Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Diablo III - gyorsjavítás érkezik (Hírek)

Diablo III

Diablo III
A legutóbbi Diablo III cikkek, hírek
528 levél
Válasz 12.06.26. 19:54 #18
Yourmom
Ha tokeletesen jott volna ki, akkor lehet ra untal volna par het alatt. Nezd a jo oldalat, most igy hogy a patchekel egyre jobb lesz, legalabb hoszabb ideig lefoglal, ha nem, akkor igy jart.
1603 levél
Válasz 12.06.26. 17:30 #17
Yaho0
Szerintem a mostani állapotban inferno sokkal jobban bevan lőve. Ismét csak hangoztatnám, hogy az nem volt nehézség, hogy mindenkit one-shotoltak a mobok. Csak egy bökkenő volt, hogy a rangedek nem engedték magukhoz, és vígabban farmoltak, míg a meleek vért izzadtak. Most már menni fog ez teljesen rendben van lehet mit farmolni megvan a droprate. Az igazság az, hogy lehet mondani, hogy nem 2 hétre vettem meg várjunk türelemmel, de kérem hova várjak még türelemmel? A legprofibb cég, milliónyi tapasztalattal a hátuk mögött, én nagyon nem ezt vártam, hogy várjak türelemmel, hogy talán 1 hónap múlva játszható lesz. Ettől függetlenül most már egyre jobban élvezem infernot és továbbra is játszok vele és ez szomorít el a legjobban, hogy egyébként egy hihetetlenül jól összerakott játék, de a hibái annyira felbosszantanak...
R.I.P
20136 levél
Válasz 12.06.26. 15:06 #16
Peace
Ez sajnos ebben a formában nem igaz. Jelenleg i fegyverem 830-as dps-el bír, socketes, ad 180 dex-et és 180 vit-et. Alapból olyat keresek, ami minimum 200 dex-et ad legalább 950-es dps, és socketes legyen. Így is rengeteg vit-et fogok veszíteni, és valószínűleg megbánom, de aminél még éppen hogy elgondolkoznék, hogy megéri-e az olyan 9-10 milla, ami meg tényleg jó az 20-50 milla, de ami nagyon jó, az 250kk.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4262 levél
Válasz 12.06.26. 13:40 #15
csuroach
"mert simán játszok és élvezem, és mikor sírásokat olvasok, akkor szólalok fel." - Azt mondtam magamtól nem állok le fényezni, csak ha már zavar az, hogy egyesek mennyire elégedetlenek, mert nem az ő kényük kedve szerint van a játék, akkor elmondom, hogy lehetnének kicsit türelmesebbek vagy hagyják abba.
Számomra vicces az, amikor valaki azért sír mert nehéz az inferno és mellette mikor jön a hír, hogy nerfelik az infernot felszólal a másik tömeg, hogy miért nerfelik az infernot? Az embereknek semmi sem jó, és akárhonnan is nézzük ez csak egy játék... Könnyebb azt mondani, hogy könnyű az inferno Act1 de nem megy az Act2 és unom az Act1-et mert szar, mint venni egy gold+magicfindos gyengébb cuccot és (most már Hell Act3-4en is eshetnek jó cuccok) Hellt faromolni gyengébb cuccba a változatosság kedvéért. Millió lehetőség van a játékban, olyat is hallottam valaki 50 milliót kaszált azzal, hogy megvett egy plan-t és craftolja eladja őket, a lehetőségek végtelenek, elég összetett játék ez, és nem sokára jön a PvP ami külön mókás lesz, de mondjuk tényleg nem értem minek akarok én bárkit is meggyőzni arról, hogy jó ez, nem egy rossz játék, ezek szerint nem én dobtam ki az ablakon pénzt, de akik pl úgy állnak hozzá mint Te, azokat nem sajnálom...

Elég egyszerű a kérdésedre a válasz, még mindig jóval többen játszanak, farmolgatnak, gyűjtögetnek, még azok is akik panaszkodnak, mint akik nem. Több ezren nézik a nagyobb játékosok streamjeit. Szerintem már ez is elég.

