Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Különválik a Star Citizen és a Squadron 42

A játék egyszemélyes kampánya önálló kiegészítőként folytatja pályafutását.

2016.02.01. 09:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Cloud Imperium Games egy korábbi élő közvetítésében már tett említést rá, most pedig pontosította is, hogy a Star Citizen és a Squadron 42 hamarosan külön projektté válik. Mint ismert, a Star Citizen egy online űrhajós játék lesz, amelyben hatalmas univerzumot fedezhetünk fel remélhetőleg milliónyi más játékossal karöltve. Persze nem mindenki rajong a közös élményekért, vannak olyanok, akik az egyszemélyes módot preferálják. Nekik készül a Squadron 42, a játék egyszemélyes, történetközpontú kampánya, amelyben hollywoodi sztárok sora fog szerepelni. Chris Roberts, a fejlesztés vezetője és a játék megálmodója a legutóbbi blogbejegyzésében pontosította, hogyan képzelik el a két játékmód jövőjét.
„A decemberi élő közvetítésben már említettük, hogy a Star Citizen és a Squadron 42 két különálló csomaggá fog válni a közeljövőben. Hogy frissítsük ezt: erre február 14-én fog sor kerülni. A Squadron 42 önálló játékként és a Star Citizen opcionális kiegészítőjeként is elérhető lesz ahelyett, hogy alapból bele lenne integrálva. Ha mindkét játékot szeretnétek a lehető legolcsóbban bebiztosítani magatoknak, akkor még a határidő lejárta előtt váljatok támogatókká!”
A lényeg tehát, hogy a Squadron 42-ra külön is be lehet majd fizetni azoknak, akiket az online mód hidegen hagy, de igaz ez fordítva is. A teljes élményt persze ezúttal is akkor kapjuk meg, ha mindkettőre benevezünk. ■

Star Citizen
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Citizen

hozzászólások (6)

Artyom
Artyom 2016.02.01. 14:01
Másfél-2 évvel a játék piacra dobása előtt hadd dönthessék már el, hogy hogyan kívánják árusítani. A végén mindenképpen ketté kell osztani, mert az egyjátékos kampány minimum 1 évvel korábban fog érkezni mint a multi, és remélem megengeded nekik, hogy külön csomagban árulják. Én backerként egy 30 dolláros alapcsomaggal megvettem mindkét játékot, szerintem elég jól jártam vele, feltételezve hogy mindkét játékot minőségre csinálják meg. Február közepéig bárki megteheti.
Herr Hauptmann
Herr Hauptmann 2016.02.01. 15:45
Nem szükséges a védelmedbe venned őket. Anélkül is egyértelmű, hogy ők is csak a profit-maximalizálásra játszanak (melyik fejlesztő/kiadó nem?).
Nekem a fenti szövegből az jön le, hogy majd megveszed jó áron a singlet, aztán ha egyszer megjelenik utána a multi, azt is. Az hogy majd a Star Citizenhez kiegészítőként hozzá lehet csapni a Squadron 42-őt (gondolom olcsóbban), az akkor már sok vizet nem fog zavarni. Legyen olcsóbb majd a Star Citizen megjelenéskor azoknak, akik megvették már előtte a Squadron 42-őt és akkor rendben lesz a dolog.
Artyom
Artyom 2016.02.01. 16:35
Na igen, de megadják a lehetőséget, hogy bagóért hozzá juthass, hiszen akár 33 dollár körül megveheted most a két játékot együtt. Ez a lehetőség nem is tudom talán 2 éve nyitott a gamer társadalom előtt. Nem mondhatod, hogy nem kínáltak fel áron alul is csomagot. Nyilván ebben az olcsóságban benne volt a kockázati tényező, hiszen 2 éve még messze nem tartott itt a fejlesztés, viszont mivel jelenlegi állapotában már nyilvánvaló hogy kész lesz mindkét játék, ez a kockázat a minimálisra csökkent, tehát aki még most február közepéig megveszi ezt a csomagot, annak sikerült a legjobb üzletet csinálnia, ha tisztán a pénzt tekintjük.
KRISZ46
KRISZ46 2016.02.01. 16:37
Nah ez a cikk nekem szól. Azt hittem h az egész SC MMO lesz így dobtam is a terveim közül, de így már meggyőzött. Igen lehet h 2 árat kérnek de ha belegondolunk a SWBF(-EA) ra máris jobbnak igérkezik. Ha a single olyan mint a Freelancer tehát open world+végtelen random küldi akkor mág megvett a game. De ha jól emlékszem fps móka is lesz. Remélem single be is *-*
Artyom
Artyom 2016.02.01. 16:57
"De ha jól emlékszem fps móka is lesz. Remélem single be is"

Krisz, a single játék elvileg így fog kezdődni. Csatlakozunk egy csatahajó legénységéhez, mint pilóta.

https://www.youtube.com/watch?v=f7VUUBx5lKU
ajánlott olvasnivaló