Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

52 levél
Válasz 17.11.18. 02:17 #1487
robertmiller5
IELTS, TOEFL, GRE TOIC tanúsítványok beszerzése (WhatsApp: +447459294174) Útlevél, személyi igazolványok, vezetői engedély

Önnek szüksége van az IELTS, a TOEFL, a GRE és más oklevelekhez sürgősséggel?
Exkluzív ügyfeleinknek lehetősége nyílik arra, hogy IELTS-tanúsítványt és sok más dokumentumot szerezzenek anélkül, hogy a vizsgákat megtehessék. Az általunk lefedett régiók Ázsiában, UAE-ben, Katarban, Ománban, Szaúd-Arábiában, Jordániában, Kuvaitban, Ausztráliában, Kanadában és Európában vannak. A vizsgákat az írók hozzák meg, akiket fizetnek ügyfeleink nevének felhasználásával. Szervezetünk jól kapcsolódik különböző felderítőkkel és vizsgaközpontokkal, hogy íróink az Ön nevében vegyék fel a vizsgát. Személyazonosító igazolványokat is létrehozunk
ügyfeleink nevét, hogy az írók problémamentesen végezhessék a vizsgát. Minden bizonyítványunk eredeti és a British Council minősítésű. Nem készítünk hamis bizonyítványokat! Ha szeretne egy vizsgálatot küldeni, küldjön egy e-mailt. A WE segíthet Önnek abban is, hogy érvényes munkavállalási engedélyeket, vezetői engedélyt, második útlevelet és vízumot kapjon európai, amerikai, kanadai és ausztráliai utazásokra. CSAK CSAK VESZÉLYES VÁSÁRLÓKAT! : diplomaticdocsassistance@yahoo.co.uk

Skype: Rollins.wocott

WhatsApp: +447459294174

E-mail: diplomdocsassistance@yahoo.co.uk
1615 levél
Válasz 17.11.16. 16:02 #1486
Aribeth
Muhahaha, most találtam rá a Lovecraftos és Trónok harcás easter eggekre Kaer Almhultban.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
9165 levél
Válasz 17.11.15. 19:37 #1485
davkar9
Az új könyv - milyen meglepő - nem okoz csalódást! Sapkowski mester ezúttal a szokottnál messzebbről indít a keret történettel és -karakterekkel, amit egy kicsit időhúzásnak éreztem. Bár ebben az is benne van, hogy szívesen folytattam volna egyből onnan, ahol a legutóbb abbahagytuk. Szerencsére ez csak az első pártizen oldalon probléma, hamar meg lehet szokni ezt a bevezetőt. A W3-ban már bemutatott Ciri történetnél hagytam most abba, addig viszont tömény B&W élményjavítást folyik!

Ezen kívül egy új kihívó is érkezett Fringilla (huh!) személyében. Megjelenéskor már sikerült kinyomoznom a szerepét a sagaban, viszont most az olvasás után mérges vagyok, hogy csak ilyen kétmondatos szerepe volt csak a játékban. Illett volna egy Shani-nyi mellékszálat kapnia, vagy legalább annyi szerepet, mint amennyi Keirának is jutott.
Simple. Eternal. Beige.
9165 levél
Válasz 17.11.14. 22:58 #1484
davkar9
Ködsziget+ pipa. Varázslónős dilemmák ide vagy oda, azért mégis csak itt van a játék nagy ereje, a Geralt-Ciri kapcsolatban! A könyveknek is igazából ez a szíve-lelke. Nagyon remélem, hogy a netflix sorozatnak is sikerül majd ezt visszaadnia. @Sucee múltkor kérdezted miért játszom így. Sohatöbbetnem Triss vonal mellett van még egy mostazegyszerutoljára empress szál is, amihez kell a vizimai látogatás*. Az a kézfogás lényegében egy beintés Emhyrnek, egy újabb kanál feelgood a léleknek.

