Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Combat Mission - Black Sea bejelentés [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Combat Mission - Black Sea bejelentés
Az ukrán konfliktusban vehetünk részt a harmadik generációs Combat Missionnel.

Combat Mission - Black Sea

Combat Mission - Black Sea
A legutóbbi Combat Mission - Black Sea cikkek, hírek
899 levél
Válasz 14.11.09. 22:47 #4
sulyid
Erre a CM-re nagyonnagyonnagyonnagyon kiváncsi leszek és előre tudom hogy szintúgy nagyonx100 sok beleölt órám lesz ha jól sikerül.
11029 levél
Válasz 14.11.08. 07:41 #3
Lacko
Azért nem lesznek boldogok, mert a Shock Force eddig is megvolt. Szóval ha csak az időszak volt a gond, akkor lehetett volna tolni rendesen.
Én mondjuk azt is nagyon szerettem és nem hiányzott a 3. generációs újdonságokból semmi. Talán picit a szerkesztőbe betolható layer, de enélkül is meg tudtam szerkeszteni minden térképet a google maps alapján...

A vizen átkeléstől meg kicsit félek. Az ugye volt már az első CM-ben is, de aztán később kivették, mert annyira nem működött jól. Az AI egyáltalán nem volt hajlandó átkelni, de még ha te küldted, akkor is nagyon bénák voltak.
A nijmegen-i Waal-átkelésnél használtam és sok szenvedést okozott.

De reméljük ha ilyen sok idő után visszarakják, akkor már csak kijavították. És főleg, hogy az AI is használhassa.
265 levél
Válasz 14.11.07. 23:55 #2
Krieger
Na most boldogok lehetnek a 2. vh-ba belefásultak. Ez jó húzás volt a BF-tól.
11029 levél
Válasz 14.11.07. 10:32 #1
Lacko
Annyit kiegészítésként, hogy nem teljesen értettem az egyik újdonságot, az airburn lövedéket. Azt hittem, hogy ez az a fajta bomba, amit az amcsik afganisztánban használnak a tálibok ellen, ami ha bejut a barlangrendszerbe, akkor ott elégeti az oxigént és így egyrészt megfulladnak bent, másrészt egy pillanatra valahogy vákumot (vagy legalábbis nagyon kis nyomású légteret) hoz létre pár pillanatra és ez is roncsolja a tüdőt, de amikor visszaáll az 1 bar nyomás, akkor meg konkrétan szétrobbantja [a tüdőt]. ez ugye zárt térben hatékony, ezért nem értettem, hogy mit akarnak ezzel a ruszkik ellen a nyilt mezőn.
De azóta láttam egy videót, hogy ez - legalábbis az adott CMBS játékban - nem is tüzérségi lőszer vagy légi bomba, hanem gyalogsági gránát lőszer, amivel elég a fedezékben megbújó raj fölé lőni és ott is szétégeti valahogy a levegőt körülöttük. Tehát a fedezékben bujkálok ellen kiváló.

A másik érdekes feature ugye az aktív védelem, amikor a harckocsi felé száguldó lövedéket/rakétát semmisíti meg a saját aktív védelem, mielőtt az elérné a harckocsit. A videón - még alfa állapotú CM BS-ben - ez olyan jól működik, hogy, amikor a Bradley ki akar lőni egy AT rakétát a ruszki tankra, de még el se hagyta a csövet a saját rakétája, máris ellenséges rakétaként ismeri fel a védelmi rendszere és megsemmisíti, azaz még a saját csőben felrobbantva, ezzel elpusztítva a Bradley-t

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.