Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Might & Magic: Heroes VI (Ismertető)

Might & Magic: Heroes VI

Might & Magic: Heroes VI
A legutóbbi Might & Magic: Heroes VI cikkek, hírek
1340 levél
Válasz 11.11.02. 16:59 #10
hahakocka
Van egy bug még ami nemsokára remélhetőleg javul. Ha felgyorsítjátok a csatabeli animációkat lények hangja is felgyorsul és élessé válik mintha nyávognának vagy baba hangot adnának ki. ): 1.2-re elvileg javul.

Gyorsabbá válnak az egyszerűsítésekkel a multi csaták, de csakis mozgásbeli időelhúzó módszerek egyszerűsödtek szerintem. Taktika még több is van (skill-fa, minden lénynek értelmes képessége is van stb). és még változatosabbak a népek az előző részhez képest is.
30 levél
Válasz 11.11.02. 11:43 #9
BAlam
Nekem tetszik ez a 6. rész. Az egység animációk jópofák, a grafika a műfajhoz szerintem tökéletes. A harcközbeni AI sokat fejlődött. Viszont a kalandtérképen még ráfér a gép AI-ra a fejlesztés. (normálon próbáltam) Volt, hogy kijött a várból, amivel megosztotta a seregeit és 2 körben az amúgy nehéz csata egyszerűvé vált.
Amúgy a hős meghal és egyből 1000 aranyért megvehető újra nekem kicsit furcsa. A város portálokat/közös egységtoborzást azért személy szerint nerfelném. Legalább a közös egység toborzást valamilyen komolyabb épülethez mint pl. az advanced portalhoz kötném. Túlságosan leegyszerűsíti a dolgokat.
A bányás változtatás viszont nagyon nem jó, ellenség területén levered a bánya védőket és a semleges bányák onnantól az ellenségnek termelnek, egészen addig míg a várat be nem veszed.
68 levél
Válasz 11.11.01. 00:01 #8
Richie
Egyetértek a cikkel. Amúgy.. szerintem a bányák elfoglalgatása a régi részeknél is csak kisebb pályákon volt érdekes. Nagyobbakon azért nem jelentett gondot, ha 1-2 bányát elveszítesz néhány napra.
Kell még néhány patch, town screen, meg persze Academy és az Elfek.
Nekem a 3 óta ez tetszik a legjobban, az ötöt kifejezetten nem szerettem. Olyan műanyag lett nekem.
1658 levél
Válasz 11.10.31. 19:53 #7
GeryG
A beállítások alatt vannak a csúszkák, amik a hősöd, az ellenfél hőse, illetve a lények mozgásának sebességét állítják. Ha felhúzod a lények sebességét, gyorsabb lesz a csata... csak elég hülyén fest, ahogy Benny Hill módjára rohangálnak a csontvázak és hasonlók... már csak a zenét kéne alatta lecserélni.
47 levél
Válasz 11.10.31. 19:17 #6
rtp
a folytatásra nyomva általában nem a legutolsó állásomat tölti be, fogalmam sincs miért, a listában pedig abcsorrendben rendez, alatta apró betűkkel keresgethetem ki a legutóbbi dátumot, szerintem idegesítő, az autocombatot nem használom, node HOL LEHET GYORSÍTANI?
34 levél
Válasz 11.10.31. 19:02 #5
Baldrick
Öööö... van hagyományos, automentés, illetve gyors mentés/betöltés. harcot lehet gyorsítani, autocombattal lehet időt spórolni a "gyenge ellenfél, úgyis simán győzök" csatáknál, s ha mégsem tetszik az eredmény újralehet játszani manuálisan is.
47 levél
Válasz 11.10.31. 18:47 #4
rtp
lenyűgöző látványvilág? nem mondanám, hogy bármivel is szebb a legutóbbi kings bountynál, max néhány lényanimáció, de ennél többet tényleg nem tudok említeni. amúgy a játék jobb az utolsó két résznél, de a crossworldsre nem ver rá. sajnos kissé nehézkes a játékmenet, a mentések kikeresése idegesítő, bizonyos tárgyak, cuccok beolvadnak a környezetbe, alig lehet kiszúrni őket, nem lehet gyorsítani a harcot, így pedig bizonyos csaták baromi unalmasak, autocombatra meg nem fogom bízni. a kreatúrák újféle menedzselésének sem örülök, és lehetne sorolni. de ettől függetlenül hangulatos, egész kellemesek a muzsikák, tetszik a skillrendszer, és végülis bizonyos csaták valóban izgalmasak.
914 levél
Válasz 11.10.31. 17:16 #3
EnforcerHUN
Nem szoktam ilyesmi játékokkal sokat foglalkozni, de ez kivételesen felkeltette a figyelmem.
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)
1658 levél
Válasz 11.10.31. 10:19 #2
GeryG
Nekem személy szerint tetszett (tetszik, messze nem értem a teszt során a végére...) a játék. Néhány órára mindig leköti a figyelmem. Ha meg tudsz barátkozni az újdonságokkal, akkor kellemes kikapcsolódás lesz, abszolút megéri megvenni.
176 levél
Válasz 11.10.31. 10:09 #1
gamator
Szándékosan megvártam a PCDome-s értékelést a játékról, hogy el tudjam dönteni érdemes a játékkal foglalkoznom. A cikk alapján úgy tűnik érdemes lesz beszerezni és feltelepíteni a játékot. Már csak azért is mert egy kicsit a mienk és szerencsére nem savanyú és kicsi.
766 levél
Válasz 11.10.31. 10:09
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Might & Magic: Heroes VI (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.