Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Dead Space 3

Dead Space 3

Dead Space 3
A legutóbbi Dead Space 3 cikkek, hírek
342 levél
Válasz 13.10.26. 23:55 #118
harras125
Most ment le az Animaxon:

http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=98399
Öreg vagyok ehhez a sok játékhoz, abba kéne hagyni
342 levél
Válasz 13.10.14. 09:16 #117
harras125
Ja, kétszázat meg....
Öreg vagyok ehhez a sok játékhoz, abba kéne hagyni
342 levél
Válasz 13.10.14. 09:15 #116
harras125
Mindenhogy óriási csalódás, ez az én személyes véleményem. Leginkább azt érzem, hogy kevés munkával akartak nagyot alakítani.

Egy játékkal többet szoktam játszani mint ezzel, ugyanis ezt nem fogom újra játszani. Tehát relatíve nem érte meg az árát sem.

Az űrszemetes részek tényleg szépek voltak ezt elismerem.
A bolygós részeken a terep "bonyolultsága" viszont már tíz éve is kevés lett volna.
Öreg vagyok ehhez a sok játékhoz, abba kéne hagyni
10589 levél
Válasz 13.09.29. 11:24 #115
Dark Archon
Tárgyalan.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
10589 levél
Válasz 13.09.26. 17:54 #114
Dark Archon
EZ miért inaktív? Próbálnék publikus co-op játékot csinálni, de így nehéz lesz. Az előzőket megcsináltam.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
16280 levél
Válasz 13.09.25. 11:21 #113
david139
Egyrészt ahogy már mások is leírták, ez tényleg a személyes véleményem. Másrészt a lényeg úgy látom nem ment át, mert pont azt írtam, hogy minden hibája ellenére élveztem, és hosszú ideje ez az egyetlen játék amit végig vittem. Pedig nem játszottam az első részekkel. És igen, tényleg megérte azt a 200 ft-ot
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
14264 levél
Válasz 13.09.25. 10:17 #112
balays82
Szerintem meg bárki ír ide egy játékról bármit, az mindig csak a személyes véleménye lehet. Mi a valóság? Egy játék vagy tetszik valakinek, vagy nem, ezt mindenki el tudja döntetni magában. Vitatkozni persze lehet, ésszerű keretek között.

Abban egyetértek veled, hogy az első rész a legjobb, a harmadik a leggyengébb (leginkább azért, mert a Visceral teljesen elfelejtette, milyen alapokból építkezett), de azért nem lett rossz az sem.
10589 levél
Válasz 13.09.25. 10:16 #111
Dark Archon
Még direkt le is írta, hogy a saját véleménye - ha egyébként nem lenne tök egyértelmű, hogy aki itt leír valamit, a saját véleménye, ahogy a te irományod meg a tiéd. Pont megérte az árát egyébként tényleg: $5-t a HumbleBundle akcióban, 9 másik játékkal egyetemben, köztük a BF3

Ja, én állat még kiadtam 7,5€-t a Tau Volantis Survival Kit-ért, bár sejtettem, hogy semmire nem megyek vele, de annyira olcsón vettem a játékot, hogy gondoltam valamit csak ér. Hát nem, többre megyek a saját tákolású fegyverekkel, a Mass Effect miatt kapott N7 ruci néz ki szvsz a legjobban, szóval azok sem hoztak lázba.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
111 levél
Válasz 13.09.25. 10:08 #110
batman91
Én egyáltalán nem értek veled egyet. Szerintem amit leírsz az csak a te személyes véleményed, nem tükrözi a valóságot. Nem kötelező vele játszanod ha nem tetszik! Viszont az elmondható, hogy a sorozat leggyengébb része, de még így is bőven megéri az árát. Igaz csak azokat fogja igazán érdekelni akik játszottak az első résszel. Nekem még mindig az első a favorit.
Én vagyok a megtestesült halál.
10589 levél
Válasz 13.09.24. 12:56 #109
Dark Archon
Hát én úgy 60%-nál járok, de amúgy is csak a sztori miatt viszem (casual-on), bár sok jóra nem számítok a végén sem, mint általában a klisé horroroknál. Nagy meglepetés idáig sem ért, csodálkoztam is volna, ha bármelyik landolás nem a jármű teljes vagy részleges megsemmisülésével járna Ugyanakkor úgy érzem, ahogy te: szinte minden rossz benne, mégis élvezhető Talán, mert egyébként szeretem a sci-fi játékokat, ha kompletten kivennék a horror részt, akkor is el lennék vele. A fegyvergyártás onnan, hogy találtál egy jó összeállítást (vagy megnézted neten) tényleg felejtős. A szörnyek a leghülyébb helyekről rontanak rád, direkt szívatásból, s még ezen a nehézségi szinten is rengeteg "ólmot" kell a lényekbe pumpálni. A mentési rendszer is egy kalap sz*r: opcionális küldetéseket vagy teljesen végig kell vinni vagy jobb el sem kezdeni, amire persze erre csak 1-2 kényszerű újbóli hentelés után jön rá az ember.

