Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Assassin's Creed 3

Assassin's Creed III

Assassin's Creed III
A legutóbbi Assassin's Creed III cikkek, hírek
1995 levél
Válasz 14.02.04. 07:36 #514
Aribeth
Na jó, erősen túloztam, annyira azért szórakoztató és jó volt a játék, hogy ne vegye el a kedvem az AC világától. De ellentétben a Black Flaggel, amit heteken át napi sok órában nyomtam, és minden percét imádtam, ezt inkább már csak becsületből akarom befejezni, és nem azért, mert kíváncsi vagyok, hogy kivel mi fog történni.

"Mondjuk mentségükre szóljon, hogy a modern szállal ellentétben a múltbeli történések éveket vagy évtizedeket öleltek fel, annyi idő alatt pedig nyilván mindenki változik valamennyire."

Szerintem ezzel semmi gond nem lenne, mert például a BF egyik fő vonulata a főhős évek során bekövetkező jellemfejlődése, amit rendesen meg is írtak. (Nem akarok itt Edward vs. Connor hitvitát indítani, mert a kalóz nagypapi személyiségét eleve egy szerethető, jó szövegű zsiványra írták, ami egy hálás, könnyű alapanyag, míg Connorral inkább a merev és nagyon idealista irányba indultak el, ami jóval nehezebb téma, de nem is sikerült egy igazán hihető és/vagy érdekes karaktert alkotniuk.)

A kalózos témától én is idegenkedtem. Mármint gyerekkorom egyik hatalmas kedvence volt a Kincses sziget, és a mai napig fennakad a szemem, ha meglátom egy régi vitorlás képét, hát még élőben, de a Karib-tenger kalózai névre hallgató túlpörgetett giccsparádé egy időre elvette a kedvem az egésztől. Ennek ellenére körülbelül húsz percbe telt, hogy a BF beszippantsom, úgyhogy szeretettel ajánlom.

A modern szál egy kicsit esetlen, de engem, az AC-nemismerőt így is lekötött. Főleg, hogy az Abstergo egy amolyan magas fizu-cafeteria-teljes kényelem-és sok juttatás, mosolygunk majd hátba szúrunk jellegű, a minden barátságos és szép felszín ellenére is rémisztő multiként lett bemutatva.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
33673 levél
Válasz 14.02.04. 01:48 #513
Creativ3Form
Félreinformáltak, ugyan is nem hiányzik belőle a jelen szál. Csak már Desmond nincs benne, de ettől még nagyon is jelen van a modern, jelen szál.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
33127 levél
Válasz 14.02.04. 01:41 #512
szbszig
Én sajna épp ezzel a résszel kezdtem az ismerkedést a sorozattal... Na jó, annyira azért nem tragikus a helyzet szerintem, engem meg tudott fogni az AC világa így is. Bár a többi résszel idő hiányában még nem játszottam. A negyedik annyira nem is érdekel, egyrészt a kalózos téma miatt, meg azért se, mert tudtommal végig a múltban játszódik, és hiányzik teljesen a modern szál. De az elsőt és a másodikat egyszer még szeretném kipróbálni.

Viszont amit az utolsó bekezdésben írtál a konzisztens személyiségek hiányáról, az így visszagondolva szerintem is igaz. Mondjuk mentségükre szóljon, hogy a modern szállal ellentétben a múltbeli történések éveket vagy évtizedeket öleltek fel, annyi idő alatt pedig nyilván mindenki változik valamennyire. Shaunnak azonban tényleg jó szövegei voltak, őt végigbeszéltettem mindig.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
1995 levél
Válasz 14.02.04. 00:01 #511
Aribeth
Annyiban módosítom a véleményemet, hogy onnantól kezdve, hogy Haytham és Connor találkoznak, látványosan ugrik a történet és a cutscene-ek színvonala. Ez kellemes meglepetés volt.

Azon kiakadtam, hogy a nagy találkozást is sikerült rosszul megírni, mivel ezek ketten úgy viselkedtek, mintha két hete, egy veszekedésbe torkolló családi ebéden váltak volna el egymástól, de az utána következő vitatkozós-kioktatós párbeszédeik jók lettek. A "nincs fekete-fehér oldal ebben a küzdelemben" motívumot is sikerült végre jobban kidomborítani, és ezúttal a függetlenségi háborún sem akartam elaludni.

