Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

8929 levél
Válasz 17.05.25. 11:13 #1309
davkar9
Gwent béta

Elképesztőek ezek a srácok! Még egy kártyajátékhoz is csinálnak story modeot és cgi trailert.
Simple. Eternal. Beige.
8929 levél
Válasz 17.05.18. 16:29 #1308
davkar9
*novigradi küldisor*
>Hmm, végül is Triss egész helyes. Talán mégis összejöhet majd egy vele foglalkozó végigjátszás. Összefűzhetném a ng+-szal.
*újra találkozunk Yennel Skelligén*
>Oké, semmi.

(Képekben:
Talán ha...->Nem!)
Simple. Eternal. Beige.
3809 levél
Válasz 17.05.17. 22:57 #1307
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Igazából csak én hittem, hogy baj, ha nem ebszélek a vadásszal, ezért töltöttem vissza a biztonság kedvéért, de akkor ezentúl nem aggódok, ha valamibe magam botlok bele. Mondjuk tetszett a vadász háttértörténete, a javasasszonyéval együtt. Már az elején árnyalta a világot, pedig csak apróságok.

Egyébként könnyű "elveszni" benne, mert mennem kéne a kapcsolathoz, de máris két-három dolog elterelte a figyelmem. Az első Witchert tíz éve vittem végig, de a főbb pontjai máig megmaradtak bennem, jó volt pótolnia második részt is egy hónapja.

A felhalmozott könyvlistám hosszú, és idővel a DiBookon meg fogom venni e-könyvben a witcher könyveket is.

A sorozat hír meg remek! Egyrészt azért, hogy Netflix, másrészt meg ez a high/epikus fantasy átültetése low fantasy/grimdark fantasy környezetbe, hangulatba remek alapanyag.
27916 levél
Válasz 17.05.17. 16:08 #1306
LordMatteo
Vártam már egy ideje, és reménykedtem, hogy nem az HBO-tól jön, hanem a Netflixtől, így kevésbé lesz pornós.

JIB: ahogy a többiek is írták, jórészt nincsen semmi akkor, ha valamit előbb találsz meg. Kritikus questeknél nem tudsz ilyet csinálni, ahol meg nem fontos, ott lereagálja jól a dolgot a játék (hmm, itt van valami, utánakérdezek valahol, és így indul a quest, nem úgy, hogy valaki megkér arra, hogy járj utána ennek meg annak).
A kibaszás társas játék, sose feledd.
234 levél
Válasz 17.05.17. 14:29 #1305
Trufa
A GoG az achievement-eket számolja %-ban, nem a játékidőt.

Ha fel is veszel DLC küldetést, oda-vissza mászkálhatsz a játék teljes területén (nyilván, ha történetileg lehetséges). Szint alatt úgy sem fogod tudni megcsinálni, csak egy újabb bejegyzés lesz a küldetések között külön színnel.

Nincs semmi, ha előbb találsz meg valamit, mint felvennéd a küldetést, a játék le tudja reagálni. Van, hogy jobb a küldetés kimenetele, ha előbb találsz meg ezt-azt, mint felvennéd a küldetést. Van viszont, hogy rosszabb. A griffnél szvsz tökmindegy.
12829 levél
Válasz 17.05.17. 14:18 #1304
McCl@ne
BRÉKING: ...és akkor mindezek örömére!
Respect is not given. It's taken.
12829 levél
Válasz 17.05.17. 14:12 #1303
McCl@ne
Szerintem itt valami zavar van, bár lehet, hogy én gondolom rosszul.
Én a DLC-kkel még nem játszottam, most kezdtem újra az alapjátékot, nagyjából ott tartok, ahol te. De ki is írta, hogy az egyikhez 30-as szint ajánlott, a másik pedig egy küldetés elvégeztével kezdődik, ami gondolom szintkorlátos, szóval kizárt, hogy te véletlenül felvedd ezt, vagy bármit.
Eleve pl. attól, hogy felveszel egy küldetést, még nem jelenti, hogy meg is kell csinálnod. Én minden küldetést felveszek, bármilyen településen járok is, aztán úgyis szint jelzi, hogy mehet-e már. A DLC-k magas szinthez kötöttek, és eleve te határozod meg, hogy mikor kezded őket.

