Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Red Dead Redemption 2

1690 levél
Válasz 19.04.09. 17:08 #77
jawsika
Hallod a "He insists upon it... Insists..." sor nekem a valaha elhangzott top videogame quote-k között van. Annyira hátborzongató, annyira sokat elmond egyetlen mondatban Dutchról és olyan félelmetes, hogy talán sose felejtem el. Fú... még most is megmozgat, ahogy belegondolok. Nagyon erős...

A másik az "I'm afraid". Nem tudok szavakat...
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
22633 levél
Válasz 19.04.09. 10:54 #76
Peace
Én végigtoltam gyorsan az első részt PS Now szolgáltatással. Hihetetlenül tetszett, egyből ment is a pre-order a másodikra!!!!! Nekem is 25 év PC-zés után jött a controller, de a TLoU-al egészen szépen megszerettem és ráéreztem. Meg persze azóta már végigvittem 15-16 játékot és PC-n is átálltam a controllerre szinte minden játék esetében. Egy pörgős FPS-ben biztos nem lennék penge, de Metro Last Light és Metro Exodus simán ment minden gond nélkül.

SPOILER
Én is örültem volna, ha mi öljük meg Micah-t!!!!!!!

És tényleg elképesztő, amit a történetírók és a karakterek megálmodói összehoztak! Grandiózus projekt, amihez foghatót még nem igen láthattunk, imádtam!!!!

Guarma nekem adta.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1690 levél
Válasz 19.04.09. 10:21 #75
jawsika
Azért én a kontrollerrel kicsit szenvedek. Szégyen, vagy sem, maxos aim assisttal tolom. 20 éve egerezek, erről nem lehet átállni, ennyi idő alatt pláne nem. Nem vagyok mesterlövész, de azért jól lövök, itt meg hallod, ha kivenném, eskü egy campet lehet nem tudnék kipucolni. De lövésen kívül mindenre iszonyat jó, az igaz.

Mondjuk, hogy a vágtához miért kell úgy püfölni az X-et, hogy ínhüvelygyulladást kapj, az nem teljesen tiszta.

Most olvasom a kommenteket... Hát igen, más is így érzi. Irgalmatlanul jó game. Pedig én sem vagyok nagy western fan alapból.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
1690 levél
Válasz 19.04.09. 10:07 #74
jawsika
Nos... Megpróbálom összefoglalni. Nem tudom, hogy spoilerezzek-e, mert aki itt mozog ebben a topicban, az nyilván nem most kezd bele ennyi idő után.

Először is nem játszottam az 1-el, csak utánaolvastam, hogy nagyjából mégis képben legyek.

A játék igazából az elejétől fogva magával ragadó volt, egyrészt tényleg gyönyörű, és tele van élettel, valahogy hihető, lelégző egészt alkot, másrészt pedig egy kezemen meg tudom számolni, hány hasonló kvalitású sztorit ismerek.

A játék elején a banda élete, a mindennapok, a könnyedebb, vidámabb questek meghozták az alaphangulatot, és ahogy a játék komorodik, egyre sötétebb és baljóslatúbb, az volt az, ami igazán meg tudott fogni. Arthur nagyszerű főszereplő, könnyű azonosulni vele, illetve a döntések lehetőséget adnak arra, hogy valóban a sajátunknak érezzük.

A történet fenomenális, és az, ahogy robog a banda a végzete felé, és tudjuk, látjuk, de nem tudunk mit tenni ellene, az el lett találva nagyon. Tényleg mellőzném a komoly spoilereket, meg nem akarom részletekbe menően elemezni a sztorit, de pár dolgot, amikről tudom, hogy meg fognak maradni bennem, leírok:

SPOILER
- Irgalmatlanul gyűlöltem, mikor Arthur megbetegedett. Azt éreztem, hogy ez egy olcsó húzás, meg nem szeretem az ilyet. És mégis, akkora, de akkora katarzist tudott kiváltani belőlem ez a játék végére, amit nemigen éltem át még videojátékban.

- A mellékszereplők kidolgozottsága nagyon tetszett, az hogy mindenki a szívünkhöz nőtt, pedig rengeteg szereplőt mozgat a game.

