Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2014

A Blizzard gamescomos tervei

A stúdió természetesen több játékkal, köztük a World of Warcraft ötödik kiegészítőjével lesz jelen Kölnben.

2014.06.26. 06:04 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2014

Az E3-at végleg magunk mögött hagytuk, így lassan elkezdhetnek szállingózni a másik videojátékos világesemény, az augusztus 13-17 között megrendezésre kerülő kölni gamescom hírei. Elsőként a Blizzard Entertainment mutatta be a terveit, amelyek között megtaláljuk az aktuális legnagyobb címeiket:

  • World of Warcraft: Warlords of Draenor
  • Heroes of the Storm
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft
  • Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition

A WoW ötödik kiegészítőjében Draenor földjét járhatják be a játékosok, ahol fel kell venniük a harcot az ork vezérrel, Grommash Hellscreammel. A kiegészítő a tervek szerint idén ősszel érkezik meg. A rendezvényen szintén kipróbálható formában lesz jelen a Heroes of the Storm, a stúdió megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkező, ingyenes alkotása is. A Hearthstone: Heroes of Warcraft ugyan már megjelent, de a gamescomra a készülő Curse of Naxxramas kiegészítőt viszik magukkal a srácok, amely szintén kipróbálható lesz. Végül a kizárólag konzolokra készülő Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition is sorra kerül, a dolog pikantériája pedig, hogy premierjére alig két nappal a show után, augusztus 19-én lehet számítani. ■

hozzászólások (11)

Barthezz
Barthezz 2014.06.26. 20:00
Mondjuk való igaz, így hogy visszagondolok, az első HotS hírek a kiszivárgott video miatt voltak, enélkül lehet ott is beletelt volna 1 évbe az első információmorzsa.
goodboy007
goodboy007 2014.06.26. 21:08
Ha egy darab új egység nem lenne, de kötelezővé tennék a használatát a multihoz, akkor is vinnék mint a cukrot, mert Dél-Koreában kb. nemzeti sport.
Szerintem nem kell félteni őket, a HoTS-ból is elkelt jó pár millió darab.

Amúgy WoL 2010 június, HoTS 2013 március, tehát még bőven ráérnek. Ha csak a következő Blizzconon jelentik be, akkor is "tartják az ütemtervet".
Azért nem egy "fűtfátígérekmajdseggetcsinálokaszámból" EA-ről van szó, nyugi jönni fog, csak 3 év hosszú idő, esetleg kicsit túllépik.;-)

Nekem mondjuk nem sürgős, előrendeléssel első nap megvettem, de azóta se vittem végig :D.
Nincs bajom a zergekkel, de valahogy az ilyen rohadó lényeket mindig csak írtani szeretem, nem tudok velük azonosulni. A WarCraft III-ban is az Undead kampány volt talán a legsemmilyenebb. A WoL-t viszont két nap alatt végigvittem úgy, hogy egész nap toltam, kb. annyira tetszett.
Az is igaz persze, hogy a HoTS rövidebb és a Leviathan se annyira érdekes, mint az űrhajó, amit a sztoriba is jobban beleágyaztak (laboros, fertőzős küldetések, Zerathul megjelenése)
VodevilX
VodevilX 2014.06.26. 21:12
Na, azért ne keverd a zergeket a necrokkal, az undead nép kurvafasza 8-):D És a kampány is jó volt, simán jobb mint az ork pl, de a Zergeket én se bírom, főleg a HOTS-ban a savas kamikaze dögök...
Viszont nem kell ide semmi új cím, inkább hozzanak össze egy WarCraft 4et!
Shadowguard
Shadowguard 2014.06.27. 00:38
Hát akkor én vagyok a kivétel, nekem jobban tetszett a HotS, annak ellenére, hogy a zergeket egyébként nem szeretem:-D Azért kevésbé volt meg az, mint a WoL-ban, hogy ha kaptál egy új egységet a következő pályát azzal KELLETT megcsinálnod, mert egyébként magadat szívattad vele.
A multit passzolom, megvan eredetiben, de nem tudtam magam rászánni, hogy kipróbáljam. Nem az én világom az a veszett kapkodás ami ott van. Bronzban (vagy mi a legalsó liga) meg nem akarok szerencsétlenkedni, mert azon csak felidegesíteném magam :-|
Barthezz
Barthezz 2014.06.27. 09:30
Nekem a WoL kampánya összetettebbnek tűnt: Protoss minikampány, non-lineáris játékmenet és ötletes küldetések (éjszaka - nappal váltakozásával zombihullámok, szupernova elől menekülés, láva megemelkedése x időnként, elágazások döntési lehetőséggel és ennek következtében kis változás a történetben és a küldetésekben), plusz amit goodboy is említett, a Hyperion fedélzetén kibontakozó történet, a sok bejárható helyszín, az űrhajós shooter minijáték, stb., volt egy hangulata. Ezek a HotS-ban nem voltak meg, a Leviathan unalmas és kicsi volt, a sztori nem igazán haladt előre, a küldetések sorrendje sokkal lineárisabbá vált, nem voltak elágazások sem, kicsit erőltetettnek éreztem ezt a Kerrigan visszaváltozik dolgot is, elmaradtak az érdekes küldetések (persze azért voltak jók, de nem annyira sajátosak, mint a WoL-ban), a végjáték sem ütött akkorát. Picit összecsapottnak tűnt, látszott, hogy nem akartak annyit vesződni vele, persze derék iparosmunka volt és megütötte az elvárt mércét, de hiányzott számomra a plusz.

Amúgy a zergekkel nekem semmi bajom, a Brood War-ban is szívesen irányítottam őket (az alap SC-ben még gyengék voltak a Devourer nélkül) és a WC3-ban is csíptem az undead részeket. Jöhetne valóban egy WC4, de kevés esélyt érzek rá, ott nagyon elvitték az irányt a WoW-féle MMO felé.
ajánlott olvasnivaló