Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Need for Speed The Run - fuss! (Hírek)

Need for Speed: The Run

Need for Speed: The Run
A legutóbbi Need for Speed: The Run cikkek, hírek
8935 levél
Válasz 11.06.09. 18:31 #61
goodboy007
Látom nem érted.

Én nem várom el, hogy mostantól az NFS név egyet jelentsen egy profi szimulátorral, de ha már a kedves EA abba fágja a fejszéjét, hogy ebbe az irányba nyit, ÖNKÉNT ÉS DALOLVA, akkor csinálják meg tisztességesen és ne úgy, hogy az a réteg, akit megcélozna, csak vigyorog a fizikán, aztán fél perc után törli.

Szerintem a legjobb rész az Underground 2, de ettől eltekintve is a régebbi részekben még azért szükség volt némi vezetési tudásra is, nem 400-al végigkanyarodok a nyilakon stílusban kellett játszani. Illetve pont az Underground 1-el jött ez be, ahol próbálták elhitetni az emberrel, hogy egy nagy városban vagy, közben a nyilakon túl sosem jártál, de előtte legalább volt egy lineáris pálya és kész, nem pedig nem létező falak terelgettek és ha elcseszted a kanyart, akkor sokszor buktad a versenyt.
Ez kb. olyan, mintha egy FPS-ben magától célozna és lőne a játék, neked csak a wasd négyest kéne nyomogatni.

Szóval nem az árkád vonal a gáz, hanem ez az árkád vonal, hogy mint manapság mindent, ezt is a népesebb, de komolyabb agymunkára képtelen réteg igényeihez próbálják igazítani.
In god we trust, all others we track!
14264 levél
Válasz 11.06.09. 12:25 #60
balays82
Oké, csak furcsa volt, hogy megjelenéskor dicsérted a játékot, pedig már akkor is tudhattad, hogy NFS néven kiadott szimulátor(szerűség). Illetve ez már nem is annyira egyértelmű, ment is róla vita, hogy egyáltalán a NFS vonalhoz tartozik-e még a Shift 2, vagy már levált arról. Szerintem egyébként nem, mivel ha csak apró betűkkel is, de még mindig felfedezhető a Need For Speed a címben, még akkor is, ha már nem ezen van a hangsúly. Hasonló a helyzet, mint a Modern Warfare esetében, amely tulajdonképpen önálló névvé nőtte ki magát a CoD Szérián belül, vagy ott van a Dirt, amelyik a harmadik részre már el is hagyta a Colin McRae előtagot (talán a versenyző halálától függetlenül).
Másrészt pedig egyáltalán nem úgy tűnik, hogy az EA a Shift sikerei hatására hanyagolná az arcade száguldozást, amire a legjobb példa éppen a topik tárgya, vagy a tavalyi Hot Pursuit. Így pedig szerintem teljesen jól megférnek egymás mellett a különböző stílusú részek, ahogyan már korábban is írtam.
1614 levél
Válasz 11.06.09. 11:58 #59
rootshaper
ja, még egy zárójel. nekem tök elég lenne az, hogy ahogy a HALO első részét, mondjuk a NFS 4-et is hádésítenék. én azzal ellennék addig, amíg az EA rájön, hogy az NFS széria árkád játék és köze nincs a szimulátorhoz. ha ez 10 évbe telik majd nekik, akkor annyiba, csak adjanak valamit, amivel játszhatok az új TV-men és azt a feelinget adja, mint amit a NFS 4 és a Hot Pursuit (NFS 3) nyújtott.
1614 levél
Válasz 11.06.09. 11:56 #58
rootshaper
"és hozzáteszem nem azért, mert szimulátor akart lenni, hanem azért, mert NFS címszó alatt akarta ezt tenni"

- teljesen más lenne a helyzet, ha nem NFS-ként adnák ki, hanem valami új cím alatt. ha nem akarna NFS lenni, mert ez már rég nem NFS. ami a legközelebb áll most a régi jó NFS szériához, az a Hot Pursuit, de annak is még lenne mit megörökölni a negyedik részből pl.