- Dutch átalakulása... Arra szavak sincsenek. A játék eleji vidám, karizmatikus, elvek mentén élő, okos, magabiztos vezetőből egy megüresedett, cinikus, hidegvérű szociopatává válik és teljesen érthető és igazolható módon. Ezt a karaktert irgalmatlanul eltalálták, nem is tudok nagyon más ilyet mondani. Nagyon kéne gondolkodnom... Ciri, Morrigan, Kreia, Joker meg Captain Price mellé simán odafér, sőt... Nagyon durva amit a készítők, az írók, meg a színész művelt.

És tényleg, hogy ne csak az áradozás menjen, amit még órákig tudnék folytani, itt vannak, amik nem tetszettek:

- Guarma. Szerintem csak megtörte a játékot, talán pont ez volt a cél, de valahogy nem illeszkedik az egsézbe.

- Nem tetszett, hogy nem Arthur ölte meg Micah-t. Úgy gondolom, azt neki kellett volna.

- A térkép nyugati része... Na az tényleg felkúrt. Teljesen kihalt az egész, nem tudom miért ilyen... Olvastam elméleteket, kezdve attól, hogy fanservice, azon át, hogy az Online-hoz van rá szükség egészen olyanokig, hogy majd DLC lesz ott. Én azt hiszem, hogy az lehetett, hogy lett volna ott egy Chapter, ami az első előtt játszódott volna, és a Heisttel végződik. Csak valamiért (túl hosszú a game, nem tudták jól megcsinálni, túl nagy törés már a kezdéskor) azt sztornózták és kitörölték az ottani részeket. És nyilván értelmesebb lett volna kivenni, de egyrészt sok munka volt a területben, másrészt meg mivel az 1 ott játszódott, ezért gondolták, jó lesz így is, majd elnosztalgiáznak ott az emberek. De így, hogy van ott két bounty, két hideout, meg két legendary animal, kár volt beletenni egy ilyen hatalmas területet.Mindegy, konklúzió 10/10
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
22633 levél
Válasz 19.04.08. 08:33 #73
Peace
Hatalmasjó döntés volt!!!!!! A PS és az RDR2 is!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1690 levél
Válasz 19.04.08. 08:20 #72
jawsika
Február elején megvettem a PS4-em.

Első játék a RDR2 volt. Tegnap végeztem az epilógussal. Most így hirtelenjében nem is tudok mit mondani, egyelőre annyit, hogy 20 éve gamelek, és ez volt az első valaha, aminek végignéztem a creditsét.

Majd ha ülepedett, írok bővebben is.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
22633 levél
Válasz 18.11.22. 09:48 #71
Peace
Hányszor ütöttem el embereket és anyáztam!!! Meg repültem a lóról, mert nekimentek valaminek nagy sebességgel. Jó béna vagyok, de a végére elég jól belejöttem. A nagyobb akciókat élveztem még rohadtul FPS módban!!!!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1766 levél
Válasz 18.11.21. 21:24 #70
-Jozef-
Teljes mértékben egyetértek, annak ellenére, hogy engem a vadnyugat korábban teljesen hidegen hagyott. Az általad leírtakat csak megerősíteni tudom, ennek a játéknak minden perce arany!
A világ minden egyes szegletében és mozzanatában elképesztő részletesség rejlik, a legutolsó fa, kerítés, ösvény és út vezetése/elhelyezése sem érződik természetellenesnek. Lehet egyedül vagyok vele, de csupán EGYSZER használtam a fast travel opciót, azt is megbántam. Nem csak a települések és az emberi karakterek, de a flóra és fauna is annyira kidolgozott, amire eddig játékban nem volt példa Bbazdmeg, láttam területi harcot vívó farkasokat egy medvével, meg ragadozómadarat kígyót elragadni! még ha scriptelt, akkor is na!. Figyelted, hogy ha egy erdőben elsütöd a puskád, akkor hirtelen még a madarak csicsergése is megszűnik?

