Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Valentin napi Carmageddon: Reincarnation őrület [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Valentin napi Carmageddon: Reincarnation őrület
Két hét múlva rajtol a milliók által várt játék bétája.

Carmageddon: Reincarnation

Carmageddon: Reincarnation
A legutóbbi Carmageddon: Reincarnation cikkek, hírek
15 levél
Válasz 15.02.02. 09:34 #42
vigo1
Félreérthető a fogalmazásom.. nem csak tatrtalamilag nem adtak hozzá fél éve semmit hanem sehogy. Se optimalizálás se hibajavítás semmi. Ilyen léptékkel nemtudom elkészül -e valaha.. arról nem beszélve hogy már most éves csúszásban vannak.

Látszólag legalábbis nagyon nem úgy állnak a játékhoz vásárlókhoz stb ahogy kéne és értelme lenne. Én már bánom h megvettem. de ezt AKKOR még nem lehetett előre tudni persze.

És nem vág földhöz az a kieső pénzösszeg de egy ilyen csapatot nem akarok támogatni.

Ugyan ez igaz a többi játékfejlesztőre is ahol igérnek mindnet mellé csodás grafikát lásd pl: The crew aztán kapsz egy szart. Nem is vettem meg..

De ameddig megveszik az emberek a szart is addig azt is fogjuk kapni.

Ott van pl a dayZ rábeszéltek nekem annyira nem jön be de ez már mind1. viszont havonta gigabyt-os frissítések hibajavítások jönnek hozzá hosszú lístával + érezhető játékmenetbeli grafikai tartalmi változások mellett. Na arra aztmondom meg is érdelmik a "támogatásomat" De a carma csapat pénzvisszafizetést érdemelne.
943 levél
Válasz 15.02.02. 09:27 #41
ivanova36
Volt már rá példa hogy pl demo alatt mindent megmutattak és a teljes játék csak plusz pályákat tartalmazott és autókat. Konkrétan a Revolt esetében ez történt.
Vagy pl a Planetary Annihilation esetében EA alatt benne volt már minden, release meg annyi volt hogy kikerült az EA alól a megjelentek közé, és ennyi.
Szerintem nem baj, ha az EA alatt nem mutatnak meg mindent, más kérdés hogy a release időpontjában mennyi minden lesz benne. Ha annyi mint most, vagyis a fent említett 30%, akkor az problémás.
15 levél
Válasz 15.02.02. 09:06 #40
vigo1
Nem nem szertem az AMD-t sem az ATI-t. I5 4670.


ŐŐŐŐ azzal nincs is gond, a gond az hogy több mint fél éve semmit nem adtak hozzá...

és a jelenlegitől sem vagyok elájúlva. nem azzal van gond h vannak hibák hanem hogy a kb nem dolgoznak. Nem közölnek semmit.

Csak nyomatják a hálaadásos meg éppen aktuális egyéb marhaságaikat amikor a játék meg áll a sz@rban.
943 levél
Válasz 15.02.02. 07:33 #39
ivanova36
vigo1: csak érdekességként: AMD procid van?

A tartalom hiányra azt írták hogy nem lövik el az összes puskaport az EA alatt, hogy azért legyen miért játszani vele majd ha elkészül és kijön. Ezt dicséretesnek tartom hogy azért erre is gondoltak. Más kérdés hogy azért van panasz rendesen az alacsony fps-re, ami ugye pont hogy nagyon is kellene ebbe a játékba.
806 levél
Válasz 15.02.02. 07:02 #38
SolidSnakeGH
Nem annyira ingyenjátékok azok.

Early access címekben pont az általad leírt dolgok esetleges bekövetkezése miatt nem szoktam beruházni, ennél az esetnél is megvárom a teljes verzió megérkezését.
15 levél
Válasz 15.02.01. 23:18 #37
vigo1
az ingyenjátékot adnak h megvedd röhej kell a francnak ezt csinálják meg igényesre inkább azzal foglalkoznának...
15 levél
Válasz 15.02.01. 23:16 #36
vigo1
Senkinek NEM AJÁNLOM a játék megvételét.

Nekem 2014 május óta van meg, rossz grafika hihetetlenül rossz optimalizátság gyakorlatilag iknkább úgy írnám h nincs.

