Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A Games with Gold augusztusi kínálata [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: A Games with Gold augusztusi kínálata
Trials Fusion, Bayonetta és Red Faction is a kínálatban.

1297 levél
Válasz 17.07.27. 12:51 #1
ivanova36
Red Faction : nem tudom de szerintem valahol nagyon félre vitték az egészet. A Red Faction 1 nagyon kellemes kis lövölde volt, egy egészen egyedinek mondható rombolásmodellel. Konkrétan az első pályán, persze lehet hogy csak a demo kedvéért, a bányában eléggé sok járatot lehetett robbantgatni és még "rejtett" barlangokra-tavakra is lehetett bukkanni. Jónak volt mondható a lövedékfizika is, pl a szellőzőben ha lövöldöztél, a golyó akár 3-4 geller nyomot is hagyott a falon, mire célba ért. Plusz ott volt a járművezetés, nem volt egy nagy kaland, pláne hogy majd mindegyik ugyanúgy viselkedett, de nem volt elterjedve akkoriban hogy FPS-ben lehet tankot, fúrógépet, minitengeralattjárót vezetni és ezekkel harcolni is lehet/kell.
Második rész meglehetősen felejtősre sikerült nálam, talán a grafika az ami miatt nem tetszett, az első rész élesnek mondható textúrái után a második nálam siralmasan festett, nem is lett belőle vétel.
Red Faction Guerilla viszont ismét jó lett. Noha nem sok köze volt az első Red Factionhöz, talán annyi hogy Mars és lázadni kell, ettől még méltán kapta a marsi GTA becenevet. Robbanásmodell és a járművezetés megmaradt, már csak a repülés hiányzott, de annak ellenére is remek játék volt, és kellően hosszú is, kb 30 óra körüli single kampánnyal, kihívások nélkül.
A legutóbbi rész a világvége-támadnak a démonok-doom hangulatával meg végképp nem érdekelt már.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.