Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

16975 levél
Válasz 20.06.08. 20:24 #1864
david139
Végül is van benne valami, nekem lehet azért sem ütött akkorát, mert nagy kihagyásokkal játszottam. Illetve nem is a sztorit akartam kritizálni, nekem inkább, hogy az alap játékhoz képest kicsit lineáris volt, kevés sidequest, witcher contract ilyesmi. A runecraft vagy micsoda meg kicsit meh.
A top moment nekem egyébként a Yenes djinnes sidequest
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
1972 levél
Válasz 20.06.08. 15:42 #1863
jawsika
Nem tudom, számomra a HoS az egy mestermű. Tehát kábé az egész Witcher 3 legjobb része. Maga GOD (már ez is) karaktere, az ő háttere, a misztikusság, ami körüllengi és az a mégis lehengerlő, ellenállhatatlan erő, ami sugárzik a figurából. Hihetetlenül jó lett a szinkron is. A zene meg... szavak nincsenek. Mindig végigfut a hideg a hátamon, ha meghallom. Az, hogy hogyan vezették elő, és menniy mindent tartottak titokban végig, sőt, egészen a kieg alatt. Olgierd és a kívánsága. Az, hogy nem derül ki, mit kért pontosan. Nemrég agyaltam azon, hogy lehet, hogy Iris nem is volt eredendően szerelmes olgierdbe, hanem a toad-princebe (akkor még nem volt toad). Olgierd - nem ismert - kívánságának a része volt, hogy Iris szeressen belé. Ez meg is történt. Iris családja is furcsállja, hogy Iris lelépett vele. Iris beleszeretett és mágikus kötés lett köztük. Ez tartott is addig, amíg Olgierd meg nem ölte Iris apját. Akkor Iris azt mondja, hogy Olgierd, akit szeretett már meghalt. És az, aki ott van, nem jelent neki semmit. Szerintem itt tört meg a varázs és ez is Gaunter O'Dimm trükkje volt, hogy Olgierd ugye megváltozott a kővé vált szíve miatt és Iris sem szerette többé. Ezután Iris nem lép le, vagy megy haza, nem is próbál szökni, sőt semmilyen érzelme nem marad, csak a bánat, hiszen a többit GOD gerjesztette. Szerintem a kívánság miatt nem tudott elmenni, hiszen mágikusan lettek összekötve. Nem arról van szó, hogy visszapattant volna a kerítésről, hanem hogy "bound"-olva lett, és nem is akart meg nem is tudott vona elmenni. Ekkor bezárkózik és meghal. De! Nem hal meg, mert a kívánság része, hogy legyenek együtt ugye örökre, ezért a Painted Worldben él tovább. Oké, láttunk már ilyen wrathokat, meg a Tower of Miceban is van ilyesmi, de Iris full önmaga maradt a painted worldben, csak kifakultak az emlékei. Szerintem ez is a fent leírtak miatt volt. És a rózsa tartja életben, mert az a kapcsa Olgierdhez. Mert az tartja össze őket és amiatt halhatatlan. És ha elkéred, ez megtörik és végleg meghal. És ugye az Iris szerelméért Olgierd feláldozta a testvérét. Szóval... lehet hogy a végén mégsem őt választani a jó döntés mert egy aljas g*ci volt...

Mindenesetre Gaunter O'Dimm eladta volna nekem az egész gamet. És ha belegondolunk, hogy kábé a játék legelején futunk össze vele, és már akkor eltervezték. Meg az a sok hint meg utalás rá az egész játék alatt, amik csak sokadszori nekifutásra nyernek értelmet...

