Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megjelent a To End All Wars [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Megjelent a To End All Wars
Az I. világháború megmerevedett frontjaiba vihetünk egy kis életet a Slitherine és a Matrix Games most megjelent játékában.

To End All Wars

To End All Wars
A legutóbbi To End All Wars cikkek, hírek
202 levél
Válasz 14.08.27. 20:05 #5
Solyom2
Sajna én csak a Monarchiát irányítottam, szóval a gyarmati hadviselés háttérbe szorult, de szerintem sokban nem különbözhet az előző résztől. Ott is csak így hozzávetőlegesen volt meg a világtérkép.
11028 levél
Válasz 14.08.27. 15:05 #4
Lacko
Sajnos nem lehet csak a Monarchiával lenni. Csak az Antantot vágták ketté.
Ami nekem most még elég átláthatatlan az a nem-európai részek. Ez persze tényleg fontos volt, de egyelőre baromira nem értem. Sőt most nem is foglalkozom vele (pont mert nem értem) és kíváncsi leszek, hogy lesz-e hatással az európai frontokra, ha mondjuk Togóban elver az Antant.
Az ACW-ben volt ugye ez a blocade és shipping box, ami itt is megtalálható és annak még látom is értelmét, hogyha az angolok túl sok hadihajóval jelennek meg ezekben a boxokban, akkor kiéheztetik a Központi hatalmakat. De hogy holland guinea, meg a többi ismeretlen gyarmat mire jó, azt még nem értem.
202 levél
Válasz 14.08.27. 14:29 #3
Solyom2
Tényleg két részre van osztva az antant fél, keleti meg nyugati? Az előző részben ez zavart is, hogy túl sok mindenre kell koncentrálni az antant hatalmakkal. Van olyan lehetőség is, hogy például csak a Monarchiát irányítod?
Az is jónak tűnik, hogy 7-15 napos egy kör, az előző részeb nagyobb időtartamú volt, 1 vagy 2 hónap egy kör.
11028 levél
Válasz 14.08.27. 08:31 #2
Lacko
A régivel nem játszottam, de a képeit elnézve, ez sokkal igényesebb. Persze ez se jelent semmit, hiszen az American Civil War-ból az első rész hangulatosabb volt, mint a szebb, látványosabb második rész.

Eddig jön a papírforma: Nyugaton még tudom tolni magam előtt az Antantot a francia-belga határig, de gondolom ott beáll majd. A német-francia határon totál állóháború van. Na de keleten! Iszonyat nagy rések vannak és mindenki jön megy a másik hátországában.
202 levél
Válasz 14.08.26. 18:29 #1
Solyom2
Az előző részével (World War One) játszottam, tetszett is. Kíváncsi vagyok erre is, az AGEOD igényes társaság.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.