Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A Shadow Tactics fejlesztői dolgoznak a Desperados III-on [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: A Shadow Tactics fejlesztői dolgoznak a Desperados III-on
Jövő nyárra várható a vadnyugati Commandos újabb epizódja.

Desperados III

Desperados III
A legutóbbi Desperados III cikkek, hírek
416 levél
Válasz 18.08.30. 18:27 #8
TBone142
Ezekről a cserékről annyit, hogy annak idején én a Desperados német nyelvű demo-jával játszottam, mikor megjelent, és azután az angol nyelvű teljes verzióval. Bár nem tudok németül, de az angol szinkron ahhoz képest egy rakás szar volt. Elég gáznak éreztem, de szerencsére a játékmenet mindenért kárpótolt.

Szerk.: a Robin Hood is nagyon jó lett szerintem. Én akkor már nem nagyon rajongtam az ilyesmi játékokért, így nem próbáltam ki, de öcsém végigjátszotta és én majdnem végig néztem az egészet közben.
4394 levél
Válasz 18.08.30. 15:10 #7
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Nekem ebből a műfajból a Desperados első része az abszolút kedvenc (meg a Shadow Tactics: Blades of the Shogun). A másik részbe és a kiegészítőbe is belekóstoltam annak idején, de nem nyerte el a tetszésem. Az első rész viszont király.

Ami érdekes, hogy a az első rész Steames verziója felújított, olyan szinten, hogy kicserélték a szereplők fizimiskáját is, amit nem értek, hogy miért csináltak. A GoG-on meg a régi változat található meg.

A Commandosból a harmadik már nem tetszett, igazából csak a pörgős akcióra lett helyezve a hangsúly, nem pedig a műfaj taktikus, lopakodós oldalára.
52448 levél
Válasz 18.08.29. 09:36 #6
Barthezz
A felsoroltakon kívül nem is készült más ilyen stílusú játék, nem is értem, miért. Nekem a Robin Hood maradt ki, azt akkoriban nagyon lehúzták a kritikák, így ki sem próbáltam.

A Commandos 2 nagyon jó volt, de megértem, ha a grandiózussága miatt kihagytad. Brutál nagy térképek voltak, egy-egy pályát sokszor egy héten keresztül csináltam, mire a végére értem. A Commandos 3 pedig ennek ellentettje volt, összecsapott, nyúlfarknyi mini térképek, villámgyorsan a végére lehetett érni és a teljes 3D-ben forgatható belső tereken kívül csak visszalépés történt minden téren. Viszont a mozgó vonatos pálya nagyon jó és ötletes volt benne, ha mást nem, azt a pályát megéri végigtolnod belőle (a demoban épp ez a pálya van, így azonnal kijátszható, feltéve, ha még letölthető valahonnan a demo és nem akad össze a Windows 10-el).
1944 levél
Válasz 18.08.28. 21:03 #5
GeryG
Erről a Helldoradóról nem is hallottam még, de most majd utánanézek.

Anno a Commandos alapmű volt, viszont a második rész nekem már túl "sok" volt, a harmadik meg kimaradt - bár arról sok jót nem is olvastam. A Desperados is nagy kedvenc volt, annak idején kitaláltam, hogy írok egy regényt róla... fiatal voltam és bohó... Plusz volt még egy Robin Hoodos játék is, ami szintén ezt a játékmenetet vitte, a címe nem ugrik be.

Viszont nagyon más játékról nem tudok, ami ebbe a műfajba illene közvetlenül... ami fura, hiszen majdnem minden játék nagyon sikeres volt...
52448 levél
Válasz 18.08.28. 20:34 #4
Barthezz
Ez az! Commandos 4-re tippeltem volna, vagy Shadow Tactics 2-re, de ez is tökéletes hír! ^^

Desperados 1 nagy klasszikus, a 2. részét is végigtoltam, de a rengeteg bug miatt nagyon nehéz volt az előrehaladás, az ugyanazon helyszínek miatt pedig elég repetitívvé is vált, valamint a TPS nézet és játékmenet komolytalan volt benne. A Helldorado már kimaradt (ami tulajdonképp a Desperados 2 mission disc-je volt, csak elhagyták az eredeti címet), az állítólag már a lehetetlenség határát súrolta nehézségben és nem nagyon ajánlotta egyik játékteszt sem.
11273 levél
Válasz 18.08.28. 14:45 #3
Lacko
Remélem ez nem lesz tul nehéz. Az 1 nagyon jó volt. Nekem a 2 is tetszett, csak beszarás nehéz lett.
709 levél
Válasz 18.08.28. 09:24 #2
stero
Elképesztően, mocskosul, rohadtul, leírhatatlanul várom. A shadow tactics a létező legjobb ilyen stílusú játék lett előzve a desperados első részét is. Nem lehet addig várni, képtelenség .
1944 levél
Válasz 18.08.27. 22:39 #1
GeryG
Öröm nézni a duplanosztalgiát. Egyrészt nosztalgia a régi Desperados végett (szigorúan az első, a második gyengus lett...), másrészt nosztalgia a Mimimi előző játékából, a Shadow Tacticsból átemelt játékmechanizmusok láttán. Nagyon várós, és nagyon messze még a jövő nyár...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.