Nemtom, nekem abszolút favorit rész a Ladies of the Woods mellett.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
16975 levél
Válasz 20.06.08. 08:42 #1862
david139
Nagyobb kihagyás után befejeztem a Heart of Stone-t Jó párszor el is picsázott az Irises végén a fight Jó volt ez a DLC, de azért nem kiemelkedő. Belenéztem a másikba, ez első blikkre azért nagyobb szabásúnak tűnik, már várom
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
4318 levél
Válasz 20.05.23. 01:11 #1861
Sucee
A macskák nem szeretik a vajákokat.
11212 levél
Válasz 20.05.21. 23:32 #1860
VodevilX
Amúgy most borzasztó csalódott vagyok amiért nem lehet a cicákat etetni vagy simogatni a Seven Cats Inn előtt, pláne azért mert valami más (jelentéktelen?) játékban amire már nem is emlékszem tudom hogy volt pet gomb Adtam volna mind a 7nek valami sült húst vagy valami
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
10283 levél
Válasz 20.05.21. 11:41 #1859
davkar9
Total War Warhammer 2. Pár hónapja kiderült, hogy Henry Cavill szereti a TWt és a TWW-rel is játszik amitől reddit és a fejlesztőknek is bugyit kellett cserélni. CA az új dlc-be berakta ezt az easter egget. Superman nem igazán illik a settingbe, így maradt a witcher kacsintás.
All me best mates are trees.
4543 levél
Válasz 20.05.21. 11:17 #1858
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Henry Cavill játékos profilja? Milyen játék ez, hogy witcher easter egg van benne?
10283 levél
Válasz 20.05.21. 10:29 #1857
davkar9
cute
All me best mates are trees.
4543 levél
Válasz 20.05.21. 09:51 #1856
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Tényleg a "Miracle of Sound" is ott van, a "Wake the White Wolf-ot ismerem, azt is imádom.
1833 levél
Válasz 20.05.21. 08:22 #1855
Aribeth
Plusz a Miracle of Sound, akitől imádom a Wake the White Wolfot.

És Tina Guo, akinek az ismertsége messze meghaladja a youtube sztárokét (Hans Zimmerrel dolgozott együtt, többek között.)
Fantasztikus, hogy ennyien részt vettek benne.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
4543 levél
Válasz 20.05.20. 20:11 #1854
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Könnyem majdnem kicsordul, akkor királyság, hogy ezt összehozták. Még Alinát és Malukaht is felkérték, ami akkor überkirályság, hogy ááááááá.

[Sosem érdekelt az ilyesmi, most sem igazából, meg végül is csak 72 dislike van... de nekem, még ha nem is tetszik egy játék, és abban az égvilágon semmi, még zenéje sem, soha az életbe nem jut eszembe, hogy egy évfordulós zene-videóhoz odamenjek trollkodni.]
4318 levél
Válasz 20.05.20. 12:28 #1853
Sucee
Ilyenkor amúgy jobb katt a broken linken, hivatkozás másolása, majd címsorba illesztés után csak törölni kell a plusz http-t az elejéről.
23887 levél
Válasz 20.05.20. 12:20 #1852
Peace
Tessék koncentrálni!!! Nem szabad elkalandozni, mert ez lesz a vége.
3063 levél
Válasz 20.05.20. 11:53 #1851
RAI*DEN
Nem csak, hogy be kéne fejezni, részemről elkéne jutni addig, hogy el is tudjam kezdeni a Hearts of Stone kiegészítővel együtt... Ehhez mondjuk először befejezném a DeathMarch végigjátszást amit 1 éve megszakítottam kb, relatíve az elején, new game+ módban... Sose jutok el addig... Pedig kéne. Most The Outer Worlds pörög nálam, aztán valszeg beleszagolok a Doom Eternalba, ha már azt is megvettem, de lehet The Witcher 3 folytatást lesz előtte
10499 levél
Válasz 20.05.20. 07:08 #1850
MattMatthew
Right in the feels!
Ügyes húzás volt összehozni ezeket a zenészeket, hangulatos videó lett... végre tényleg be kéne fejeznem a Blood&Wine-t.
“This is not going to go the way you think.”
1833 levél
Válasz 20.05.20. 06:34 #1849
Aribeth
Köszi! Bocsánat, itt van rendesen.
(Bakker, bekerült egy space a link elejére, ezért omlott össze.)
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
6967 levél
Válasz 20.05.19. 23:47 #1848
GustyX
A link nem működik.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
1833 levél
Válasz 20.05.19. 23:07 #1847
Aribeth
Évfordulós karanténzene is van.

(Tudom, gs, bocs, de nem kezdtem el emiatt külön linket vadászni.)