A griff fészek megtalálása milyen zavart okozott a játékban? Csak kíváncsi vagyok, mert velem még nem fordult elő, pedig White Orchardot megcsináltam vagy ötször.

Amúgy a játék teljesen "organikusan" viselkedik, full természetes módon adja magát minden, szóval nem hiszem, hogy ilyen amatőr ütközések miatt aggódnod kéne, nagyjából kizárt, hogy valamit rosszul csinálhass.

Ezt az órás, szinkronizálós dolgot meg nem tudom, de szerintem szard le. A játék ha jól számolja, akkor nézd azt, aztán kész. Ez a (nem béta) Galaxy még viszonylag friss, simán lehet, hogy bugos.
Respect is not given. It's taken.
8929 levél
Válasz 17.05.17. 14:11 #1302
davkar9
Nem igazán spoilerek ezért én elhagyom.

Gog galaxy elég hülyén mért már megjelenéskor is.

HS-t te indíthatod ha rákattitnasz a hirdetőtáblára. Alapjátékhoz kötődő megbízás onnan nincs, a közelben pedig kevés a térképre felkerülő kérdőjel/amúgy is belebotlasz tehát bőven ráérsz a befejezés után foglalkozni vele. A hét macska fogadó előtti tábla indítja, az fent van északon, Novigrad mellett. Egy két alapjáték kveszt is idehoz majd, de a tábla nem kell hozzájuk. Lesz egy rövid bevezető jelenet indítás után, ami után el kell menned az "új" területre a kezdő-kezdő küldihez, tehát ha véletlenül rákattintanál sem vagy még rákényszerítve, hogy elkezd. Az egyéb HS content is talán a HS területről indul, azokba sem kéne, hogy belefussál. A HS terület a térkép jobb felső sarokában lévő tónál van, egy nagy ~kifli alakú rész Novigradtól keletre és Oxenfurttól északra.

BW majd egy novigradi főküldi befejezése után lesz elérhető. Több hirdetőtáblára is felkerül majd egy felhívás, de azt is te aktiválhatod.
Simple. Eternal. Beige.
3809 levél
Válasz 17.05.17. 12:34 #1301
Juraviel.Ihuan.Bedvin
A tizenegyedik órában értem Velenbe. Lennének (két dolog kapcsán) kérdéseim.

- A GoG Galaxy a szinkronizálás után 7:54 percet ír, míg a játék rendesen jelzi a tényleges játékidőt (a tizenegy óra feletti időt). Már azóta így van, hogy elkezdtem játszani. Nem értem ezt a kb. három óra differenciát. Van ötlet, miért van így?

- A Velenbe érkezéskor a program megköszönte, hogy megvettem a két DLC/küldetéslemezt, és írja, hogy a Hearts of Stone küldetést melyik fogadó melyik hirdetőtáblájánál lehet elindítani.

Még az alap kezdő helyszínen...

SPOILER
... az erőhelykutatás közben előbb ráakadtam a lemészárolt griff-fészekre és a katonák griffel való összeütközésének helyszínére, minthogy a vadásszal beszéltem és ő elvezett volna oda.

Így vissza kellett töltenem a játékot kicsit.


Szóval, amíg az alapjátékkal és küldetéseivel játszom, és közelébe sem megyek a küldetéslemez kapcsán említett hirdetőtáblához (tehát nem nyomok rá E betűvel)...

SPOILER
...akkor így el tudom kerülni, hogy idő előtt a vidéket bandukolva belebotoljak a küldetést érintő helyszínekbe/egyénekbe/elemekbe?