A kissé béna és elmaradott mimika ellenére, a legszebb játék az utóbbi évekből. A fény-árnyék és részecske effekteknek, valamint az animációknak köszönhetően annyira élethű ránézve egy 4K tévén a képre, hogy több családtagom először azt hitte filmet nézek. Nem sokszor kapcsoltam ki HUD-ot játékban, de itt megtettem.

A főbb karakterek és a main story forgatókönyve szerencsére nem fordul át GTA szintű abszurditásba és a parodisztikus elemek is csak a mellékküldetésekben mutatkoznak. A szinkronszínészek és a casting előtt le a kalappal. Joel és Ellie óta nem izgultam ennyire egyes karakterekért, mint itt. Annak ellenére, hogy a főbb bandatagokon kívül a többiekkel többnyire csak a tábori beszélgetések során van interakció, ők is a szívemhez nőttek. Talán épp ezért elviseltem volna több hozzájuk kapcsolódó mellékküldetést, valamint a lehetőségét, hogy a GTA-hoz hasonlóan magunkkal tudjuk őket hívni a free roaming során.

A sok negatív visszhangot nem teljesen értem a játékkal kapcsolatban, ez a játék azok számára unalmas bazdmeg, akik azzá teszik maguknak. Ha meg vágtázik valaki az erdőben, akkor ne csodálkozzon, ha a ló nem tudja az összes fát kikerülni, faszom. Alkalmazkodni kell a játék szabályrendszeréhez és nem fog az ember elesni minden második itatóban a városban és nem gázol át a fél lakosságon.

tl;dr: Legjobb játékélményem ever.
22633 levél
Válasz 18.11.21. 18:54 #69
Peace
Kérem szépen, ez bizony abszolút GOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Méghozzá minden tekintetben!!!!!!!!! Egy kisebb csodát sikerült összehoznia a Rockstar Games-nek. Hatalmas pacsi nekik!
Azt előre le kell szögeznem, hogy abszolút a vadnyugat és a western szerelmese vagyok. Teljesen elvarázsol a magával ragad a brutalitása, a letisztult egyszerűsége és a természet érintetlensége! Aki nem érez hasonlóképpen, annak nem feltétlenül fog olyan élményt nyújtani, mint amit remél az olvasottak alapján.
Sikerült egy olyan virtuális világot megalkotni, mely él és lélegzik! Első alkalommal éreztem azt, hogy végre nem ácsorgó, bámuló NPC-k vannak beszórva a játéktérbe, akik céltalanul mászkálnak vagy rendre elakadnak a tereptárgyakban. Mindenki végzi a napi kis rutinját, beszélgetésbe elegyedik velünk és egymással. Vásárolnak, állatot nyúznak, rágyújtanak egy cigarettára, kirabolják a másikat, kocsmai verekedést generálnak.....egyszerűen elképesztő az egész! A nagyvárostól kezdve a legapróbb elhagyott kis kunyhóig minden olyan szinten részletesen kidolgozott, hogy az ember esze megáll!!! Volt hogy majd 20 percig néztem át egy kis viskót, mert minden kis zug átkutatható. Az animációk brutálisak! A legfinomabb kis kézmozdulatokig mindenre ügyeltek minden egyes szituációban. Tényleg rengetegszer csak ámultam a látványon, nagyon derekasan kitettek magukért!
És akkor az érdemi része, a történet és a játékmenet!!! Minden egyes pillanata arany, hatalmas élmény!!! Amilyen szinten meg lett írva a forgatókönyv és a karakterek! És mindez körülbelül 80-90 óra játékidőre tervezve. Folyamatos fordulatok, elképesztő jellemfejlődések és pálfordulások! Ráadásul a legelhanyagolhatóbb kis mellékküldetések és véletlenszerű történések is olyan szinten vannak összerakva és annyira élvezetesek, hogy a legtöbb AAA játékban simán elmennének főküldetésnek is! A karakterek megnyilvánulásai szintén hihetetlenül jól lettek megalkotva! Annyira emberi és érzelmekkel teli. Amilyen gúnnyal és megvetéssel mondja Dutch Saint Denis-be érkezve, hogy "jól nézzétek meg, ez itt a jövő....". Vagy mikor a könyvét népszerűsítő karakter felhívja a figyelmet arra, hogy a vesztébe rohan az emberiség, ha továbbra is ilyen ütemben zsákmányolja ki a bolygót...
Igazából ömlenghetnék még róla hosszú órákon át, de tovább inkább nem is fecsérelném a szavakat. Ezt bizony saját szemmel kell látni és átélni!
Ha megkérdezi valaki, hogy mi értelme 90 órát eltölteni egy videójátékkal, az úgysem fogja soha megérteni a miértjét. De annyit elárulhatok, hogy könnyekkel a szememben és fülég érő mosollyal az arcomon néztem végig az "end credits" alatt bevágott képsorokat és még a hátam is libabőrös lett közben. Na pontosan ezért!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22633 levél
Válasz 18.11.14. 21:22 #68
Peace
Brutálisan k*rva jó a történet és a karakterek!!!!!!! Olyan fordulatok és pálfordulások vannak. Iszonyat kíváncsi vagyok mi lesz a vége! Most jutottam el a 6. fejezethez ma délután.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22633 levél
Válasz 18.11.14. 21:21 #67
Peace
Semennyire. Másik fórumon elmondták mindenféle hulladéknak meg hogy adták is el a ge*ibe 2 nap után, mert fos. Aztán persze elárulták, hogy nem szeretik a western-t meg a vadnyugatot. Az ilyen embert nem is értem amúgy, hogy mifa**nak veszi meg.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
6940 levél
Válasz 18.11.14. 21:03 #66
GustyX