Viszont beragadtam egy ocsmány bugba a (talán a) tizenegyedik felvonásban, ahonnan se előre, se hátra (Desmond szó szerint beleragad a falba), úgyhogy kezdhetek patchekre vadászni.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
1995 levél
Válasz 14.02.03. 12:31 #510
Aribeth
Mint kiderült, Paul Revere vágtáját egy vers is megörökítette.

Majd egy játékos egy kicsit átköltötte.

"With apologies to Henry Wadsworth Longfellow.

Listen my children and you shall hear:
Of the midnight ride of the assassin Connor Kenway
(and his lesser known accomplice, Paul Revere)
On the eighteenth of April, in Seventy-five;
Hardly a man is now alive
Who remembers that famous day and year.

Kenway was to ride that night and learn,
That his friend Revere would be on his horse’s rear,
Giving GPS directions in the manner of turn-by-turn
And warning should the redcoats come near.

Yet the poor dialogue revealed Ubisoft had forgot;
That no reason for this midnight ride was in the plot,
And Kenway would ride with Paul Revere
For naught but ingrained obligation and fear,
That the setting of Assassin’s Creed III would not be clear.

And so our riders went swiftly through the night
With Revere giving directions towards the good fight,
When suddenly, without sure prediction,
It seemed a bug emerged with strong affliction
Revere was stuck helplessly in a dialogue cycle;
“Yes! This is exactly where we need to be!”
“Yes! This is exactly where we need to be!”
“Yes! This is exactly where we need to be!”
“Yes! This is exactly where we need to be!”

Our valiant heroes thought all was well
When Revere finally broke from his cry,
But their fain hearts began at once to sigh
When their horse stopped as if frozen to the spot,
It was like the valiant steed had met his own hell,
And found an invisible wall far too high,
To navigate, another bug to add to the lot.

So through the night rode Paul Revere;
Stuck to the spot with his cry of alarm
To every Middlesex village and farm,—
A cry of “Yes! This is exactly where we need to be!”, right here,
The invisible wall, to gallop though stuck to the floor,
And words that shall echo for evermore!
For, borne of bugs and poor design at last,
The game was broken, stuck tight and fast,
In the hour of darkness and peril and need,
The Xbox was reset, so as never to hear
The hurrying hoof-beats of that steed,
And the buggy and broken midnight message of Paul Revere."
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
1995 levél
Válasz 14.02.03. 09:51 #509
Aribeth
Az egyik ilyen nagy fa kimaradt, és csak télen kerítettem sort a megmászására. Most, hogy a lombkorona nem takar, megállapítottam, hogy igazatok van, valóban volt alatta egy puha kupac, amibe bele lehetett ugrani.

A kilencedik felvonásnál tartok, és már alig várom, hogy vége legyen. Ha ezzel a lapos, kihagyott ziccerekkel teli sztorival kezdtem volna az ismerkedést az AC világával, akkor lehet, hogy bele sem néztem volna a többibe.

A modern szál nem valami izmos, de még így is szívesebben lógok a barlangban, mert Shaunnak legalább van egy konzisztens személyisége és gondolatai, ami nem igazán mondható el a 18. századi szereplőgárda kilencven százalékáról.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
7924 levél
Válasz 14.02.02. 17:57 #508
Lovi Tommy
igen, ezeket "imádtam". pontosan ezek a dolgok cseszték fel amúgy az agyamat, amik felsoroltattak. a nagy fa, a random irány amit a gép ugrásnál kijelöl, a végtelen számú ellenség, akik ráadásul a semmiért is üldöznek sokszor...ráadásul az almanach alapvetően tetszett, de az általad is említett probléma miatt, jelesen, hogy nem kapcsolódnak az épületek össze, élvezhetetlen volt sokszor. ráadásul minden almanach miatt a nyakadba zúdul az egész sereg, mert ugye tetőre is kell mászni.
1995 levél
Válasz 14.02.02. 17:09 #507
Aribeth
Lehet, hogy, hogy én nem figyeltem eléggé, ha legközelebb előkerül egy újabb ilyen fa, akkor majd alaposan körbenézek alatta. (Az is nagy öröm lesz, ha végre kimozdulhatok a Davenport-Boston-vadon szentháromságból.)

