Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Új traileren az Evolve szóló módja [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Új traileren az Evolve szóló módja
Bár kifejezetten többjátékos módra tervezték a játékot, egyedül is lehet majd teljesíteni a pályákat.

Evolve

Evolve
A legutóbbi Evolve cikkek, hírek
33 levél
Válasz 15.02.08. 21:18 #9
Hamika95
Nem igazán tudok sokat a játékról (már amennyit lehet), de a videó alapján elég izgalmas kis csapatjátéknak tűnik amivel el lehet ütni a hétköznapokat. Ha valóban hasonlít a Left 4 Dead-hez, már csak játék élmény szempontjából is, akkor ez egy remek játék lesz, én úgy gondolom.
806 levél
Válasz 15.02.01. 19:26 #8
SolidSnakeGH
Botokkal se enged gyakorolni? Egyből beledob hús-vér játékosok közé és csak ott kell helyt állni? Mert ha igen, akkor valóban nem balanszolták eléggé a játékot a fejlesztői.
2918 levél
Válasz 15.02.01. 19:11 #7
RAI*DEN
Egy n+1-edik ugyanaz a kaptafa Battlefield, Far Cry, Call of Duty és stb. játéknál nem is baj ha nincs tutorial, mert ott alapjáraton kimerül abban a játékmenet, hogy mész, lősz, craftolsz, guggolsz, fekszel, tárazol, gránátot dobsz stb... Itt meg azért vannak képességek, azoknak CD-je, a szörny esetében teljesen más az egész alapelv, lehetne bővebb leírás a képességeket illetően, még a szörnyírtó kasztoknál is, mert ez így szép és jó, de kb mindenre magadnak kell rájönnöd, és nagyon elveszi az ember kedvét a próbálkozástól, ha kapásból egy 4 fős baráti társaság ellen rak be...
806 levél
Válasz 15.02.01. 18:56 #6
SolidSnakeGH
Szomorú, hogy az alfa verzió így beledob a sűrűjébe. Múltkor írtam, hogy mennyire jót tenne egy játék számára, ha elhagynák végre a szájbarágós tutorialt és egyből az akció sűrűjébe tennének, ahol a játékos maga tapasztalja ki a játékmechanika működését.

Úgy tűnik, az ilyen megoldáshoz is kell ügyes tervezési érzék. Nolan Bushnell mondja mindig, hogy a jó játék alapja: "Easy to learn, difficult to master." Ezt az egyszerű mondatot mégis sok fejlesztő elfelejti.
64 levél
Válasz 15.02.01. 15:28 #5
szogyenyi
Ez a koncepció már az elejétől fogva nem fogott meg. Valahogy... nem is tudom, tucatjátéknak tűnik, nem kínál olyan sok újdonságot azon kívül, hogy te lehetsz a behemót. Az alfát kipróbáltam, és mint ahogy RAI*DEN is említette, egy kisebb fajta kiképzést én is elviseltem volna. Körbeszaladtam a pályán, végigvittem az egy menetet, de számomra hiányzik belőle az a báj, ami képes lenne marasztalni. Kíváncsi leszek, mekkora sikere lesz fél év múlva.
,,Nothing is true, everything is permitted"
2918 levél
Válasz 15.02.01. 13:35 #4
RAI*DEN
Bár én csak az alpha verziót nyomtam belőle, de abból is csak egyetlen egy menetet. A menüben semmi tutorialra sarkalló menüpont nincs, tutorial úgy en bloc nincs is. Berakott rögtön szörnyként egy 4 fős társaság ellen, akik úgy leszopattak, mint annak a rendje... Nem vagyok egy balfasz játékos alapesetben, de ezt a videót megtekintve az az egy jó véleményem van, hogy itt tényleg ki lehet tapasztalni a karaktereket, de azért remélem lesz a végső produktumban tutorial opció is, mert az addig oké, hogy a szörnnyel enni kell és fejlődni, de ez így önmagában nem elég info...
806 levél
Válasz 15.02.01. 12:41 #3
SolidSnakeGH
Kifejezetten jó ötletnek tartom a 4vs1-es felállás alapkoncepcióját, a tendencia pedig még kiaknázatlan, ezért szülhet kreatívabb felhasználási módot is (ld. Friday the 13th esete).

Még ha az Evolve nem is aknázza ki jól, azért elindulhat itt egy kreatív lavina.
15 levél
Válasz 15.01.31. 18:45 #2
Panda1
alien vs marine vs predator tortenetrol meg egy bor lenyuzva
652 levél
Válasz 15.01.31. 15:53 #1
thri77
Amennyire lenyűgöző volt az E3 bemutató annak idején, annyira nem érdekel most már a játék a megjelenés küszöbén. Nem vagyok az a nagy multis, de jó fél év még el tudtam volna képzelni, hogy ebbe belevágnék. S valahogy azt látom, hogy mások se vannak tőle annyira odáig. Fórumokon olvasgatom, hogy kipróbálták és pár perc játék után letették, mondván köszi ennyi elég is volt. Kíváncsi leszek hogy teljesít majd, lesznek elegen, akik játszani akarnak majd vele?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.