Update a korábbiakhoz, megveregetem a saját vállam, sikerült két hónapja befejezni a negyedik kört a Halálfutamon, megvolt a plecsni is. Egy ideig nagyon szerettem volna a platinát is megszerezni, de kellett egy kis szünet, mert belefásultam abba, hogy több száz órányi ténylegesen értékes játék után a lélekölő bummafejbehalottvagyhaver, akarom mondani, “ölj meg ötven ellenfelet fejlövéssel”, “nyírj ki húsz tehenet”, meg a “gyújts fel tíz ellenséget sárkányálommal” jellegű ácsikat próbáltam kergetni. Mindenesetre arra büszke voltam, amikor a B&W-ben sikerült az óriást szemen lőni, csak öt visszatöltésbe és minden létező lassító, fagyasztó skillbe és bombába került.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
10283 levél
Válasz 20.05.19. 15:41 #1846
davkar9
Te jó ég...5 év.
All me best mates are trees.
1833 levél
Válasz 20.02.29. 22:23 #1845
Aribeth
Szóval az a helyzet, hogy ez a nyüves játék és az Uncharted 4 olyan magasra tették a lécet játékélmény és sztori tekintetében, hogy jelenleg kevés egyéb játékban lelek örömet, legyenek azok bármekkora kritikai sikerek (pl. Death Stranding, Detroit: Become Human pár óra után kaptak egy delgombot, God of War 4-gyel kicsit tovább húztam), illetve vannak olyanok, amik érdekelnek, de inkább PC-re kellene feltennem őket, ezért továbbra is maradok a jól bevált szörnyvadászatnál.

Két olyan alaptétel van a W3-mal kapcsolatosan, amiket gyakran hangoztatnak a népek az interneten:
1. DM szinten érdemes játszani, mert nem olyan rettenetesen nehéz, hogy csak a legelszántabbak bírják idegekkel, de épp eléggé macerás ahhoz, hogy a játékos kénytelen legyen a játék minden lehetőségét kihasználni. (Már amennyit a szűkös skill helyszám lehetővé tesz, és ezen a B&W-ben beszerezhető további plusz helyek is csak részben segítenek, mellesleg jobban várom azt, hogy egy szörny vörös mutagént dobjon, hogy feloldhassam az utolsó helyet is, mint a karácsonyt.)
2. Az alchemy build nagyon király, ha veszi az ember hozzá a fáradságot.

Mindkettőt elhessegettem éveken át, de most I stand corrected, ugyanis tényleg kibaszottul élvezetes a DM-en megtervezni és kivitelezni a csatákat, a bestiáriumot nézegetni, megjegyezni, hogy a nekker nem nekrofág, hanem ogroid, meg a többi. A játék elején szánalmas volt, ahogy minden farkascsapat feltörölte velem a padlót, utána pedig alaposabban ráálltam a jelek vonalra, de nagyon körülményes volt használni, ezért Novigrad kapujában vettem egy nagy levegőt, fellapoztam 3-4 alchemy build útmutatót, és összeraktam egy nekem tetsző skillfát. És bazzeg, ez így tényleg majdhogynem faceroll, persze ehhez kell az is, hogy a ng+ miatt volt eleve vagy ötven szabad skillpontom, tehát a főzetmérgezési értékhatárba belefér egyszerre négy ital is, illetve kb. másfél óráig kitart egy főzet. Meg ki van fejlesztve az összes ital, bomba és olaj.