Viszont az űrös rész kifejezetten tetszett, lehetett volna még 1-2 roncs, amit át lehet kutatni. Meg az általad említett co-op dobja fel, ahogy két világító űrruhás fazon aprít
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
16280 levél
Válasz 13.09.24. 11:51 #108
david139
No, játék befejezve. Hosszú-hosszú ideje ez az egyetlen kampány, amit tényleg végig vittem, ami mondjuk főleg a co-opnak köszönhető.
Kicsit ellentmondásos a véleményem róla, egyrészt szinte minden rossz benne, másrészt mégis élveztem.
A grafikával nem volt gondom, az armorok és a fegyverek jól néznek ki, a környezet is elfogadható, csak szörnyen redundáns. Van a kinti hőeséses map, a benti szürke falas folyós, meg van a lift. Rengeteg lift. ( Ha valaki esetleg most kezdi el a játékot, az légyszi strigulázza nekem a lifteket ) Szóval ez így elég egyhangú volt.
A szörnyek sem voltak túl változatosak, van mondjuk kb. 20 fajta, de akkor már sokat mondtam. Ráadásul ezek egy részével ritkán találkozunk zömében kb. 5 fajta szörny áramlik az arcunkba. Általában véve gondolkodás nélkül támadnak, egy olyan van, ami szeret bújócskázni, és pár ilyen eléggé fel tudta dobni a harcokat, szóval ha beleölnek még némi kreativitást, és kitalálnak hasonlókat, akkor akár izgalmas is lehetett volna.
Co-opban egyébként a nehézségi szintek elég könnyűek, zömében impossible-ön vittük végig a játékot (kb félúton váltottunk), és így sem okozott komoly gondot, csak néhány helyen haltunk párszor.
A fegyver összerakás rendszer nagyon tetszett, csak igen hamar megtaláltam a (számomra) tökéletes fegyvert, és így onnantól ez is unalmassá és értelmetlenné vált. Persze rengetek mindent kipróbáltam a poén kedvéért, de meg sem közelítették a fő fegyverem. Hozzá kell itt tennem, hogy rengeteg fegyver teljesen esélytelen, mondhatni az összes, ami nem löki vissza az ellenfelet.
Az armort is lehet fejleszteni, de abban nincs semmi egyediség, rakod rá a dolgokat, oszt' jobb lesz.
A sztori tetszett, bár klisés kicsit, azonban a főszereplő és a r*banca "szerelmi szála" valami szörnyen tragikusan alkonyatosan rossz volt. A csajnak hormontúltengése van, és 3 percenként változik az érzelmi állapota, a hapsi meg a papucsság világbajnoka.
Erre még rájött az akció filmekből már jól ismert "én jófiú vagyok, úgyhogy nem ölöm meg a rosszat, csak ha már nagyon nagyon nagyon muszáj".
Szóval a szereplőket inkább megutálni sikerült, mint megkedvelni...