Volt már virágszedés, párkapcsolati tanácsadás és a két veszekedő favágó szétválasztása, de úgy érzem, hogy ez idáig a disznóterelgetés a csúcs. Connor: "The things I do for this place."
Exactly.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
33127 levél
Válasz 14.02.02. 08:51 #506
szbszig
Emlékeim szerint minden kilátópont alatt van szénaboglya, csak legfeljebb nem látszik, mert a fa lombkoronája eltakarja, vagy az időjárási körülmények miatt nehezen kivehető.

Viszont fára felfelé mászni is eléggé kellemetlen. Sokkal nehezebb, mint az épületekre. Emlékszem, van egy olyan kilátópont, ami egy széles törzsű, terebélyes, egymagában álló fa egyik felső ágán található. Ráadásul legalább három különböző helyen szerepel ugyanez a fa a térképen. Azon irtó sokat szenvedtem, mire sikerült összehoznom. Több ponton is lengedezni kell oda-vissza a lendületvételhez, aztán a megfelelő pillanatban elengedni és egy ellenkező irányba továbbugrani. Annál rengetegszer kötöttem ki én is a földön a nyakamat törve...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
10621 levél
Válasz 14.02.02. 08:43 #505
MattMatthew
Nekem úgy rémlik, hogy van fák alatt párnázott széna. Bár igazság szerint fa kilátóra csak egyre másztam föl, de az alatt mintha lett volna.

Ellenfelek meg hát igen, ilyenek. De gondolj arra, hogy ha mészárolhatnékod támadna akkor nem kell keresni a bajt mert megtalál. Azt úgy nem szerettem BF-ben, hogy párosával jártak és nem lehetett jó mészárlást rendezni. Itt leszúrsz vkit a kikötőben és máris mehet a móka negyed-fél órán keresztül.
“This is not going to go the way you think.”
4958 levél
Válasz 14.02.02. 00:57 #504
subject17
Gondolom magyarul játszottál, abból szinte tényleg lehetetlen rájönni. (Rejtvények vannak, és a fordítás miatt a legnagyobb részük elveszti az értelmét, neten kellett megkeresnem az eredeti angol szöveget...)
1995 levél
Válasz 14.02.02. 00:15 #503
Aribeth
Ebből a notoriety levelből is kurvára elegem van: az alapvetően egy nagyon jó dolog, hogy taktikázásra* késztet, csak hiába próbálok pl. megvesztegetni egy kikiáltót, ha folyton körbevesznek a katonák, és mire mindenkit eltakarítok a környékről, addigra a kikiáltó is elmenekül inkább. Arról nem beszélve, hogy az ellenség majdhogynem az égből pottyan, mintha valami kimeríthetetlen készlettel rendelkező dimenziókapun át teleportálnának a helyszínre. A BF-ben megszoktam, hogy ha tíz piros pötty van a térképen, akkor az tíz ellenfelet jelent, és nem pöttyönként ötöt, valamint ha azt a tízet kinyírom, akkor nem terem a helyükön két tucat utánpótlás a semmiből.

* Ha már itt tartunk, baromi sok értelme van felmásznom egy-egy épület tetejére, ha az nincs összekötve valamilyen módon a többivel. Ismét csak a BF-et tudom felhozni ellenpéldaként: ott szinte egész Havannát be lehetett járni a háztetőkön.