*(Witcheress pt-ben is meg lehetne ezt tartani, de ahhoz a Radovid küldisort kéne úgy zárni ahogyan, amit értelemszerűen nem lehet.)
Simple. Eternal. Beige.
9165 levél
Válasz 17.11.14. 20:57 #1483
davkar9
A múltkor linkelt interjúsorozatban volt arról szó, hogy jóval a kezdet kezdete előtt volt olyan verzió, amiben karaktergenerálós rpgnek indult a witcher. Aztán ezt az ötletet szerencsére dobták. És tényleg, witcher->Geralt. Nemrég volt arról szó, hogy witcher 4 nem lesz, de a világhoz még talán visszatérnek. Annyira szerintem ez sem olyan jó ötlet, mert Geralt nélküli witcher játék már nem adná ugyanezt (/minőség) az élményt. Bőven elég lesz majd a Ciris cameo/mellékküldi lánc a Cyberpunk 2077-ben.
Simple. Eternal. Beige.
1615 levél
Válasz 17.11.14. 20:54 #1482
Aribeth
Üdv a gyorsmentés gombot szénné gyalázók klubjában. A hármasban különösen szükségem van rá, mert körülbelül egy-másfél óránként kidob a játék az asztalra, függetlenül attól, hogy milyen grafikai beállítások mellett játszok (a high-t viszi amúgy), illetve hogy mellette nyitva van-e a steamen kívül bármely más program. Gyanítom, hogy a gépem kezd öregedni. Nem is tartott sokáig, amíg feltelepítettem a "ne legyen átvezető sztorizás a betöltéseknél, mert ha még egyszer meghallom, ripityára töröm a képernyőt" modot. (Ja, és automatikus mentés négy percenként.)
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
1615 levél
Válasz 17.11.14. 20:48 #1481
Aribeth
Én közel hat év elteltével leginkább arra emlékszem, hogy egy jó ideig élveztem, de a hetvenedik óra környékén már nagyon vártam, hogy végre a végére érjek. Volt egy vonzereje a világnak, ezért elgondolkodtam egy újrajátszáson, amit el is vetettem, amikor végiggondoltam, hogy ez mivel járna, és végül inkább a könyveknél kötöttem ki. Na, abból viszont tényleg rajongás lett.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
9165 levél
Válasz 17.11.14. 20:47 #1480
davkar9
Triss fújástól függetlenül nekem is szép emlékeim vannak róla. Sokszor visszavágyom a mocsárba és a teljes 4. fejezetbe. A gameplay viszont rosszul öregszik. A 3 előtt próbálkoztam vele utoljára, akkor vizima külvárosában beszéltem Shanival és ki is léptem. Mentésekkel is volt valami gebasz. Ahol egy játék engedi (üdvözlet az Androméda galaxisból!) nekem ütemre jár az ujjam a gyorsmentésen, biztos ami biztos. A W1 viszont minden gyorsmentéssel új mentést csinált. Úgy rémlik, hogy ezzel anno megjelenéskor is volt probléma és játékon kívül a mappából kellett mindig x-esével törölgetni őket.

B&W-ből akkor a te tempóddal van még egy jó 5-10+ óra. Alap döntéseid alapján szerintem itt is a jó döntéseket hozod majd meg, úgyhogy készülj, mert ez (is) adni fogja!
Simple. Eternal. Beige.
1615 levél
Válasz 17.11.14. 20:41 #1479
Aribeth
Értem, ebben van ráció, de az összkép miatt nem hiszem, hogy bölcs dolog volt ezt az utat választania a stúdiónak. Annak nyilván nem lett volna értelme, hogy egy vadonatúj karaktert indítsanak a witcher világában, mivel Geralt az egész történet lelke, köré épül minden. Így viszont furcsán veszi ki magát, hogy Geralt életének két legfontosabb szereplőjét ennyire látványosan ignorálták a készítők. Meg lehetett volna oldani ezt okosan elhelyezett utalások képében is már rögtön az első részben.

Más: tényleg szuper a rajongói ráncfelvarráson első rész videója. Esélytelen, hogy valaha befejezze, hacsak a kiadó meg nem könyörül rajta, de ezt a verziót még hajlandó is lennék újrajátszani. Bár lehet, hogy így sem, érzem, hogy a mostani TW3 után, amivel ilyen tempóban talán karácsonyra végzek, jó ideig nem lesz energiám 70-100-150 órákat beletenni egy játékba.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
3919 levél
Válasz 17.11.14. 20:30 #1478
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Igaz, én is így látom, hogy remekül átültették, és még tíz év távlatából is emlékszek a játékra, nagy hatással volt rám.