nem állítom, hogy szar a SHIFT sorozat, csak nem passzol hozzá az NFS név, ennyi az egész. és ez volt igazából az a pont, ahol a szimulátorosok elkezdtek siránkozni (ja, nem, bocs, a Pro Street, csak azt hajlamos vagyok totál elfelejteni, annyira értékelhetetlen lett), hogy "legyen má az NFS inkább szimulátor má!". ezzel beindítottak egy lavinát, amiből igazából az árkád autókázók - pölö én - fognak szarul kijönni, mert az EA látja, mennyire igény van a SHIFT-féle görcsölésre és így ezt fogják nyomatni inkább, mint a Hot Pursuit-féle száguldozást, minden realitás nélkül. szomorú vagyok, ennyi az egész
14264 levél
Válasz 11.06.09. 11:39 #57
balays82
"számomra a két gagyi parasztvakító underground rész után a két shift volt a legszarabb, és hozzáteszem nem azért, mert szimulátor akart lenni, hanem azért, mert NFS címszó alatt akarta ezt tenni"

Ugyanakkor:
"döbbenetesek az éjszakai fények. egyszerűen nem tudok betelni a látvánnyal. koponya nézetből, ahogy a műszerfalat megvilágítják a mögöttem jövő autók, ahogy a fényszóróm tökéletesen pontos nyújtott árnyékot generál az útra guruló gumik mögött... áh. valami elképesztően állat produkciót dobtak össze.

ez nekem eddig az év sokadik meglepetése. ez az év tényleg a folytatások és a meglepetések éve lesz/van. imádom 2011-et!" - idézet tőled a Shift 2 topikjából.

Akkor most hogy is van ez?
12970 levél
Válasz 11.06.09. 11:24 #56
McCl@ne
Ennyi. Porsche Unleashed a legjobb NFS ever. Pedig ahhoz sem kellett kormány... és milyen kibaszott gyönyörű volt!
Respect is not given. It's taken.
1614 levél
Válasz 11.06.09. 11:20 #55
rootshaper
ez még mindig felfoghatatlan nekem. adott egy milliméternyi szimulátor gyökerekkel sem rendelkező sorozat, a Need For Speed. és most mindenki azért siránkozik, hogy bárcsak lenne már szimulátor! felteszem a kérdést: miért? miért fejlődési irány az egy árkád játéknál, hogy elcseszik a laza kis ökörködős, száguldozós élményt, egy görcsölős, magadalászarós, pontosan fékezős és kigyorsítós, nyomorult kisvasút-szintű körözgetéssel?

