Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» The Long Dark [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: The Long Dark
Nem csak a zombis túlélőjátékoké a világ.

The Long Dark

The Long Dark
A legutóbbi The Long Dark cikkek, hírek
769 levél
Válasz 15.03.04. 11:07 #4
Manta GT
Kipróbáltam ezt az alfa-verziót. Huhh... egy idő után hoztam egy plédet magam köré. Továbbá észrevettem valami furát, amihez hasonlót eddig még nem láttam: bóklásztam az erdőirtásnál, ahol velem együtt szarvasok (mondjuk, fura volt, hogy csupa fejlett agancsú bika...) és egy farkas is caplatott a hóban. Aztán egyszer csak látom, hogy a farkas nekirugaszkodik, űzőbe veszi az egyik szarvast, annak rendje és módja szerint leteríti és falatozni kezd belőle.
No, mármost, erre én odarohantam, elugrasztottam a csikaszt (legkönnyebb fokozaton játszottam) és kikanyarítottam a zsákmányból a magam részét. Mintha csak magam lőttem volna le.

Nos... nincs nagy tapasztalatom a szabad természetet megjelenítő játékok terén, de amelyekkel találkoztam, azok közül egyben se lépett vadász és zsákmányállat ilyen interakcióba. Pláne nem úgy, hogy abból én profitáljak szépen.

Mondjuk, a nyuszik esetében kifejezetten boldog lennék, ha ilyesmit látnék, mert azokat ****nehéz levadászni. Jó lenne valami csapdaállítási készség és eszköz...
1 levél
Válasz 14.11.02. 17:07 #3
Selwyn
amikor a cikket írtam, még nem történt meg ez az update
6665 levél
Válasz 14.10.30. 20:20 #2
GustyX
"A pálya nem túl nagy, viszonylag hamar kiismerhető pár óra után" ----> "The Long Dark has doubled in size thanks to an update to the Early Access build."
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
622 levél
Válasz 14.10.30. 12:38 #1
stero
Ennél már csak a No Man's Sky-t várom jobban.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.