Még egy kisebb nyaff: ha egy bazi fa tetején van a kilátóponty, akkor azok alatt eddig nem sikerült felfedeznem egy szénaboglyát, amibe fejest ugorhatnék. Persze életszerűbb az, hogy le kell mászni, de hadd ne mondjam, hányszor sikerült kitörnöm a nyakam, mert Ratonhkatéter véletlenül rossz irányba lendült a leereszkedés közben.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
1472 levél
Válasz 14.02.01. 20:21 #502
Baracklekvár
Nahát, nekem ezekkel semmi gondom nem volt. Nekem az alagutak kijáratainak rejtvényei voltak kihívások. Én sosem értettem meg, hogy hogyan kéne elhelyezni a vetítőgép ábráit úgy, hogy az jó legyen..
10621 levél
Válasz 14.02.01. 20:14 #501
MattMatthew
<elmorzsol egy könnycseppet>
“This is not going to go the way you think.”
1995 levél
Válasz 14.02.01. 19:52 #500
Aribeth
Én a ládákat nem tudom kinyitni. Olvastam, hogy az kontrollerrel könnyű, olyanom viszont nincs, és kétszer nyolc-tíz percnyi szívás után örök életre elegem lett a kísérletezésből. A két dumberjacket végül úgy sikerült szétválasztanom, hogy egyszerre csak az egyik csíkot rángattam el a zöld tartományig, majd amikor az már biztos helyen volt, áttértem a másikra.
No, nem magamtól jöttem rá erre, az ubisoft fórumán találtam meg a leírást.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
4958 levél
Válasz 14.02.01. 19:28 #499
subject17
Én bevallom, az volt az a küldetés, amit nem tudtam megcsinálni! Csatlakoztatnom kellett a kontrolleremet, mert billentyűzettel képtelen voltam.
1995 levél
Válasz 14.02.01. 18:59 #498
Aribeth
Istenem, nem hiszem el, hogy most két verekedő hillbilly-t kell szétválasztanom amolyan nyolcvanas-kilencvenes évek verekedős játéka stílusban. Mintha a tragikomikus zárfeltörés nem lett volna épp elég idióta minijáték.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
1995 levél
Válasz 14.01.26. 16:26 #497
Aribeth
SPOILER
"You are a Templar. May the Father of Understanding guide us."


Tudtam, hogy ez lesz, videót is láttam már róla, de így is ütött.

És akkor végre lezárhatjuk ezt a hosszúra nyúlt tutorialt? Remek.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
1995 levél
Válasz 14.01.26. 12:23 #496
Aribeth
Ha csigalassúsággal is, de haladok. Kezdem megszokni a helyszínt, a behavazott Boston és a környező vidékek (ahol meg aztán tényleg térdig gázolok a hóban) nagyon hangulatosak.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
427 levél
Válasz 14.01.23. 12:14 #495
Attak
Oks,köszi!
Fuck moneyocracy!
14276 levél
Válasz 14.01.23. 10:52 #494
balays82
Jól gondolod, a történet előrehaladtával jön majd a többi videó és a kockák.
427 levél
Válasz 14.01.23. 09:56 #493
Attak
Sziasztok! Egy kis segítség kellene...a játék elejénél tartok viszonylag,most cserélődött le Kenway a kis Connor-ra,és visszamentem az animusba,ahol rájöttem,hogy fel lehet fedezni a templomot...és ugye kéne,hogy helyenként beadjon egy-egy videót,de eddig csak kettő jelenet jött össze,pedig jó helyen állok...be kéne raknia Desmondnak az első...vagy második (mit tudom én)kockát,de semmi...vagy ez függne a főszál előrehaladottságától?
Fuck moneyocracy!
14276 levél
Válasz 14.01.19. 23:12 #492
balays82
Mindenre én sem tudhatom a választ.
10621 levél
Válasz 14.01.19. 22:36 #491
MattMatthew
Bocs.

“This is not going to go the way you think.”
4958 levél
Válasz 14.01.19. 22:35 #490
subject17
Na igen, voltak ilyenek is. Bár én a három közül csak a másodikat ismerem, a többihez nem volt "szerencsém".

