Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Közeledik a Dreadnought zárt bétája [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Közeledik a Dreadnought zárt bétája
Az űrhajós játék ingyenes lesz, de a teszten csak a támogató csomagok megvásárlásával lehet részt venni.

Dreadnought

Dreadnought
A legutóbbi Dreadnought cikkek, hírek
943 levél
Válasz 16.11.14. 17:18 #2
ivanova36
Zárt béta második felvonás:
megvolt a beígért elért szint reset, és jött egy alapos ráncfelvarrás a hajók és alrendszerek terén.
Az összes hajót szétosztották 3 cég között, melyeken szintezve lehet az újabb és újabb hajókat feloldani. A hajók osztályai megmaradtak, így az 5 osztály, 3 cég között garantált a kavarodás. És ha még a hajók páncélozottságának a besorolását is nézzük, ami 3 szintű, tiszta káosz. Nincs tiszta "fa", hogy én márpedig csak nagy behemót drenyákkal akarok menni akkor ahhoz a céghez "repuzok". Helyette alaposan meg van karava, melyik cégnél milyen hajó után milyen oldható fel. Így könnyen lehet hogy ha könnyű drenyát akarsz vezetni akkor bizony az adott cégnél előtte szintezned kell két taktikai cirkálóval (healer) (T1és T2) és két artillery crusierrt (sniper) (T2 és T3), hogy utána elkezdhesd a könnyű dreadnought ágon való haladást. Ekkor leszel a Tier 3 ban. Másik cégnél van T2-n drenya, de az meg közepes páncélozottságú. harmadik cégnél még mélyebben van a nehéz drenya.
Vagyis masszív grind ha olyan szerencsétlen vagy hogy nem a kezdő osztályok egyikét választod a kaland végéig. Közepes romboló, közepes sniper, közepes healer azok amiket egyből ellehet kezdeni, a többi, ezektől eltérő már mélyebben van.
A hajódra a felszerelést valamint a további hajókat ugyanarról a techfáról lehet elérni, vagyis megint ha beéred a továbbhaladáshoz feltétlenül szükséges modulokkal akkor gyorsabban haladsz, ha nem akkor félre eső modulokat is fel kell oldanod, megfelelő összegekért persze. És persze nem feltétlenül a leghasznosabb modulok vannak a legjobb helyeken.
A csaták előtti töltőidő hosszabb, mint a korábbi verzióban, pedig az sem volt rövid sajnos.
Player elleni csatát nem tudtam kipróbálni,. ugyanis két napja akármikor próbálkozom, 5 perc alatt sem hoz össze csapatot. Egy traininget mentem, érdemben a játékmenetben az alaphajók és nem túl erős npc-k semmi újdonságot nem tartogattak a korábbiakhoz képest. Persze zárt meg béta, de valamit akkor sem kerek. Lehet a belengetett még egy reset elvette a kedvét a bétázóknak a bétától, de lehet hogy csak simán engem kerülnek a többiek

943 levél
Válasz 16.07.25. 11:20 #1
ivanova36
Zárt béta még ketyeg, és sajnos több sebtől vérzik még.
Első sorban az oktató mód nagyon kevés dologra tanít meg, manőverezés, fő és másodlagos fegyver, energia management, és ennyi. Az hogy minek mekkora a lőtávja, a konzolokat hogy s mikor, buffok, és védelmi eszközök hogy s mint üzemelnek majd élesben vagy training módban derül ki.
Első nyertes éles, értsd pvp csata után kapsz annyi zsetont hogy az 5 rendelkezsére álló hajóból másfelet tudsz venni. Mielött vásárolnál alaposan nézd át őket a training módban hogy melyik a legkézreállóbb de még az sem sokat segít hiszen azokat nem lehet egyből megvenni csak hasonlókat hozzá. Zsetont pvp csatákból kapsz, jelenleg vesztésért 100, győzelemért 200 zsetont. Egy kezdő hajó 4000, rá felszerelések 250 körül vannak. Training csatákért nem kapsz semmit. Hétvégén leghosszabb várakozási idő 4 perc körül volt, és sajnos simán összesorsol kezdő kapitányokat a vén űrmedvékkel is, melyeknek sokkal fejlettebb hajóik, fegyvereik, rendszereik vannak, és amelyeket így elhárítani sem igazán lehet frissen vett hajóval.
Ezek ellenére az 5v5 csaták hangulatosak, csapatmunka nem árt, és nagyon észnél kell lenni, illetve folyamatosan tisztában kell lenni a környezeteddel, mert egy téves célpontra való ugrás végzetes lehet (oktatórész erre sem tért ki).
Eddigi nyerő taktika a falkában való közlekedés, healer bevárása és megvédése, healerként meg mindig fedezékből gyógyítás, ellenfél healerének kilövése, vagy legalább elzavarása míg az adott ellenfelet koncentrált tűzzel ki nem szedi a csapat.
Dreadnought: kemény, bírja az ütéseket, kb 5km lőtáv, egyedül nem nagyon tud egy full hps hajót kiszedni, max 2km-en belül, ha azt éppen nem gyógyítják
Corvett: a leggyorsabb hajó, gyakran lesből támad, kanyonokon keresztül a felszín közelében közlekedik és onnan sorozza meg az ellenfeleket, mivel gyors, nehéz eltalálni, egy drenyát is le tud szedni ha annak éppen cd-n vannak a védelmei
Destroyer: átlagos mindenben, de megfelelő fegyverzettel komoly károkat tud okozni, amiket láttam azok corvetteket vadásztak meg messziről torpedóztak minden fajta hajót.
Tech Cruiser: healer
Arty: amolyan sniper hajó, ha közel tudnak hozzá kerülni, megy a levesbe, corvettek szeretik vadászni őket, de az első ingyenesen használható trade arty hajó siege módban tud darálni, még corvettet is le tud szedni ha az belerohan pár lövedékébe.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.