Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Biztonságban az interneten - Comodo Firewall (Cikk)

1560 levél
Válasz 12.02.12. 21:31 #3
Retee
A cikkben egy szóval sem állítottam, hogy ez az egyetlen hatékony módszer. Persze, egy beépített tűzfal és egy vírusirtó is tökéletes lehet annak, aki nem csinál hülyeségeket (elborult oldalak, kamu exe-k/trainerek). Amiért én ezt az utat követem, annak egyszerű az oka. Pár éve, mikor bekaptam egy igen agresszív trojant, az pont a Nod32-n ment be, és a NOD az égvilágon semmit sem tudott vele kezdeni. Akkor utánaolvastam a témának, mások is jelezték, hogy a Nod egy nagyon szép, okos és keveset evő progi, csak nem az ilyen esetekre. Az Avast teljesen más klasszis, félnapos Eset őrület után elsőre megszabadított a férgektől. Azért nem maradt, mert többet eszik, mint egy átlag tűzfal. A Wines tűzfalakat pedig kerültem, mert anno csak a bejövő részt vizsgálta, a kimenő forgalmat nem, így gyakorlatilag semmit sem ért - úgy tudom, hogy ma már ez nem így van, mégis jobban bízok a külső programokban. Lényeg a lényeg, hogy leírtam egy nálam bevált, jól működő módszert, de természetesen más is lehet hatékony, ez egyértelmű.
69 levél
Válasz 12.02.12. 19:55 #2
Amiga
Egyetértek, az átlaguser teljesen biztonságban van, hacsak nem látogat direkt fertőzött oldalakat (szóval nem pornózik). Nálam Avast + Win7 tűzfal; de a MS Security Essentials is tökéletesen megteszi.
10589 levél
Válasz 12.02.12. 10:54 #1
Dark Archon
Teszt PASSED mindenre. NOD32 + a Vista beépített tűzfalával. Erről ennyit.

Rég leszámoltam már az ilyen-olyan tűzfalakkal, mert csak megakadályozzák az internet kommunikációt, aztán meg nem tudja az ember, hogy mi az istenért nem tud játszani online meg ilyenek. Az ilyen tűzfalak másik változata, mikor minden isten haragjára rákérdez, idegesítő.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
766 levél
Válasz 12.02.12. 10:54
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Biztonságban az interneten - Comodo Firewall (Cikk)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.