Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Uncharted: Drake's Fortune (PS3) (Konzol cikk)

Uncharted: Drake's Fortune

Uncharted: Drake's Fortune
A legutóbbi Uncharted: Drake's Fortune cikkek, hírek
3764 levél
Válasz 11.06.10. 12:16 #5
gregmerch
Köszi a válaszokat !

Nekem az igazi kalandjáték a Prince of Persia/Assassin's Creed/Tomb Raider (legalábis a régiek) vonulatot követi. Arra számítottam, hogy ez a sorozat is ilyesmi lesz, ahol az ügyességi-gondolkodós/akció részek aránya kb. 70/30 százlékban oszlik meg. De itt ez pont fordítva van, illetve talán 20/80 az akció javára. Semmi bajom a TPS-ekkel, csak ha az ember rántott húst akar enni, akkor csalódik egy egyébként kiváló rántott sajtban (amivel semmi baja nem lenne, ha történetesen azt akarna enni, és nem húst). Mindegy, kezd elkapni a hangulata. Grafikailag nagyon rendben van már ez a rész is, ami gondolom a további részekben még szebb és jobb lesz. Csak időm lenne elég mindenre...
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
1675 levél
Válasz 11.06.10. 11:06 #4
-T0ng-
Hát nálam ez az a sorozat, ami arra sarkall, hogy PS3-at vegyek. Soha nem voltam nagy konzolpárti, de a Sony és a PS3-ra fejlesztő cégek egyre több érvet mutatnak fel.

Csak olyan messze vagyok még, hogy megkaparintsak egy PS3-at.

Hogy a sorozat akció orientáltságára reflektáljak. A legtöbb kalandfilmben sem a rejtvények megoldása a fő. Bár a Tomb Raider nálam örök kedvenc lesz, de a Naughty Dog féle "kaland"felfogás jobban tetszik.

A Drake's Deception videót csak 100x néztem meg az elmúlt két napban...hihetetlen a grafikája.
14276 levél
Válasz 11.06.10. 08:40 #3
balays82
A rossz hír - legalábbis számodra - hogy ezek az arányok a későbbikekben sem nagyon fognak változni, az akció marad a domináns. Igaz, az Uncharted alapvetően egy kalandelemekkel tűzdelt vérbeli akció tps, nem pedig fordítva, a műfaján belül azonban szerintem kiemelkedik a riválisai közül. Mindenképpen ajánlom egyébként a második részt is, mivel az Among Thieves, ha a rejtvények számában nem is, de látványban, humorban, illetve az akció fordulatszámában is felülmúlja az első részt. Ha csak egy érvet mondhatnék a PS3 mellett, akkor biztosan az Among Thieves lenne az. Remélhetőleg már csak novemberig, vagyis a Drake's Deception megjelenéséig, ami az E3 alapján nagyon ígéretesnek tűnik.
3764 levél
Válasz 11.06.09. 18:33 #2
gregmerch
Valamiért csak most jutottam el odáig, hogy elővegyem ezt a gyöngyszemet. Eredetileg egy kis Tomb Raider-re vágytam, de végül eszembe jutott ez a cím. Szép is, jó is, rendben is van, de nekem kicsit durván eltolódott egyelőre (a 4. fejezetben tartok, szóval az elején) az egyensúly a lövöldözés irányába a kalandozás helyett. Ez végig így fog menni? Gyakorlatilag minden sarkon 4-5 hullám ellen rohan meg, a felfedezésre meg alig jut idő. Kicsit uncsi kezd már lenni, pedig nagyon jól indult a dolog, és nagyon jókat is olvastam eddig róla.
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
766 levél
Válasz 11.06.09. 18:33 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Uncharted: Drake's Fortune (PS3) (Konzol cikk)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.