Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Game of Thrones: The Game (Ismertető)

Game of Thrones: The Game

Game of Thrones: The Game
A legutóbbi Game of Thrones: The Game cikkek, hírek
14264 levél
Válasz 12.06.18. 14:06 #5
balays82
"Viszont a kissé felemás játékmenet, a pocsék tálalás és a hibák tengere miatt sajnos nem tudom nyugodt szívvel ajánlani a Game of Thrones RPG-t. A TV sorozat és a könyvek nagyon magasra tették a lécet, amelyet ez a játék sajnos még csak alulról sem súrol megvalósításban."

És más tesztek is ugyanezeket emelik ki általában. Ebből nekem nem az jön le, hogy csak a grafikai és egyéb hibák miatt nem lett jó a játék. A másik, hogy ha egy játék abban a világban játszódik, amit annyira szeretünk, akkor ne "néhány patch után szódával elmegy" szintű játékokkal verjék már ki a szemünket. Immár másodszor. Sokkal komolyabb csapatnak kellett volna adni a jogokat, mert a téma most már van annyira népszerű, hogy megéri foglalkozni vele. Kár, hogy ezek a jogok tudomásom szerint már jóval az HBO-s sorozat sikere előtt értékesítésre kerültek, így ez lett belőle.
2129 levél
Válasz 12.06.18. 13:07 #4
Balanses
Igazából nem értek egyet veletek, nekem a cikkből az jött le, hogy a játék egyedüli problémája a grafikai bugok és társai. A harcrendszer és minden egyéb más problémája a cikkírónak szubjektív. Ha jönnek ki hozzá pachek akkor szerintem, ha nem is kiemelkedő vagy klasszikus, de azért jó kis játék válhat még belőle. Plusz MP-n valaki nagyon elakarja kezdeni fordítani, és ha ez összejön neki én biztos, hogy kifogom próbálni a játékot.
14264 levél
Válasz 12.06.18. 12:40 #3
balays82
Alapvetően én is így állok hozzá, csak zavar, hogy lényegében minden teszt kiemeli a jó történetet, ami egy Game of Thrones játék esetében elég nagy pozitívum. Csak hogyan lehetne élvezni, ha a játék maga közben inkább csak kínszenvedés? Kár érte, ismét bebizonyosodott számomra, hogy a Cyanide nem tud játékot fejleszteni, csak itt kaptak egy olyan jó alapanyagot, hogy a történetet még ők sem tudták elrontani.
20135 levél
Válasz 12.06.18. 12:32 #2
Peace
Megjelenés óta még csak fel sem telepítettem, de ezek után valószínűleg meg sem teszem. Nem szeretem kínozni magamat.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1597 levél
Válasz 12.06.18. 11:38 #1
Aribeth
Köszönöm az ismertetőt! Kivárom a patch-halmazt, remélhetőleg utána már kezelhetőbb lesz. A történet meg a világ miatt mindenképpen szeretném kipróbálni.

"Öltözzetek melegen, "Winter is coming..." "

És "the night is dark and full of turnips".
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
766 levél
Válasz 12.06.18. 11:38
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Game of Thrones: The Game (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.