Egyébként a B&W-ben maradt pár mellékküldetés, a főküldetésben a boros-bornyomosnál tartok, amikor kimentünk a hercegi borász birtokára.
9165 levél
Válasz 17.11.14. 20:20 #1477
davkar9
A világot és a hangulatot remekül átültették. Könyvek előtt nagyon szerettem a többi részét is, szerintem 4-5 végigjátszás simán összejött akkoriban. Utólag azért látszik, hogy szinte az összes nagyobb küldi csak a könyvek remakeje (Striga, Yen+Ciri->Triss+Alvin, gonosz mágust kell megállítani, stb). Nem terveztek, sima adaptáció, igazából mindegy, de azért minimum egy említést/karakter éreklődik illett volna Ciriről és Yenről. (vagy hát fene tudja, jövőre a teljes maratonnál majd alaposan áttúrom az ingame könyveket az egyben, hátha).
Simple. Eternal. Beige.
1615 levél
Válasz 17.11.14. 19:59 #1476
Aribeth
Az utolsó könyv végét a második játék lelőtte flashback formájában. Azóta nehezen spoiler.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
3919 levél
Válasz 17.11.14. 19:50 #1475
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Szerintem az első résznél még csak vázlatosan volt meg a készítőknek, hová fut ki a történet, nem véletlen használták az amnézia-kártyát. Ezért kár is számon kérni Vesemir vagy Triss karakterén a hallgatást Yen vagy Ciri kapcsán. Ha bukta lett volna az első rész, akkor a rejtélyes vége videó ellenére is kaptunk egy lezárt történetet nagyjából.

A második-harmadik rész az, ahol összeállt a koncepció, és az, hogy elkezdték hozzászőni jobban a könyvekhez (mondom ezt úgy, hogy a negyediknél tartok), míg az első egy széles merítésű paletta volt a witcher világából.

Ez szerintem jó elképzelés volt, hisz a legelején nem tudhatták, hogy egy kis stúdióként hová fejlődnek majd.
1414 levél
Válasz 17.11.14. 19:02 #1474
jawsika
Én töredelmesen bevallom, hogy az 1. játék 1. fejezetét játszottam eddig le, a 2.at egyáltalán nem, a könyveket meg most vettem meg, majd nekiállok a hetekben és sietek letolni a game-ket is. Ugyanakkor a 3. részt kétszer toltam végig, egyszer Trissel, most pedig a Yennes végigjátszás végén járok, B&W-ben, Ciri witcher lett mindkettőben, az egyetlen különbség a "pár" személye. Egyértelmű, hogy az írók Yent favorizálják, a wiki olvasgatása után én is. Nagyszerű a megvalósítás, sokkal erősebb ez a szál.Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
27985 levél
Válasz 17.11.14. 18:59 #1473
LordMatteo
picsamod orulok hogy ti nem birtok varni es wikin elore lelottetek mindent, de az uj konyv dolgait ne irjatok mar le figyelmeztetes nelkul pls
A kibaszás társas játék, sose feledd.
9165 levél
Válasz 17.11.14. 16:07 #1472
davkar9
Triss népszerűsége nálam a Tűzkeresztség óta esik folyamatosan, szóval pótold őket rendesen is!
Ha jól emlékszem a 2. résszel egy időben jött ki az első könyv is itthon és mivel akkoriban nagyobb volt a játék hypeja csak végigjátszás után ültem neki. A 2 Yen revealjeinek jelentőségét ezért nem igazán értettem. Lore részből is ködösek voltak a játékban átadott infók. Első részbeli megjelenésük alapján én azt hittem, hogy a Vadak tényleg valami szellemlovasok aztán az utolsó flashback végén csak a homlokomat ráncoltam, hogy mi a fene volt ez az interdimenzionális metál tündékkel... Még esetleg a 2. fejezet döntésétől függően több infóhoz lehet jutni, Iorveth úton mintha jobban meg lennének magyarázva a dolgok. Ciriről viszont mindig mindenki kussolt, az egyben csak a 4. fejezetes kocsmáros mesél egy 'ezek bárkik lehettek, ja de a lány neve Cirilla' történetet.