Na kíváncsi vagyok rá, vajon egy westerntől idegenkedő személyt vajon mennyire fog magába szippantani (ofc PC-n).
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
639 levél
Válasz 18.11.14. 19:18 #65
Bomc.
Nekem a GTA V 800+ óra
5184 levél
Válasz 18.11.14. 19:13 #64
Gump
Off:
Witcher 3 nálam 330 óra az első (és ezidáig egyetlen) végigjátszás végén.
720 levél
Válasz 18.11.14. 18:31 #63
Ricsi1976
hú wazz ennyi helyesírási hiba... elnézést.. súlyosbító körülmény, hogy megittam egy pohár bort.
720 levél
Válasz 18.11.14. 18:09 #62
Ricsi1976
Sajnos nem. Most néztem reá PC-n keresztül is. Kerestem még a PS4-en is a mentet file-oknál, de ott sincs ilyen infó. Arra mondjuk jó, hogy a csapat eltitkolja, hogy a fele annyi tartalom van benne, mint a GTA V.-ben. Másra nem tudok gondolni. Ez a STAT infó szerintem alapvető infó kellene, hogy legyen. Na jó mindegy, merft az élményen nem változtat. Azért az ember kíváncsi, hogy a játékokba mennyi effektív időt tol bele. a Witcher 3 vezet nálam olyan 150 órával a két kiegészítővel együtt.
33247 levél
Válasz 18.11.14. 17:48 #61
Creativ3Form
Nem. Oda léptem be melóhelyen, és nem írta. Pedig voltam a Progress és a Stats menünél is.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
639 levél
Válasz 18.11.14. 17:38 #60
Bomc.
Social Club se írja?
720 levél
Válasz 18.11.14. 13:07 #59
Ricsi1976
Ezzel annyi a gond, hogy nincs progress se stats menüpont. Bár telefonról néztem. Otthon ránézek pc-ről is.
5184 levél
Válasz 18.11.14. 12:00 #58
Gump
Ezt találtam:
If you go on the Game Club, Progress, Stats, it shows you there.
Bár csodálkoznék, ha ezt nem nézted volna. Google egy reddites oldalt hozott, ott ezt írták.
Közben a többi hozzászólás alapján ez nem stimmel.
720 levél
Válasz 18.11.14. 11:02 #57
Ricsi1976
Saját állás:
34/107 Főküldetés
Chapter III. 4/17
Bounty Hunters: 2/5, az a kancsó Ellie Anne Swan megkéselt, miközben próbáltan elfogni.
33247 levél
Válasz 18.11.14. 10:40 #56
Creativ3Form
Beléptem most én is melóhelyről a honlapra, de mindent jelez itt is, csak az időt nem. Viszont így legalább megtudtam, hogy egyelőre csak 4 főküldetést csináltam meg a 17-ből a Chapter 3-ban. Összességében pedig 34-et a 107-ből, szóval nem kapkodom el.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
720 levél
Válasz 18.11.14. 10:14 #55
Ricsi1976
Mondjuk én idő hiányában csak a fő küldetés szálat tolom, de sokszor megállok csodálni a tájat. Ez lehet a %-os eltérés. A GTA V is így volt 65% körül fejeztem be, de már 2X kitoltam megjelenés óta.
720 levél
Válasz 18.11.14. 09:04 #54
Ricsi1976
