Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Bejelentették a Diablo III konzolverzióinak megjelenési dátumát [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Bejelentették a Diablo III konzolverzióinak megjelenési dátumát
A hack and slash legenda legújabb tagja nem kizárólag PlayStation 3-ra érkezik.

Diablo III

Diablo III
A legutóbbi Diablo III cikkek, hírek
4172 levél
Válasz 13.06.07. 18:56 #15
gothmog
Én a játékmenetet élvezem, mert kellően dinamikus, de még nem fejetlenül gyors. Magasabb nehézségen figyelni kell, de jól kontrollálható, átlátható marad az egész. Ebben a Titan Quest volt korábban a mérvadó számomra (abban szvsz jobban eltalálták a dinamikát, mint a D2-ben), de a D3 még jobban sikerült ebben a tekintetben.

Ami a skilleket, buildeket illeti, abban igazad van. Tényleg megvannak a menő skillek és buildek. (No meg a totál használhatatlanok is.) Gyakorlatilag egy adott kasztban közel mindenki ugyanazokat a skilleket futtatja, csak kisebb eltérések vannak. (Megjegyzem, ebben a D2 sem tért el túlzottan...)
A buildeknél pedig az is ott van, hogy bármikor bármilyen formára átskillezheted magad. Ez egyfelől jó, mert ha valamit ki akarsz próbálni, akkor nem kell új karit húznod a nulláról, illetve az új pecs-új balansz játékban sem szívsz akkorát. Másrészt nem jó, mert így csökken a szavatosság, hiszen nem fogsz új karaktert kezdeni, csak kipróbálod max egy óra alatt az új skill-kombót, azután vagy maradsz a beváltnál, vagy átállsz rá. Tök gyorsan lefut minden.

A blacksmith, amióta vannak account bound cuccok, használhatóbb egy fokkal, mert a legdurvább vállasokat, amuletteket stb. így tudod legyártani magadnak. Ergo, próbálják azért fejleszteni valamerre.

A sztori tényleg harmatos, és a zárása szokatlanul "napfényes" egy diablóhoz képest, de ez a stílus sosem erről (áll-leejtő sztori) szólt, és mondjuk egy Dungeon Siege 1-hez vagy Sacredhez képest maga a megtestesült szépirodalom a D3 harmatos története is...

Azmodan elég nyomorult boss lett önmagában is, és a hologramokon én is jót röhögtem mindig.

Ami a nagy többséget illeti: sokan úgy álltak neki, hogy naivan azt gondolták, most majd leakasztják a nagy pénzt, vagy majd ők kipörgetik gyorsan infernót, ám valójában abszolút kazuár (casual) volt ezen emberkék többsége is, és a várakozásokat alulmúló itemdrop, illetve az első néhány javításig helyenként vér-szadista inferno nehézségi szint sokakat eltántorított és totálisan kiábrándított.
És még sokan amiatt ábrándultak ki, mert - nagyrészben a botolók miatt - szarrá inflálódtak az árak az AH-ban. Így ma az a helyzet, hogy míg egy inferno-képes felszerelés azért egy ideje már pár százezer aranyból összerakható, addig a magasabb MPL-ekhez (mondjuk 5 fölött) való cuccok, illetve a kicsit komolyabb gear-re fejlődés már elérhetetlen az átlag játékos számára, ha nem hajlandó tényleges pénzt (RMAH) belefolyatni a játékba. Az egyetlen lehetőség ilyenkor a végtelen farmolás, ám a drop rendszer miatt könnyen meglehet, hogy valakinek 300 órányi tömény infernós farm alatt sem esik 100M-nál értékesebb tárgy, úgy pedig esélytelen feljebb lépni. Ez pedig baromi kiábrándító tud lenni. (És valahol a Blizzard koncepciójában rejlő alapvető hibára is utal.)
Endure. In enduring, grow strong.
16280 levél
Válasz 13.06.07. 18:06 #14
david139
A 20-30 órát csak idéztem. Nekem is sokkal több van benne, talán 300, de inkább a fanatizmus miatt, mint azért, mert ténylegesen élveztem
Vannak benne jó dolgok, szép grafika meg fizika, de a sztori is szar meg a játékmenet is. Sehol sincs a rengeteg féle build, a legtöbb skill vagy must have, vagy szar, a blacksmith szar, a kombat meg vagy faceroll vagy meghalsz.

Azmodan felbukkanó hologramja ahogy a gonoszságait ecseteli, szerintem kib*szott nagy röhej volt, a happy endes nyálas befejezés meg mindennek a koronája.

Akinek tetszik egye, de ha kicsit odafigyeltek, akkor láthatjátok, hogy az igen nagy többség az, aki csalódott.

Lehet, hogy egy kiegészítő majd helyrerakja, de azért még 18 ezer forintot már biztos nem adok
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
11118 levél
Válasz 13.06.07. 17:01 #13
VodevilX
Én pont múlthéten léptem át a 600at
Lehet sok mindent mondani a játékról. De egy biztos amíg foglalkoznak vele érdemes odafigyelni rá, mert már nem az a játék ami tavaly megjelent, ugyanakkor még mindig nem az a játék aminek lennie kéne. Ahogy te is mondod a 2 is sokat változott, sőt eleve a kieg teljesen megreformálta, itt pedig a kieg még sehol sincs.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
3330 levél
Válasz 13.06.07. 15:19 #12
Raistlin666
Emlékszem mekkora rinya ment a Diablo2 grafikáján meg felbontásán.
Külön cikkek voltak a PC Guru és társaiban arról hogy mennyire elcseszett játék és milyen lehúzós a Blizzard a kiegészítőjével (ugye az alap lemezeken megvolt a kiegészítő tartalom jó része, még onnan is installáltuk).

