Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Különválik a Star Citizen és a Squadron 42 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Különválik a Star Citizen és a Squadron 42
A játék egyszemélyes kampánya önálló kiegészítőként folytatja pályafutását.

Star Citizen

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek
141 levél
Válasz 16.02.01. 16:57 #6
Artyom
"De ha jól emlékszem fps móka is lesz. Remélem single be is"

Krisz, a single játék elvileg így fog kezdődni. Csatlakozunk egy csatahajó legénységéhez, mint pilóta.

https://www.youtube.com/watch?v=f7VUUBx5lKU
92 levél
Válasz 16.02.01. 16:37 #5
KRISZ46
Nah ez a cikk nekem szól. Azt hittem h az egész SC MMO lesz így dobtam is a terveim közül, de így már meggyőzött. Igen lehet h 2 árat kérnek de ha belegondolunk a SWBF(-EA) ra máris jobbnak igérkezik. Ha a single olyan mint a Freelancer tehát open world+végtelen random küldi akkor mág megvett a game. De ha jól emlékszem fps móka is lesz. Remélem single be is *-*
141 levél
Válasz 16.02.01. 16:35 #4
Artyom
Na igen, de megadják a lehetőséget, hogy bagóért hozzá juthass, hiszen akár 33 dollár körül megveheted most a két játékot együtt. Ez a lehetőség nem is tudom talán 2 éve nyitott a gamer társadalom előtt. Nem mondhatod, hogy nem kínáltak fel áron alul is csomagot. Nyilván ebben az olcsóságban benne volt a kockázati tényező, hiszen 2 éve még messze nem tartott itt a fejlesztés, viszont mivel jelenlegi állapotában már nyilvánvaló hogy kész lesz mindkét játék, ez a kockázat a minimálisra csökkent, tehát aki még most február közepéig megveszi ezt a csomagot, annak sikerült a legjobb üzletet csinálnia, ha tisztán a pénzt tekintjük.
3009 levél
Válasz 16.02.01. 15:45 #3
Herr Hauptmann
Nem szükséges a védelmedbe venned őket. Anélkül is egyértelmű, hogy ők is csak a profit-maximalizálásra játszanak (melyik fejlesztő/kiadó nem?).
Nekem a fenti szövegből az jön le, hogy majd megveszed jó áron a singlet, aztán ha egyszer megjelenik utána a multi, azt is. Az hogy majd a Star Citizenhez kiegészítőként hozzá lehet csapni a Squadron 42-őt (gondolom olcsóbban), az akkor már sok vizet nem fog zavarni. Legyen olcsóbb majd a Star Citizen megjelenéskor azoknak, akik megvették már előtte a Squadron 42-őt és akkor rendben lesz a dolog.
Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.
141 levél
Válasz 16.02.01. 14:01 #2
Artyom
Másfél-2 évvel a játék piacra dobása előtt hadd dönthessék már el, hogy hogyan kívánják árusítani. A végén mindenképpen ketté kell osztani, mert az egyjátékos kampány minimum 1 évvel korábban fog érkezni mint a multi, és remélem megengeded nekik, hogy külön csomagban árulják. Én backerként egy 30 dolláros alapcsomaggal megvettem mindkét játékot, szerintem elég jól jártam vele, feltételezve hogy mindkét játékot minőségre csinálják meg. Február közepéig bárki megteheti.
3009 levél
Válasz 16.02.01. 11:09 #1
Herr Hauptmann
Aha..gyorsan küldj nekünk pénzt még most, mert később, ha szeretnél multi meg single is játszani, nem egy...de két játékot is meg kell venned tőlünk még több pénzért!!!444 Körülbelül.
Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.