Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A Blizzard gamescomos tervei [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: A Blizzard gamescomos tervei
A stúdió természetesen több játékkal, köztük a World of Warcraft ötödik kiegészítőjével lesz jelen Kölnben.

52251 levél
Válasz 14.06.27. 09:30 #11
Barthezz
Nekem a WoL kampánya összetettebbnek tűnt: Protoss minikampány, non-lineáris játékmenet és ötletes küldetések (éjszaka - nappal váltakozásával zombihullámok, szupernova elől menekülés, láva megemelkedése x időnként, elágazások döntési lehetőséggel és ennek következtében kis változás a történetben és a küldetésekben), plusz amit goodboy is említett, a Hyperion fedélzetén kibontakozó történet, a sok bejárható helyszín, az űrhajós shooter minijáték, stb., volt egy hangulata. Ezek a HotS-ban nem voltak meg, a Leviathan unalmas és kicsi volt, a sztori nem igazán haladt előre, a küldetések sorrendje sokkal lineárisabbá vált, nem voltak elágazások sem, kicsit erőltetettnek éreztem ezt a Kerrigan visszaváltozik dolgot is, elmaradtak az érdekes küldetések (persze azért voltak jók, de nem annyira sajátosak, mint a WoL-ban), a végjáték sem ütött akkorát. Picit összecsapottnak tűnt, látszott, hogy nem akartak annyit vesződni vele, persze derék iparosmunka volt és megütötte az elvárt mércét, de hiányzott számomra a plusz.

Amúgy a zergekkel nekem semmi bajom, a Brood War-ban is szívesen irányítottam őket (az alap SC-ben még gyengék voltak a Devourer nélkül) és a WC3-ban is csíptem az undead részeket. Jöhetne valóban egy WC4, de kevés esélyt érzek rá, ott nagyon elvitték az irányt a WoW-féle MMO felé.
2175 levél
Válasz 14.06.27. 00:38 #10
Shadowguard
Hát akkor én vagyok a kivétel, nekem jobban tetszett a HotS, annak ellenére, hogy a zergeket egyébként nem szeretem Azért kevésbé volt meg az, mint a WoL-ban, hogy ha kaptál egy új egységet a következő pályát azzal KELLETT megcsinálnod, mert egyébként magadat szívattad vele.
A multit passzolom, megvan eredetiben, de nem tudtam magam rászánni, hogy kipróbáljam. Nem az én világom az a veszett kapkodás ami ott van. Bronzban (vagy mi a legalsó liga) meg nem akarok szerencsétlenkedni, mert azon csak felidegesíteném magam
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
11117 levél
Válasz 14.06.26. 21:12 #9
VodevilX
Na, azért ne keverd a zergeket a necrokkal, az undead nép kurvafasza És a kampány is jó volt, simán jobb mint az ork pl, de a Zergeket én se bírom, főleg a HOTS-ban a savas kamikaze dögök...
Viszont nem kell ide semmi új cím, inkább hozzanak össze egy WarCraft 4et!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
8933 levél
Válasz 14.06.26. 21:08 #8
goodboy007
Ha egy darab új egység nem lenne, de kötelezővé tennék a használatát a multihoz, akkor is vinnék mint a cukrot, mert Dél-Koreában kb. nemzeti sport.
Szerintem nem kell félteni őket, a HoTS-ból is elkelt jó pár millió darab.

Amúgy WoL 2010 június, HoTS 2013 március, tehát még bőven ráérnek. Ha csak a következő Blizzconon jelentik be, akkor is "tartják az ütemtervet".
Azért nem egy "fűtfátígérekmajdseggetcsinálokaszámból" EA-ről van szó, nyugi jönni fog, csak 3 év hosszú idő, esetleg kicsit túllépik.