Nekem például az sem hiányzik, hogy órákig árulgassam a cuccaimat fg-ért ha komoly rúnákat akarok. Az sem hogy egy új javítás tönkreteszi a 15-20 órán át fejlesztett hc karakteremet valami balanszra hivatkozva. A sok lagzás meg bunkó pk-k se!

4172 levél
Válasz 13.06.07. 14:58 #11
gothmog
Nekem belement azért eddig közel 600 óra a D3-ba

Van egy-két ismerős, aki már 2000 óra környékén járhat, míg sokan mások tényleg véglegesen megunták 100-200-300 óra játék után.

(Viszont a 20-30 óra az előző hsz-edben kissé alábecslés; egyetlen végigjátszás egy karakterrel normál fokozaton bőven 20 óra felett van, ha nem csak mész előre, hanem mondjuk meghallgatod az npc-ket, a naplóbejegyzéseket stb-t. És a beleunás - egy-egy kivételtől eltekintve - nem normál és nem egyetlenegy karakter kipróbálása után szokott bekövetkezni)

Amúgy a korábbi részekkel való összevetés érdekes dolog. Én - nagyon leegyszerűsítve - azt mondom, hogy a D3 kb. mindenben jobb - az AH részt leszámítva -, mint a korábbi részek (azzal együtt, hogy ha a nosztalgia faktort és az akkori önmagamat hozzáveszem, úgy a legnagyobb élmény a D1 volt nekem), ugyanakkor az elvárások akkorák voltak, valamint az igények is akkorát változtak a D2 óta, hogy a D3 egyszerűen nem tudott megfelelni ezeknek. Persze ez csak az én véleményem.

Hozzáteszem, anno a sima D2 is csalódás volt sokaknak (nekem is; a kiegig nem is játszottam vele sokat), és némelyik patch után akkor szidalom-áradat ment a Blizzard felé (komplett karaktereket tettek játszhatatlanná a skill változtatgatásokkal), hogy a D3 a kanyarban sincs ahhoz képest botrány terén, mégis, idővel a D2 komoly dologgá nőtte magát, és sokaknak a mai napig az a csúcs.
Endure. In enduring, grow strong.
16280 levél
Válasz 13.06.07. 14:45 #10
david139
Sosem adnék pénzt egy CoD-ért, vagy bármilyen játékért, ami 5-6 óra. Ha valamit megveszek, akkor azt hosszú távon akarom játszani, de a Diablo-nál ez nem jött össze.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
3330 levél
Válasz 13.06.07. 13:23 #9
Raistlin666
Manapság a Guils Wars2 környékén lézengek és ott is sokaknak az a véleménye, hogy szar lett.
Őszintén megmondom én is jobban szerettem az első részt, látom a hibákat, de eltöltöttem vagy 200 órát így is a második résszel...most haragudjak, hogy nem 2000 órát kötött le?

Mikor egy CoD meg 5-6 óra?

Sarkos volt az ismerd be...
16280 levél
Válasz 13.06.07. 13:04 #8
david139
Nem sarkítás, csak nem akarom újra leírni azt, amit már ezerszer ezer helyen kitárgyaltak. Főleg, ha van tapasztalata a játékkal, akkor fölösleges.
20-30 órára tényleg fun, csak egy Diablo-tól nem ezt várná az ember, illetve azért nem feltétlen adtam volna ki 18 ezer ft-ot.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
6665 levél
Válasz 13.06.07. 12:10 #7
GustyX
A gördülékenyebb a játékmenet és az AH miatt nálam jobb mint a D2. Igaz, Sacred és TQ is megelőzi nálam

Amúgy ezt a játékot én szívesen játszanám gamepaddel, kár, hogy végül nem tettek bele támogatást.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
3330 levél
Válasz 13.06.07. 12:01 #6
Raistlin666
Eleve Ps3-on alig van ilyen fajta játék. De egyébként is a kooperatív teljesen jó amíg 3 fokozaton végigtolod 1-2 karakterrel és 3 haverral mondjuk. Persze soha nem lesz olyan jó mint a legendás D2 (nosztalgia faktor beszámítás), de bőven leköt 20-30 órákra!

Ez a "hát mert rossz" megállapítás egyszerűen sarkítás!
16280 levél
Válasz 13.06.07. 11:49 #5
david139
Hát mert rossz. Persze van egy nagyon kis réteg, akinek tetszik, ha te is abba tartozol, akkor nincs vita, viszont a játékosok 90%-ának elég nagy csalódás.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
143 levél
Válasz 13.06.07. 06:46 #4
medve91
miért bánnám? Pc-én már játszottam vele.
Murzsa Roland
16280 levél
Válasz 13.06.06. 21:56 #3
david139
Majd megbánod
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
143 levél
Válasz 13.06.06. 19:44 #2
medve91
PS3
Murzsa Roland
143 levél
Válasz 13.06.06. 19:44 #1
medve91
már elő is rendeltem
Murzsa Roland

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.