Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

A Games with Gold augusztusi kínálata

A Games with Gold augusztusi kínálata

Trials Fusion, Bayonetta és Red Faction is a kínálatban.

2017.07.27. 12:31 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Microsoft

Már csak néhány nap és elérkezik a nyár harmadik hava, amely ugyan még mindig forró, de azért már apránként kezdi belengeni a közeledő ősz szele. A Microsoft persze ettől tök függetlenül sem változtat a szokásain, ezért a következő hetekben is ingyenessé tesz két-két játékot Xbox One-ra és 360-ra azoknak, akik rendelkeznek Xbox Live Gold előfizetéssel. A Games with Gold augusztusi kínálata a következőképp alakul.

Xbox One-ra augusztus 1-től 31-ig ingyenes lesz a Slime Rancher, míg augusztus 16-tól szeptember 15-ig a Trials Fusiont lehet térítésmentesen bezsebelni. Xbox 360-on augusztus 1-től 15-ig a Bayonetta, míg augusztus 16-tól 31-ig a Red Faction: Armageddon lesz ingyenes. (Az utóbbiak a visszafele kompatibilitásnak köszönhetően Xbox One-on is játszhatók.) ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kulcsszavak: Games with Gold

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2017.07.27. 12:51
Red Faction : nem tudom de szerintem valahol nagyon félre vitték az egészet. A Red Faction 1 nagyon kellemes kis lövölde volt, egy egészen egyedinek mondható rombolásmodellel. Konkrétan az első pályán, persze lehet hogy csak a demo kedvéért, a bányában eléggé sok járatot lehetett robbantgatni és még "rejtett" barlangokra-tavakra is lehetett bukkanni. Jónak volt mondható a lövedékfizika is, pl a szellőzőben ha lövöldöztél, a golyó akár 3-4 geller nyomot is hagyott a falon, mire célba ért. Plusz ott volt a járművezetés, nem volt egy nagy kaland, pláne hogy majd mindegyik ugyanúgy viselkedett, de nem volt elterjedve akkoriban hogy FPS-ben lehet tankot, fúrógépet, minitengeralattjárót vezetni és ezekkel harcolni is lehet/kell.
Második rész meglehetősen felejtősre sikerült nálam, talán a grafika az ami miatt nem tetszett, az első rész élesnek mondható textúrái után a második nálam siralmasan festett, nem is lett belőle vétel.
Red Faction Guerilla viszont ismét jó lett. Noha nem sok köze volt az első Red Factionhöz, talán annyi hogy Mars és lázadni kell, ettől még méltán kapta a marsi GTA becenevet. Robbanásmodell és a járművezetés megmaradt, már csak a repülés hiányzott, de annak ellenére is remek játék volt, és kellően hosszú is, kb 30 óra körüli single kampánnyal, kihívások nélkül.
A legutóbbi rész a világvége-támadnak a démonok-doom hangulatával meg végképp nem érdekelt már.
ajánlott olvasnivaló