Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Hamarosan bétára vált a Take On Mars [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Hamarosan bétára vált a Take On Mars
Új trailert is kaptunk az E3 alkalmából.

Take On Mars

Take On Mars
A legutóbbi Take On Mars cikkek, hírek
33 levél
Válasz 15.06.17. 16:53 #2
ScOut3R
+1 Lackonak
11029 levél
Válasz 15.06.17. 09:43 #1
Lacko
Én csak a roveres marsi kutatásokat szerettem. És az már elég jó állapotban van (leszámítva, hogy minden új frissítés korrupttá változtatja a save-et és kezdhetem elölről az egészet, amit most bétáig mindenképp hanyagolok). Leszartam, amikor bevezették az emberi küldetéseket, de most, hogy jönnek sorban az új Matt Damon film trailerei kedvet kaptam egy kis marsi túléléshez, ezért belenéztem. Nos nagyon klassz, csak hát borzalmasan bugos. Iszonyat nagy potenciál van abban a részben is akár SP, akár MP. De most még nagyon ramaty az a rész - miközben a Curiosity-s kampány már elég jó állapotban van.

Ha valami normális gatyába tudnák rázni egy hónapon belül, letarolhatnák a piacot a film farvizén. Ráadásul survival divat van, viszont a tucat zombis szarok között eszement nagy durranás egy tudományos survival (nagyon-nagyon remélem, hogy nem tolnak bele marsi zombikat!!!!)

Ha valaki egy picit is gondolkodik, hogy megvegye, az most még pár óráig csapjon le rá, mert 33%-os leértékelésen van a Steamen. Kizárt, hogy a következő évben bármikor ennyire levigyék megint.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.