40 óránál tartok, épp Skelligén tartok a halotti torra. Lassan utánaolvasok megint, hogy is vannak a hatalmi viszonyok a szigeteken, mert Eist lenemíromavezetéknevét király maximum 10 éve halhatott meg, tehát Bran és Birna sem élvezhették olyan hű, de sokáig az uralkodást.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
10499 levél
Válasz 20.02.16. 19:00 #1844
MattMatthew
Le a kalappal! Vajon szintben is kb ott volt mint a quest? Talán 36. szinten voltam itt, ez meg 32-es vagy 34-es és ennyi találatból nem tudtam volna eleget sebezni rajta...
“This is not going to go the way you think.”
10499 levél
Válasz 20.02.16. 18:02 #1842
MattMatthew
Haha... GeraltVlodimir von Everec a legjobb esküvői vendég. Ügyesen vegyítették a nyálas sablonokat, a vészjósló beszélgetéseket és a kapuzárási pánikokat. Annak örülök, hogy léccel kellett eltángálni a bátyókat, nem megint ökölharc volt.
“This is not going to go the way you think.”
12729 levél
Válasz 20.02.15. 21:21 #1841
Gobiakos
Fákk, mobilról dupla. Bocsi!
12729 levél
Válasz 20.02.15. 21:20 #1840
Gobiakos
Kb 20 perce értem a végére. Nagyon klassz játék, milliom lehetőséggel és potenciális játékórával.
Simán el tudom képzelni, hogy vissza fogok még térni a kiegekhez, de most egyelőre félreteszem és következik valami más játék.
12729 levél
Válasz 20.02.15. 21:20 #1839
Gobiakos
Kb 20 perce értem a végére. Nagyon klassz játék, milliom lehetőséggel és potenciális játékórával.
Simán el tudom képzelni, hogy vissza fogok még térni a kiegekhez, de most egyelőre félreteszem és következik valami más játék.
10499 levél
Válasz 20.02.15. 21:02 #1838
MattMatthew
Elsőre nekem is kimaradt, csak úgy ajnározták net szerte, hogy mekkora királyság az a figtht, hogy újratöltöttem.
Az a 0 sérüléses nem hiszem, hogy death march-on ment. (azaz noob)
“This is not going to go the way you think.”
4318 levél
Válasz 20.02.15. 20:08 #1837
Sucee
Pont a napokban néztem valami videót erről, ahol srác 0 sérüléssel, Quen használata nélkül és elrejtett HUD-dal gyakja le. De amúgy még úgyis picit bénának hatott, ahogy belerúg/lök az amúgy elteleportáló ellenfélbe.

Nekem amúgy az a fight egy az egyben kimaradt, én nem szóltam bele mások kivégzési szokásaiba.
10499 levél
Válasz 20.02.15. 20:06 #1836
MattMatthew
Ez az Olgierd első csata azért elég bosszantó volt. Bár kicsit elkényelmesedtem, a 1-10. szintig tartó DM szívás után a fő történet boss fightjai elég könnyűek voltak. Imrelith is, Eredin is. A Béka herceggel már szívtam, de azt korrektnek éreztem és élvezetes volt, mert ott a pro-aktivitás volt értékelve. Jó ritmusban lehetett támadást kezdeni, működtek a bombák, olajok.
Ellenben Olgierdnél ahogy láttam egyedül az működött, hogy megvárom míg támad, megszakítózok és egy fast attackot beviszek. Repeat x1000. Miközben tőle pár találat elég az üdvösséghez. Úúúncsííí és lusta megoldás.

Amúgy jó cucc ez a kieg, gyereknóta O'Dimről a keresztútnál... brr...
“This is not going to go the way you think.”
1972 levél
Válasz 20.02.13. 17:04 #1835
jawsika
Ebben a készítők igencsak furcsák voltak. Pl Skelligén van egy sziget, ahol GoT mintára vannak Sky Cellek. Na azok is emlékeim szerint kábé 3-4 méterre voltak a földtől. "Talán a bokám kimenne, ha beleugranék."
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
10499 levél
Válasz 20.02.13. 16:39 #1834
MattMatthew
Game of the year edition szerintem orvosolta ezt. Nekem alapból kigurulja az eséseket gomb nélkül és eddig csak több emelet zuhanás esetén haltam meg.
“This is not going to go the way you think.”
1972 levél
Válasz 20.02.13. 16:36 #1833
jawsika
Ja amúgy érdekes ez is. Van egy teljesen komplett emlékem arról, hogy a báró házából kilépve, átugrottam a lépcsőkorlátot és belehaltam anno PCn. Most megpróbáltam PSen és nem sebzett. Strange.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
1972 levél
Válasz 20.02.13. 16:35 #1832
jawsika
Azt hiszem én voltam. Szívesen. Gobi neked is

Az esésektől többet haltam az első végigjátszás alatt, mint bármi mástól összesen...
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
23887 levél
Válasz 20.02.13. 13:30 #1831
Peace
Az tuti!!! A legviccesebb, hogy második végigjátszás B&W vége felé tudtam meg, hogy csak azok a skillek működnek, amiket beteszel a mutagének mellé. Az az igazi szánalom!!!
12729 levél
Válasz 20.02.13. 13:25 #1830
Gobiakos
Hogy ki írta, arra már én sem emlékszem, de Peace és én is imába foglaltuk anno a nevét.
1833 levél
Válasz 20.02.13. 12:12 #1829
Aribeth
MM: Na végre, welcome, brother.