mindenki, akinek szimulátor kell, megtalálja a saját számítását, miért akarnak ezek a szim-fanboyok a NFS sorozatból is szimulátort csináltatni? fel nem foghatom komolyan. hogy jött ez egyáltalán az EA-nek is? nagyon szarul aludhattak a fejlesztők, meg az ötletgazdák, mikor olyat álmodtak, hogy a Racedriver GRID helyett egy NFS SHIFT logót képzeltek el. számomra a két gagyi parasztvakító underground rész után a két shift volt a legszarabb, és hozzáteszem nem azért, mert szimulátor akart lenni, hanem azért, mert NFS címszó alatt akarta ezt tenni. milyen lenne már az, ha a Quake sorozat a sci-fi témát és a földöntúli helyszíneket egyszercsak leváltaná amolyan CoD-os interaktív mozivá, béna és ostoba amerikai katonákkal akik csak üvöltve tudnak beszélgetni, meg csúnya gonosz oroszokkal akik mindenkit el akarnak pusztítani? ez kb. ugyan ilyen azoknak, akik az eredeti NFS sorozatot kedvelték. egy féktelen száguldást akartok egy szimulátor skatulyába belegyömöszölni, nem tűnik fel? és csodálkoztok, hogy nem megy nekik, az után, hogy már vagy 15 éve árkád játékokat fejlesztenek? jajjistenem...
5033 levél
Válasz 11.06.09. 11:11 #54
Gump
Azért a SHIFT előtt a szimulátortól messze volt az NFS szerintem is és ez nem is baj. Csak nagy különbségek voltak azért arcade NFS és arcade NFS között, pl. a Porsche Unleashed (talán a kedvencem) és mondjuk egy Carbon vagy akár az új Hot Pursuit között. Én ahogy már írtam tök jól elszórakozok az utóbbival is, szabad 20-30 percre tök jó időtöltés tud lenni, de jobban élveznék egy kicsit komolyabbra vett részt, és messze nem szimulátorról beszélek, az menjen a SHIFT vonalán (bár nem tudom az is mennyire szimulátor, kevés közöm volt hozzá).
Baromira tudnék örülni egy olyannak, mint a Porsche Unleashed volt mai technikai körítéssel, elhagyva azt a fajta atmoszférát, ami az utána következő részeket jellemezte. Nem kell hülye átvezető mindenféle modell csajjal, meg kemény csávóval, meg idióta sztorival, csak a vezetési élmény, ahol kelljen fékezni, neked kelljen kanyarodni, lehessen belső nézetből játszani. Jó lenne..
8935 levél
Válasz 11.06.09. 09:52 #53
goodboy007
*szájából
In god we trust, all others we track!
1678 levél
Válasz 11.06.09. 09:51 #52
GeryG
Valamelyik korábbi kommentemben írtam is, hogy én kifejezetten szeretem a QTE részeket. Lehet szidni, hogy mi a játék abban, hogy egy gombot kell időben lenyomni. Viszont ha ezért a csekély interakcióért egy olyan lebilincselő, izgalmas jelenetet kapunk mint a Heavy Rainben (és végülis a mostani NFS trailer is izgalmasnak volt nevezhető), amit ÉLVEZ az ember végignézni, akkor miről beszélünk? Ez valóban az interaktív mozi felé húzza picit a játékot, de messze nem mondanám, hogy emiatt visszafejlődni a dolog a Railshoterek irányába...
8935 levél
Válasz 11.06.09. 09:45 #51
goodboy007
Csak tudod ezzel az a baj, hogy minden évben elhangzanak a "reform" "újítás" "nekünk nagyon tetszik" "meg fogtok lepődni" szavak az EA szályából, ehhez képest egy jó ideje ugyanazt nyomják le az emberek torkán más környezetben, néhány új autóval.

Nem hiszem el, hogy senkinek nem érné meg szimulátort csinálni, az EA a hátterével lazán megtehetné. A SHIFT-tel próbáltak is ebbe az irányba nyitni és szvsz az utóbbi idők legjobb NFS-e, de a fizika abban is egy vicc, hogy nem lehet csúszás nélkül kanyarodni (a 2-vel még nem játszottam, ott már tudtommal ezen javítottak).
Eszerint ők is látják, hogy lenne érdeklődő egy szimulátoros NFS iránt, csak képtelenek normálisan megcsinálni, egy elbaszott szimulátor pedig a hardcore szimesek számára nem túl vonzó.
Viszont kíváncsi lennék, hogy az új Hot Pursuit és a SHIFT2 eladási adatai hogyan viszonyulnak egymáshoz.
In god we trust, all others we track!
14264 levél
Válasz 11.06.09. 09:18 #50
balays82
Na igen, nem úgy tűnik, mintha a GTA vagy éppen a Driver (ma már nem létező) babérjaira törne a The Run, egyértelműen az a célt szolgálják ezek az újítások, valamint a felvillanó gombok lenyomásán alapuló QTE részek, hogy egy pörgős akciófilm irányába vigyék a játékot. A közeledő vonat megérkezése előtt a sínen fekvő autóból kiszabadulni próbáló szereplő például nekem egy az egyben a Heavy Rain hasonló jelenetét juttatta eszembe. Az pedig, hogy a Heavy Rain és egy NFS között lehet ilyen párhuzamot vonni, egyrészt eléggé meglepő, egyben sokat is mondó tény. Nekem egyelőre tetszik ez a koncepció.
12970 levél
Válasz 11.06.09. 09:09 #49
McCl@ne
Amúgy ez a "kiszállhatunk az autóból" dolog is sántít valahol, hiszen egyáltalán nem mi szállunk ki és akkor sem mi döntjük el, hogy mi történik. Tulajdonképpen arról van szó, hogy ugyanaz történik, mint amikor az autóban ülünk, csak mások a textúrák: autótextúra helyett embertextúra. És ahogy az autóban be fogod venni a - sárga nyilakkal kijelölt - kanyart, úgy az emberrel is meg fogod nyomni az x-et, mert különben vége a játéknak. Semmiféle szabadon bóklászást, vagy akár irányítást nem láttam a videókban, csak adott helyzetek továbblendítését...
Persze ezzel tényleg semmi baj nincs, legalább valami új került bele! Arra jó ez az évenkénti új rész, hogy igazából egy intervallumon belül (ami mondjuk a látvány elévülése szempontjából fontos főképp) mindenki(?) talál olyat magának a szériában, ami kedvére való!