Más most nem jut eszembe, összességében single playerként nem ajánlom, valószínűleg szörnyen unalmas, de ketten teljesen jó, lehet egymás seggét fedezni, versengeni, hogy kié a jobb fegyver, meg veszekedni, hogy ki nyomja meg a lift gombot

Ja amit kihagytam: azt hiszem ennél gagyibb egyszerűbb és unalmasabb hackelés rendszert még egy játékban sem láttam.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
342 levél
Válasz 13.08.05. 09:21 #107
harras125
Utolsó fejezetnél vagyok. Árnyalnám a véleményem.
Kb. 32 éve játszok számítógépes játékokkal, de ilyen rosszul felépített gammát még nem láttam. Sok részletet már leírtam. Azzal egészíteném ki hogy borzalmasan unalmas mászkálgatás, dekódolgatás meg szerelgetés váltja egymást idegesítően nehéz, babramunkás gyilkolós részekkel ugyanazokon a helyszíneken, a konstans játékélmény közben nulla. Milyen filozófia vezette a készítőket ? Milyen célokat akartak elérni ? Nem értem őket, az első (két) rész alapján végképp nem. Azért haladok ilyen lassan mert kedvem sincs hozzá. Bezzeg az első részt nem tudtam abbahagyni.
Öreg vagyok ehhez a sok játékhoz, abba kéne hagyni
342 levél
Válasz 13.07.25. 12:23 #106
harras125
Nos, a 14. fejezetnél járok.
Nem vagyok egy ügyes kezű játékos tudom.
De eléggé felháborodtam én is, mikor kiderült, nem lesz 4. rész és értetlenkedtem hogy az eladások miatt.

Azonban azt kell mondanom hogy a sorozat darabjai egyre rosszabbak lettek. Elvettek valamit amitől az 1. rész legendává emelkedhetne, és a 3. részre beraktak olyan dolgokat, amivel meg nem vagyok teljesen kibékülve. Mintha a régi rajongók megtartása és az újak megszerzése nevű székek között seggre estek volna.

Ráadásul van olyan érzésem is, hogy tényleg kevés munkával akartak nagy játékot csinálni. A 3. részre nyilván nehéz lett volna tartani a fílinget, de agyonbonyolított felszerelésnövelés, az állandó taposási kényszer, a hóttunalmas kapunyitások most már ezzel a két bigyóval is amiket szaladgáltatni kell egy konzolon, a falmászások, ugyanazon a pályán oda-visszarohangálások, miközben a következő komplexum majdnem ugyanolyan mint az előző közben meg csak esik a hó hogy ne kelljen hátteret se rajzolni....hát szóval....ez minden csak nem játékélménynövelő. Inkább időelbaszó.

Ha lesz türelmem végigjátszom mert már érdekel a sztori vége, de úgy érzem megdolgoztak a készítők a bukásért, sikerült egy néha unalmas néha ijesztő, de alapvetően közepes akciójátékot összehozni. Én ezt őszintén nagyon sajnálom.
Öreg vagyok ehhez a sok játékhoz, abba kéne hagyni
342 levél
Válasz 13.07.23. 08:39 #105
harras125
Végül sikerült, de öt youtube-s segítség után sem értem teljesen, eddig miért nem ment el, a "garatjait" eddig is kiszedtem. Meg stasis-készlet nélkül elég nehéz volt.