MM: én is el akartam sütni a Pirate's Creed "poént".
7924 levél
Válasz 14.01.19. 22:15 #489
Lovi Tommy
Régi, szép idők. Amikor egy templart akartál megölni, és 30 katona jött rád. Amikor belöktek a vízbe, és meghaltál. Amikor a végén Richard parancsnoka ellen harcoltál, s ha átlöktek a sorfalon, meghaltál, mert elhagytad a területet.
10621 levél
Válasz 14.01.19. 22:14 #488
MattMatthew
Igaz, bár tőled kevésbé számítottam ilyenre mint LT-től...
“This is not going to go the way you think.”
10621 levél
Válasz 14.01.19. 22:13 #487
MattMatthew
Ööö... ezen gondolatmenet alapján akkor miért nem Pirate's Creed az AC4BF címe?
“This is not going to go the way you think.”
4958 levél
Válasz 14.01.19. 22:09 #486
subject17
Sőt, hogy még furcsábban nézhessetek, nekem az AC1-es harcrendszerből is hiányoznak bizonyos elemek.
Pl. a védekező ellenfelek. Oké, vannak ellenféltípusok most is, akiket csak bizonyos módon ölhetsz meg, stb... De azért szerintem elég hülyeség, hogy a sima gyalogosok soha nem védenek semmit.
Plusz az se tetszett, hogy gyakorlatilag szétvagdossuk őket, de ha nem fejezzük be a sorozatot, akkor mintha semmi nem történt volna, az összes szúrt-vágott sebbel együtt is full hp marad.
4958 levél
Válasz 14.01.19. 22:05 #485
subject17
Hogy ezt a mondatot még egyszer használhasd: bírom Connor karakterét!
14276 levél
Válasz 14.01.19. 22:02 #484
balays82
"nem is érti az ember, hogy miért nyomatják állandóan Connort..."

Mert nem Templar's Creed 3 volt a játék címe.
7924 levél
Válasz 14.01.19. 21:44 #483
Lovi Tommy
HArcban a Brotherhood/2 volt a legjobb
10621 levél
Válasz 14.01.19. 21:43 #482
MattMatthew
Nálad már semmin sem lepődöm meg...
“This is not going to go the way you think.”
7924 levél
Válasz 14.01.19. 21:39 #481
Lovi Tommy
az ac3-t a harcok miatt hagytam abba.
10621 levél
Válasz 14.01.19. 21:36 #480
MattMatthew
Amikor Haytham oltja Connort azok jó részek, nem is érti az ember, hogy miért nyomatják állandóan Connort...

AC3 fénypontja a harc volt. Az abban a legjobb, BF-et figyelembe véve is!
“This is not going to go the way you think.”
1995 levél
Válasz 14.01.19. 18:50 #479
Aribeth
LOL, épp most jutottam arra a következtetésre, hogy mostantól fogva inkább átugrom az átvezetőket (ami nagyon nem jellemző rám), de még volt bennem egy kis lelkifurdalás miatta. Kösz, akkor ezek szerint nem is kell ezen problémáznom.

A Haytham-Godz...zio részeket már letudtam a youtube-on, a Luke, I am your... jelenetet még megkeresem, a többi le van tojva.

A gond az, hogy a szürke, tök egyforma helyszínek sem növelik túlzottan a lelkesedésemet (jelzem, hogy egyelőre még csak Bostonban szenvedek). A lovaglás beiktatása viszont aranyos ötlet volt.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
10621 levél
Válasz 14.01.19. 18:19 #478
MattMatthew
AC3 arról szól, hogy valahogy túl kell élni a cutscene-eket, mert Haytham kivételével mindenki borzalmas, Connorral az élen, ő a legrosszabb. Szóval kitartást.
“This is not going to go the way you think.”
4958 levél
Válasz 14.01.19. 16:34 #477
subject17
Haytham a játék - igazából felesleges, és hosszúra nyújtott - tutorial része. Viszont nagyon jó karakter, az tény.
1995 levél
Válasz 14.01.19. 16:30 #476
Aribeth
Franklin, a nőcsábász.

Nekem ez eddig kicseszettül unalmas, remélhetőleg csak a játék elejére jellemző ez a teszek két lépést-cutscene érdektelen karakterekkel-lovagolok másfél utcányit-cutscene-levegőt veszek-cutscene-megvakarom az orrom-cutscene-cutscene-cutscene ritmus, mert már nagyon elegem van belőle.
Haytham viszont üde színfolt.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
1995 levél
Válasz 14.01.18. 14:06 #475
Aribeth
Na, Black Flag befejezve, jöhetnek a na'vik.