Zárójeles rész hatalmas +1. Triss önző picsa a játékokban, de hát egye fene, hadd élvezze, ő talán nem is tudott róla, hogy Yen él (bár a szövetségben még mindig benne volt szóval...). Cirivel viszont jó volt a kapcsolatuk (KM-es hetek-hónapok hahó!) ezért igazán rá lehettt volan kérdezni, hogy amnézia ide vagy oda nem emlékszel e véletlenül mi lett a hamuszürke hajú lánnyal aki elvitte a hulládat amikor utoljára láttunk? Zoltan hallgatása még talán elfogadható, 7-es után majd kiderül mekkora volt az ismertség, bár a W3 alapján ő is találkozott Cirivel. Dandelion a legnagyobb rejtély, főleg a sok közös kaland és ballada után. Regist megemlíti a Shanis kvesztben, de ennyi. Volt valami megállapodós duma Triss és Alvin (ugh, mióta megismertem Cirit csak még jobban utálom azt a kis pótlék férget) kapcsán, de ott se nagyon beszélt arról, hogy korábban Geraltnak már volt egy igazi családja.
Amúgy Yen a 3-ban kicsit igazságtalan, hogy mindig csak Geralttal veszekszik. Sokkal kevesebbért alaposan megtépte Trisst a thaneddi banketten, illett volna ezért a két játéknyi kefélésért és megvezetésért is leszidnia.
Simple. Eternal. Beige.
3559 levél
Válasz 17.11.14. 11:50 #1471
Sucee
Őszintén, szerintem kb. semennyire nem érthető. Max. egy nagyon alap szintet lehet elérni azzal, ha játékon belül olvasgatsz, de az is kevés szerintem, meg hát aki arra rászánja magát, az már az a játékos lesz, aki a könyveket is elolvasná, és valószínűleg el is fogja.
1615 levél
Válasz 17.11.14. 08:15 #1470
Aribeth
Én teljesen melletted állok. Trisst is kedvelem, főleg a könyvek alapján, a játékban meg extra cuki Leliana utánzat, de Team Yen forevö’, ő a canon nagy szerelme Geraltnak, az anya a családban, és punktum.

Egyébként felmerült bennem egy kérdés. A második játékot még mindig nem vittem végig (négy év alatt négyszer ugrottam neki, de mindig elcsábultam másfele), csak videókat nézegettem, így lehet, hogy abban van a megfejtés, de ez az egész Yennefer, Ciri, Lara Dorren, Falka, elder blood, Emhyr, Duny, Pavetta, dimenziókon átrepkedős vonal mennyire érthető azoknak, akik soha nem olvasták a könyveket? Még nekem is folyamatosan nyitva van a witcher wiki egy ablakban, miközben játszok, és rendszeres utánaolvasásokat igényelnek a különféle utalások, egyrészt mert utoljára 2015-ben olvastam Vaják könyvet, így sok részletet elfelejtettem már, másrészt meg az utolsó három kötet tartalmát csak a wikiről ismerem. Azt tudom, hogy Geralt a második részben elkezdi visszanyerni az emlékezetét, de amilyen videókat erről láttam, azért azok a jelenetek nem tűntek kellően részletes elregéléseknek.

(És az is érdekelne, hogy oké, Triss ült minden információn, de sem Vesemir, sem Dandelion, sem Lambert nem érezték az olthatatlan vágyat már rögtön az első részben, hogy felvilágosítsák Geraltot arról, hogy hahó, amúgy van egy lánya, és volt egy mogorva varázslónő, aki meghalt azért, hogy őt életben tartsa? Vagy volt ilyen rész, csak elmulasztottam?)
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
9165 levél
Válasz 17.11.14. 07:45 #1469
davkar9
Sajnálom is, hogy eddig vártak Yen behozásával, mert tökéletesen átültették őt és a kettejük dinamikáját. Persze az első játékban még odáig meg vissza voltam Trisstől (bár Shani kártyája még mindig az abszolút kedvenc), viszont ahogy jöttek ki a könyvek és én is "visszanyertem az emlékezetem" (nagyon meta volt így, gg PlayON!) úgy vált egyre érthetetlenebbé a hiánya. Nem tudom melyik írónak volt nagy álma a Triss fanfic, de az első két játékkal teljesen kiélhette magát. És mielőtt még nekem esne az anti-Yen kommandó, lépjenek csak elő a Shani fanok és meséljenek, milyen élmény volt a 2 prológusa...