"A fiataloknak azt üzenem, élvezzék ki a játék minden pillanatát, mert nagyon hamar vége lesz." - Mario Lemieux
16277 levél
Válasz 12.06.26. 13:09 #14
david139
Tényleg nem írod le fórumokra, hogy jó ez a játék? Tényleg nem? Szerintem a pcdome fórumon te folyamatosan ezt teszed, ha valaki panaszkodó kommentet tesz, akkor te megjelensz, hogy elmondd neki, hogy te mennyire elégedett vagy. Ezt teszed mióta kijött a játék.

De tegyük föl, hogy hangosabb az elégedetlen tömeg, ebből még honnan tudta az általad említett "több fórumozó" felméri az elégedetlen és elégedett vásárlok mennyiségét?

Továbbra is röhej, amit mondtál, hiába jösz escével meg McCl@ne-nel.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
4172 levél
Válasz 12.06.26. 12:54 #13
gothmog
+1
Csak annyit tennék hozzá, hogy megmondta már régen a Blizzard, hogy Inferno pokoli nehéz lesz, amolyan bónusz szint!!!, ami a legkitartóbb arcoknak van kitalálva. Ők akár hónapokig is szenvedhetnek, míg átverekszik magukat (rengeteg farmolás, megfelelő cuccok összekuporgatása), cserébe ott a dicsőség, ha ez sikerül, valamint az esély arra, hogy eközben a játék legdurvább cuccait megtalálhatják (nagyon-nagyon kicsi eséllyel).

Erről szólt volna eredetileg. Ahol érzésem szerint elveszítette az egyensúlyt a Blizzard, az az AH/RMAH betolása ebbe az egészbe. Csupán a felszínét megkarcolgatva a dolognak: profitorientáltan működtetni egy ilyen rendszert, úgy hogy közben a kereslet-kínálat, a játékélmény és a kihívás faktor is egyensúlyban legyen... hát nem egyszerű.
Ennek látjuk most a hangolását, amely folyamatot sajnos a sok - az Inferno nehézséghez szükséges hozzáállás mércéjével mérve - casual beállítottságú játékos panaszáradata az előjelek szerint azért érezhetően befolyásolja.

Én mindenesetre bízom a Blizzardban, hogy megtalálja majd az egyensúlyt, úgy, hogy az elégedetlenkedő hangok is csituljanak (bár mindig lesznek olyanok, akiknek semmi sem jó...), és az eredeti szellemiségtől se térjenek el nagyon.
Endure. In enduring, grow strong.
4262 levél
Válasz 12.06.26. 12:50 #12
csuroach
Nézd, aki elégedett, mint pl én, legalábbis nincsen vele bajom, mert élvezem, nem írom le a forumokra, hogy "Hali, k*rva jó ez a játék, minden percét élvezem", mert simán játszok és élvezem, és mikor sírásokat olvasok, akkor szólalok fel.

Szerintem teljesen egyértelmű, mint ahogy McCl@ne is írta, mindig az elégedetlenkedő tömeg lesz a hangosabb .

Részben azért szüneteltettem az SC2-t (bocs ha megint ezzel jövök) mert rengeteg sírás ment azért, hogy melyik egység/faj imba/OP. Rendkívül gyerekesnek tartom, hogy állandóan ez megy, úgy, hogy látni a Blizz folyamatosan dolgozik azon, hogy jó játék legyen, és még így is a legjobb RTS-ről beszélünk jelenleg. És akkor, játszok a Dio3-al, és sok embernek itt sem jó semmi. Bár örülök, hogy, én tudom türelemmel kezelni a dolgokat, és nem zavar az, hogy nem viszem ki a játékot 2 hét alatt és sokszor mosolygok azon, amikor valaki pl. már videót is csinál a játékról, és akkor azt mondja, hogy az a baj mert sokszor meghal... inferno Act3-ban.
"A fiataloknak azt üzenem, élvezzék ki a játék minden pillanatát, mert nagyon hamar vége lesz." - Mario Lemieux
16277 levél
Válasz 12.06.26. 12:22 #11
david139
Elég sok fórumot olvasok a játékkal kapcsolatban, és többen mondták, hogy az azok akik nincsenek megelégedve a játékkal (kisebbségben vannak), még mindig hangosabbak, mint az elégedett halk tömeg, mert ők játszanak.