Vagy ha hirdetőtábla közelébe megyek, anélkül, hogy rámennék, elkezdődik a küldetés? Be lehet menni a fogadóba anélkül, hogy elkezdődne a DLC-küldetéscsomag?
3374 levél
Válasz 17.05.15. 06:06 #1300
Sucee
Hah, köszi, sejtettem. Nemsokára vár rám majdnem egy hét itthonülés, majd akkor tudok belemerülni rendesen, de már az eleje alapján is egyértelmű, hogy ez a játék teljes szeretettel készült a kitalált világ és a játékosok fele is.
'Everyone in Heleus has earned some f*king payback.'
32425 levél
Válasz 17.05.14. 22:57 #1299
Creativ3Form
Hát barátom, ha már az első pár óra után így gondolod, akkor mi lesz veled a későbbiekben? Ami az elején van az mind lófasz ahhoz képest, ami a későbbiekben rád vár...és akkor még ott a Hearts of Stone és a Blood and Wine DLC is...huh...jó játékot.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
3374 levél
Válasz 17.05.14. 17:04 #1298
Sucee
Én most kezdtem el játszani vele (életemben először... ), alig hagytam el White Orchardot, de már most nem értem, hogy ezek után miért próbál még bárki játékot csinálni, a közelébe se érnek a Witcher 3 első pár órájának sem.
'Everyone in Heleus has earned some f*king payback.'
8929 levél
Válasz 17.05.13. 23:11 #1297
davkar9
Szépen állja az idő próbáját is! Megjelenéskor és utána a nyáron volt egy-egy alap végigjátszásom, tavaly pedig 1 bw és még közvetlen előtte a hs. Szívesen újráztam/nám többször is, de ennél nem igazán vonzanak az alternatív útvonalak. Gondolkodtam anno egy külön Trisses végigjátszáson, mert ez lenne a nagy eltérés csak hát azt a könyvek törölték. Télen-jövőre megejtem szerintem a canon pt-t, ami értelemszerűen Yen, ezért most ismét egy 'vörös és fekete' újrát tolok. A friss Fecsketorony miatt kiegészítve Ciri fókusszal. A felfedezős első alkalomhoz képest annyival lesz ez most más, hogy majd beintek a Sünnek amikor kell, így az epilógus nem lesz majd olyan keserédes. Illetve
SPOILER
a BW epilógusban így majd lazulhatunk Cirivel a fa tövében witcher szaktanácsokat adva és apa-lánya programokat tervezve. Elsőnél az empresses jelenet jött volna csak akkoriban az bugos volt.


Egértorony és a Bárós questline továbbra is a legjobb! Sőt, utóbbi az egyik legjobb játék küldi, amivel valaha is játszottam.
Simple. Eternal. Beige.
5021 levél
Válasz 17.05.07. 12:46 #1296
Gump
nálam ~330 óra volt a két dlc-vel a teljes végigjátszás.
32425 levél
Válasz 17.05.06. 18:32 #1295
Creativ3Form
A fősztori nálam is kb. annyinál állt meg igaz lehetett volna több, de a vége felé a páncél tervrajz kereső küldiket már hanyagoltam, mert nagyon idegesítettek. Az első DLC olyan 20 órámba telt, a másik picit több volt, olyan 30-35 óra. Szóval én se vittem 200 meg afeletti magasságokba.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
27916 levél
Válasz 17.05.06. 18:28 #1294
LordMatteo
Nekem a Blood and Wine fajlagosan több órát vitt el, mint Nálatok ezek szerint. Az alapjáték ~ 130 óra volt, a BaW pedig kb 60. HoS-ra nagyjából stimmel amiket szoktak írni, kb. 15 óra volt (sok időt vittek el a genyó fightok, főleg a SPOILER
temetőben a Lapátos
A kibaszás társas játék, sose feledd.
32425 levél
Válasz 17.05.06. 18:22 #1293
Creativ3Form
Te imádni fogod ezt a játékot és már most látom, hogy alsó hangon vagy 150-200 órát belefogsz pakolni...az alap sztoriba, hogy aztán még egy olyan 40-50-et belepakolj a két nagy sztori DLC_be.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
3809 levél
Válasz 17.05.06. 16:48 #1292
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Nekem most települ fel. A kettőt gyorsan kitoltam, mert volt egy kis szabadidőm (Húsvét, ritka munkától szabad hétvége+rossz idő, május 1). Erre majd meglátom mennyi idő jut, de nem baj, legalább tovább tart.