2014 Július óta a játékhoz nem érkezett semmi fejlesztés, ami azért vicces mert 30%-on áll.

Alig játszható. gtx 780 oc rev 2.0-ás vidkártyám van ssd stb. nem sorom a lényeg h ultrán 2k felbontásban játszom, semmi nem szaggat kivéve ezt..

Több mint fél éve nem nyúltak a játékhoz ami tartalmilag is 30%-on áll. nem csak "szerkezetileg"

Majd akkor vegyétek meg HA (lesz olyan) jobb állapotban lesz. Ne álljon benne a pénzetek. Semm infót nem közölnek csak nyomatják a sok hülyeséget.. Elég hülye banda azt kell h mondjam.
806 levél
Válasz 15.02.01. 19:23 #35
SolidSnakeGH
Meg visszatértek a trafikok nemzeties köntösben.
652 levél
Válasz 15.02.01. 19:19 #34
thri77
Sokkal szabályozottabb lett a világ már területeken is. Pl. dohányreklámok sincsenek már.
806 levél
Válasz 15.02.01. 19:16 #33
SolidSnakeGH
Amíg nem léteztek/gyerekcipőben jártak a videojátékok, addig is volt mindig kifogás és bemagyarázott célpont az erőszakos cselekedetekre (világháborúk, egyéb konfliktusok, terrortámadások). Az sajnálatos, hogy az interaktív világokban látják mostanság az ördögöt, viszont én személy szerint remélem, hogy a jövőben más lesz a "bűnbak" az elburjánzott erőszakos tettekre.
1678 levél
Válasz 15.02.01. 19:13 #32
GeryG
Erről mindig az jut eszembe, amikor sok évvel ezelőtt hülyegyerek kilépett az ablakon, mert azt hitte, érte is jönni fog a sárga felhő, mint Son Gokuért... utána tiltották be a Dragon Ballt...
652 levél
Válasz 15.02.01. 18:50 #31
thri77
S mi maradna a cenzúra után? A logó?
(kizárt)

Csak időközben volt pár agyalágyult (már elnézést), akik lemészárolták a fél iskolát, s mire kellett fogni? Hát persze, hogy a videojátékokra. Azóta vörös posztó a téma a sok erkölcscsősz szemében.
806 levél
Válasz 15.02.01. 18:38 #30
SolidSnakeGH
Most vizionáltam egy Hatred-reklámot a Super Bowl egyik szünetében.
Az abszolút nulla esély esete, mégis ha lenne elég zséje a Destructive Creationsnak, akkor egy cenzúrázott verziót bevállalnának vajon a reklámhirdetők?

Nyilván jóval szélesebb célközönséget ér el a Super Bowl, de valamiért a régi Carmageddon hirdetési célplatformjai is elérhetőek lehettek simán nem megfelelő befogadóközönség számára, mégsem volt akkora mértékű a botrány, mint napjainkban.
652 levél
Válasz 15.02.01. 16:41 #29
thri77
Igen, de a Carmageddon már minden, csak nem sokkoló. Plusz a szélesebb tömegeket úgyis csak reklámmal éred el. Anno az SCi a legnevesebb magazinokban tolta ezeket a reklámokat (PC Games, PC Format), most a Stainlessnek ilyesmire aligha lesz pénze. De pl. nézd meg a Supercellt (Hayday, Clash of the Clans): a Superbowl szünetben reklámoznak, amely azért bármelyik nagy cégnek is tétel.
806 levél
Válasz 15.02.01. 16:14 #28
SolidSnakeGH
@thri77: az intenzív gerillamarketinggel (ld. Hatred esete) lehet sokkolni a népet, úgy veszem észre napjainkban a reklámozás mérlege a kreativitásról átbillent az agresszivitás (nem feltétlenül csak játékbeli, hanem marketingbeli) oldalára (pl. a Strafe esete. Kreatívan, oldschool módon indul, aztán a végére...).

@totyak: régen is tobzódtunk az érdekes címekben dögivel, csak pont hogy nem volt annyi online reklámfelület és médiajelenlét, mint manapság, ahol 6653 oldalról jön egyszerre az információáradat képekben, előzetesekben és cikkekben.
414 levél
Válasz 15.02.01. 14:19 #27
totyak
Nyilván én is változtam, meg az is egyértelmű, hogy nincs pénzem mindenre, ami ki szeretnék próbálni. Fene tudja, sokszor vagyok úgy, hogy érdekel egy játék, de ha elmúlasztom kiadáskor, később már nem térek vissza rá. Régen ez nem így volt. De régen gyerek voltam sok szabadidővel, nem magamnak vettem a játékaim, meg tényleg nem is volt ennyi érdekes cím.
652 levél
Válasz 15.02.01. 13:32 #26
thri77
Amikor azt irtam 'rajongok kedveert', arra gondoltam hogy az o penzukre utaznak.

