Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Holnaptól érhető el az Alone in the Dark: Illumination privát bétája [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Holnaptól érhető el az Alone in the Dark: Illumination privát bétája
Az előrendelők kaphatnak hozzáférést a fejlesztés alatt álló játékhoz.

Alone in the Dark: Illumination

Alone in the Dark: Illumination
A legutóbbi Alone in the Dark: Illumination cikkek, hírek
36 levél
Válasz 15.02.08. 22:45 #10
AdranW
Nem egészen, mert a left 4 dead az csak a coopra épített. Azért volt jó. Az első alone az nem hasonlított a left re felépítés terén.
33 levél
Válasz 15.02.08. 22:02 #9
Hamika95
Nem tűnik olyan jó játéknak, de nem elvetendő. Eléggé hasonlít a Left 4 Dead játékokhoz, legalábbis a játék felépítése. Szerintem adok neki egy esélyt.
Vélemények a Bétáról?
806 levél
Válasz 15.01.29. 10:33 #8
SolidSnakeGH
Nem egy varázsmegoldás, az biztos, de az eredeti AitD élénk színvilágához az passzolna talán leginkább. Mindenesetre osztom a véleményed, én is csak jó kezekben látnám nyugodtan, ha összejönne ez a projekt. Addig meg majd multizunk az Illumination-ben Edward és Emily ükunokáival
652 levél
Válasz 15.01.29. 09:16 #7
thri77
Azert a cell shading nem csodaszer, sokan beleestek mar ebbe a csapdaba. De ez csak az en velemenyem. Inkabb azt szeretnem, ha nem nyulnanak mar hozza, eleget kapott mar szerencsetlen AitD. Vagy ha mar valaki megteszi, szedje mar ossze magat.
806 levél
Válasz 15.01.29. 08:31 #6
SolidSnakeGH
Resident Evil Remastered is megállja a helyét, simán lenne igény egy hasonló AitD feldolgozásra szerintem. Grafikai stílust egy finomhangolt cell shadinggel könnyen lehetne rekreálni, a hangulat pedig már adott, azt csak újra át kell ültetni.

Nem lesz belőle nagy valószínűséggel semmi, de azért jó lenne, ha lenne, na.
652 levél
Válasz 15.01.28. 22:01 #5
thri77
Hát, megnézem a lenti videót és értem én, hogy fejlesztés közbeni állapotot tükröz, de szerintem nem kár érte. Szép volt jó volt a sorozat, de ne bolygassuk. A világ továbblépett, ma már nem állná meg a helyét szerintem. Plusz azt a hangulatot és grafikai stílust úgyse tudják visszaadni már. Az akkor és ott pont jó volt.
806 levél
Válasz 15.01.28. 20:52 #4
SolidSnakeGH
Ha nem viszonyítunk az eredeti trilógiához, akkor az AitD: The New Nightmare szerintem önmagában nem volt egy rossz játék (mondjuk lehet elfogult vagyok, akkoriban ment a GameOne csatorna, ahol magával ragadott a fejlesztőkkel készített másfél órás dokumentumfilm /mai napig megvan valamelyik VHS-kazin/, így a tényleges játékot nem átlagos gamer szemmel néztem).

Az epizódikus AitD-ről csak a Twin Peaks végére hajazó befejezés maradt meg, magára a játékra már alig emlékszem.

Ez a mostani új rész meg inkább elszomorít. Inkább élesszék újra a remake ötletet és legyen egy klasszikus Alone in the Dark Remastered is, mint ez az akármi.
652 levél
Válasz 15.01.28. 19:47 #3
thri77
Ez a franchise az ékes példája, miért kell néha inkább békében hagyni a dolgokat. Az első három rész remek, kb. itt húzhatjuk meg a határvonalat, ameddig érdemes a sorozatról beszélni. A további játékok mind borzalmasak lettek, pedig a 2008-as előtt még úgy nézett ki, hogy végre sikerül új életet lehelni a címbe, csak aztán kiderült, hogy a titokzatos promo mögött a nagy semmi van. Készült egy film is, ennek értékelésére már szót se vesztegessünk.

Az új rész meg? Az egy dolog, hogy semmi fantázia nem szorult a készítőkbe, de ha már mindenáron ki akarnak adni egy ilyen játékot, amilyet, akkor ne hívják Alone in the Darknak, mert semmi köze a klasszikushoz.
5226 levél
Válasz 15.01.28. 18:23 #2
Skorpio90
És mit remélnek a bétától? Úgy hallottam, szarból elég nehéz várat építeni. Az egy dolog, hogy egy gramm eredetiség nincs a játékban, talán elnézik a fanok, hogy semmi köze a nevén kívül a sorozathoz, de az eddig bemutatott képekről és videókból árad a tömény igénytelenség. Az Atarit sem értem amúgy. Lassan 10 éve haldokolnak, de ellene semmit nem tesznek, helyette szarabbnál szarabb játékokat dobnak a piacra. Noname, első munkás fejlesztőket bíznak meg, hogy csináljanak egy sikeres játékot egy régen sikeres sorozatból, de pénzt azt nem adnak rá. Akkor egyáltalán minek erőlködnek?
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
806 levél
Válasz 15.01.28. 18:18 #1
SolidSnakeGH
Nagy kár, hogy a Left 4 Dead-re akarnak hajazni, majd ez a privát béta úgyis képet ad erről (vajon ilyenkor az eredményeket tilos publikálni a résztvevőknek? Ha előrendelők játszhatnak vele, akkor kétlem.)

A 4 karakterből az egyik Edward Carnby dédunokája, a másik pedig Emily Hartwood-é (akik ugye a legelső rész főszereplői voltak.

Lett volna néhány éve egy remake is, csak azt törölték, pedig én személy szerint jobban örültem volna neki, mint ennek az Illuminationnek. De őszintén kívánom, hogy csalódjak kellemesen.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.