Ciri ending
(JIB, nem tudom hol tartasz a B&W-ban, de talán már úgyis tudsz erről, na mindegy, apró spoiler)

CB-ban ki látogat meg az epilógusban. Felfedezős végigjátszásomban anno elég keserédes lett az alap befejezése. Ciri empress, a csajok leléptek a hármas miatt, Geralt meg egyedül kóborolt. B&W-ban volt egy bugom, ami rosszul kezelte az empress endinget így helyette Yent kaptam. Mondjuk ha minden bug ilyen kellemes lenne... Ismerve a triggereket legutóbb tudatosan rámentem a witcheress endingre és a threesome felállásra. A varázslónőink végleg kiszállnak, viszont így Ciri látogat meg. Lazulás a fa tövében, beszélgetés (+headcanon szerint beköltözés és később apa-lánya monszterhuntok ). Ez érzelmileg jobban betalált, mint a Yenes boldoganamígmegnem verzió. Úgy lett volna a legeslegjobb, ha a 2 látogatás nem zárja ki egymást és mindketten felbukkannak.
Simple. Eternal. Beige.
1414 levél
Válasz 17.11.14. 07:09 #1468
jawsika
Értelek. Először Triss-et választottam, most Yent. Érezhetően ez a kidolgozottabb, jobb, illetve jobban "illő" megoldás.
A Ciri ending az micsoda?
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
9165 levél
Válasz 17.11.13. 23:01 #1467
davkar9
Utolsó kívánság küldi. A játék legdurvább kvesztje, ha a szakítást választjuk. Yen utálóknál ugye mindig az a kritika, hogy "jajj milyen undok". Itt a legőszintébb, legártatlanabb és erre az arcába vágni, hogy "bocs, de ennyi volt". Kegyetlen. Az ő (és a canon) szemszögéből kiderül, hogy az évtizedek óta tartó varázs nem is a dzsinn műve hanem természetes, így most se változik semmi. Itt jön be a CDP ügyessége a szakítós sorral, ez a másik dzsinn mégis "teljesíti" Yen kívánságát, aminek következtében elveszíti Geraltot.

(Kicsit szemétség is, hogy a Ciri endinghez - ami a múltkori újránál lazán felugrott az első helyre - ezen át kell esni, bár akkor már inkább célszerű a threesome megoldással összehozni.)
Simple. Eternal. Beige.
3559 levél
Válasz 17.11.13. 21:23 #1466
Sucee
Davkar nem szeret szakítani Yenneferrel.
1414 levél
Válasz 17.11.13. 20:43 #1465
jawsika
miről van szó pontosan?
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
9165 levél
Válasz 17.11.13. 17:53 #1463
davkar9
Mivel láttam már ytn ezért előre féltem a non-canon 'utolsó kívánság'tól, de bármilyen nehéz is volt, végre túl vagyok rajta. Szerencsére még sikerült az új könyv előtt letudni, mert ha utánra marad, nagy valószínűséggel ezt az újrát abba is hagyom. Nagyon kegyetlen ez a döntés, ugyanakkor zseniális (lore szempontból) megoldás a cdp részéről a kapcsolat felbontására.
Simple. Eternal. Beige.
3559 levél
Válasz 17.11.13. 16:46 #1462
Sucee
Gwent zenék zongorán
1:16-tól az élet értelmét hallhatjuk
3919 levél
Válasz 17.11.13. 16:20 #1460
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Lesi (a sebzés egy része visszaverődik a támadó félre), Katakán (növeli a kritikus találat esélyét), Elementál (növeli az ellenállást az életerőt csökkentő hatások ellen), Griff (a sebesülések növelik a sebzésellenállást)

A sima főzetekből: Rőtbagoly, Telihold, Villám, Fecske, Arany Oriolé
1414 levél
Válasz 17.11.12. 16:47 #1459
jawsika
Ühüm...
Ja, én csak 3 mutagén "főzetet bírok el".

Lehet, hogy letesztelem majd, mondjuk elég pénzigényes buli.

Alapjáraton melyik főzeteket használod?
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
3919 levél
Válasz 17.11.12. 08:54 #1458
Juraviel.Ihuan.Bedvin
A koncepció az, hogy a három mantikór páncél az alkímiai képességekkel, illetve a negyedik csoportból a +30-as főzetmérgezéssel olyan szintre emeli a főzetmérgezés szintjét, hogy négy mutagén főzet mellett bármilyen egyéb italt betolhatok, mert gyorsan lecsökken az a pici zöld sáv szintje, így kb. egy kritikus sebzéseket szóró gyilkológép vagyok. Eleve a mutációkból is a Toxic Blood és az Euphoria skilleket használom.