Igazából elég hülye dolog szerintem, hogy sétagalopp órákig hogy aztán háromóránként berakjanak valamit, amin majdnem végleg el lehet akadni.
Öreg vagyok ehhez a sok játékhoz, abba kéne hagyni
2925 levél
Válasz 13.07.22. 19:15 #104
Dilizs
Kitartás! Lődd ezerrel, asszem a második alkalommal is eliszkol...
GigaByte GA-H77M-D3H ¤ Intel Core i5-3340 LGA1155 BOX ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ 2*8GB 1600Mhz CORSAIR Vengeance DDRIII
342 levél
Válasz 13.07.22. 19:11 #103
harras125
A nagy pók második megjelenésénél hiába szedem le az összes csápot és szájgömböt, kicsit magába roskad majd újranöveszt mindent. Mit csinálok rosszul (Xbox verzió) ?
Öreg vagyok ehhez a sok játékhoz, abba kéne hagyni
14264 levél
Válasz 13.03.06. 10:10 #102
balays82
Érdekes, hogy az egyébként kifejezetten megbízható VideoGamer hozta le a hírt elsőnek, de akkor őket is rendesen csőbe húzta valaki. Vagy majd kiderül, még az is lehet, hogy az EA csak hűteni akarja a kedélyeket a cáfolattal. Abban egyetértek, hogy nem kellene erőltetni a negyedik rész minél gyorsabb kiadását, a trilógia után van idő szépen átgondolni, hogyan tovább.
3080 levél
Válasz 13.03.05. 23:45 #101
gregmerch
Az egyetlen igazi horror sorozat (na jó, a lassan sorozattá avanzsáló Amnesia mellett), amitől viszont a szőr feláll az ember hátán, az a Project Zero (a tengerentúlon Fatal Frame névre hallgat). A negyedik részt, ami Wii exkluzív lett, ki sem merték adni Japánon kívül, amit marhára sajnálok! Gondolom nyugaton eladhatatlan lett volna cenzúra nélkül, és fogyaszthatatlan cenzúrázva.
Az AitD-nak az tett be, mikor modernizálták, amit sajnáltam.
A RE sajnos egyre inkább akciójátékká válik, aminek nem rossz ugyan, de köze nincs a régi feelinghez. (Remélem a Revelations nagygépes portja jól sikerül, 3DS-en nagyon jól muzsikál.)
A SH nekem mindig is nagyon elvont volt, főleg azokkal a "se füle, se farka", amorf szörnyekkel. Az 1. és a 2. rész volt belőle igazán ütős, a többi egyre gyengült, és itt is valahogy a lényeg, a félelmetesség tűnt el.
A többi ilyen sorozat (Forbidden Siren, Clock Tower) leállt, vagy legalábbis nem tudok folytatásokról.
Szóval a műfaj - szerintem - tényleg nincs rózsás helyzetben, de sajnos van még pár ilyen. Sebaj, mindig lesznek vegetáló, és virágzó stílusok mindenből, amik időnként helyet cserélnek ...

davkar9: örülök, hogy cáfolták a hírt. Csak aztán nehogy hamarosan a cáfolatot is cáfolják. Az a bizonyos haraszt ugyebár nem zörög csak úgy, magától...
i7-6850K, Gigabyte X99-Ultra Gaming G1, 2x32GB DDR4/2400, Gigabyte GTX 1080 8GB GDDR5X 2xSLI; i7-4790, Asus Maximus VI Gene, 2x8GB DDR3/1600, Asus Strix GTX 1070 8GB GDDR5; XB, PS, ND, MOB
9083 levél
Válasz 13.03.05. 23:34 #100
davkar9
Na, nem kell a pánik, az EA cáfolta a hírt. Meg is lepődtem a dolgon, ugyan pontos számokat nem látom, de a DS szerintem elég erős cím a "butítások" ellenére is, kár lenne veszni hagyni. Ugyanakkor egy kis pihi ráférne a sorozatra, tessék szépen új ötletekkel előállni.

(azért könnyebb lenne 4. részről, sorozat jövőjéről beszélni, ha már mindenki végigjátszotta volna)
Simple. Eternal. Beige.
14264 levél
Válasz 13.03.05. 19:49 #99
balays82
Az biztos, hogy a műfaj komoly válságban van, a Dead Space kudarca mellett ezt támasztja alá a Resident Evil és a Silent Hill sorozat vergődése (vagy nevezzük inkább útkeresésnek), az Alan Wake viszonylagos sikertelensége, vagy éppen az Alone in the Dark teljes csődje.
Az időzítés szerintem nem volt olyan vészesen rossz, a Devil May Cry után ez volt a második nagy cím idén, bár az tény, hogy utána beindult a játékáradat (az külön szomorú, hogy a botrányos Aliens:CM közben anyagi siker lett).
Azt én is furcsának tartom, hogy egy hónappal a megjelenés után ilyen drasztikus lépésre szánta magát az EA, de ők tudják.
3080 levél
Válasz 13.03.05. 17:37 #98
gregmerch
Az az igazán durva, hogy ma nagyjából 3 dolog megy (amik persze átfedik egymást):
- akciójáték
- shooter (FPS/TPS)
- MMO

Negyediknek maximum az autóverseny programokat tudnám felhozni, de az is gyakorlatilag az akció kategóriába sorolható félig-meddig.
A régi, komolyabb, mélyebb játékmenettel rendelkező, összetettebb stílusok pedig vagy beolvadtak, vagy nagyon megcsappant a részarányuk a piacon (rts, rbs, hcrpg, horror, point n' click kaland, stb.).
Nekem ez különösen szomorú dolog, mert sokat nagyon szerettem és szeretek ma is a félig-meddig elfeledettek közül, soknak ott voltam a "születésénél" is (első, vagy meghatározó alkotásokra gondolok egy-egy stílusban).
De ahogy a világ időről-időre visszatér a már elfeledett dolgokhoz, és újra felfedezi őket (és elnevezi "retro" stílusnak), úgy vissza-vissza térnek majd ezek is (mint ahogy szoktak is apránként).