Roppantul szimpatikus, hogy a DVD-tokban lévő kódokat beírva a GoG Galaxy rendszerébe megkaptam teljesen ingyen a TW2:AotK_EE és a TW3:WH_GotY digitális változatait is, tehát ha valami valaha lenne a fizikális változattal, nem veszik el az újrajátszás lehetősége.
4721 levél
Válasz 17.05.05. 21:42 #1291
Christoph
Emlékeim szerint olyan harmadánál tarthatsz. Dolgokat korlátozottan érdemes felvenni, nem teljesen felesleges azért. Ha kovácsnál, csinálsz fegyvereket, páncélokat, akkor bizonyos dolgok kelleni fognak, bőr, ércek, szövet. Nyilván az ilyen baba, sótartó és társai kevésbé érdekesek. Ki kell tapasztalni. Azért arra nem érdemes órákat rászánni, hogy az összes fiókot csak ezért átnézz mindenhol.
6617 levél
Válasz 17.05.05. 16:37 #1290
GustyX
Cca. 35 óra játék után még nem jutottam el Skelligére és pont most értem el a 16-os szintet. Főküldetésekben pedig már elhagytam a fürdőházat és a 3 "fejest" kellene keresnem. Kb. fősztoriban hol tartok?

- Geraltot nagyon bírom. Meg akármennyire is buzis, de nekem ebben a részben jön be leginkább kinézetre, bele tudom magam élni a helyébe.
- ennek a sok minden szart (mindent kifosztok, kanalat, piát, ilyen port, olyan port...) felveszek-nek van értelme? Igazából eddig csak macska és fecske főzetet használtam, így nem tudom szükséges-e minden szart felvenni.
- azt megoldhatták volna, hogy legalább egy emlékképben, vagy bármiben ad némi betekintést azokban az esetekben, amikor a könyvekre történik utalás, pl. Djikstra esete... Oké, ismerjük egymást, de mi van????
-a narrátorról nem is tudtam, hogy Dandelion az. Kissé meggyötörtebb, idősebb, bölcsebb embert gondoltam a hang mögé.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
8929 levél
Válasz 17.04.27. 18:24 #1289
davkar9
Újabb remek könyv volt! Viszont már megint pont úgy fogyott el, hogy legszívesebben már nyitnám is a következőt... Arányait tekintve kiegyensúlyozottabb, mint a legutóbbi, bár azért ez most inkább egy Ciri könyv. Na nem mintha ez probléma lenne. Geralt(ék) útja is jó volt, csak sajnos pont a B&W élményt javító kaland előtt búcsúztunk el, az megmaradt a 7. könyvre, amiből voltak teaserek. Újra át is futottam a wiki oldalát, de ettől függetlenül nagyon várom már a rendes befejezést, remélem nem kell arra újabb két évet várni. Célozzuk meg a következő év karácsonyát (max)!