A medve hármas bónuszáról meg te is azt írod, hogy hasznos.

Kipróbáltam, teljesen működőképes.

3919 levél
Válasz 17.11.12. 08:46 #1457
Juraviel.Ihuan.Bedvin
SPOILER
A mantikór szett keresése közben eljutsz egy börtönromhoz (Bayton), Beauclair nyugat/észak-nyugatra. Van itt egy kincskeresős küldetés is. Nos, a börtönromot átkutatva, különböző feljegyzésekre lehet bukkanni a falakban, a volt szobákban.

Az egyik feljegyzést egy Simbardo nevű ember írta alá, aki utalás Zimbardo nevére, sőt,
maga a kincskereső küldetés is utalás a híres Stanford-i börtönkísérletre. Persze itt is van benne egy csavar.
1414 levél
Válasz 17.11.12. 08:40 #1456
jawsika
Annak amúgy van értelme?

Most csekkoltam le, fejből a Mantikórra nem emlékeztem. Magánvélemény:

Macska:

3/6 Pieces Equipped--Strong Attacks increase Fast Attack damage for five seconds by 10% for each piece of the set.

6/6 Pieces Equipped--Rear attacks deal 50% more damage, and also stun opponents at the cost of one Adrenaline point.

Az első szettbónusz, az akár 60%-nyi pluszdmg nagyon szuper, de mégsem érzem annyira erősnek, mert az erős támadásokat 5 secenként be kell vinni, ami lássuk be, körülményes.
A 6-os bónusz javarészt használhatatlan, először is ritka a hátbatámadás, másodszor pedig erre nem lehet alapozni.

Griff:

3/6 Pieces Equipped--After using stamina to cast a Sign in standard mode, the next Sign cast within three seconds will be cast without using up Stamina.

6/6 Pieces Equipped--The size of Yrden traps is increased by 40%. While you are within an Yrden trap, stamina regeneration is increased by five per second and Sign intensity by 100%, and damage is reduced by 20%.

Mindenekelőtt ez valami überronda. A jeles witcher jó barátja ez a szett, a 3-as bónusz kitűnő, egy jeles witchernek iszonyat jól jön. A 6-os sem rossz bónusz, papíron iszonyat OP-nak tűnik, de aki játszik magas szinten, az tudja, hogy a jeles witcher nem igazán alkalmas a legnehezebb fokozatra, és az Yrdennél jobb jelek is vannak.

Mantikór:

3/6 Pieces Equipped--Critical hit chance and critical hit damage also apply to bombs.

6/6 Pieces Equipped--The maximum number of charges for each alchemy item is increased by one.

Az első kuka, jók a bombák, de nem sebzésokozásra vannak, hanem CC-zni.
A második is jó, viszont én nagyon-nagyon ritkán fogyok ki, ugyanerre a célra van még egy mutagén főzet is, 5-6 darabot meg nem lehet elhasználni két meditáció között.

Medve:

3/6 Pieces Equipped--When a Quen shield shatters, there's a chance a new one will be cast at no stamina cost. This chance bonus increases by 5% for each piece of the set.

6/6 Pieces Equipped--Damage dealt by abilities involving the Quen sign is increased by 200%.

Az első nagyon jó.
A második se rossz, csak ne kellene pár talenthelyet a Quen buffolásra fenntartani...
Gyakrolatilag csak azért nem használom ezt, mert a Viper jobban néz ki, de ha mindenképp választani kellene, ezt mondanám a messze legjobbnak. Természetesen a rúnamesterrel könnyűvértté bűvöltetve.

Farkas:

3/6 Pieces Equipped--Up to three different oils can be applied to a sword at a time.

6/6 Pieces Equipped--Bombs are thrown without any delay.

Az első jó, ha valaki olajos Witchert tol, annak ez brutál jó, viszont hamar lehet 3-nál több típussal találkozni, így gyakran kell pihenni, meg ezt menedzselni, nagyon pepecselős nekem. Nincsenek is olajos talentjeim, bár a maxos olajok megvannak, ha nagyon kell (nem szokott), feldobom.

A 6-os bónusz érdekes, nem láttam még videót, le meg nem craftoltam, de igazából nem tudom elképzelni, hogy erre szükségem lehet, szó szerint soha nem volt gond abból, hogy a bombákat el kell dobni...