Totyak: Nem lehet hogy Te valtoztal, vagy kevesebb lehetoseged volt beszerzesre? Nekem a mai napig vannak potlando cuccok ebbol a korszakbol is. Plusz akkoriban nem voltak ilyen uborkaszezonok nyaron meg unnepek utan mint most.

Amugy az uj jatekosok befuzesehez intenzivebb reklamkampany kene. Pont olyan mint amilyenrol lentebb volt szo.
1678 levél
Válasz 15.02.01. 12:09 #25
GeryG
Amikor azt írtam, hogy a Reincarnation is "csak" egy remake, remaster, reboot, tökmind1, azt nem negatívumként írtam. Pont arra próbáltam célozni, hogy a mostanában megjelenő remasterekhez képest ez igenis remek munka, nem csupán újratextúrázás vagy ilyesmi.

Aki befizetett már egy körre az early accessen, árulja már el, hogy ezúttal melyik püspökgyalázó polka-black metal banda fogja húzni a kerék alá valót? Az első rész Fear Factoryje a mai napig himnusz, a második részben már annyira nem szerettem, de azért még jó volt az Iron Maiden. Most mi lesz vajon?
943 levél
Válasz 15.02.01. 11:50 #24
ivanova36
Én ezt nem remasterednek meg HD verziónak veszem és kezelem, hanem folytatásnak. Vagyis nem az eredeti pályák vannak átskinezve meg feltuningolva hanem bőven több melót raktak bele eddig.

Az hogy a filmekben is divatos a reboot akkor akár itt is nevezhetjük a Carma esetében annak. Meglátjuk hogy sikerül. De szerintem az a generáció akik anno Carmáztak, most olyan 27-35 között vannak. És könnyen lehet hogy mellettük be lesz húzva pár újonc is akiknek megtetszik a Carma stílusa.
A fenti felsorolásból igen sok lehúzásnak tűnik, pl Homeworld, vagy resident evil, vagy heroes, esetleg fahrenheit, nem vitatom. De ennél a carmánál bennem fel sem merült hogy csak "remake" lenne.

És ne feledjük, a játék készítés kemény üzlet. Majdnem kivétel nélkül a pénzről szól. Minél kevesebb melóval minél több zsetont begyűjteni. Tehát a játékosokért készítik rész jól hangzik, de a mondat vége: Játékosokért készítik, akik megveszik ismét.
652 levél
Válasz 15.02.01. 11:46 #23
thri77
Azert ez erosen szubjektiv velemeny. En pont nem igy latom. A tobbi cim mas jellegu, mas oldalrol kellett hozzanyulni, pl grafikat ujrarajzolni feljavitani ami leglabb olyan melos.
414 levél
Válasz 15.02.01. 11:32 #22
totyak
Én ezzel nem értek egyet. Szerintem egyáltalán nem a játékosokért készítik, egyszerűen megpróbálják meglovagolni a címet. Mondjuk legalább ők nem intézték el egy textúra felhúzással.
Játékok mennyiségét tekintve meg szerintem annak idején mondjuk évente, fél évente jött olyan játék, ami érdekelt, manapság meg havonta. Ha valami kimarad, legközelebb már jön az új és az előző jó eséllyel kimarad.
1678 levél
Válasz 15.02.01. 11:21 #21
GeryG
Több hírben is írtam már, hogy 2015 a remasterek éve lesz... Heroes 3 HD, Resi HD, Grim HD, vagy épp Carma HD. Mert tök mindegy, mi a címe, ez a játék a Carmageddon első részének HD remake-je.
És szvsz ha összehasonlítjuk a fenti felsorolás címeinek eredetijeit és HD-nek csúfolt remastereit, akkor torony magasan a Carmageddon nyeri a versenyt. Mert nem csak lecseréltek egy pár textúrát és modellt, hanem a 0-ról elkészítették újra az egész játékot.