Erre én is kíváncsi lennék. RSSC-n bejelentkeztem telefonról, de játékban eltöltött időt nem találtam. Ha valaki rájön a megfejtésre jelezze. De elnézve a külföldi fórumokat, ott sem tudják.
33247 levél
Válasz 18.11.14. 08:13 #53
Creativ3Form
Király. Nekem is amúgy. Kratos is lecsúszott a második helyre.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
33247 levél
Válasz 18.11.14. 08:12 #52
Creativ3Form
Hm...na látod ott még nem néztem, de akkor ma a játék előtt belépek oda is. THX a tippet.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
5184 levél
Válasz 18.11.14. 07:14 #51
Gump
RSGC honlapon bejelentkezve sincs ilyen infó?
22633 levél
Válasz 18.11.14. 07:08 #50
Peace
Én se kapkodom el, minden fehér küldetésre rámegyek, minden kérdőjelet lecsekkolok....5. fejezet közepén táján lehetek és 56% környékén. Imádom!!!!! Nekem abszolút GOTY!!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
33247 levél
Válasz 18.11.13. 22:39 #49
Creativ3Form
Na király, öröm egyre több embertől ezt olvasni. Amúgy én vagyok csak ennyire pöcsölős? Én is a harmadik fejezetnél járok (sztem kb. a felénél lehetek) de már 41%-ot ír. Rengetegszer órák telnek el úgy, hogy egy darab főküldetést se tolok. Szomorú is vagyok, hogy nincs olyan stat a menüben, ami mutatná, hány órát öltem már bele, mert már nem nézem egy ideje. Ez nem tudom miért nem alap már minden játéknál így 2018-ban, főleg egy open world esetében. Sőt. A GTA V-nél volt ilyen stat, nem értem itt miért hagyta ki a Rockestar.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
720 levél
Válasz 18.11.13. 22:24 #48
Ricsi1976
Gyerekek! Ez fantasztikus játék! Mondjuk 150GB telepítve lehet is. A lovakból potyognak a trágya adagok Minden nap alig várom, hogy hazaérjek és felpattanjak a virtuális lovam hátára. Olyan 25%-nál járok. III. fejezet. Aki eddig nem vett konzolt, remek alkalom
22633 levél
Válasz 18.11.12. 11:11 #47
Peace
Az 5. fejezet első fele ismételten valami elképesztően brutálisra sikeredett!!! Minden alkalommal csak ámulok és bámulok! Hatalmas élményeim voltak az elmúlt 3 hónapban PS-en, de úgy érzem, hogy ez még ezek közül is kiemelkedő élmény! Imádom! Elképesztően csodálatos az egész! Nem is bánom, hogy lassan haladok vele, mert jobb ez így.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
33247 levél
Válasz 18.11.02. 13:47 #46
Creativ3Form
Voltam hát. Egyik este úgy vacsiztam, hogy beültettem a karakteremet a színházba, és amíg kajáltam, néztem az előadást.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
22633 levél
Válasz 18.11.02. 11:28 #45
Peace
Színházban voltatok már? Én behaltam!!!