Shaun adatbázis-bejegyzéseit már most bírom.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
4958 levél
Válasz 13.10.14. 15:53 #474
subject17
Nem látok rá sok esélyt, régiónként külön kiadás van... PC-n legalábbis. X360-hoz nem volt még szerencsém. (Én pl. a magyar verziómat nem tudtam angolul telepíteni, elég bosszantó.)
1675 levél
Válasz 13.10.12. 22:57 #473
-T0ng-
Most egy nagyon amatőr kérdést fogok feltenni, de remélem válaszra is talál hamar:

Van lehetőségem, egy hogy behozassak magamnak egy Angliából a magyar ár feléért egy AC 3 játékot. Amiért vacillálok az az, hogy itthon a játék magyar nyelven jelent meg. A kérdés: Szerintetek, ha külföldről behozott játék nyelve megváltoztatható magyarra a boxon?
16 levél
Válasz 13.06.20. 13:49 #472
fapipa
Ebben tud-e v.ki segíteni ???
Az Animus Data Base 90% . (DNA 100%)
AzADB listából ezek hiányoznak :
HOGY LEHET, ( ill.lehet-e még) MEGSZEREZNI ???
- Boston : Bunker Hill. / Hancock Clark house.
- NY. : HMS Jersey.
- Naval : Cerros.
- People: Benedict Arnold.
- Groups : Mohawk. / Frontiersman.
16 levél
Válasz 13.06.20. 13:23 #471
fapipa
kb. 1 hét kellettt mire megvertem hrrr !!! (a végén 6 gombom maradt , neki 2) és én így csináltam.
FONTOS :
mielőtt lépsz , mindig nézd meg körbe a gombjait hova lépne utána , és midet venne le az alábbiak alapján!

1.) mindig több gombod maradjon (a végjátékig) mint neki.
2.) úgy lépj, hogy mindig legyen két üres hely a tiéd és az övé közt.
( ha feléd lép ...te is, és levetted)
3.) úgy lépj hogy te hátra tudj lépni , de ő ne. (mert ha melléd lép leveszi és forítva)
4.) ha muszáj "kanyarba" lépj mert csak vonalban van ütés.
---------------------------------------------
10694 levél
Válasz 13.05.25. 17:03 #470
Dark Archon
Nekem sikerült egyszer, kb. 10-15 próbálkozásból, sok döntetlen is lett. Kretén egy játék, annyi szent. Megfigyeltem, miket csinál a gép, aztán megpróbáltam utánozni és egy idő után bejött. A végjátéknál kell nagyon résen lenni és sarokba szorítani.
Dark Archon | i5-8600 - RTX 2060 - 16Gb - Windows 10 x64 | BF4: DarkArchonHUN
4958 levél
Válasz 13.05.25. 16:14 #469
subject17
Az a baj, hogy most már tényleg csak szerencsére van szükségem. Hiába jutok el a "végjáték" részéig nagy fölénnyel, onnantól nem tudok mit kezdeni. Ha nem tud egyikünk sem támadni, a gép elkezd infinite loopban fel-le tologatni egy mindentől távol levő korongot, én meg nem tudom megközelíteni. Egy idő után felajánl egy döntetlent, ha nem fogadom el, akkor ugyanez megy a következő döntetlen felajánlásig...
33127 levél
Válasz 13.05.25. 16:03 #468
szbszig
Igazából én nem nagyon játszottam a táblás minijátékokkal, egyszer-kétszer próbáltam ki mindegyiket. Ezt a fanoronát nem ismertem egyáltalán, úgyhogy azt az egy próbálkozást el is vesztettem természetesen. Szerintem ha nyerni akarsz, akkor érdemes utánaolvasni a szabályoknak neten meg tippeket keresni a nyerő stratégiához.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
4958 levél
Válasz 13.05.25. 15:52 #467
subject17
Öcsém. Gondoltam megcsinálom a single player achievementeket, de ez az original gamer egy vicc. Sikerült már bárkinek megnyerni a fanorona játékot Connor házában? Lassan már jobban felbasz agyilag, mint pár optional mission, itt még csak pofán sem rúghatom az ellenfelemet...
16 levél
Válasz 13.04.17. 18:11 #466
fapipa
???????
Seq.5-ben a "River Resque" után a "Hard way" előtt a thief 3-at tolom, ahol kellene ;
poison darts, és 'smoke bombs' , a feladathoz de nincs ,és venni sem tudok.
Meglehet-e ezeket szerezni itt, vagy később lesznek elérhetőek ?
10 Q.
4958 levél
Válasz 13.04.04. 17:34 #465
subject17

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.