Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015

Hamarosan bétára vált a Take On Mars

Új trailert is kaptunk az E3 alkalmából.

2015.06.17. 09:29 | szerző: Dino | kategória: E3 2015

Két évvel ezelőtt jelentette be a Bohemia Interactive a Take On Marsot, marsi rover-szimulátorát, ami egy teljes felfedezős játékká nőtte ki magát, amelyben új kolónia létrehozására alkalmas területet kell keresnünk. A fejlesztés új fázisba érkezik hamarosan, a nyár folyamán ugyanis béta státuszra váltanak. A PC Gaming Show keretében egy új trailert mutattak be, amelyet alább nézhettek meg. ■

Take On Mars
A legutóbbi Take On Mars cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Lacko
Lacko 2015.06.17. 09:43
Én csak a roveres marsi kutatásokat szerettem. És az már elég jó állapotban van (leszámítva, hogy minden új frissítés korrupttá változtatja a save-et és kezdhetem elölről az egészet, amit most bétáig mindenképp hanyagolok). Leszartam, amikor bevezették az emberi küldetéseket, de most, hogy jönnek sorban az új Matt Damon film trailerei kedvet kaptam egy kis marsi túléléshez, ezért belenéztem. Nos nagyon klassz, csak hát borzalmasan bugos. Iszonyat nagy potenciál van abban a részben is akár SP, akár MP. De most még nagyon ramaty az a rész - miközben a Curiosity-s kampány már elég jó állapotban van.

Ha valami normális gatyába tudnák rázni egy hónapon belül, letarolhatnák a piacot a film farvizén. Ráadásul survival divat van, viszont a tucat zombis szarok között eszement nagy durranás egy tudományos survival (nagyon-nagyon remélem, hogy nem tolnak bele marsi zombikat!!!!)

Ha valaki egy picit is gondolkodik, hogy megvegye, az most még pár óráig csapjon le rá, mert 33%-os leértékelésen van a Steamen. Kizárt, hogy a következő évben bármikor ennyire levigyék megint.
ScOut3R
ScOut3R 2015.06.17. 16:53
+1 Lackonak :)
ajánlott olvasnivaló