A régi játékok felújítása szerintem sosem az új játékosok toborzásáról szólt, hanem a régiek nosztalgiával való lehúzásáról. Más kérdés, hogy néha ezzel a játékosok is jól járnak (pl. Carma), máskor meg nem (pl. Resi HD - szerintem...). Innentől pedig van létjogosultsága a Carma Reincarnationnek.
652 levél
Válasz 15.02.01. 11:08 #20
thri77
Nekem akkoriban is volt a gondom, hogy túl sok játék volt (megkockáztatom, hogy több, mint most). Voltak azért jó grafikák bőven, s persze más volt a mérce. Ami viszont tény, hogy a Carma akkor egy élvonalas stuff volt, most meg inkább (nem degradálásból írom) egy olyan futottak még cím, ami felült a nosztalgia vonatra. Persze nincs ezzel semmi baj. Egyértelmű, hogy a rajongók kedvéért készítik, de azzal a nem titkolt szándékkal, hogy új játékosokat is behúzhatnak.
943 levél
Válasz 15.02.01. 11:00 #19
ivanova36
Ne általánosítsunk. Pl egy Baldur's Gate elé én sem ülök le. Ellenben Mass Effecteketet oda vissza végigjátszottam vagy a Kotor 1et, legalább hatszor. Játékosa válogatja.
De az biztos hogy mostanában már annyira gyorsan és sok játék jön ki, hogy nem lehet lépést tartani velük. Így nincs idő aprólékosan végigvinni őket, végigolvasni mindet, stb... sőt, a készítők is egyre jobban sietnek, hiszen lépést kell tartani a konkurenciával és az igényekkel. És ez öngerjesztő folyamat. Lásd MMO piac, vagy a böngészős online játékok. Amelyik nem tud 6hónap-1 év alatt stabil törzsközönséget összeszedni az megy a levesbe. Mert újabbak mindig jönnek és könnyebben hozzáférhetőek már.

Carmageddon meg szerencsére sosem volt az a gondolkozós tervezős játék, max annyit kellett tervezni hogy akarod az adott pályát megcsinálni: minden gyalogost kivasalsz, checkpointokon gyorsan végigmész vagy a többieket zúzod le
414 levél
Válasz 15.02.01. 11:00 #18
totyak
Fiatalabb koromban nálam is ezerrel ment a Carmageddon és élveztem a játékot. De akkor más világ volt, nem volt ekkora választék és az ember már annak is örült, ha egy játék tényleg realisztikusnak tűnik és oldalnézetes, vagy csupa pixel. Ma meg naponta jönnek jobbnál jobb játkok és én már nem érzem, hogy ez a Carmageddon kellene nekem. Akik meg korábbról nem ismerik, szerintem megnéznek róla egy videót és továbblépnek. Magam részéről nem jósolok neki hagos sikert.
208 levél
Válasz 15.02.01. 10:40 #17
DervisHUN
Szerintem ez a játék inkább azoknak szól akik anno játszottak a korábbi verzióval. A mai gyerekek hozzá vannak szokva egy szinthez, és ha annál csúnyább vagy kevésbé akciódús akkor nem is érdekli őket.

OFF: Carmageddont persze a második nem fenyegeti, de emlékszem régen olyan játékok voltak ahol teljesen beleélte magát az ember, minden interakciónál megfontoltan hozott döntést. Ma viszont sokkal nagyobb igény van ebben a gyorsuló világban a gyorsabb, pörgősebb játékokra mint cod. Ha le kéne ülni egy gyereknek egy dialógusokkal teli játék elé szerintem sírva fakadna. Teljesen hozzászoktak, hogy minden imformációt vizuálisan megkapnak és semmi szükség képzelő erőre.
943 levél
Válasz 15.02.01. 10:38 #16
ivanova36
Pedig a Carmageddon 1 már Androidon is kint van, a 2 meg talán még játszható mai gépeken is. A TDR2000-t meg sajnáltam hogy egyáltalán feltelepítettem, annyira gyenge lett a 2 után.
11 levél
Válasz 15.02.01. 10:11 #15
Amina!
Nekem csak a TDR2000-el volt dolgom. De maradandó emlékeket hagyott bennem!
Hail to the b1tches! Any means necessary! - Grammar Nazi
40 levél
Válasz 15.01.31. 22:43 #14
Lacroix89
652 levél
Válasz 15.01.31. 21:25 #13
thri77
Jah ok, félreértelmeztem a mondatot, sorry.
943 levél
Válasz 15.01.31. 21:23 #12
ivanova36
Növelte. Pont így volt hogy nagyobb gravitáció, kisebb repülések, így a 3 háztömb helyett csak 2 autónyi hosszt repültél.
806 levél
Válasz 15.01.31. 21:17 #11
SolidSnakeGH
Lehet, hogy én vagyok már "öreg", de az valahol elszomorít, hogy a grafika az elsődleges a mai fiatal gamereknek. Sokatmondó ez az összehasonlítás, most erről a grafikai fontosságról ez ugrott be.
652 levél
Válasz 15.01.31. 21:04 #10
thri77
Mármint csökkentette, nem?
Kell azért a jobb grafika, mert a mai gyerekek hozzá se nyúlnának és azért szerintem el akarják adni.
943 levél
Válasz 15.01.31. 21:00 #9
ivanova36
Szerintem ennek pont nem kell csili-vili grafika. A második rész grafikája picit részletesebben bőven elég lenne szerintem. Ami a fontos az a sebesség, és nem árt ha a fizikát is komolyabban veszik. Anno a második részben volt olyan powerup hogy megnövelte a gravitációt. Na az volt az igazi. Anélkül 55mph-s ugratásnál is repültél 3 háztömbnyit.
652 levél
Válasz 15.01.31. 20:44 #8
thri77
Akkor most hitelesebb(?) / elfogadhatóbb(?) a Hatred miatti panaszkodásom?
Ezzel a játékkal semmi bajom.