A héten megint volt lehetőségem játszani, így folytattam a death marchot, amiben azért egy ideig igencsak kihívásokkal küzdöttem, azaz rá kellett szoknom olyan alap dolgokra, mint a quen használat (korábban használtam talán összesen tízszer) és a gyakori kitérés, de nagyon élvezem. Tegnap egy jó húsz percen át csak a skillpontokat osztottam újra (megint), de egyelőre nem tudok elszakadni a jelek+harc kombinációtól, pedig tudom, hogy van harmincmillió alapanyagom és fullra kifejlesztett főzetkészletem, és csak egyszer kellene túljutnom az “én nem fogok a főzetmérgezéssel meg trutyikkal baszakodni” ellenérzésen, és egy új világ tárulna elém.
Egy kollégám is elkezdte végre, miután évekig hájpoltam, most össze kell írnom neki egy kezdő skillkészletet, ahh, de jó néha a bölcs öreget előadni.

Nem tudom már, hogy ki írta, hogy eséskor gurulni kell, és akkor nem döglök bele, ha lefordulok a létra tetejéről, de áldassék a neve, három év és párszáz óra játék után ez hatalmas minőségi ugrást jelent a játékélményemben.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
10499 levél
Válasz 20.02.13. 09:42 #1828
MattMatthew
Félelmetes hasonlóságok vannak a végigjátszásod és az életem közt!

Kedvenc steam review jut eszembe erről: "You can do everything you can't do in real life, like casting magic and talking to girls"

@Sucee Valahol ezt is megértem. Keira felajánlásánál éreztem azt hogy ugye most ez csak vicc? Eddig még Geralt sem süllyedhet...
“This is not going to go the way you think.”
23887 levél
Válasz 20.02.13. 08:07 #1827
Peace
Én jól "be**optam" a szerelmi szálat.

SPOILER
Voltak emlékeim, hogy 5 évvel ezelőtt ágyhoz kötöztek és jól otthagytak, mert mindkettőjüknek csaptam a szelet. Volt egy olyan badar gondolatom, hogy ha most egyikükkel sem jövök össze, akkor a végére összejön a threesome. Ne kérdezzétek, hogy jutott ilyen az eszembe, de teljesen ebben a hitben voltam. Aztán jött a pofára esés, hogy nem lett senkivel semmi. Direkt nem néztem utána, hogy milyen lehetőségek vannak. Ez van, tanultam az esetből. Shani meg széthányta magát szex közben a csónakban, mert bepiált, mint állat. Szóval jól sikerült!
4318 levél
Válasz 20.02.13. 06:19 #1826
Sucee
A mai napig nem tudtam rávenni magam "akármelyik sorceress" végigjátszásra...
28437 levél
Válasz 20.02.12. 23:00 #1825
LordMatteo
Én sem bírtam magam soha rávenni egy Triss végigjátszásra. Az első részben pedig Shani végigjátszás maradt ki, pedig azt vagy 5x kipörgettem. A mai napig nem tudom, milyen az a második Shani kártya, amit davkar annyira imád.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
1972 levél
Válasz 20.02.12. 21:26 #1824
jawsika
Gratulálok, fel vagy véve. I see you are a man of culture as well
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
10499 levél
Válasz 20.02.12. 20:51 #1823
MattMatthew
dis gon b gud...
Yen! Ami meglepett engem is, mármint Witcher 2 és az első 2-3 Vaják könyv után biztos voltam a Triss szálban. Aztán... aztán dramaturgiailag egyszerűen Novigradban az tűnt a jobb döntésnek, hogy elengedem amíg Yennel nincsenek tisztázva a dolgok. Az ominózus unikornisos jelenet sem eset meg épp ezért, mert nem illett nekem oda rögtön a találkozás napján. Aztán az a történet szál a The Last Wish questtel olyan természetesen bontakozott ki. A már említett Geralt+Yen+Skellige landscape beállásokkal együtt.
Aztán később Yen teljesen normális/szerető reagálásai teljesen megerősítettek ebben, szóval elég kevés esélyt érzek rá, hogy képes leszek egy Triss végigjátszásra.