Vipera:
Nincs szettbónusz, csak teljes méregellenállást ad. De nem is ezért hordom, hanem mert iszonyat jól néz ki. A többi szettnek kicsit túltolt a kinézete, nagyon összetett, túldíszített. egy witcher ne ilyen legyen, az egyszerűbb cuccokat hordjon.

Nem értem a koncepciód. Mesélj már róla egy kicsit.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
1414 levél
Válasz 17.11.12. 01:06 #1455
jawsika
Avass be, merre keressem?
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
3919 levél
Válasz 17.11.11. 21:46 #1454
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Philip Zimbardo is szerepel benne, minimálisan átalakítva, de a börtönkísérlettel együtt.

Szerk.: És végre megvan a Mantikór+Medve páncélkombó hármas elosztásban. Az előbbi a mellvért-nadrág-csizma (megdobják a főzetmérgezés felső szintjét), utóbbi a két kard és a kesztyű.
1414 levél
Válasz 17.11.11. 13:02 #1453
jawsika
GoT easter eggekből a kedvencem Kaer Almhult spéci cellái Skelligén.

Aki nem látta, nézze meg.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
1414 levél
Válasz 17.11.10. 18:41 #1452
jawsika
Najó, a Viper gear a kinézet miatt van elsősorban.

A többi mind búcsús... sajnos.

Kivéve a Medve, az brutálul néz ki, de nem jó semmire. Max ha könnyűvértté bűvöltetném, de az meg túl sok meló, nem ér annyit. Így is brutál jól nézek ki.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
3919 levél
Válasz 17.11.10. 16:00 #1451
Juraviel.Ihuan.Bedvin
+1 az alkímia irányhoz.

A korábbi játékokban nem kedveltem ezt az ágat, ott kard+Jelek kombóval nyomtam.

Itt is így kezdtem, de egy idő után döcögősen haladtam, ezért vettem újraelosztót, és ráfeküdtem erre, minimális Jel és kard képességekkel. És kurva jó lehet darálni vele!

A hibrid és a simán egy irányú karaktereknek is vannak remek elosztásaik. Elég sok ilyen videót néztem meg YouTube-on, mert kíváncsi voltam rá, ki miként halad, képzeli el.

Először azt mondtam magamnak, pontosabban kérdeztem: nem kevés ez a 12 slot az alapjátékban? Aztán jöttem ár, hogy nem.
293 levél
Válasz 17.11.10. 08:01 #1450
Trufa
Méregellenállás minek? Ha valami megmérgez, le kell tolni egy Arany Oriolét és sebződés helyett máris gyógyulsz - a legjobb lötty, 10 orvosból 10 garantáltan ezt ajánlja Nagyobb csapatos harcok előtt meg érdemes meginni az Éjlidérc főzetet, s minden megölt ellenféllel nő Geralt maximális életereje. Velen már sétagalopp NG+-on, legnehezebb fokozaton is. Természetesen a farkasok kivételek
9165 levél
Válasz 17.11.10. 07:59 #1449
davkar9
Áh, én núb vagyok, bőven jó nekem az easy is. De akinek az anyázás&vérpisálás nehézség kell annak tényleg erősen ajánlott a ng+, bw féle mutációk elég sokat adnak hozzá. 4. extra slot is csak azért nincs meg, mert nincs elég mutagénem, de amúgy van már vagy 30 fölös skill pontom. Én amúgy a vérzésre és a dodge/szökkenéses gyorstámadásra esküszöm, nem tudom max nehézségen mennyire állná meg a helyét. Papíron szerintem működhetne azért folyamatos védekezés mellett (emberi ellenfelek ellen persze).
Simple. Eternal. Beige.
11125 levél
Válasz 17.11.09. 22:34 #1448
VodevilX
Alchemy FTW! Én kapásból azzal toltam, és eszembe sem jutott semmi másba pontokat ölni, abszolút imádtam! Egyedül az vele a probléma, hogy konkrét útmutatás nélkül, képtelenség önállóan összeszedni minden receptet...
Viszont most erőteljesen én is azon gondolkozom, hogy kellene egy vadiúj kalandot kezdenem, és végre a Blood and Wine-t is letudni.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
1414 levél
Válasz 17.11.09. 22:17 #1447
jawsika
Én az alapot anno egy Jeles, Aarddal operáló Geralttal vittem végig. Hatékonynak tűnt, normalon boldogulni is lehetett vele, Viper szettben voltam, mert az nézett tetszett a legjobban, jó kis kari volt.