Hú, de nosztalgikus voltam...
Mostanában ez jellemző rám (lsd. a következő ismertetőmet példának okáért)...
i7-6850K, Gigabyte X99-Ultra Gaming G1, 2x32GB DDR4/2400, Gigabyte GTX 1080 8GB GDDR5X 2xSLI; i7-4790, Asus Maximus VI Gene, 2x8GB DDR3/1600, Asus Strix GTX 1070 8GB GDDR5; XB, PS, ND, MOB
3464 levél
Válasz 13.03.05. 17:25 #97
Sucee
Állítólag a harmadik részt is majdnem megszakították a fejlesztés felénél.
3080 levél
Válasz 13.03.05. 17:20 #96
gregmerch
Sajnos a túlélő horror műfaj nem éppen a virágkorát éli, minden egykori nevesebb sorozat mára javarészt átalakult sima akciójátékká. Én azt hittem, hogy a Dead Space az egy AAA+ kategóriás cím, és akkor most kiderül, hogy csak a kritikusok, és a szakma szerette? Az is lehet, hogy rossz volt az időzítés. Borzasztóan sok nagy cím jelenik meg mostanában, lehet, hogy ha várnak mondjuk nyárig, akkor jobban fogyott volna. Az is durva persze, hogy pár hét után már temetik a játékot (és vele a fejlesztőt, meg a sorozatot is). Pedig a játék megért egy trilógiát, egy hivatalos epizódot mobilokon, és egy amolyan 0. részt is (a többi médiáról nem is beszélve). Sajnálom...
i7-6850K, Gigabyte X99-Ultra Gaming G1, 2x32GB DDR4/2400, Gigabyte GTX 1080 8GB GDDR5X 2xSLI; i7-4790, Asus Maximus VI Gene, 2x8GB DDR3/1600, Asus Strix GTX 1070 8GB GDDR5; XB, PS, ND, MOB
14264 levél
Válasz 13.03.05. 16:59 #95
balays82
Nem gondoltam volna, hogy ilyen rosszul teljesít a sorozat anyagi szempontból. Azt tudtam, hogy az első rész nem volt valami nagy siker, de azt hittem, azóta már minden rendben. Mire lehet gondolni, ha egy játék megél három részt, készülnek hozzá animációs filmek, képregények, egyéb kiegészítők? Nagyon váratlan ez a hír, nem örülök neki. Az EA biztosan nem fogja újból elővenni a címet, de arra sincs semmi esély, hogy eladják a jogokat másnak.

gregmerch: Gyorsan megnéztem, nagyon sok helyen megírták már.
3464 levél
Válasz 13.03.05. 16:57 #94
Sucee
Ezt innen másoltam. Több külföldi oldalon is meg lehet találni, sok helyen egyelőre pletykának kezelik, szerintem simán elképzelhető.
3080 levél
Válasz 13.03.05. 16:49 #93
gregmerch
Ezt hol írták?
i7-6850K, Gigabyte X99-Ultra Gaming G1, 2x32GB DDR4/2400, Gigabyte GTX 1080 8GB GDDR5X 2xSLI; i7-4790, Asus Maximus VI Gene, 2x8GB DDR3/1600, Asus Strix GTX 1070 8GB GDDR5; XB, PS, ND, MOB
3464 levél
Válasz 13.03.05. 16:25 #92
Sucee
"Sajnos a Dead Space 3 sem lett sikeresebb testvéreinél, így az EA képviselője egyszer csak betoppant a Visceral Games főhadiszállására, és bejelentette, hogy a kiadó törölte a már előkészítési fázisban lévő Dead Space 4-et. Ezzel elkaszálták az egész franchise-t, a jogok talonba kerülnek, és mivel mindhárom rész csalódást okozott a kiadó vezetőségének, annak lehetősége, hogy valaha is feltámasztják a szériát, kisebb, mint a sikeres navigálás egy aszteroida mezőben C-3PO szerint.

