optikai irányzékkal, az AK szerűség nyílt irányzékkal, mesterlövészpuska, egy fura nyílpuska, rakétavető, shotgun. Ráadásul a pisztolynak a videó vége felé egy átalakított változata is látható ami egyenlőre arra utal, hogy a fegyvereinket kiegészítőkkel variálhatjuk majd. Aztán ott az a tény is, hogy a fegyvereket valami alap szintű inventory -ból veszi elő ami szintén utalhat arra, hogy a felszerelési tárgyaink viszonylag több darabból fognak állni.
Amit a videóban látni engem is meggyőzött. Még pár ilyen videó és tuti vétel!
1614 levél
Válasz 11.04.19. 13:12 #5
rootshaper
ennyi erővel a Borderlands meg tiszta Redline, csak erre a gémre már senki nem emlékszik. az ID ott szívta meg, hogy míg ők már rég a Rage-n dolgoztak, egyszercsak jött a Borderlands, aztán a Borderlands készítői rájöttek, hogy ez így nem lesz oké és gyorsan átálltak (nagyon sportszerűen!) ilyen képregényes stílusra. innentől fogva összehasonlíthatatlan a két játék, főleg addig, amíg a Rage játékmenetéről vajmi keveset tudunk és csak a videók alapján lehet tájékozódni róla. nem hiszem, hogy itt ilyen RPG elemekkel csapnák nyakon a játékmenetet, ez nem az ID-re vall, sokkal inkább lesz lövölde, mint szerepjáték-szerű fejlődős, pepecselős móka. alig várom már
8 levél
Válasz 11.04.19. 10:01 #4
lemon1975
Csak csatlakozni tudok. Amióta lehet tudni a játékról ez az első eset, hogy tényleg sikerült felkeltenie az érdeklődésemet. Viszont csak én gondolom, hogy ha ezt valami vicces egyén Borderlands2 néven (persze feliratok nélkül) posztolta volna akkor szó nélkül bevenném?!
Ez alapján a videó után elég komoly hasonlóságok látszanak a Gearbox játékával. Az autóval a küldetés helyszínére furikázás szinte egy az egyben ugyanaz, aztán a letehető gépágyú. Aztán ez ugyan nem derül ki egyértelműen, de mintha fegyverből is elég sokféle lenne variálható kiegészítőkkel.
Amúgy mindegy a Borederlands -ot imádtam. Azért az ID mekkora király játékot tudna csinálni hasonló játékelemekből...
14652 levél
Válasz 11.04.18. 22:26 #3
Razor03
Ejjha, ez tetszett nekem is! Végre! Csak a szörny elég bénán esik össze a rakéta vető találatától, mintha papírból lenne. Olyan doomhármas fizika.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
5033 levél
Válasz 11.04.18. 21:46 #2
Gump
Kb. az első képek óta most van először, hogy azt mondom, hogy ez tényleg érdekes lehet és kíváncsi vagyok rá.
1614 levél
Válasz 11.04.18. 19:13 #1
rootshaper
ez a dead city meggyőzött arról, hogy változatosságban nem lesz hiány a játékban. a multis megoldást viszont nem nagyon értem, meg nem is díjazom. kezdve ott, hogy szokásos szintlépős tápolós marhasággal lesz kitöltve, ahelyett, hogy egy lebilincselő lövöldét csinálnának. (valljuk be a legtöbb ilyen szintlépős dolog arra van kitalálva, hogy pistike kimaxolhassa, szóval "végigtolhassa" a multit aztán dicsekedhessen vele a másik pistikének.)
766 levél
Válasz 11.04.18. 19:13
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Rage- a multiplayer, trailer (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.