Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Marad a Mass Effect? (Hírek)

Mass Effect 3

Mass Effect 3
A legutóbbi Mass Effect 3 cikkek, hírek
1633 levél
Válasz 11.06.29. 18:18 #15
-T0ng-
Az első kapcsolat háború még nem is lenne rossz ötlet Bár én ezeket a történetszálakat kevésbé tartom valószínűnek, mint pl. azt hogy a történet az trilógia által kiváltott nagy háború idején játszódjon.

Kicsit Babylon 5, kicsit Star Trek utóíze lenne, de megállná a helyét.

Szinte látom magam előtt, hogy egy szimpla teherhajó kapitányát alakítjuk majd, aki valahogy zűrbe kerül, és kalandjai során összeszedett társaival kénytelen kimászni a galaktikus slamasztikából XD

Viccet félretéve, én egy valamire nagyon kíváncsi leszek. Még az utolsó DLC előtt és a Cerberus Network leállítása előtt elég sokat olvasgattam a híreket, hogy mi történik a galaxisban. Elég sok olyan dolog volt benne, aminek a megvalósítását várom.

Pl.: Egy új fajt vettek fel a Fellegvár közösségbe, a Raoli-t. Ők egy madárszerű lények és a felvételüknél volt egy kis incidens is...

Vagy pl. Találtak egy elveszett emberi kolóniát, amit még az első kapcsolat háború előtt alapított egy csapat űrhajós, akiket a tömegrelé megtalálása előtt küldtek el, egy feltételezetten életre alkalmas bolygó kolonizálására.
1087 levél
Válasz 11.06.29. 18:05 #14
richy25
Vagy az Első Kapcsolat háború...
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
3484 levél
Válasz 11.06.28. 16:52 #13
Sucee
Ezt csupán kiegészítésnek szántam, mert emlékeim szerint így volt

Amúgy egyáltalán nem muszáj ebben a korban játszódjon az egész, akár a prothean mészárlást is végigjátszhatnánk (happy end nélküli story )
Vagy még az emberiség előtti időket, krogan háborúk turian/salarian karakterrel, stb.
1633 levél
Válasz 11.06.28. 16:32 #12
-T0ng-
Sucee fogadást merek kötni veled, hogy a következő trilógiába is csak emberrel lehetünk majd Maga az egész Mass Effect történelem az emberek létére alapoz a galaktikus társadalomban, és biztos vagyok benne, hogy miután a Shepard-trilógiában ilyen magas pozícióba mozdították az emberiséget(A Reaper elsőszámú célpontja) nem fognak másra koncentrálni. Ad. 2.: A Mass Effect mindig is erősen sztori vezérelt volt. Azzal, hogy választhatóvá tennének mondjuk plusz 3 faj, a történetet plusz 3 irányba kéne alakítani, hiszen az emberek cselekedeteinek nem ugyanolyan a megítélése, mint az Aszáriknak vagy a Kroganoknak.

Tartani ezt a történetvezetési formát(továbbvinni a mentéseket) viszont biztos, hogy folytatni akarják, ami lássuk be összevetve a több faj használatával olyan írói munkát igényelne, amihez 10 forgatókönyvíró munkája nem lenne elég. És akkor még a többi erőforrásról nem is beszéltünk.