Sőt, az EA még messzebb ment, hiszen egy füst alatt bezáratta a fejlesztő montreali ágát, a Visceral Montrealt is.
"

Meg az anyátok...
20143 levél
Válasz 13.02.27. 21:32 #91
Peace
Bizony, volt fo*ás rendesen. De itt a harmadik részben már átestek a ló túloldalára, méghozzá nem is kicsit...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
3464 levél
Válasz 13.02.27. 21:14 #90
Sucee
Heh, DS1-nél meg még mintha te írtad volna jó pár éve, hogy már az első nekromorf is túl sok volt neked.
20143 levél
Válasz 13.02.27. 10:22 #89
Peace
Sucee-nak Crysis 3 topic-ban leírtakra reagálva:

Parafaktor nulla, már az első pár fejezet után unalomba fulladt. A második részben még aggódtam a főhősért, és drukkoltam neki, de itt már semmi. Már lenn vagyok a bolygón, de egy ideje már el sem indítottam, és nincs is rá ingerenciám.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
14264 levél
Válasz 13.02.22. 23:37 #88
balays82
Természetesen lehet véleményt nyilvánítani, csak nem mindegy, milyen módon. Ez utóbbi pl. már elég korrekt volt. Azt azonban nem tudom megérteni, hogy amikor valakinek már az előző rész sem tetszett, akkor az tulajdonképpen miért fut neki újra. Én nem tenném, mert fölösleges időpazarlás. Igaz, itt jön képbe, hogy az időn kívül nem kerül semmibe kipróbálni, akkor meg már miért ne. Abban sem vagyok biztos, hogy egy demó változtatna ezen a mentalitáson. Ami szerintem a DS3 esetében amúgy is kifejezetten gyenge lett, engem inkább csak elriasztott a játéktól. Szerencsére a teljes sokkal jobb.
9368 levél
Válasz 13.02.22. 22:44 #87
Kanduhrka
Azért 100 Ft, mert annyiba került anno egy menet 3 élettel. A többit pedig már 2 éve, a Dead Space 2 topicjában leboxoltam Rootshaperrel - konklúzió: nem kell megvennem ahhoz, hogy véleményt formáljak róla. Ezért is jó a "próba-verzió", mert max az időmet bukom el rajta. Persze nem kéne ilyesmiket letöltenem, ha hajlandóak lennének demót kiadni.