Többen mondták És ők honnan a bikkmakkból tudják?
De akkor én most azt mondom, hogy az elégedetlen tömeg van többen! Remélem ezt még más fórumon is mondja valaki, és akkor nekem lesz igazam

Nagyon el volt és van baszva a játék, ezt lehet tagadni, lehet miatta sírni, én meg fölrakom a polcra, és majd 1-2 év múlva leveszem.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
12937 levél
Válasz 12.06.26. 12:04 #10
McCl@ne
Aki hisztizik, az is játszik ám vele ugyanúgy, csak ez egy ilyen fasza dolog most, hogy van már internet és lehet szidni mindent vég nélkül
Mindenről ez a mocskos Blizzard tehet, a forint is miattuk szar!
Szar az új patch, mert drága a javítás (ez mondjuk igaz) és sok halál esetén egész vagyonokat lehet költeni, de szar az új patch, mert olyan könnyű lett tőle a játék, hogy nem is halok! Őőő...

Mindenki egész nap petíciót ír, ha a sírásokat kijavítják, találunk új hisztiznivalót... Akinek nem tetszik a játék, uninstall, tegye fel a polcra és könyvelje el a veszteséget. Ilyen kibaszott egyszerű.
És én sem vagyok beépített marketinges, sőt, még csak nem is tetszik minden, ami a játék körül történik, de türelemmel várok, mert nem 2 hétre vettem a cuccot.

Respect is not given. It's taken.
4262 levél
Válasz 12.06.26. 11:57 #9
csuroach
Elég sok fórumot olvasok a játékkal kapcsolatban, és többen mondták, hogy az azok akik nincsenek megelégedve a játékkal (kisebbségben vannak), még mindig hangosabbak, mint az elégedett halk tömeg, mert ők játszanak.
És milyen kritikák érik a játékot? Első hetekben a szerverhibák, amiről mint kiderült, egy francia cég tehet és nem a Blizzard. Másik amit mindig látok, hogy szar a loot, elvileg dio2ben többet kellett ezért játszani, hogy ennyit elérj, meg ha nem volt jó skillkombod kezdhetted előlről. Amúgy, erre is jön javítás a héten a patchben. A másik, hogy inferno nehéz. Na most ezeket a kritikákat én nem tartom jogosnak, csak a bugok miattikat, de azok úgyis folyamatosan javítva lesznek.
Ott az SC2, még mindig nincs balance, pedig 2éves játék, és jó ideig még nem is lesz... sok sok patch kiegészítőnek kell addig lennie amíg azt mondhatjuk, hogy tökéletes.
Vannak a játéknak hibái, és egy ilyen játéknál szerintem senki nem várhatta el, hogy rögtön tökéletes lesz, kell idő, hogy kiforrjon, egy béta teszt a mostani hibákat nem hozza elő.

Patchek jönnek folyamatosan, héten rögtön kettőt is kapunk, szóval szerintem nyugodjon meg mindenki, én élvezem, hogy ilyen az inferno, ha majd kiviszem, talán a legboldogabb játék végigjátszásom lesz.

Ja, és nem vagyok sem blizzard munkás sem blizzard fanboy, csak élvezem ezt a hülyeséget a hibáival együtt, mint ahogy rengetegen akik nem teszik szóvá
"A fiataloknak azt üzenem, élvezzék ki a játék minden pillanatát, mert nagyon hamar vége lesz." - Mario Lemieux
4262 levél
Válasz 12.06.26. 11:47 #8
csuroach
Gyakran figyeld, van ,h akár 2millióért olyat veszel, hogy ihaj csúhaj, de 5 millióért meg tuti van olyan ami tartalmaz minden jóságot.

