Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» 8 perc menekülés az Until Dawnban [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: 8 perc menekülés az Until Dawnban
Színtiszta játékmenet Hayden Panettiere-rel a főszerepben.

Until Dawn

Until Dawn
A legutóbbi Until Dawn cikkek, hírek
1664 levél
Válasz 14.12.17. 08:26 #4
GeryG
Rettegésre én se számítok, de az olyan horrorfilmeket se ezért nézem meg, mint a Halloween, Péntek 13, Texasi láncfűrészes és hasonlók. Ezek számomra igazi klasszikusok (többek között ezek), így minden olyan játékot vagy filmet szívesen fogadok, ami őket idézi.
Sajnos nálam sokat rontott a bohóc karakterén, hogy megszólalt, innentől elveszíti azt az auráját, ami Jason Voorheest, Mike Myerst, Leatherface-t vagy akármelyik hasonló pszichót körüllengi. Utálom, ha személyiséget adnak egy ilyen karakternek. Nem kell nekik. Pszicho + személyiség = sikoly...
14264 levél
Válasz 14.12.16. 23:43 #3
balays82
Amikor pár éve Move-os PS3-as játékként jelentették be, még abszolút nem hozott lázba, de jelenlegi formájában már nekem is nagyon tetszik a játék. Eddig szinte tényleg csak a Quantic Dream képviselte ezt a stílust, örülök, hogy mások is próbálkoznak, remélhetőleg hasonló sikerrel. A sztoritól mondjuk én nem várok sokat ebben az esetben, az eddigiek alapján szerintem sablonokbó építkező, ZS kategóriás horror filmek szintjét fogja hozni, de annak is meglesz a maga hangulata.
1664 levél
Válasz 14.12.16. 22:26 #2
GeryG
Nekem is ez volt az első benyomásom már korábban is. Sokan húzzák a szájukat a QTE-re, de szerintem magasan ezzel lehet leglátványosabb, legfilmszerűbb jeleneteket összehozni. A Quantic Dream többszörösen is bizonyította már ezt, plusz ők azzal emelkednek ki a szürke tömegből, hogy mellé nagyon jó történeteket és még jobb színészi játékot tesznek le az asztalra. A Beyond TS a valaha volt egyik legérzelmesebb játék szerintem...

A horror meg egyébként is a szívem csücske, szóval ez a játék 0 napi must buy a legdurvább kollektorsz edísönben, ha nem sikerül tesztpéldányt szerezni belőle.
200 levél
Válasz 14.12.16. 22:22 #1
EvolutioN
Huhu! A Quantic Dream játékait/interaktív filmjeit szeretem. Ha ez is valami olyasmi lesz (olyannak tűnik), akkor szeretettel várom.
The Last of Us

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.