Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a To End All Wars

Az I. világháború megmerevedett frontjaiba vihetünk egy kis életet a Slitherine és a Matrix Games most megjelent játékában.

2014.08.26. 15:04 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Ma jelent meg az AGEod motoron alapuló nagystratégia játék, a To End All Wars, mely az I. Világháborút dolgozza fel. A játékban a Központi Hatalmakkal, a nyugati- vagy a keleti Antant hatalmakkal játszhatunk 7-15 napos körökben. Lehetőségünk van részletesen állítható mesterséges intelligencia ellen vagy multiban más játékosokkal is játszani (ha pl ketten játszanak és a két Antant oldallal, akkor akár coopban is).
A To End All Wars jelenleg a Matrix Games és a Slitherine oldaláról rendelhető meg, de augusztus 29-től a Steamen is megvehető (ott jelenleg csak korai hozzáféréssel szerezhetjük be). Viszont bárhonnan is vesszük meg, a kódunkat átkonvertálhatjuk - augusztus 29. után - Steamesre, így ott is gyarapíthatjuk vele a játékgyűjteményünket. A játékról hamarosan ismertetőben számolunk be. ■

To End All Wars
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
To End All Wars

hozzászólások (5)

Solyom2
Solyom2 2014.08.26. 18:29
Az előző részével (World War One) játszottam, tetszett is. Kíváncsi vagyok erre is, az AGEOD igényes társaság.
Lacko
Lacko 2014.08.27. 08:31
A régivel nem játszottam, de a képeit elnézve, ez sokkal igényesebb. Persze ez se jelent semmit, hiszen az American Civil War-ból az első rész hangulatosabb volt, mint a szebb, látványosabb második rész.

Eddig jön a papírforma: Nyugaton még tudom tolni magam előtt az Antantot a francia-belga határig, de gondolom ott beáll majd. A német-francia határon totál állóháború van. Na de keleten! Iszonyat nagy rések vannak és mindenki jön megy a másik hátországában. :)
Solyom2
Solyom2 2014.08.27. 14:29
Tényleg két részre van osztva az antant fél, keleti meg nyugati? Az előző részben ez zavart is, hogy túl sok mindenre kell koncentrálni az antant hatalmakkal. Van olyan lehetőség is, hogy például csak a Monarchiát irányítod?
Az is jónak tűnik, hogy 7-15 napos egy kör, az előző részeb nagyobb időtartamú volt, 1 vagy 2 hónap egy kör.
Lacko
Lacko 2014.08.27. 15:05
Sajnos nem lehet csak a Monarchiával lenni. Csak az Antantot vágták ketté.
Ami nekem most még elég átláthatatlan az a nem-európai részek. Ez persze tényleg fontos volt, de egyelőre baromira nem értem. Sőt most nem is foglalkozom vele (pont mert nem értem) és kíváncsi leszek, hogy lesz-e hatással az európai frontokra, ha mondjuk Togóban elver az Antant.
Az ACW-ben volt ugye ez a blocade és shipping box, ami itt is megtalálható és annak még látom is értelmét, hogyha az angolok túl sok hadihajóval jelennek meg ezekben a boxokban, akkor kiéheztetik a Központi hatalmakat. De hogy holland guinea, meg a többi ismeretlen gyarmat mire jó, azt még nem értem. :)
Solyom2
Solyom2 2014.08.27. 20:05
Sajna én csak a Monarchiát irányítottam, szóval a gyarmati hadviselés háttérbe szorult, de szerintem sokban nem különbözhet az előző résztől. Ott is csak így hozzávetőlegesen volt meg a világtérkép.
ajánlott olvasnivaló