SPOILER
Az ember állította, hogy felfogja a golyókat és 100%-ig valódi lövedéket használnak. Mondta, hogy nyugodtan sétáljunk oda és lőjünk rá. Meg is tettem, aztán jól összeesett és elkezdett anyázni.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
33247 levél
Válasz 18.10.31. 20:16 #44
Creativ3Form
De faxa. Sebaj, nem volt drága, a mesterlövész meg ingyen volt.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
22633 levél
Válasz 18.10.31. 19:03 #43
Peace
SPOILER
Azt is megkapod a 2. fejezetben az egyik küldetés végén.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
33247 levél
Válasz 18.10.31. 17:56 #42
Creativ3Form
Meg hát. Meg a második számú pisztolytáskát is, így már dupla alázást tudok végezni egy lövöldözés során.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
22633 levél
Válasz 18.10.31. 13:00 #41
Peace
Ezeket megvetted?

Guide javasolta a minél előbbi beszerzésüket. És tényleg volt már olyan szitu, hogy a nyakunkba szakadt egy egész város. Több mint 200 lőszert toltam el csak a Lancaster Repeater-ből.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
33247 levél
Válasz 18.10.31. 07:50 #40
Creativ3Form
Heh. Amúgy ja, medicinet adtam neki, a szívást...meghagyom másnak. Így viszont, hogy nekem már van mesterlövészem, kíváncsi leszek mi lesz annál a küldetésnél. Remélem jön a "már van olyan puskám haver, nem veszek semmit se" szöveg. Volt már rá precedens, hogy azután futottam össze a dinoszaurusz leleteket gyűjtő csajjal, hogy már volt nálam korábbról egy dinó csont, és azt rögtön oda is adta neki a karakter még a cinematic videó alatt.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
22633 levél
Válasz 18.10.31. 06:49 #39
Peace
Remélem gyógyitalt adtál szegénynek, nem kígyómérget. Azt is felajánlja amúgy, hogy szívd ki. De én hozzá nem nyúltam, inkább italt kapott. Mesterlövész puskát SPOILER
ingyen veheted meg a második fejezet végén, mert kell egy küldetéshez
.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
33247 levél
Válasz 18.10.31. 01:38 #38
Creativ3Form
Csak, hogy mennyire zseniális a játék:

Tegnap este egy sikeres szarvas vadászat után, lovagolok vissza a táborba. Egyszer csak kirohan elém az útra jajgatva egy férfi, hogy "jajjj, de fáj a lábam!" Mondom magamban megállok már és megnézem mi a baja. Megmarta egy kígyó és arra kért, hogy vagy vigyem azonnal kórházba, vagy ha van nálam kígyóméreg, adjak neki. Nos, éppenséggel volt nálam, mivel pár napja a karakteremet is megmarta, így betankoltam belőle. Szóval adtam neki, meggyógyult és nem győzködött hálálkodni. Én pedig egy jóleső mosollyal az arcomon vágtattam tovább a tábor felé. Ma, kb. 1 órával ezelőtt, bóklásztam az egyik kis város részben, majd hallom, hogy valaki rámüvölt, hogy "Mr!!!! Mr!!!! Jöjjön már ide!!!!" Odamentem és láss csodát, az a pali volt, akit megmentettem a kígyómarás után. Újfent hálálkodva megköszönte, majd közölte, hogy mivel nekem köszönhetően élte túl az aznapot, menjek be a fegyverboltba, és vegyek magamnak valamit az ő számlájára. Így lett ingyen egy mesterlövész puskám, amit már régóta kinéztem magamnak, csak rohadt drága volt.