Jó, mondjuk utólag belátom, hogy ez kicsit erős hasonlat volt, mert annyira azért nem rossz a játék, csak egyszerűen nem tud lekötni huzamosabb ideig. És egy ilyen játéknál, ha nem ránt be az atmoszféra, akkor bukik az egész.
horrorgeeks.blogspot.com
551 levél
Válasz 13.02.22. 15:27 #86
Slyder
Ilyen unalmas játékkal nem tudom mikor játszottam utoljára. Most járok a 13.(?) vagy hányadik fejezetnél, és arra is alig emlékszem, hogy eddig mit csináltam. Annyira érdektelen, lapos, dögunalmas minden bennne, hogy megközelíti a colonial marines szintjét. (De messze nem akkora szarkupac mint az.) Horror faktor zéró. Legjobb esetben is csak egy nagy adag jóindulattal 7/10.
14264 levél
Válasz 13.02.21. 20:21 #85
balays82
Gondolom, még annyiba sem került neked. Így persze nem könnyű megbecsülni egy játékot. Ha a Dead Space 3 a 100 forintos kategória, akkor mi a felső határ, 500 forint?
20143 levél
Válasz 13.02.21. 20:13 #84
Peace
Köszöntem!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9368 levél
Válasz 13.02.21. 19:04 #83
Kanduhrka
Én is letöröltem. Játszottam vele még egy 10 percet, de rájöttem, hogy olyan a játék mint a játékeremben a House of the Dead volt anno Pont 100 Ft-ot is ér
horrorgeeks.blogspot.com
9083 levél
Válasz 13.02.21. 18:56 #82
davkar9
Mert ott (máshol is) elég szarul oldották meg a jelzését. Nyomogatás helyett nyomni kell a W-t. Van olyan is ahol pedig azt hinnéd, hogy simán nyomva kéne tartani, de igazából gombcsapkodást kér.
Simple. Eternal. Beige.
20143 levél
Válasz 13.02.21. 18:52 #81
Peace
Na most lett elég, és gyorsan ki is léptem. Leszakad alattam a szikla, és valami lánctalpas munkagépbe kapaszkodom, és hiába nyomogatom a w-t, leesett hatodik alkalommal is, szóval feladtam.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
14264 levél
Válasz 13.02.19. 11:54 #80
balays82
Láttam, hogy vannak ilyen nehézségi fokozatok is, nyilván itt már szívatják a játékost rendesen. Annyira azért nem szeretek szenvedni, a megjegyzésem is inkább csak annak szólt, hogy a normál fokozat nehézségét szerintem nem igazán sikerült jól belőni.
34 levél
Válasz 13.02.19. 10:22 #79
Baldrick
Elírtam, "pure survival" mód lett volna.
34 levél
Válasz 13.02.19. 09:17 #78
Baldrick
Próbáld ki hardcore módban!
Nem kapsz hp csomagot se lőszert, csak nyersanyagot és mindent barkácsolnod kell.
14264 levél
Válasz 13.02.18. 23:31 #77
balays82
Én is játszok már vele, egyelőre még csak a Terra Nova űrállomáson vagyok, azt hiszem, a 6. fejezetben. Tetszik a játék, érdekes a története, jó a hangulata, jól is néz ki, a fegyverfejlesztés sem olyan bonyolult, ahogyan a demóban tűnt, a melléküldetések is feldobják a játékmenetet.

Viszont nem lehet elmenni szó nélkül az mellett, hogy mennyivel könnyebb ez a rész, mint az első kettő. Normál fokozaton kezdtem, de folyamatosan potyognak az egészségügyi csomagok, nem csak a legkisebbek, hanem a közepesek is. Egyszerre kb. 10-15 van nálam, néha ki is kell dobálni a felszerelések közül, hogy mást is fel tudjak venni. Elég szokatlan ez, a második részben jó, ha egyszerre 3-4 medpack volt nálam.
A másik dolog pedig a lőszerek mennyisége, csak lestem, amikor egy fegyverhez alapból kb. 800 elsődleges, meg vagy 150 másodlagos lőszer járt, ezt szinte lehetetlen elfogyasztani, ráadásul itt is folyamatos az utánpótlás (arról már nem is beszélve, hogy az összeszedett kacatokból is el lehet készíteni bármit). Korábban ez sem volt jellemző. Az előrendelői DLC kóddal kiváltható Evangelizer fegyver kegyetlenül erős, szinte meg sem tudnak közelíteni a nekrók, esetleg akkor, ha egy szűk helyiségben több oldalról körbevesznek. Elhalálozni is csak így sikerült eddig néhány alkalommal.

A lényeg, hogy szerintem túl könnyű lett a játék (normál fokozaton mindenképpen), ami még tovább csökkenti az amúgy sem túl magas para faktort. Nem nevezném ezt hibának, inkább tudatos fejlesztői koncepciónak, ahogyan azt már előre is tudtuk. Ha azonban sikerül túllépni ezen a tényen, akkor a Dead Space 3 egy nagyon jó kis akció tps, ami mindenképpen érdemes kipróbálni.
32627 levél
Válasz 13.02.18. 23:10 #76
Creativ3Form
Én előbb befejezem a 2. részt (ha minden igaz, még kb. 3 chapter van hátra) és utána nekikezdek.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
9368 levél
Válasz 13.02.18. 23:05 #75
Kanduhrka
Kb a negyedénél járhatok, de félretettem, mert picit beleuntam a fegyverkészítgetés miatt
horrorgeeks.blogspot.com
9083 levél
Válasz 13.02.18. 22:51 #74
davkar9
> Mehetett volna a ME3 topicba is, de gondoltam inkább ez pörögjön.