Nekem mondjuk nem sürgős, előrendeléssel első nap megvettem, de azóta se vittem végig .
Nincs bajom a zergekkel, de valahogy az ilyen rohadó lényeket mindig csak írtani szeretem, nem tudok velük azonosulni. A WarCraft III-ban is az Undead kampány volt talán a legsemmilyenebb. A WoL-t viszont két nap alatt végigvittem úgy, hogy egész nap toltam, kb. annyira tetszett.
Az is igaz persze, hogy a HoTS rövidebb és a Leviathan se annyira érdekes, mint az űrhajó, amit a sztoriba is jobban beleágyaztak (laboros, fertőzős küldetések, Zerathul megjelenése)
In god we trust, all others we track!
52251 levél
Válasz 14.06.26. 20:00 #7
Barthezz
Mondjuk való igaz, így hogy visszagondolok, az első HotS hírek a kiszivárgott video miatt voltak, enélkül lehet ott is beletelt volna 1 évbe az első információmorzsa.
11117 levél
Válasz 14.06.26. 19:51 #6
VodevilX
Szerintem kár aggódni. Annak idején bejelentették 2007ben nyáron a StarCraft 2-t. Majd 3 év volt mire megjelent a játék 2010 nyarán. Aztán úgy tudom 2011ben még csak beszéltek róla, hogy milyen lesz, aztán 2012ben tavasszel jöttek a hírek, hogy alakul, utána béta miegymás, és ugye tavaly márciusban megjelent, ez megint csak majd 2 év. Most ehhez képest vagyunk nem sokkal az 1 éves megjelenés után, szinte biztos, hogy viszik is a gamescomra, és utána jó 1-1,5 éven belül jön is.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
52251 levél
Válasz 14.06.26. 19:09 #5
Barthezz
Tény, hogy én nem multizom, de tavaly, amikor megjelent, több helyen is olvastam, hogy szép és jó lett, de semmi extra. A kampány tényleg nem volt egy nagy eresztés, de többjátékos téren is mindössze pár új egység volt, meg további balanszolás, de az meg úgyis jön folyamatosan a patcheckkel kiegészítő nélkül is.

Nyilván nem sietnek sehova, de tettek egy ígéretet a három részre vágásnál, hogy rövid időn belül fog jönni a Zerg és Protoss kampány. Persze ez csak ígéret és ismerjük a Blizzardot, végül a HotS-hoz is 3 év kellett... De legyen igazad és legyen a gamescon meglepetése a bejelentés.
11117 levél
Válasz 14.06.26. 17:08 #4
VodevilX
Milyen mérsékelt siker? Minden tekintetben pozitív irányba vitte az egész játékot, és én most a multiplayer StarCraft 2ről beszélek. Hisz tudjuk, hogy a kampány az csak egy hosszú tutorial Szerintem semmi meglepő nincs ezen, hova sietnének... Majd a gamescomon megmutatják.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
52251 levél
Válasz 14.06.26. 13:43 #3
Barthezz
Ezért nem jelentik be, hogy mégsem. Ha megnézed, 4-5 másik játék fejlesztése folyik párhuzamosan, a tavalyi BlizzCon-on is ezek közül mindegyikről volt szó, SC2-ről semmi. Az előző kieg. megjelenése óta pedig több mint 1 év telt el, így már rég be kellett volna jelenteniük hivatalosan a 3. felvonást. Még persze itt az idei BlizzCon, ahol van még rá esély, de ha most jelentik még csak be, akkor kb. 2016-17 lesz a legkorábbi megjelenés. Ha meg most sem lesz róla infó, akkor egy ideig szvsz tényleg lemondhatunk róla.
7800 levél
Válasz 14.06.26. 08:44 #2
Lovi Tommy
aaaaaas, nem mernek megtenni, nyilvanos kivegzes lenne
52251 levél
Válasz 14.06.26. 08:31 #1
Barthezz
A StarCraft 2 LotV teljesen feledésbe merült? Már rég ki kellett volna dobniuk legalább pár infót róla, de még egy árva screenshot vagy teaser sincs. Nekem nagyon az a gyanúm, hogy a HotS mérsékelt sikere miatt kukázták, csak ezt nem fogják bejelenteni, hiszen megígérték a 3 részre bontásnál. Majd szépen lassan elfelejti mindenki.

Persze költői a fenti kérdés, mert amíg a Blizzard egy árva infót sem közöl, csak találgatni lehet.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.