Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Készül a The Settlers - Kingdoms of Anteria [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Készül a The Settlers - Kingdoms of Anteria
Újabb fejezettel bővül a telepesek története, amely a jelek szerint egy picit mélyebbre evez a fantasy világba.

Champions of Anteria

Champions of Anteria
A legutóbbi Champions of Anteria cikkek, hírek
1678 levél
Válasz 14.06.24. 16:32 #4
GeryG
Ha mondjuk ezt az egész külkopszosdit úgy helyezik el, mint mondjuk "van egy ritka kristály, ami csak egy bizonyos helyen található, de egy küklopsz védi, ha legyőzöd, megszerzed, kapsz valami bónuszt", akkor ám legyen, egy ilyen küldetés bőven belefér. Csak épp ne kelljen orkok hadától tartanom minden egyes disznófarm felhúzásakor. Mert onnantól nyugodtan hívhatjuk Warcraftnak is.
5400 levél
Válasz 14.06.24. 16:29 #3
Morello
Teljesen egyetértek a leírtakkal.
És fontos amit mondasz, mert valóban a Settlers lényege mindig is az építkezés, a falu, birodalom fejlesztése volt, a harcok és csaták inkább csak afféle kiegészítők voltak. Az "aggódó anyukák" számára is szimpatikus játékmenetet jelentett. Ez a szörnyes izé nekem nem hiányzik, akármilyen irányból közelítjük meg.
1678 levél
Válasz 14.06.24. 15:52 #2
GeryG
Nem vagy egyedül, a trailer annyira engem se győzött meg. A Settlers világ életében egy pici falu felépítéséről és életben tartásáról szólt, amit csak kiegészített a többi falu/nép leigázása. Számomra a széria a harmadik részben csúcsosodott ki, azóta valahogy leszállóágban van. És nem érzem, hogy ez a rész fogja gatyába rázni. De legyünk bizakodóak, hátha tényleg csak elvétve, az erdőben futunk bele ilyen lényekbe és a lényeg továbbra is egy virágzó, összetett falu felépítése lesz.
5400 levél
Válasz 14.06.24. 15:23 #1
Morello
Szörnyek, küklopszok, ne már... Nekem valahogy ez annyira nem illik a Settlers világába. Oké, én értem hogy valamit újítani, frissíteni akarnak, de nekem ez nagyon stílusidegen

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.