Ja és a kedves Triss megbaszódhat és nem úgy ahogy az az első két játékban le lett nyomva a torkunkon. Nem utáltam meg, azért az túlzás lenne, de a játékokra eléggé megmosdatták a drágámat. Könyvről könyvre romlik a helyzete, nem tudom mi lesz így könyvek+játékok megaújrázással. Lehet nem is várom meg vele a hetest, egyrészt emiatt. A játékmenet szempontjából is rosszul öregszik az első rész illetve az egész Ciri-Yent pofátlanul helyettesíteni próbáló kis köcsög Alvin-Triss plot is fokozatosan veszít - az amúgy eredetileg sem kedvelt - erejéből.
Simple. Eternal. Beige.
8929 levél
Válasz 17.04.24. 19:07 #1288
davkar9
Nem jók ezek a nagy szünetek. Eseményekkel nagyjából képben vagyok, fokozatosan jönnek elő a hol is hagytuk abba részek. Nevek már nehezebbek, főleg ezek a hülye dupla cc, achhás nilfgaardiak. Hetedik előtt már mindenképp érdemes lesz az elejétől újrázni. Volt egy fordítóváltás is, egy feltűnő? eltérés volt csak eddig, (semmi komoly, még így is azonosítható mellékszereplő jellemzése) szinte mindjárt az elején. Sapkowski uram stílusától is elszoktam egy kicsit, pár oldal után azonban a szokásos módon beszippantott.

Játék miatt előtte, közben, utána wikiről már "olvastam", de még elspoilerzve is egészen új élmény. Játékból már ismert dolgok új (illetve a wikizés miatt nem új de mégis az) értelmet és magyarázatot kapnak.

Minimálspoiler, ha jól emlékszem a játék is kifejti: a rózsa. Teljesen más élmény lesz így majd újrajátszani azt a részt.
Simple. Eternal. Beige.
8929 levél
Válasz 17.04.24. 15:21 #1287
davkar9
Egy jó 100 oldallal kövérebb a megszokottnál. Remélhetőleg ez nem fogy el olyan gyorsan.
Simple. Eternal. Beige.
303 levél
Válasz 17.04.18. 15:10 #1286
Ricsi1976
Az igen! Gratulálok!
234 levél
Válasz 17.04.18. 15:04 #1285
Trufa
Nem kell kapkodni. Kíváncsiságból megnéztem, tavaly novemberben kezdtem új játékot és tegnap fejeztem be(?). (Jó) pár kincsvadászat, kérdőjel ill. lóverseny maradt ki, valamint semmit nem is kártyáztam. Iszonyat mennyiségű tartalom van a játékban.

A második végigjátszás mindig a legjobb szerintem, mert akkor már ismered a játékot, felnyomhatod a nehézséget, hogy legyen kihívás és azt válaszolsz, amit akarsz Én szöges ellentétét csinálom, mint az első játékban.

Ez volt a 4,5-edik végigjátszásom, most már tényleg befejeztem. Közel 500 óra (egy multi játékkal sem játszottam még ennyit szerintem), 100-as szint, Geralt révbe ért
27916 levél
Válasz 17.04.18. 11:11 #1284
LordMatteo
Youtubeon is látok ilyen GOOD/EVIL végigjátszásokat, de sokszor ezek elég félrevezetőek (ez is a játék zsenialitását mutatja). Kb. sosincs egzakt jó vagy rossz döntés, ahogy a banyák esetében sem.

SPOILER
Ha nagyon beléjük állsz, akkor a környék felszabadul az uralmuk alól, viszont sok olyan "áldást" is elveszítenek, ami addig megvolt nekik, cserébe meg a fülüket/gyereküket adták. Nem véletlenül tiltakozik az összes itt lakó az ellen, hogy Geralt találkozzon a banyákkal.


Tegnap nekiálltam a newgame+-nak, de őszintén szólva nincs meg az a lelkesedés már. A főszálon szeretnék végigmenni, de ha csak a szükséges mellékküldetéseket csinálom mellé (pl Keira-szál, vagy most remélhetőleg Letho már összejön...), a Dijkstra-féle összeesküvés, stb, ez is rengeteg idő, ami nem feltétlenül van meg újra.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
6617 levél
Válasz 17.04.15. 21:17 #1283
GustyX
Köszi, sikerült a legjobb véget összehozni, hála a (lentebb írt véletlennek).