Bár 1000Dps-es fegyora gyúrtam, de megláttam egy 980-ast, 777-life on hittel, 70%critical damagével (gemelhető ) 2,2 millióért kb 1percre rakhatták fel mikor néztem, rögtön buyout. Így Act2 is elég jó, még egy gyűrű kell és boldog leszek.
"A fiataloknak azt üzenem, élvezzék ki a játék minden pillanatát, mert nagyon hamar vége lesz." - Mario Lemieux
1603 levél
Válasz 12.06.26. 11:13 #7
Yaho0
Szerintem is teljesen korrekt volt a patch tartalma, viszont ennek alapból így kellett volna érkeznie már a megjelenéskor. Ezzel a patchel végre Act 2 is simán megy a barbárommal és a monkommal is, ahol eddig egy sima fehér mob is összecsukott. Még Act 3 se lesz olyan vészes, csak gear kell hozzá. Ahogy már sokan előttem elmondták: már csak pár hónap és vége a Dio 3 betanak.. Ilyen szintű szarvashibákat a Blizzardtól nem láttam. Máig játszom a játékkal de óriásit csalódtam bennük. Ez az első olyan játékuk, ahol tömeges az elégedetlenkedő tábor. Ébresztő...
R.I.P
20136 levél
Válasz 12.06.26. 10:11 #6
Peace
Ez teljesen okés, de msot pedig rengeteg minden másra lenne szükségem, csak éppen nem esik, vagyis rettentően kevés esély van rá, hogy értelmes stattal essen rare, ami használható is. Szóval megint ott vagyok, mint eddig, hogy AH-ból vásárolva lehetek csak életképesebb, de ott egy értelmes fegyver még mindig 100kk körül van.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
12937 levél
Válasz 12.06.26. 10:07 #5
McCl@ne
Act1 elitek nem lettek gyengítve.
A karaktered túl erős volt, azért lett nerfelve.
50k+ dps-eket szórtál úgy, hogy mellé nem volt szükséged szinte semmi másra, miközben az én barbárom - aki mostanra lett életképes Act1-ben - nem tudna haladni, ha nem lenne jó dps-e, armorja, resistjei (500 körüliek kellenek úgy, hogy lehetőleg ne menjen más rovására), és persze 35-40k hp-je
Ha nagyon lassan is, de közelítünk a játékegyensúly felé, igaz, kurva hülye módszerekkel, amikkel én sem értek egyet, de ez van.
Respect is not given. It's taken.
20136 levél
Válasz 12.06.26. 10:01 #4
Peace
Inkább a karakterem tették volna újra életképessé... Nagyon, de nagyon haragszom most erre a cégre. Az egy dolog, hogy nem tudtam mit kezdeni magammal 3 hétig, mert nem estek olyan cuccok act 1-ben, amivel ment volna inferno act 2(Igaz most sem, szóval grat a peccshez! ), de legalább gond nélkül végig tudtam menni act 1-en. Peccs óta meg úgy lövök, mint egy nyugdíjas, sebzésem drasztikusan visszaesett, és folyamat bedarálnak az elite-ek(amik állítólag gyengítve lettek...). Szóval ott vagyok, hogy már nem is értem igazából miért lépek be a játékba, mert csak felidegesítem magam, és jobban örülnék, ha visszakapnám a 18.000-emet, és tennék oda a játékukat, ahova gondolom...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1614 levél
Válasz 12.06.26. 09:29 #3
rootshaper
persze, ezért lett drágább jóval a javítás az ilvl60+ cuccoknál... hogy legyen súlya annak, ha meghalsz.
12937 levél
Válasz 12.06.26. 09:27 #2
McCl@ne
"De nem csak erről lesz szó: a halálok utáni 10%-os elhasználódás nem változik, viszont a csata közbeni folyamatos felszerelési "kopás" mértékét erősen visszaveszik."

Konkrétan a felére. A halálok utáni 10%-ot nem is kell basztatni, nem kell meghalni, aztán kész. Persze nyilván ez nem olyan egyszerű, de az érthető, ha ki akarják iktatni a "megyek-ütöm-meghalok-leszarom-megint megyek" játékstílust
Respect is not given. It's taken.
86 levél
Válasz 12.06.26. 09:17 #1
Egoraptor
Ne erre kíváncsi leszek, patchelik a patchet.
Aztán nehogy az legyen hogy ahhoz is kell majd egy patchfix.
766 levél
Válasz 12.06.26. 09:17
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Diablo III - gyorsjavítás érkezik (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.