Aztán indítottam egy max nehézséges NG+t és Geralt úgy vérzett el Velenben a jeleivel együtt, hogy úgy éreztem hogy ez így játszhatatlan. Kicsit olvasgattam utána, csekkoltam fórumokat, többezer goldot elszórtam tisztítófőzetekre, finomítottam itt ott és végül kikísérleteztem egy alkímia főprofilú, (vörös) harcalapú 2ndprofilú Geraltot, aztán kikerestem hozzá a tökéletes mutációt, kiépítettem mindent, most már tudatosan (a méregellenállás miatt) Vipera szettet húztam, minden egyes recit kifarmoltam és 1-2 kivételével (amik nem jók semmire) legyártottam, folyamatosan aktív 3 mutagén főzet és vagy 6-7 másik alapfőzet, bombákat és olajokat is használok, és...


És Geralt olyan lett, mint egy mészáros (haha). Valami bivaly kari lett, simán legyaktam vele kb mindenkit, a sebzése az (max nehézségen) valami brutális, 3-4ből öl minden alapot, és a bossok is hamar csuklanak, a HPja és az ellenállásai meg elfogadható szinten vannak, hiszen arra nem gyúrtam, főleg támadásra van építve. De valami iszonytatóan jó így a játék. Ajánlom az Alchemy buildet, messze a legnagyobb fun.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
9165 levél
Válasz 17.11.09. 20:57 #1446
davkar9
Hát mert bármennyire is fontos, hogy vörös (khm, gesztenyebarna...) vagy fekete, igazából ez csak egy kis %-a a játéknak cutscene és küldik szempontjából. És még így is, hogy ebben az újrában kihagyok dolgokat (jelentéktelenebb kvesztek, már beszürkült monszter hunt, ilyesmi) is rohadtul élvezem a játékot, mert bőven van mit csinálni! NG+-ra is kíváncsi voltam.
Simple. Eternal. Beige.
3559 levél
Válasz 17.11.09. 20:12 #1445
Sucee
De amúgy tényleg, ha nem akarod, miért játszod így?
5042 levél
Válasz 17.11.09. 19:40 #1444
Gump
1414 levél
Válasz 17.11.09. 18:44 #1443
jawsika
+1+1+1+1+1+1+1+1 mindenre, amit írtál
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
9165 levél
Válasz 17.11.09. 08:52 #1442
davkar9
+1 A legjobb, hogy minden újrázásnál ugyanúgy tud ütni, mint elsőre.

Tegnap elértem novigradot. Nehezen indult ez az újra, vizimánál még ki is léptem, mert a Yenes beszélgetés után nagyon nehezen tudtam rávenni magam a folytatásra (kell egyáltalán egy ilyen Trisses végigjátszás...?). Szerencsére a veleni érkezés után elkapott a lendület. NG+-nál mintha jobban be lennének lőve a szintek, de még így is sikerült túlszinteznem magam, mire bemerészkedtem a banyákhoz a lápba. A +pénz mindenesetre nagy segítség, nem kell a banditákról lehúzott szeméttel oda-vissza cikázni a vendorok között. Eredetileg a gwentet is ugrottam volna, de észrevétlenül pár játékkal összeállt a vállalható pakli és azok a rohadt gwent zenék is olyan fülbemászóak...
Simple. Eternal. Beige.
1615 levél
Válasz 17.11.08. 13:30 #1441
Aribeth
És tényleg úgy is néz ki.

Én meg közben belefutottam a játékban a Twilight easter eggbe.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
3919 levél
Válasz 17.11.05. 18:43 #1440
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Blood and Wine bokszolós küldetések:

SPOILER
Tengercsend (Still Waters) remek hommage-a Brienne karakterének 'A Jég és Tűz dalá'-ból.
27985 levél
Válasz 17.11.05. 12:52 #1439
LordMatteo
+1

Igazából az az egész vonal egy külön önálló játék lehetne kb, és még akkor is 10/10 lenne.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
1615 levél
Válasz 17.11.05. 12:04 #1438
Aribeth
A Bloody Baron (aki tisztára Robert Baratheon) történetszál a végső összecsapásig vezető összetett küldetésekkel az egyik legjobb, amit számítógépes játékban valaha láttam.

Eddig fantasztikus a játék.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.