Megjegyzésként, én elvagyok, hogy csak emberrel lehetek.
12971 levél
Válasz 11.06.28. 16:27 #11
McCl@ne
izometrikus, körökre osztott RPG-t is csinálhatnának, Infinity Engine-nel, valahol ott porosodik a polcukon!
...aztán hirtelen felébredtem
Respect is not given. It's taken.
1614 levél
Válasz 11.06.28. 16:13 #10
rootshaper
ajánlom is nekik. ez a világ MMO-ért ordít. annyi lehetőség van benne, hogy talán még egy TOR-nál is nagyobb szabású produkciót lehetne belőle kerekíteni. mondjuk 10 év alatt
3484 levél
Válasz 11.06.28. 15:32 #9
Sucee
Ez az emberes dolog elvileg a "Shepard-trilógiára" vonatkozott.
1633 levél
Válasz 11.06.28. 15:04 #8
-T0ng-
Nekem is sőt még a ME készítőinek is Ám hacsak az EA és a Bioware nem őrült, két nagy névvel MMO-t egyszerre nem enged a piacra, nem beszélve arról, hogy a SWTOR kísérleti patkánynak is jó, hogy a Bioware hogy szerepel MMO-k terén. Aztán ha szarul, még változhat a helyzet...
1614 levél
Válasz 11.06.28. 14:55 #7
rootshaper
mass effect MMO-ról is hintettek el morzsákat. nekem bejönne a dolog.
1633 levél
Válasz 11.06.28. 13:54 #6
-T0ng-
NE is mond Vagy egy Krogan Battlemaster-rel irtani a jó népet

Bár ahogy én eddig nyomon követtem a Mass Effect sorozat haladását el kell szomorítsak mindenkit, de szerintem a 4. részben is emberrel lehetünk csak. Mintha rémlene valami olyan, hogy egyszer Casey mondta, hogy azért csak emberrel lehet lenni, mert mi is emberek vagyunk, és az emberiségnek fontos szemszögből akarták az eseményeket bemutatni, az emberiséget akarták központba helyezni.

Talán, ha majd a SWTOR elég idős lesz, jön egy Mass Effect MMO...ez pedig majd megvalósul 10 év múlvaXD
1614 levél
Válasz 11.06.28. 13:47 #5
rootshaper
+1

jó lenne Tali népével nyomulni. a flottilát szivesen megismerném közelebbről
32667 levél
Válasz 11.06.28. 13:43 #4
Creativ3Form
"Még a Mass Effect 2 fejlesztése alatt Casey Hudson mondta, hogy a trilógia lezárásával nem a Mass Effect világát zárják le, csak Shepard történetét."

Pont ezt akartam írni.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1633 levél
Válasz 11.06.28. 13:41 #3
-T0ng-
Még a Mass Effect 2 fejlesztése alatt Casey Hudson mondta, hogy a trilógia lezárásával nem a Mass Effect világát zárják le, csak Shepard történetét.
Pletykák szerint a trilógia egy hatalmas háború kezdetével fog befejeződni. Egy olyan befejezést teremtenek, mely minden esetbe bekövetkezik, ergo egy új trilógia esetén már nem kell arra ügyelniük, ki hogy vitte végig az előző részt, vagy hogy mi számít a játék szempontjából kanonikusnak.

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a játék már a második rész fejlesztése alatt sorozatból franchise minőségbe lépett, képes tartani a sikerét és rengeteg olyan dolog van, amit még nem aknáztak ki a játék szempontjából.

Hiszem, hogy ez az egész csak hintés, hogy mindenki meglepődjön mikor bejelentik a Mass Effect 4. részét.

Mindettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy a negyedik rész nem két év múlva fog érkezni.

Találgatni arra nézve, hogy mit lehetne mást kihozni a sorozatból meg kár. Bármit is akarna az EA kezdeni a sorozattal, Casey Hudson-ék nem engedik ki a kezük közül. Executive Producer státuszban ott van a film mögött is, szóval bármi lesz én nem félek: MMO nem valószínű, hogy lesz, mert nem fognak a SWTOR mellé stúdión belül konkurenciát állítani, RTS-e címe van elég az EA-nek, egy FPS-t pedig senki nem kockáztatna meg, ha a játék TPS shooterként is működik.
3484 levél
Válasz 11.06.28. 12:40 #2
Sucee
Én nem ellenzem, főleg, ha végre nem muszáj ember karakterrel menni
176 levél
Válasz 11.06.28. 12:38 #1
gamator
Nem szeretem ha valamirő túl sok bőrt húznak le, de még néhány játék még beférne az keretbe. Más szereplőkkel más történet ebben az unverzumban biztos érdekes lenne.
766 levél
Válasz 11.06.28. 12:38
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Marad a Mass Effect? (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.