Nekem feküdne egy gyorsulási versenyes, driftelős, tuningolós játék, de kicsit kevésbé kirakat fajtából, kevesebb megkötéssel, tehát amolyan Underground 2 stílusban, de mondjuk kicsit szimulátorosabb irányban. Nagyon érdekes lenne, főleg abból a szempontból, hogy ha már a Fast & Furious miatt tértek le anno tuning irányba, akkor felidézhették volna az első rész hangulatát a borzalmas második helyett.

De ezek már csak ilyen személyes kitérők, nyilván egyszerűsödő játékmenet és trendekhez igazodás jellemzi a sorozatot, ami valahol érthető is, a profit mindenek előtt.
Respect is not given. It's taken.
12970 levél
Válasz 11.06.09. 09:02 #48
McCl@ne
Hát hogyan lehetne így normálisan beszélni egy játékról, ha nem tudtad kialudni már megint, hogy tegnap leszopattad magad (dolgom sem volt) itt a hülyeségeddel és már csak a magánéletemmel vagdalkozva tudsz teret találni magadnak?

Oké, nem vársz szimulátort. Mindössze számonkéred egy Need For Speed játékon, hogy Need For Speed. Azt ugye tudod, hogy bármelyik másik játékon számon lehetne kérni (annak sem lenne értelme), kivéve egy Need For Speedet?
Respect is not given. It's taken.
14264 levél
Válasz 11.06.09. 08:55 #47
balays82
Nem hiszem, hogy egy NFS miatt ma már "parasztlázadás" törne ki, a sorozat megbecsülése elég alacsony szinten van manapság, akár az arcade részekről, akár a szimulátorosabb stílust képviselő Shift-ről van szó. Valahogy szokássá vált szidni az éppen aktuális NFS-t, sokszor alaptalanul, néha joggal. Az, hogy kiszállhatunk az autóból, valóban meglepő, ilyen eddig még nem volt, majd kiderül, működik-e. Azt az egyet nem lehet mondani, hogy az EA nem próbálkozik, mert minden újabb rész alapjaiban különbözik az előzőtől, bár úgy is fel lehet fogni a dolgot, hogy egyszerűen csak a Need For Speed gyűjtőnév alá vonta valamennyi autós játékát, aztán majd mindenki kiválasztja, ami tetszik neki. A többit meg szerintem nyugodtan figyelmen kívül is lehet hagyni.
10589 levél
Válasz 11.06.09. 08:51 #46
Dark Archon
Leszarom, hol tartottál a beteg agyaddal, mint ahogy azt is, hogy helyettem találod ki, mire gondolok (pl. ki a tököm mondta, hogy szimulátort várok?). Sz'al innentől kezdve inhalálj egy kis arzént, légy szíves.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
12970 levél
Válasz 11.06.09. 08:47 #45
McCl@ne
Nem vagyok durci, nyiss egy topikot a betegségednek, itt tartottunk:

Need for Speed = száguldás, telibeszarja a valós vezetési élményt és messziről ismeri csak a fizikát... ez a tételmondat, ezt állítom én és erre mondtam, hogy nincs is semmi baj azzal, ha a széria továbbra is ezen az úton halad, a SHIFT-hez hasonló kitérőkért - mivel nem lett rossz - csak hálásak lehetünk.

