Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» MondoCon 2011. tavasz fotógaléria (Hírek)

1 levél
Válasz 11.07.25. 11:50 #11
Pikachu20
Hitler hihetetlen nagy szónok volt. Egy nagy szónoknak nem csak azt kell figyelnie, hogy hogyan oszja ki a hangot a szájából, de néhány jó poénnal simán meg lehet egy közönséget venni. Mindenki azt hiszi róla, hogy komor ember, mert csak az aggresszóri oldaláról hall az iskolában. Mellesleg azt hallottam, hogy az idei Shibuyaconra is (júli 30) beérkezett egykét hitleres rajz. Vajon ki merik tenni?
3093 levél
Válasz 11.06.10. 22:51 #10
Aryx
Nesze neked komoly Hitler. Bár gondolom már a világ összes Hitler-videója után otthagytad az ostoros kisfickóidat, de sebaj, kell ez is.

Mellékesen Téged is elhurcoltatott volna azokban az időkben, csak szólok...
„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”
4370 levél
Válasz 11.06.10. 22:33 #9
Kalwa
Nem hiszem, hogy Hitler túl sokat nevetett életében. Annál ő sokkal komolyabb ember volt, mintsem ilyen felesleges időtöltésekre pazarolja az idejét. Egy egész világot kellett megmentenie a pusztulástól. Mivel most itt vagy, sajnos egyértelmű, hogy ez nem sikerült... De sebaj! Kell ez is.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
3093 levél
Válasz 11.06.10. 20:33 #8
Aryx
Hitler másodszorra is meghalna a röhögéstől, ha elolvasná ezt a hsz-t.
„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”
4370 levél
Válasz 11.06.10. 18:15 #7
Kalwa
Már ne is haragudj, de Hitler elsírna magát, ha látná ezt a "birodalmi" egyenruhának nem éppen nevezhető kompozíciót Nekem nem tetszik, sajnos.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
3093 levél
Válasz 11.05.20. 00:45 #6
Aryx
Asszem, akkor már van közös kedvenc a képek közül. Az őszi fellépéshez pedig sok sikert - a karaktert sztem még egy szbszig sem ismerné fel, így nyugodtan.
„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”
484 levél
Válasz 11.05.18. 23:35 #5
Sir Spike
Idén sajnos anyagi okok miatt buktam a cp-t, de őszre már vannak tervek. Remélem meló is lesz végre hozzá
Tie Erzátokat én/mi is lekaptuk
A miénk
Ez meg a kedvencem a kevés képből,amit lőttem:Kár, hogy vasárnap nem láttam őket

A birodalmi leányzó tényleg top volt. Volt alkalmam vagy 5 percig mellette álldogálni, hát nem mondom, volt mit néznem xD

Nekem az tűnt fel, hogy a "divat" (Bleach, Naruto) cp kezd a háttérbe szorulni. Egyre több "ismeretlen" cp tűnik fel. Ezért is leszek kíváncsi, hogy az őszi Ichika (Infinite Stratos) cuccomat fel fogja e ismerni valaki
3093 levél
Válasz 11.05.18. 23:04 #4
Aryx
Nice. Amúgy Ti tavaly (is) beöltöztetek, nem? Ha esetleg akadnak nem túl top secret képeid idén is, nyugodtan megoszthatod.
...mellesleg volt más is pocky-n kívül?

Azóta amúgy végigtekergettem párszor a teljes galériát, a mi Erzánk nem is egy, hanem rögtön 4 alkalommal is szerepel rajtuk. Kicsit durva.
+ néhány lányon kívül érdemes még kicsit néhány kardon is elmerengeni, mert nem semmi munka áll mögöttük. Mindezt 5 percnyi hírnév kedvéért, ezért is az elismerés.
A MondoCon face-es oldalán akad egy másik galéria is alternatívoknak. Egyik kedvenc, ami kimaradt innen a Dome-ról, az a birodalmi leányzó. Az ő esetében sem tudom, melyik animéből szedte az ötletet (elég sok anime szeret SS-lánykákat szerepeltetni), de legalább jó dolog, hogy mintha évről-évre több underground animét vennének alapul az itthoni cosplay-esek.

Csak ezt a simselést nem tudom hova tenni...
„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”
484 levél
Válasz 11.05.18. 18:02 #3
Sir Spike
Nekem személy szerint a másik Erza jobban tetszett. Kár, hogy róla nincs kép. Bár, mint FT frpg mesélő nem mondhatok rosszat egyik lányról sem xD

A hangulat pedig jó volt. Mondom ezt úgy, hogy szinte egész szombaton egy fa alatt fetrengtünk a FT-s közösséggel. Vasárnap a hülye időjárás miatt már nem volt az igazi.
Ezért a két leányzó figuráért meg simán megérte 2000 hufot kiadni xD
3093 levél
Válasz 11.05.18. 17:41 #2
Aryx
Basszus, 1000%-os biztonsággal meg voltam róla győződve, hogy a fél-ismerősöm is benne lesz ebben a képválogatásban. (Az Erza Scarlett-et megformáló lány, a gyűjtemény utolsó szakaszánál középtájt - hónapokon keresztül számolt be a blogjában, hol tart perpill a jelmezével és mennyit szenvedett vele.) Kicsit bűntudatom is van, egyrészt mert odáig fajult, hogy telóban végül meg is ígértem neki, jó, elmegyek (cosplay-cucc nélkül ofkorz), holott tudtam, vagy $-em, vagy kedvem nem lesz hozzá. Másrészt egy csomó szép lányról is lemaradtam így (semmi sértődés, de a képek szerint tavalyinál most mindenképp jobb volt a felhozatal ).
De hát annyi baj legyen, ez a cosplay-őrület sosem állt közel hozzám (még az animés korszakomban sem), de elismerem, hogy biztos jó buli, és mielőtt jönnének a szokásos beszólások, max. egy egészséges mértékű defekt van csak abban, aki egy ilyenen részt vesz.

Kérdés attól, aki ott volt (a tavalyin akadt ilyen a dome-osok között): összességében milyen volt a hangulat, megérte-e, kb. mennyit herdáltak el... egyszóval vmi beszámoló jöhetne valakitől. És: szerepel itt közülünk is valaki ebben a galériában?
„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”
766 levél
Válasz 11.05.18. 17:41 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
MondoCon 2011. tavasz fotógaléria (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.