Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Mass Effect 3 - mélyebb kapcsolatok (Hírek)

Mass Effect 3

Mass Effect 3
A legutóbbi Mass Effect 3 cikkek, hírek
10 levél
Válasz 11.11.23. 22:17 #10
Petera
Nos, nem értem a viszolygást, és az újdonságot sem. Az első részben női főszereplőt választottam és persze vele vittem végig a második részt is. Liarával jöttem össze, jó kis összesimulást produkáltak. Így nézve mindjárt idegennel is össze lehetett hozni Sephardot és habár, ha emlékezetem nem csal, Liara fajának nincs neme - tehát nics leszbikusságról szó -, azért emberi szemmel női teste van. És jó látvány volt a két karcsú test összefonódása. A Shadow Broker kiegészítő küldetésben is a női Sephardot siratta meg Liara...
Szóval olyannyira nem is újság az újság - szerintem.
558 levél
Válasz 11.06.02. 13:32 #9
Drukala
Érdekes lesz megfigyelni, hogy ez a trend mennyire fog elterjedni a játékok világában úgy általánosságban. Engem különösebben nem zavar, de remélem hogy tényleg javítanak kicsit a társakkal való jeleneteken. Az első és a második részben is minden küldetés után végigkocogtam a hajón, hogy elbeszélgessek a karakterekkel, de Garrussal összesen egyszer lehetett beszélni aztán elkezdett kalibrálni...kíváncsi vagyok, hogy már befejezte-e. Olvastam egyébként javaslatot, hogy tegyenek az utolsó epizódba házassági lehetőséget. Jack menyasszonyi ruhában? Az kemény lehet...

Kifejezetten örülök, hogy kitolták a megjelenési időt. Az első rész után úgy voltam, hogy ezt nem lehet überelni, aztán jött, látott és tarolt a második rész. Nehezen hiszem, hogy überelni lehet...de reménykedek
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
25 levél
Válasz 11.06.02. 13:17 #8
Kristályszív
Ömm, tudtommal a ME1-ben is lehetett hominak lenni, nem? Más kérdés, hogy a szexjelenetkor Kaidannek is női teste volt... (Mielőtt valaki meggyanúsít, én heteróval nyomattam. )
8074 levél
Válasz 11.05.17. 01:45 #7
Gerry
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
481 levél
Válasz 11.05.16. 23:22 #6
Sir Spike
Ha Tali-ról lekerül a maszk és kiderül, hogy egy szakállas fószer, egy megkergült hangképzővel, akkor falnak megyek!
3896 levél
Válasz 11.05.16. 22:30 #5
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Őszintén szólva ennek semmi értelme.

Ha logikusak lennének, Shepard eddig sem volt ilyen irányultságú, tehát a harmadik részre nem lesz ilyen.

Uff! Még a hideg is kirázott ezt olvasva. Vigyázni kell, mert a DAO-ban is egyszerűen érdeklődtem Zevran múltjáról, aztán vágyakozva szemlélgetett, de mindkétszer helyretettem, egyszer úgy, hogy besértődött, aztán másodjára ezt sikerült elkerülni.

A kopasz Jackkel sem azért beszélgettem, mert őt akartam volna, hanem mert érdekjelt a karakter múltja. A BioWare ezt az egy részt cseszte, mert miután Mirandát választottam, már nem is lehetett hozzászólni.

Szóval a cikk témája nagyon nem kéne.
764 levél
Válasz 11.05.16. 21:52 #4
pb69
Ez a meleges téma érdekes, de engem abszolút nem izgat, hisz reményeim szerint ez egy lehetőség lesz a játékos számára és ha én nem akarom "felforralni" a karakterem, akkor nem is kell majd.
Amúgy nagyon jó ötlet az, hogy foglalkoznak egy kicsit a játéknak ezen részével is, hisz a 2. részre sok más mellett ez is eléggé elsikkadt.
A ME1-ben még mehettünk körbe és minden komolyabb küldetés után beszélhettünk a legénységből azzal, akivel akartunk.
Ez a 2-ben is hasonló volt, de csak hasonló. Ha nem abba az irányba vittük a fonalat 1-1 karakterrelé, amire a készítők nagyon számítottak, akkor búcsút mondhattunk nekik.
Pl. én nem akartam Mirandával összehozni bármit is, mert abban reménykedek, hogy Ash majd komolyabb szerephez jut a későbbiekben és ha hű maradok hozzá, részesülök vmi jóságban. Emiatt viszont kb. a játék harmadától semmilyen értelmes kommunikációt nem tudtam folytatni vele, mert mindig csak "dolgoznia kellett".
Ráadásul én úgy éreztem, hogy az 1-ben sokkal több érdekes infot tudhattunk meg a legénység tagjairól, mint a 2-ben. Engem legalábbis Samara meg Thane homályos köntörfalazása vagy Baka és Jack agresszív kitörései nem nyűgöztek le a háttérszálak tisztázása kapcsán.
Aztán akkor még arról nem is beszéltem, hogy Garrus visszatérése szerintem a játék egyik legnagyobb és egyben leggyengébb húzása volt. Iszonyatosan jól eltalálták a stílszerű visszatérést és újraegyesülést, utána azonban mint ha egy fadarab lett volna a hajónkon. Semmivel nem volt közvetlenebb és nyíltabb, őszintébb a viszonyunk vele, mint akár a szakáccsal.
Ezt a hibát mondjuk Talival kapcsolatosan szerencsére nem követték el.
3486 levél
Válasz 11.05.16. 21:09 #3
Sucee
Jaja, vágom, csak akkor is... Erről a karakterről azért már kialakult egy másik kép (nálam) az első két rész alatt.

Pl Shepard naplója hogy nézne ki?
ME1
1. Ashley félreérthetetlen jeleket ad.
2. A francba, Ash felrobbant.
ME2
1. Miranda furcsán viselkedik.
2. Jack is.
3. Mi a... Tali is.
ME3
1. KAIDAN ÚJRA A HAJÓN!
1614 levél
Válasz 11.05.16. 20:52 #2
rootshaper
rajtad áll, hogy meleg lesz-e bár abból kiindulva, hogy a BioWare hogy nekiállt hájpolni a homokosságot, lehet, hogy bosszúbol az első két részből kihagyott homokozóért, most CSAK meleg karaktert alakíthatunk, hogy ne lázadjanak
3486 levél
Válasz 11.05.16. 20:47 #1
Sucee
Legalább Shepard karakterét ne "melegítették volna meg"...
766 levél
Válasz 11.05.16. 20:47
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Mass Effect 3 - mélyebb kapcsolatok (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.