Te viszont szimulátort vársz itt. Ezt nem értem én sem, meg ahogy nézem, mások sem. Miért vársz itt szimulátort?
Respect is not given. It's taken.
10589 levél
Válasz 11.06.09. 08:43 #44
Dark Archon
OFF (a szöveg végéről idetéve )
De durci lett valaki, azért el ne bőgd magad... és semmiképp se nézd meg, amit linkelek! 18 éves nője van (állítólag), mégis itt veri a... nyálát Anyuka őt se engedi megrépázni? De rossz neked... ja, bocsánat, NFS a téma... Ki is teszem az OFFot
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
12970 levél
Válasz 11.06.09. 08:26 #43
McCl@ne
Nem néztem meg, leszarom, mit linkelsz. Need for Speed a téma.
Respect is not given. It's taken.
10589 levél
Válasz 11.06.09. 08:11 #42
Dark Archon
0:55
Ehhez tartsd magad

A kérdéseidre meg nem érdemes válaszolni, mert csak ugatsz, mint a kutya. Adott szavam? Dickhead
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
12970 levél
Válasz 11.06.09. 08:05 #41
McCl@ne
Látod: a játékkal kapcsolatos kérdésemre még mindig nem tudtál válaszolni, de már megint habzik a szád
SPOILER
most 18 éves van, elbasztam a játékodat, sorry

+ adott szavad ellenére még mindig itt vagy
Respect is not given. It's taken.
10589 levél
Válasz 11.06.09. 08:00 #40
Dark Archon
megakadt a lemez? ostoba netcigány uraság menj, fűzzél újabb 13 éves lánykákat, hogy 16 évesen megrontva, kidobhasd a picsába
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1678 levél
Válasz 11.06.09. 07:51 #39
GeryG
Végülis tök jól elbeszélget itt mindenki a játékról...

Egyébként lehet szidni a gyalogos rész egyszerűségét (bár én az egész gyalogos részt nem nagyon tudom összeegyeztetni a NFS fogalommal...), de mivel még nem lehet tudni, hány ilyen jelenet lesz a játék során, így egyelőre nem érdemes aggódni miatta. Ha csak néha-néha beszúrnak egyet, akkor az a kb 2 perc senkinek nem fog fájni, sztem. De ha úton útfélen kiugrunk kávéért a volán mögül, akkor nem árt, ha azt valami igazán látványos és magával ragadó tartalommal tolják majd az arcunk elé a fejlesztők. Különben lesz itt parasztlázadás...
12970 levél
Válasz 11.06.09. 07:38 #38
McCl@ne
Ez azért is fontos, mert ugye nagyon szavahihető vagy, főleg azok után, hogy "/me eltűnt (innen biztos" Te balfasz.
Respect is not given. It's taken.
10589 levél
Válasz 11.06.09. 07:33 #37
Dark Archon
SPOILER
én inkább pedofilt írtam volna
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1262 levél
Válasz 11.06.09. 04:20 #36
PrOHax
Édes Istenem, de jót röhögtem rajtatok

You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
12970 levél
Válasz 11.06.08. 18:59 #35
McCl@ne
Te meg egy gyáva szar másodnick
Respect is not given. It's taken.
276 levél
Válasz 11.06.08. 15:48 #34
Trufa
mcclane te mekkora korcs vagy
3 levél
Válasz 11.06.08. 13:52 #33
Andrisca
Nem akarok beleszólni a nagy veszekedés be de ezt nem itt kéne megbeszélni ennek már nincs köze a NFS-hez : D
Sabaduu :D
12970 levél
Válasz 11.06.08. 13:36 #32
McCl@ne
Szia!
Respect is not given. It's taken.
10589 levél
Válasz 11.06.08. 13:34 #31
Dark Archon
Most azt kérdezem magamtól, miért is foglalkozom én veled? Még segíteni is próbáltam neked 1-1 topicban, én marha.