És ez csak egy az ehhez hasonló, random eseményből, amivel tele van a játék. Zseniális. Tényleg nem csupán az idei év, hanem minden idők egyik, ha nem a legjobb játéka.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
12571 levél
Válasz 18.10.30. 18:18 #37
Gobiakos
haldokLÓ!
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
22633 levél
Válasz 18.10.30. 17:51 #36
Peace
Én a lóval szívom meg amúgy mindig, mert őrült módjára vágtatok. Városba is beértem a haldoklóval, már a doki háza előtt vagyok, erre elütök egy embert, és rögtön WANTED!!! Az ember persze meghalt én meg menekülhettem a városból. És még 2-3 alkalommal volt ilyen nekimegyek/megölöm lóval, aztán már lőnek/üldöznek....
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
639 levél
Válasz 18.10.30. 17:22 #35
Bomc.
Egyszer bebugolt a ló, nem engedte magát kikötni, aztán csúszott hárafele, végül egy fába elakadt
22633 levél
Válasz 18.10.30. 09:02 #34
Peace
A melós hétvége után tegnap végre ismét volt toljátok rendesen! Hihetetlen, hogy mi mindenre odafigyeltek!!! A legapróbb részletekig minden kidolgozva! Az animációkban olyan leheletnyi kis finomságok, hogy sokszor tapsolni volna kedvem. Meg egy kis faviskó teljes átkutatásával is szívesen elbohóckodsz 20 percet! Végig mosollyal az arcomon ügetek, hatalmas nagy élvezet játszani vele! És mindez úgy megoldva, hogy egyszer betölti a világot és onnantól minden megy tükörsimán. Csodaszépdn fut a PRO-n! Telepakolva humorral és hatalmas beszólásokkal. 3. Chapterig sikerült eljutni, de a mellékküldetések és random eventek is egyaránt csúcs jók!!! De jó nem tudok lenni. Mindig becsusszan egy kis gyilkosság vagy testi sértés...vagy egy kis rablás, ami gyilkosságokkal végződik. Irtottam már ki fél várost is, ami 300 dolcsis vérdíjat eredményezett.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22633 levél
Válasz 18.10.28. 10:47 #33
Peace
"...azért egérrel sokkal jobb játék lenne" A fa*zt!!!!!!! Én is foggal-körömmel küzdöttem a controller ellen, aztán kb. az első játéknál úgy meg fogod szeretni, hogy nem is érted majd miért voltál ellene. Leültem 2 hónap után a géphez kicsit játszani, ritka furcsa volt. Mentem is vissza PS-ezni.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1909 levél
Válasz 18.10.27. 20:33 #32
warcat
Átérzem a helyzeted de azért egérrel sokkal jobb játék lenne, bár az 1 év lesz minimum.

Mindenesetre ha mást nem is, Black Fridayt érdemes kivárni(na nem a magyar boltokat) a tavalyi akciók alapján német amazonon várhhatóan 350€+2 játék lesz a PS4 Pro-s csomag.
Bár most is kapható "csak" RDD2 csomagban 384€ért, csak arra sajna nekünk rámegy az áfakülönbözet(7%) meg a szállítás 10 euró környékén
22633 levél
Válasz 18.10.27. 14:34 #31
Peace
Nem szaladok, kemény vagyok! Kérdezte az ember, hogy visszamegyek-e vele a táborba vagy maradok. Még szép, hogy maradtam megkeresni ezt a dögöt. Kicsit merész és ostoba vállalkozás volt, de csak túléltem. Az a jó, hogy ez egy a kevés legendás állat közül. Legendás állat megölésénél pedig nem számít, hogy milyen fegyverrel ölöm meg és hol találom el, mindenképpen tökéletes állapotú marad a bundája. Az összes többi állatnál figyelni kell arra, hogy milyen kondícióban van az állat. Mekkora az állat. Annak függvényében kell fegyvert választani. És onnantól számít hol találod el. Sok küldetéshez és craftoláshoz tökéletes bunda kell. Tehát kell találnod egy 3 csillagos példányt majd eltalálni a nyakát vagy a fejét nyílvesszővel vagy egyetlen pontos találattal egy puskából. Nyuszi, mókus, mosómedve és az összes többi kisállat csak íjjal elejthető, ott nem megengedett a puska, pisztoly. Elég komolyan ráfeküdtek a srácok, nagyon összetett lett!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
720 levél
Válasz 18.10.27. 14:18 #30
Ricsi1976
Én ilyen jól megtermett jószágok elől bátran el szoktam szakadni, begyűjteni valami vállról indítható uaaanyját
22633 levél
Válasz 18.10.27. 13:19 #29
Peace
Megtaláltam 9gag-en!!!! Közel hasonlóan zajlott le nálam is, csak én kicsit bénább voltam. https://m.9gag.com/gag/abYqNzv
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22633 levél
Válasz 18.10.27. 12:40 #28
Peace
1 hónappal a megjelenés után.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.