Általában nem vagyok gyilkos, mindenkit megmentek, elengedek, szóval 99,9%-ban GOOD karakter vagyok, de ezt a triót az első adandó alkalommal ki akarom csinálni.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
27916 levél
Válasz 17.04.15. 20:48 #1282
LordMatteo
SPOILER
Ha a banyákkal való találkozás előtt kiszabadítod a szellemet, akkor elpusztítja a közeli falut, a báró felesége életben marad, gyerekek szabadok.

Ha a banyákkal való találkozás után szabadítod, akkor pusztul a falu, gyerekek szabadok, báró felesége átváltozik vizibanyává, és egy elég kemény csoportos harc is jön: Geralt, boszorkányvadászok + báró lánya, báró emberei vs. mindenféle mocsári mocsok tömegben + egy pokolfajzat, ami itt elég kemény dió (persze értelmes nehézségi fokozaton). Báró később felakasztja magát, Hollókő még nagyobb nyomorba kerül.

Ha elpusztítod a szellemet (akár előtte, akár utána), gyerekek maradnak. Báró feleségét nem tudom, nem erre mentem.

A banyákkal később még rengeteg dolog lesz, az alapjáték legerősebb ellenfelei közé tartoznak, legalábbis ahogy Geralt beszél róluk.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
126 levél
Válasz 17.04.15. 19:30 #1281
sluq
SPOILER
Nincs jó döntés, mert a másik esetben a fa szelleme kiírtja az egész falut, tehát szívás ígyis-úgyis. Ami még különbség, h az egyik ágon a báró felakasztja magát, a másikon meg túléli, és elviszi a feleségét valami gyógyászhoz
6617 levél
Válasz 17.04.15. 15:51 #1280
GustyX
Egy kis segítség, illetve magyarázat kellene az alábbi küldetés(ek)hez:
Az erdő asszonyai:
SPOILER
A 3 banya ugye azt kéri tőlem, hogy öljem meg egy fa szellemét. Én meg akartam menteni a fát, szereznem kellett varjú tollat, lovat, még valamit, de ezt nem jelezte a küldetésjelző, mit honnan, hogyan. Véletlenül megtámadtam és majd kinyírtam a faszellemet (aki ugye meg tudja menteni a gyerkőcöket). Na most mi van? Rákérestem a végigjátszásra, de elég bonyolultan van leírva ez a küldetés, hiszen megelőzi még száz másik, de ha másabb sorrendben csinálom meg, akkor máshogy alakul stb. Szóval itt mi lenne a jó döntés? Vagy hogyan alakult volna, ha nem ölöm meg a szellemet? Melyik a jobb vég? Azt viszont már tudom, hogy a Nagyi a báró felesége meg hogy ezzel a döntéssel a gyerekek meghalnak.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
6617 levél
Válasz 17.04.13. 22:04 #1279
GustyX
"A TW3GotY raklap DVD-je mellé kaptam egy GoG kódot. ..."

Igen, GoG Galaxy a neve, itt aktiválod a kódot és a netről leszeded a játékot, mint a steamről. Gyakorlatilag ez a CD Projet Steam-je, csak itt többféleképpen tudod letölteni a játékot, nem egyszerre egyben az egészet, külön-külön kell telepíteni a DLC-ket.
Illetve ha a GotY kiadásod van, akkor le tudod szedni egyben.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
303 levél
Válasz 17.04.13. 22:01 #1278
Ricsi1976
Fut win 10 alatt, nálam ment. GoG kell! A többit nem tudom.
3809 levél
Válasz 17.04.13. 21:51 #1277
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Megvettem a Witcher 2-t is a harmadik rész mellé.

Több kérdésem van.

Az első, hogy a második rész fut-e rendesen Windows 10 rendszeren?

Az első részbeli, kb. 90 órás mentésem már rég nincs meg, de van a NexusMode-ról mentésem. A második ennek kapcsán. Ha létrehozok egy The Witcher/save könyvtárstruktúrát a Dokumentumokba a TW2EE látni fogja-e?