/me eltűnt (innen biztos, meg az általad látogatott topicokból biztosan - attól meg nem félek, hogy bármelyik szakmai topicba vagy fórumra tévedsz)
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
12970 levél
Válasz 11.06.08. 13:29 #30
McCl@ne
Menj csak, kefélj egy hatalmasat, hátha ide is elhallatszik, akkor jut valami nekem is az élményből
Elkanyarodtunk a tárgytól, te balfasz. Need for Speed = száguldás, telibeszarja a valós vezetési élményt és messziről ismeri csak a fizikát... ez a tételmondat, ezt állítom én és erre mondtam, hogy nincs is semmi baj azzal, ha a széria továbbra is ezen az úton halad, a SHIFT-hez hasonló kitérőkért - mivel nem lett rossz - csak hálásak lehetünk.

Te viszont szimulátort vársz itt. Ezt nem értem én sem, meg ahogy nézem, mások sem. Miért vársz itt szimulátort? Ez a játék amúgy - a gyalogos részek bántó egyszerűségét leszámítva - hozza azt, amit a sorozat szokott, én pl. várom, igaz, mértékkel, a már korábban leírtak miatt.

Nem akarom megzavarni az asszonnyal töltött időt, de gondolom két nővel töltött alkalom - mert ugye ha nem itt égsz, csakis vele lehetsz - között futja majd egy értelmes válaszra, igaz?
Respect is not given. It's taken.
10589 levél
Válasz 11.06.08. 13:22 #29
Dark Archon
Próbálsz ironizálni, de hiába. Tökéletesen pontosan leírtad egyszerű agyad működésének lényegét: mások hobbiszerű b***ogatása. Természetesen szigorúan csak online. Most éppen - hosszú szünet után - megint én. Öngól.

Nem is tudom, miért ment fel a pumpa bennem - ismerem a fajtádat - biztos az idő teszi.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
12970 levél
Válasz 11.06.08. 13:09 #28
McCl@ne
Most megfogtál!
Egész nap a gép előtt ülök és remegve várom, hogy belerúghassak valakibe, akinek annyira bejött az élet, mint pl. neked... A vesémbe látsz
Respect is not given. It's taken.
1614 levél
Válasz 11.06.08. 13:02 #27
rootshaper
én már inkább ide menekülök A Nő elől néha
majd ha te is két éve laksz vele együtt, rájössz, miről beszélek
10589 levél
Válasz 11.06.08. 12:56 #26
Dark Archon
Mivel megkértek rá már régebben is, de úgy egyébként sincs értelme a szájkaraténak. Talán ezért tűnik neked úgy, hogy eltűnök, noha nem, vagy éppen csak inkább mással (nővel) foglalkozom, ami neked szintén idegen téma.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
12970 levél
Válasz 11.06.08. 12:22 #25
McCl@ne
Majd megszokod, nem jellemző, hogy bannolják. Nem is értem, miért vette annyira magára, tulajdonképpen évek óta balfasznak hívom Majd megismered, ő az a balfasz, aki hülyeséget mond (szokott mindenki, én is (a'la Rage topik ), meg te is), de ő az a típus, aki utána még anyáz egy sort, miközben sűrűn mellébeszél. Aztán amikor teljesen szénnéégett (ez mindig csak utólag állapítható meg), akkor eltűnik pár napra, az adott topikból mindenképpen, de jellemzően a fórumról is, és visszajön, mintha mi sem történt volna
Régi bútor ő már itt, hiányozna, ha nem lenne
Respect is not given. It's taken.
1614 levél
Válasz 11.06.08. 12:06 #24
rootshaper
jogosan nem tetszik neki a légbőlkapott fröcsögésed, hozzáteszem. és ez lehet, hogy nem ép célravezető, hogy ha valaki "csúnyaszóval" dob meg, akkor te visszadobsz 40x annyi csúnyaszóval. a hülyék vitatkoznak csak így, élő szóban ez úgy hangzik, hogy aki hangosabban üvölt, annak van igaza és nem akarom részletezni, kik vitatkoznak így
12970 levél
Válasz 11.06.08. 11:53 #23
McCl@ne
Meg van a Grid, végig is játszottam, de nem értem, hogy jön ide. Ha nem jön be, amit a Need For Speed sorozat képvisel, nem játszol vele, de ez mindig ilyen volt, te balfasz
Respect is not given. It's taken.
5033 levél
Válasz 11.06.08. 11:52 #22
Gump
Viszont ebben meg én nem tudok hozzászólni, egyetlen alkalommal játszottam autós játékkal online, az is a grid volt, és nem tetszett. A TDU2-t "ledemoztam" a megvétele előtt és jól tettem, nekem sem tetszett igazán, de az első rész nagy kedvenc nekem is. A szimulátorok annyira engem sem mozgatnak meg, csak billentyűzettel játszom és pl. egy Richard Burns Rally tényleg játszhatatlan azzal.
10589 levél
Válasz 11.06.08. 11:50 #21
Dark Archon
Arcade és arcade közt is van különbség. Nézz meg egy GRiD-et. Az igazi szimulátor az rFactor és társai, de erről gondolom még életedben nem hallottál, nemhogy játszottál volna. A balfasz meg a jó édes kurva anyád, aki egy ilyen arrogáns faszt szart ki magából, aki egyből személyeskedni kezd, ha valami nem tetszik neki.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
12183 levél
Válasz 11.06.08. 11:47 #20
Gobiakos
*Wanted-del

