Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Carmageddon: Reincarnation

Valentin napi Carmageddon: Reincarnation őrület

Két hét múlva rajtol a milliók által várt játék bétája.

2015.01.31. 17:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Két hét és itt a Valentin nap, amikor minden hősszerelmes rohan a virágüzletbe, megveszi a legszebb csokor virágot, a legfinomabb bonbont, magára önti két litert a legdrágább parfümből, hogy elhódítsa szíve választottja... szívét. De nem így tesznek a Stainless Games munkatársai! Ők ugyanis e napon rendkívül elfoglaltak lesznek: útjára indítják a Carmageddon: Reincarnation bétáját.
A játék korai változata közel egy éve elérhető a Steamen, a játékosok pedig kimondottan pozitívan vélekednek róla. Persze egy év hosszú idő, mialatt rengeteget fejlődött és bővült a tartalom. A fejlesztők mostanra jutottak el oda, hogy új szintre emeljék a játékot, így elindulhat a bétatesztelés. A bétába három játékmód próbálható ki: a karriermód, a szabad játék, valamint a többjátékos mód. Mindezeken túl az összes achievement és extra kihívás is elérhető lesz.
Aki már korábban befizetett a korai változatra, annak automatikusan frissülni fog a játéka, mindenki másnak viszont remek ajánlattal rukkoltak elő a készítők. Ha most fizetünk be a bétára, mellé megkapjuk a sorozat előző három epizódját is: a Carmageddont (a Max Pack kiadást), a Carmageddon II: Carpocalypse Nowt és a Carmageddon TDR 2000-et. A bejelentés mellé új trailer is érkezett, a játék még sosem festett olyan jól, mint az alábbi videón. Egyszerre hordozza magán a sorozat utánozhatatlan hangulatát és felel meg a mai elvárásoknak. ■

Carmageddon: Reincarnation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Carmageddon: Reincarnation

hozzászólások (42)

SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.02. 07:02
Nem annyira ingyenjátékok azok.

Early access címekben pont az általad leírt dolgok esetleges bekövetkezése miatt nem szoktam beruházni, ennél az esetnél is megvárom a teljes verzió megérkezését.
ivanova36
ivanova36 2015.02.02. 07:33
vigo1: csak érdekességként: AMD procid van?

A tartalom hiányra azt írták hogy nem lövik el az összes puskaport az EA alatt, hogy azért legyen miért játszani vele majd ha elkészül és kijön. Ezt dicséretesnek tartom hogy azért erre is gondoltak. Más kérdés hogy azért van panasz rendesen az alacsony fps-re, ami ugye pont hogy nagyon is kellene ebbe a játékba.
vigo1
vigo1 2015.02.02. 09:06
Nem nem szertem az AMD-t sem az ATI-t. I5 4670.


ŐŐŐŐ azzal nincs is gond, a gond az hogy több mint fél éve semmit nem adtak hozzá...

és a jelenlegitől sem vagyok elájúlva. nem azzal van gond h vannak hibák hanem hogy a kb nem dolgoznak. Nem közölnek semmit.

Csak nyomatják a hálaadásos meg éppen aktuális egyéb marhaságaikat amikor a játék meg áll a sz@rban.
ivanova36
ivanova36 2015.02.02. 09:27
Volt már rá példa hogy pl demo alatt mindent megmutattak és a teljes játék csak plusz pályákat tartalmazott és autókat. Konkrétan a Revolt esetében ez történt.
Vagy pl a Planetary Annihilation esetében EA alatt benne volt már minden, release meg annyi volt hogy kikerült az EA alól a megjelentek közé, és ennyi.
Szerintem nem baj, ha az EA alatt nem mutatnak meg mindent, más kérdés hogy a release időpontjában mennyi minden lesz benne. Ha annyi mint most, vagyis a fent említett 30%, akkor az problémás.
vigo1
vigo1 2015.02.02. 09:34
Félreérthető a fogalmazásom.. nem csak tatrtalamilag nem adtak hozzá fél éve semmit hanem sehogy. Se optimalizálás se hibajavítás semmi. Ilyen léptékkel nemtudom elkészül -e valaha.. arról nem beszélve hogy már most éves csúszásban vannak.

Látszólag legalábbis nagyon nem úgy állnak a játékhoz vásárlókhoz stb ahogy kéne és értelme lenne. Én már bánom h megvettem. de ezt AKKOR még nem lehetett előre tudni persze.

És nem vág földhöz az a kieső pénzösszeg de egy ilyen csapatot nem akarok támogatni.

Ugyan ez igaz a többi játékfejlesztőre is ahol igérnek mindnet mellé csodás grafikát lásd pl: The crew aztán kapsz egy szart. Nem is vettem meg..

De ameddig megveszik az emberek a szart is addig azt is fogjuk kapni.

Ott van pl a dayZ rábeszéltek nekem annyira nem jön be de ez már mind1. viszont havonta gigabyt-os frissítések hibajavítások jönnek hozzá hosszú lístával + érezhető játékmenetbeli grafikai tartalmi változások mellett. Na arra aztmondom meg is érdelmik a "támogatásomat" De a carma csapat pénzvisszafizetést érdemelne.
ajánlott olvasnivaló