A TW3GotY raklap DVD-je mellé kaptam egy GoG kódot.

Ezzel kell leszedni a két nagyobb küldetéslemezt és a 16 DLC-t, vagy ez csak egy sima kód? A papír azt írja a GotY tartalmaz mindent, ez csak egy regisztrációs kód.

Sosem használtam még a GoG oldalát. A Witcherekhez is kell egy Steam-hez/Origin-hez hasonló kliens háttérben való futása?

Előre is köszönöm a válaszokat.
2062 levél
Válasz 17.04.07. 11:16 #1276
PanzerWolf
Köszi mindenkinek!Akkor így jártam.Viszem alap cuccokkal.
Fenyeskardu Sturm 20W/Mo Feketebotos Necron 20N/Mo Ayzaz A Yazin 20Mo/Me Havas Jon 20R/Ri Vak Aemon 20Ri/Mo M A L B O R D U S 20E/Me D A R D A L I O N 20P/W Geor Dar Khordak 20A/E
234 levél
Válasz 17.04.07. 11:15 #1275
Trufa
Pár hete van csak GoG Cloud. De ezt a játékot, mindig öröm végigvinni

Egyébként meg alap dolog, hogy a Dokumentumok egy másik partíción / háttértáron van, mint a rendszer.
27916 levél
Válasz 17.04.07. 11:14 #1274
LordMatteo
GOG pár hete felhős csak, úgyhogy ha azóta nem szinkronizáltál, akkor szerintem esélytelen.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
2387 levél
Válasz 17.04.07. 11:02 #1273
SShark
Szerintem nem olyan régen vezették be a cloud save opciót. Hasonlóan jártam 3 hónappal ezelőtt.
2062 levél
Válasz 17.04.07. 10:40 #1272
PanzerWolf
Gondoltam ma felrakom a Witcher 3-at, és elkezdem nagy kihagyás után a Blood and Wine kieget.Lenne kérdésem.Volt gép újratalapítésem és mindenem veszett.A gog felhőjéből valahogyan nem lehet visszatölteni a régi állásom?Az alapot vittem végig csak.
Fenyeskardu Sturm 20W/Mo Feketebotos Necron 20N/Mo Ayzaz A Yazin 20Mo/Me Havas Jon 20R/Ri Vak Aemon 20Ri/Mo M A L B O R D U S 20E/Me D A R D A L I O N 20P/W Geor Dar Khordak 20A/E
3809 levél
Válasz 17.03.29. 18:48 #1271
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Bizony. Emberiség elleni vétek az elő-, közben- és utószermezények.

Olyan, mintha Uwe Boll megcsinálná mondjuk a Ponyvaregény, vagy Lynch helyett rábízták volna Twin Peaks folytatását.
4162 levél
Válasz 17.03.29. 10:37 #1270
gothmog
Így már bocsánatos a "vétek".
Endure. In enduring, grow strong.
19715 levél
Válasz 17.03.29. 10:31 #1269
Peace
Jól tudod. Az 1965-ös "A Dűne" idehaza "A Dűne I." és "A Dűne II." néven két külön könyv formájában jelent meg, így jött ki a 7.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4162 levél
Válasz 17.03.29. 10:25 #1268
gothmog
Alapos off, de én úgy tudom, hogy csak 6 darab Dűne könyv létezik. A többi regény a Dűne univerzum ellen elkövetett istenkáromlás: vigyázz, mert ha elolvasod valamelyiket, eljön érted J.I.B., és a vizedet veszi!