Amúgy ez a Run nekem már kicsit GTA-s/Mafia-a jelleget mutat, ezzel a kiszálok, beszállok, kicsit futkározok, aztán megint rollin'...
12183 levél
Válasz 11.06.08. 11:46 #19
Gobiakos
A Most Wanted szerintem sem (Slyder után) volt gond, sőt! ÉN nagyon is szerettem, mivel (amit már a kollega leírt) volt benne tuning, verseny, üldözés és sztori is. Egyik kedvenc nálam, bár tény, hogy az utóbbi NFS epizódok kimaradtak a ProStreet-et követően.
12970 levél
Válasz 11.06.08. 11:35 #18
McCl@ne
Ezzel nem is vitatkozom, de mondjuk ami azóta sokat fejlődött, azok az online meccsek, és ebben pont a HP alakít nagyot! De tény, hogy a belső nézet hiányzik és a játékmenet is elég "burnoutos".
TDU-ból csak az elsővel játszottam, a folytatást nagyon lehúzták, de az első rész pl. kenyér nélkül ette az akkori NFS-eket, és ha a grafikája versenyképes lenne, enné a mostaniakat is. De valahol nem mérvadó a véleményem, mert nem vagyok nagy autóversenyzős típus, és ha az lennék, akkor már jobban mozgatnának a szimulátorok, megfelelő felszereléssel. De mivel laptop elé szorultam, ez nem nagyon játszik mostanában.
Respect is not given. It's taken.
5033 levél
Válasz 11.06.08. 11:28 #17
Gump
Majdnem minden résszel játszottam, a HP nekem is megvan, jókat lehet vele száguldozni, élvezetes, de azért bőven változott a játék.
Pl. egy belső nézet jó lenne, aztán ha a látványos száguldásról van szó, meg ütközésről, akkor visszajátszás is. Ami nyilván a HP-ben nem is megoldható ahogy az ütközések kezelve voltak. Beleszállsz egy kocsiba, jön a videó ahogy az szanaszét törik, de én tudom, hogy amikor én belementem a következő lépés az lett volna, hogy felkenődök a falra én is, de amikor visszakapom az irányítást, akkor szépen íven van a kocsi és megy magától. Na ezt tényleg érdekes lenne visszajátszáson megnézni.. Azért ez elég messze van attól, ahogy ez a sorozat elindult, pedig arról beszéltek, hogy visszatérés a gyökerekhez. Az első részek is arcade vonalat vitték de ott ne adj isten még fékezni is kellett, volt belső nézet, más volt azért mint ezek. Az ami annak idején NFS volt az inkább a TDU-ban van most meg szerintem.
1614 levél
Válasz 11.06.08. 11:17 #16
rootshaper
te nagyon el vagy tévedve az NFS-sel kapcsolatban. ha valós fizikai körülmények közt menne a játék akkor már tényleg nem az NFS sorozatról lenne szó hanem valami egész másról. miert hajlamosak az emberek elfelejteni, hogy honnan indult az NFS sorozat? senki sem emlékszik már a legeslegjobb negyedik részre?