(Szóval így a játék után majd a következő netflix évadkor én is nyivákolni fogok nemYen miatt mint davkar9!)
“This is not going to go the way you think.”
4543 levél
Válasz 20.02.12. 20:29 #1822
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Oké, vallj színt! Triss vagy Yennefer?
1972 levél
Válasz 20.02.12. 20:06 #1821
jawsika
"De ők nyilván tévednek és semmit sem tudnak az élet nagy kérdéseiről." Pontosan.

Szerintem a builden múlik. Nekem a főzetes witcherrel faceroll minden harc max diffyn is. Ezért is utálom a bunyókat, ahol nem használhatom.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
10499 levél
Válasz 20.02.12. 20:04 #1820
MattMatthew
Nos, én sem tudom, hogy PS5 mit fog hozni, de, hogy te tele fogod okádni vele a fórumot az biztos!
Kóstolgatást félretéve, biztos más életérzés kanapén elfekve tévén játszani, de részemről pl szempont volt, hogy gaming set amibe pénzt ölök hátizsákban reptethető legyen.
“This is not going to go the way you think.”
10499 levél
Válasz 20.02.12. 19:58 #1819
MattMatthew
Lóversenyeket nem toltam, se gwentet (tudom, eretnekség). A main story eléggé úgy van előadva mint ami sürgős, még akkor is, ha tudom, hogy csak az a pár cut off point a lényeges.

Most így olvasgatva az esetleges lezárásokat abszolút elégedett vagyok, sőt, sokszor művészi a lezárás. A jó befejezést* kaptam, de olvastam pár rage-quit történetet akik szintén azt kapták, csak feladták amikor Geralt közölte Emhyrrel a hírt Ciri haláláról. Tényleg nagyon jól, stílusosan vezették le az utolsó küldetés után a felfokozott hangulatot. Engem is a letargia kerülgetett egészen addig míg Geralt fel nem olvasta a kard feliratát... Zireael... onnantól kezdve meg vigyorogtam mint a tejbetök...
A döntéseimet illetően talán ott lehetne jobb, hogy Dijkstra lehetett volna király, de nem hagyhattam ki, hogy eltörjem a másik lábát is. Tényleg nem számítottam rá, hogy ez is Emhyr vesztéhez vezetne. Úgy gondoltam, hogy ha Dijkstra Radovidot gyengíti azzal csak Emhyr malmára hajtom a vizet, ezt meg nem akartam. Bár azon az úton meg Vernont kellett volna halni hagyni, őt meg bírtam.

Játékmechanika: igaz, hogy élvezetes volt a death march, de egy újrajátszás esetén valószínűleg könnyebbet választanék. A legélvezetesebb csatáim ugyanis a 4-6 szinttel outclassolt drownerek ellen volt, amikor nem voltam a quen-evade-fast attack kombóra kényszeríteni, hanem megengedhettem magamnak azt, hogy nincs mindig rajtam quen és eltalálhatnak, de cserébe más jeleket is bevethettem. Nyilván mindehhez az kellett, hogy a játék eleje és a death march rákényszerítsen arra, hogy mindent jól megtanuljak használni.


*A jó befejezésről nem vitok nyitát, bár tudom, hogy egyes, megtévelyedett lelkek szerint a Császárnő ending a jó. De ők nyilván tévednek és semmit sem tudnak az élet nagy kérdéseiről.

(Azért igyekszem itt hosszabban írni mert a "you have startled the witch" effektet hátha el tudok érni. #JIB #Aribeth)
“This is not going to go the way you think.”
4318 levél
Válasz 20.02.12. 18:38 #1818
Sucee
Attól még érdemes azért a sensitivityt és deadzone-t állítani, ha valami nagyon szokatlannak érződik. Aki tapasztalt kontrolleres, annak azért, aki nem, annak azért.
1972 levél
Válasz 20.02.12. 18:36 #1817
jawsika
A hiba bennem van. 20 éve egerezek, és egy éve konrollerezek. Ez a gond, nem más.
FPS-t soha meg se próbálnék.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
4318 levél
Válasz 20.02.12. 18:13 #1816
Sucee
Stick deadzone beállítás nincs esetleg? Nekem semmi bajom nem volt ezzel tényleg.
1972 levél
Válasz 20.02.12. 17:56 #1815
jawsika
A lóversenynél a konzol finomirányítása okoz gondot. Tehát hogy megbicsaklik a ló, vagy hogy nekimegyek egy fának pl.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.