Amúgy, hogy on legyek: valamikor idén már szert kellene kerítenem nekem is a W3 (+ dlc-k) végigjátszására. Bő egy éve csücsül a polcomon, de igen nagy falat, az időm pedig kevés, így még nem bírtam belevágni. (Jelenleg a Torment: ToN-t játszom, és bő három hét alatt szűk 40 órát bírtam beletenni, pedig én a játékosok azon szűk niche-ébe tartozom, akik pontosan azt a "komponenst" keresték benne, amelyben valóban igen erős a játék (a számtalan - s köztük néhány igen durva - hibája mellett), magyarán nagyon élvezem, és tetszik.)
Endure. In enduring, grow strong.
19715 levél
Válasz 17.03.29. 10:10 #1267
Peace
Akkor felkerülnek a listára. Bár a játékokon már túl vagyok, de ettől függetlenül elolvasom majd őket.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
19715 levél
Válasz 17.03.29. 10:09 #1266
Peace
Újonnan csak nagyon ritkán veszek könyvet, ha valami elképesztő leárazás van, és olyan könyvről van szó, ami nincs épp vaterán vagy moly-on. A 7 db Dűne könyvet 4200 HUF-ért vásároltam össze antikvár példányokból.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
27916 levél
Válasz 17.03.29. 09:46 #1265
LordMatteo
Kifutottam a szerkesztési időből:

pl a Gwentben az összes karakter ami nem ismerős a játékból, az a könyvekből jött. Rengeteg utalás, szereplő is onnan van, de már az első rész óta így megy; minden amire utalnak a szereplők, az a könyvekben szerepel!
A kibaszás társas játék, sose feledd.
27916 levél
Válasz 17.03.29. 09:39 #1264
LordMatteo
Szokatlannak mindenképp szokatlanok. A játékban megismert Geralt eléggé különbözik a könyvbélitől, ezt le kell szögeznem! Ettől függetlenül pedig mocskos jók. Ésszel kell olvasni mondjuk, mert néha elég zavaros tud lenni (pl. amikor politizálnak vagy a varázslónők beszélgetnek). Olyan pluszt ad a játékhoz, főleg a hármashoz, amit nem lehet pótolni. Mértéktelenül örülök, hogy a játék előtt olvastam mindegyik könyvet, mert kb. duplázza az élményt.

Az első két könyv viszont novellagyűjtemény, utána vált folyamatos történetmesélésre (bár előtte is sorban követik egymást a sztorik).
A kibaszás társas játék, sose feledd.
303 levél
Válasz 17.03.29. 09:33 #1263
Ricsi1976
Szukits.hu 30% kedvezmény a könyvekre, ha érdekel. Onnan rendeltem én is. Sajnos nem tudok nyilatkozni a tartalimról, mert nem kezdtem bele. Van vagy 10 könyv ami vár reám.
19715 levél
Válasz 17.03.29. 09:25 #1262
Peace
A könyvek amúgy szimplán jók vagy mocskosul kegyetlen jók? Gondolkozom rajtuk jó ideje, de most Dűne sorozat van terítéken, utána meg Horus Heresy folytatása....de ha kiemelkedően zseniálisak, akkor lehet majd beszerzem őket. Vagy legalább az elsőt.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
303 levél
Válasz 17.03.29. 08:57 #1261
Ricsi1976
Értem én, de ha így kezd bele is játszható, de az előzményekkel érthetőbb. Nálam azért volt bukó, mert egy trágya pc-m volt, így a 3-sal kezdtem konzolon, najd lecseréltem a pc-m és jött a 2 és 1. A stílussal is akkor ismerkedtem és megszerettem. Nem azt mondtam, hogy visszafelé kötelező játszani, csak azt, hogy nem ördögtől való.
27916 levél
Válasz 17.03.29. 08:51 #1260
LordMatteo
De érted, attól ezt még másnak ajánlani, hogy egy _történetben_ legerősebb játéksorozatot visszafelé játsszon nyugodtan végig, mert így a legjobb, az nettó baromság. Nem is tudom, ki írta már más topikban, hogy a Mass Effectet visszafelé játssza végig...

Ennyi erővel nézzétek meg minden film utolsó 10 percét, aztán nézzétek meg az elejétől fogva újra.
A kibaszás társas játék, sose feledd.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.