azt sem értem, minek hiányolják az emberek a törésmodellt? én eleve úgy igyekszek vezetni, hogy ne koccoljak le semmit, talán mert így lehet a leghamarabb eljutni A-ból B-be. te direkt roncsderbizni akarsz egy eredendően versenyjátékban? ez már a saját bajod...

pofátlanul csaló ellenfelek? ha meg otthagynád őket tényleg 20km-re, az lenne a baj, hogy nem tudnak utolérni és nincs kihívás. istenem, hogy az emberek néha olyan dolgok miatt sírnak, ami ha nem lenne a játékban, azért sírnának... ettől komolyan forog a gyomrom.
551 levél
Válasz 11.06.08. 11:17 #15
Slyder
A Most Wanted volt a franchise legmeghatározóbb darabja az Underground mellett. Tökéletesen ötvözte az NFS elemeit, verseny, autók, rendőrök, + még egy történetettel is megtoldották hogy ne legyen egy értelmetlen és agyatlan versenyzés. A mélypont az utánna következő "alkotások" voltak...
12970 levél
Válasz 11.06.08. 11:03 #14
McCl@ne
Az NFS sorozat világ életben arról szólt, hogy 240-nel veszed be a kanyart és szakítasz ennek a duplájával gyönyörű tájakon. Arról nem a sorozat és a játékipar tehet, hogy te akkora balfasz vagy, hogy szimulátort vársz ott, ahol arcade volt, van és lesz. Illetve még azt is kaphatsz tőlük, mert a SHIFTekkel ott is bepróbálkoztak.

Kicsit szedd már össze magad.
Respect is not given. It's taken.
10589 levél
Válasz 11.06.08. 11:00 #13
Dark Archon
"Szerintem amúgy nincs mostanában semmi baj a NFS sorozattal."

Leszámítva, hogy egy csilli-villi unalmas kalap szar, 0 fizikával, 0 töréssel, pofátlanul csaló idegesítő ellenfelekkel, tényleg nincs velük baj
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
12970 levél
Válasz 11.06.08. 10:53 #12
McCl@ne
Szerintem amúgy nincs mostanában semmi baj a NFS sorozattal.
Az újabbak közül a Hot Pursuit megvan, illetve játszottam a SHIFTtel és az azt megelőzővel, ami már kicsit szimulátorjellegűbb irányítást kapott, nem ugrik be a neve, talán az volt a ProStreet. Teljesen jók voltak, igaz, utóbbi kettőt csak kipróbáltam, ledemóztam, kormány hiányában hanyagoltam, de ez az én "hibám", a játékkal nem volt gond.
A mélypont a Most Wanted vagy mi a tököm volt, egy darabig próbálkoztam vele, aztán kuka, ahhoz képest most jól állunk. Ez a The Run sem tűnik rossznak, csak fel nem foghatom, hogy miért jó, ha megnyomom az x-et egy videóban és akkor kimászik egy sínre esett autóból. Mármint ha nem nyomom meg, akkor meghal, ennek így semmi értelme...
Respect is not given. It's taken.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.