Amúgy mi a helyzet, senki (dobozos vagy "demó") nem játszik vele/ért a végére?
Simple. Eternal. Beige.
34 levél
Válasz 13.02.11. 09:45 #73
Baldrick
Nem kell egyhuzamban játszani a coop-ot. Bármikor ki lehet lépni. Abban csak annyit sajnálok, hogy nem lehet beállítani melyik karakter akarsz lenni. úgy értem, ha te vagy a host akkor te vagy Isaac, aki meg csatlakozik az mindig Carver. Ez eddig rendben, de ha nincs egy barátod se aki játszik a DS-el, akkor kicsit nehézkes lehet olyan hostot találni aki pont ott jár ahol te abbahagytad a múltkor. Jó mikrofonnal jobb is lehet, de én nem használtam mert már aludtak a lakásban és nem hangoskodok. Ha meg nincs mikrofon nem kizárt, hogy lezsibbad egy kicsit az agyad, a másik játékos miatt, a puzzle feladatoknál. Az egyik coop mellékfeladatnál is kb 15. próbálkozásra értette meg a másik játékos, hogy mi is a dolga, hiába mutattam meg neki minden alkalommal, meg elhalmoztam health packkel, csak nehezen sikerült.

Coop-ban azt hiszem 4 feladat van ami csak abban teljesíthető, illetve pár feladat meg is változik, úgy, hogy csak együttműködéssel lehet megcsinálni.
3464 levél
Válasz 13.02.10. 22:54 #72
Sucee
Ja igen, normál nehézségen 13 és háromnegyed óra. Asszem valahol 82% körül van az egész. (Véletlenül kihagytam egy mellékküldetést, a gyűjtögetéssel meg nem is próbálkoztam.)
3464 levél
Válasz 13.02.10. 22:51 #71
Sucee
Én is végeztem ma este, csak nem nagyon akartam írogatni, amíg még egyedül vagyok vele.
A Star Wars utalások amúgy neked is feltűntek, vagy csak én láttam bele néhány dologba?
9083 levél
Válasz 13.02.10. 22:42 #70
davkar9
Közben én be is fejeztem. 12 és fél óra, easyn. Egy mellékküldi kihagytam, (nem igazán spoiler mert a fejezet statisztikájában lehet látni) a 17 fejezetben lévőt. A *negatív jelző* checkpoint rendszernek köszönhetően a teljes játékidőből lecsippenthetjük azt a fél órát, mert egy fagyás után (hehe, pun intended) kezdhettem újra egy egész mellékküldit. Sőt egy vallomással is tartozom, a játékidő több mint 12 óra. Hiába játszottam easyn, nekem trainert "kellett" használnom miután összefutottam régi jó ismerőseinkkel, a SPOILER
regenerálódódó csúnyaságokkal
és 5 egymás utáni halál következtében rá kellett jöjjek, hogy ez valamiért nem megy. Ne ragadjunk le ennél, a lényeg, hogy a Dead Space 3 jó hosszú! A hangulattal nincs semmi baj, a játék első harmada 100%-ig visszaadja az előző részek hangulatát, Tau Voltanist pedig hamar meg lehet szeretni. A történetről egyelőre nem írok, majd ha már többen végigjátszották akkor majd nekilátunk boncolgatni, elöljáróban annyit, hogy nem lett elmassefectezve. (szép ezzel már elspoilereztem, hogy nem szar) És akkor ott van a coop mód, amit egyszer majd szívesen kipróbálnék. Részemről nyárra csinálok helyet neki a naptárban, azért ez nem egy egydélutános program lenne. A coop élmény mellett Carver miatt is jó lenne úgy végigvinni, így soloban az ő karaktere nem nagyon fogott meg.
Simple. Eternal. Beige.
14264 levél
Válasz 13.02.10. 12:40 #69
balays82
Lassan eljutunk oda, hogy jobb is, ha egyáltalán nem adnak ki demókat, mert sokszor inkább csak alaptalanul riasztja el a potenciális vevőket. Engem is teljesen lelombozott, amikor kipróbáltam, de azóta szinte csak jókat olvasok a játékról. Igaz, hogy már csütörtök óta megvan, de még csak ma tudom elkezdeni, ha minden jól megy.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.