(akkoriban amúgy az újsághirdetések is merészebbek voltak
806 levél
Válasz 15.01.31. 20:33 #7
SolidSnakeGH
Ez a tagline kegyetlen
És most panaszkodnak az emberek a durva játékokra. A Carmageddon is kiborította a bilit pár helyen, de azért ha napjainkban ilyen tagline-os hirdetéssel jönne ki egy játék, arra jobban/többen ráharapnának, mint akkoriban.
652 levél
Válasz 15.01.31. 20:29 #6
thri77
Tekintsünk el a minőségtől, ez a régi szobámban volt (s van még most is) kirakva.

Tényleg sokat javult az első videók óta, s ha nem is fogok túl sokat játszani vele most már, azért biztos csapatok vele párat a régi szép idők emlékére.
806 levél
Válasz 15.01.31. 20:18 #5
SolidSnakeGH
Eszembe jut egy 90-es évekből egy emlék, amikor rendeltem egy pakkot, benne a Carmageddon II-vel. Előtte nem ismertem a szériát, így egy péklapát erejével ütött az élmény.

A Reincarnation bejelentése óta érdeklődve figyelem az eseményeket. Bár a bétára még nem ruházok be, a teljes verzió kiadásakor ott leszek a sorban.
64 levél
Válasz 15.01.31. 19:56 #4
szogyenyi
jajjjj istenkém... lehet erre kellett volna beruházni a leárazások alkalmával. most egy kicsit már bánom, hogy nem kelt el hamarabb az a fránya CS:GO skin
,,Nothing is true, everything is permitted"
27976 levél
Válasz 15.01.31. 19:27 #3
LordMatteo
Yee!

Jó látni, hogy nem akarnak semmi flancot vagy nagy újítást bele, ennek a játéknak nem kell semmi. Nosztalgia volt látni egy-két ismerős autót (sőt, többségében azokat, itt azért remélem lesz választék). A második résszel nagyon sokat toltam fiatalabbként. A targoncát hiányoltam mondjuk a videóból, azt nagyon gyűlöltem. Illetve volt egy-két munkagép-monstrum is a későbbi pályákon, bányadömper volt a legnagyobb megvehető talán.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
1678 levél
Válasz 15.01.31. 19:19 #2
GeryG
Amennyire nem látszott a haladás a bejelentését követő időszakban, annyit fejlődött az elmúlt egy évben, amióta Steamen van. Okay, messze nem a legszebb játék lesz, de ez pont olyan cím, amitől ezt senki nem várja el. Cserébe a hangulat, az életérzés egy az egyben ugyanaz, mint az első és második rész esetében volt. És ez az egyetlen dolog képes lesz elvinni az egész játékot a hátán, ha végre megjelenik. Remélhetőleg minél hamarabb... mondjuk a februári béta kezdés után simán el tudok képzelni egy március-június közötti premiert.
189 levél
Válasz 15.01.31. 18:30 #1
bollokr
Annyira beteg,annyira jó.
Alig várom a gépigény infókat a végső verzióhoz.
Carma egy életen át...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.