Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Rise of the Triad [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Rise of the Triad
Egy klasszikus kísérlete a felemelkedésre.

Rise of The Triad (reboot)

Rise of The Triad (reboot)
A legutóbbi Rise of The Triad (reboot) cikkek, hírek
32233 levél
Válasz 13.08.27. 15:18 #3
szbszig
Baszki, én ezzel játszottam! Egy héten belül a második olyan játékra találok rá, amit ismerek, de már rég elfelejtettem a címét. Mondjuk az igazság az, hogy engem annyira nem fogott meg, mint az előtte kijött Doom, vagy utána a Duke Nukem 3D. A koncepciót sem igazán értettem, hogy például normális fegyverek meg őrült fegyverek meg varázslatok hogyan jönnek össze. Szóval inkább csak hülyéskedtem vele. Meg lehet, nem is volt meg a teljes játék talán, bár ebben már nem vagyok biztos. Mindenesetre örülök, hogy rátaláltam, és a kampányba belenézek majd most kicsit YouTube-on...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
401 levél
Válasz 13.08.04. 20:44 #2
Zoo_Lee
Ezt általánosságban észrevettem, hogy akik nagyon szerették a régi RotT-ot, azok nagyon elégedettek a játékkal, így lehet a probléma ott volt, hogy bár nem kevés órát játszottam vele én is, akkora hatalmas fan nem voltam... Abban viszont maximálisan egyet értek, hogy az ugrálós/csapdás részek hozzátesznek a hangulathoz (pláne, amikor sikerül belecsalnod valamelyik darálóba az ellenfeleket), a checkpointokkal volt gondom, öt percnyi kemény lövöldözést és akadálykerülést újrakezdeni egyetlen pisztollyal a kézben néha picit kiakasztott.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
5226 levél
Válasz 13.08.03. 09:52 #1
Skorpio90
Te jó ég, jellegtelen és unalmas zenék? Nem kapcsoltad be az original music opciót? A checkpoint rendszer tényleg érthetetlen, de a nehéz ugrabugrálós részek hozzátartoznak a hangulathoz, a régi sem volt könnyebb. Az ellenfelek sem hülyébbek, mint a Painkiller-ben, sőt olyan sunyi dolgokat csinálnak megint, hogy elveszik a fegyódat, hálót lőnek rád, oldalra gurulnak. Bár aki nem rajongott az eredetiért, az tényleg nem tudja annyira értékelni, mint pl. én.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.